Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere ved ULE?

Der er mindst ti grunde til at vælge León som en akademisk destination, selvom vi er sikre på, at du vil finde mange flere.

 1. Det bedste talesprog - I Leon-området tales en meget ren spansk, med en helt neutral accent. På gaderne i León vil du høre folk tale ordentligt spansk.
 2. Den bedst bevarede kunst - Her finder du kunstneriske juveler hele tiden. Fra rester af den romerske æra til den prisbelønnede arkitektur fra det 21. århundrede uden at glemme den berømte og legendariske Camino de Santiago.
 3. Mangfoldighed af nationaliteter - Vi vil have, at du integrerer i vores samfund, mens du nyder det internationale miljø, som ULE tilbyder dig.
 4. Godfather-programmet - Lad dig lede dig af din sponsor. Det vil være din bedste rådgiver.
 5. Økonomisk destination - At bo i León er billig. Et værelse i en delt lejlighed koster mellem € 150 og € 250 om måneden, du kan gå eller cykle til alle steder og fritid er overkommelig.
 6. Natur og eventyr - Nyd at udøve ski, vandreture, klatring og mange andre eventyraktiviteter, som provinsen tilbyder dig.
 7. Universidad solidaria - Samarbejd med vores udviklingssamarbejdstjeneste, der deltager i solidaritetsprojekter
 8. Forpligtet til miljøet - Det grønne kontor fremmer bæredygtighed og sunde vaner: fri brug af cykler, madlavningsværksteder, genanvendelse ...
 9. Tilgængeligt universitet - Alle bygninger er tilpasset handicappede. Der er en support enhed til at informere og lette dag til dag til dem, der har disse behov.
 10. Den autentiske Spanien. - I León blev magna leonesa charteret, den første i Europa, godkendt, og det første universitet blev oprettet.

Hvad kan du studere i ULE?

I vores universitet kan du studere hvad du vil. Brug vores studiekatalog og søgemotoren for fag. Hvis du kun ønsker at studere spansk som fremmedsprog, kan alle de oplysninger du har brug for findes i Sprogcentret.

Du har en liste over akademiske koordinatorer med dine kontakter til den faglige vejledning, du har brug for.

Det er muligt at tage emner helt på engelsk. De kan også kombineres med emner på spansk.

114404_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Deltag i ULE

Ønsker du at få kreditter til at genkende dem på dit universitet?

 • Hvis du bevæger dig "gratis", skal du indtaste det studerendes studieprogram.
 • Hvis du tilhører et universitet med en aftale (Erasmus, Amicus mv.) Udfyld vores online ansøgningsskema.

Ansøgningsfrist: 15. juni til 1. maj. Semester eller fuldt studieår 1. december for 2. semester.

Hvornår begynder vi?

Alle vores studier er struktureret i to semestre pr. Akademisk år, mindre sprogcenter, der gør det i kvartaler.

Programmer undervist i:
Spansk

Denne skole tilbyder også:


Universidad de Leon

Vi tilbyder en uddannelse, der tager sigte på at udvikle komplekse undersøgelsesevner i forbindelse med doktorgradsstudier, der muliggør indledning i forskningsopgaver in ... [+]

cirka

Vi tilbyder en uddannelse, der tager sigte på at udvikle komplekse undersøgelsesevner i forbindelse med doktorgradsstudier, der muliggør indledning i forskningsopgaver inden for psykologi og uddannelsesvidenskab.

Uddannet til kandidater og kandidater i psykologi, kandidater i grundskoleuddannelsen, kandidater i ungdomsuddannelse, akademikere i social uddannelse, kandidater i sygepleje, kandidater i psykopedagogik, kandidater og kandidater i pædagogik, kandidater i sundhedsvidenskab, kandidater i antropologi og akademikere i sociologi.

Hvad vi tilbyder digUddannelse til forskning i Psykologi og Uddannelsesvidenskab.Avanceret og tværfaglig uddannelse.Undervisningspersonale med stor erfaring inden for forskningsaktivitetkarrieremuligheder... [-]
Spanien León
September 2019
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad de Leon

Vi tilbyder tværfaglig uddannelse inden for cybersikkerhed, så de studerende får viden om den forskning, der udføres på de mest relevante områder, hvor det er relevant. ... [+]

cirka

Vi tilbyder tværfaglig uddannelse inden for cybersikkerhed, så de studerende får viden om den forskning, der udføres på de mest relevante områder, hvor det er relevant.

Regisseret til kandidater i datalogi og telekommunikation og generelt til nogen

Hvad vi tilbyder digStærk praktisk orientering (18 ECTS af praktikophold i virksomheder).Praktikaftaler med INCIBE og AEI Cybersecurity.Undervisningspersonale med stor erfaring inden for professionel praksis.karrieremuligheder

* Forskning i cybersikkerhed.

* Sikkerhed af operativsystemer og netværk.

* Digital retsmedicinsk analyse og sikkerhedsrevisioner.

* Sikker softwareudvikling.

* Sikring af cyber-fysiske systemer og kritisk infrastruktur.... [-]

Spanien León
September 2019
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Campus de Vegazana S/N 24071 León
León, Castile and León, Spanien
Address
Av. de Astorga 15 24400 Ponferrada
Ponferrada, Castile and León, Spanien