Universidad de Huelva

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universidad de Huelva er en institution til tjeneste for samfundet, der inden for rammerne af forfatningsmæssige værdier og som en offentligretlig enhed, udstyret med juridisk personlighed, opfylder sine formål og udvikler sine funktioner i overensstemmelse med gældende lovgivning i autonomiregime.

bøder

Universidad de Huelva svarer til levering af den videregående uddannelsestjeneste, gennem undersøgelse, undervisning og forskning, at skulle fremme den fulde dannelse af sine egne medlemmer, værdierne retfærdighed, frihed og pluralisme samt tænkning og fri og kritisk forskning for at være et effektivt instrument til transformation og social fremgang. Universidad de Huelva står til tjeneste for folks intellektuelle og materielle udvikling, til forsvar af miljøet og for fred.128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

funktioner

Universidad de Huelva skal udføre følgende funktioner:

  • Oprettelse, udvikling, formidling og kritik af videnskab, teknologi og kultur.
  • Forberedelse til udøvelse af professionelle aktiviteter, der kræver anvendelse af teknisk eller videnskabelig viden og metoder og til litterær eller kunstnerisk skabelse.
  • Videnskabelig og teknisk støtte til kulturel, social og økonomisk udvikling med særlig opmærksomhed fra Huelvas og Andalusiens autonome samfunds. Udvidelsen af universitetskulturen.

begynder

Aktiviteten ved Universidad de Huelva . såvel som dets autonomi, er det baseret på princippet om akademisk frihed, der manifesteres i frihederne ved professorat, undervisning, forskning og studier (art. 4 Foreløbige regler).128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Placeringer

Huelva

Address
Dr. Cantero Cuadrado, 6. 21004 Huelva
Huelva, Andalusien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig