Læs den officielle beskrivelse

University of Coruña Blev grundlagt under den galiciske universitets lov 11/1989 den 20. juli 1989. Den konstituerende forsamling vedtog universitetets vedtægter den 4. februar 1992 og disse blev offentliggjort i den officielle bulletin den 17. september 1992.

Universitetet i Coruña ligger territorielt i Campus Coruña og Campus Ferrol.

University of Coruña er en offentlig institution, hvis primære formål er at generere, forvalte og formidle kultur og videnskabelig, teknologisk og faglig viden gennem udvikling af forskning og undervisning.

Universitetet i Coruña opfatter sit væsentlige formål som en offentlig kvalitetstjeneste med det formål at opnå større velfærd for samfundets gruppe gennem udøvelse af sociale, videnskabelige og teknologiske fremskridt inden for rammerne af etiske værdier. En del af dens mission er dannelsen af ​​et åbent, kritisk, demokrati og solidaritetsborgerskab, der er i stand til at analysere virkeligheden, diagnosticere problemer, formulere og implementere løsninger baseret på viden og orienteret om det fælles gode.

University of Coruña udtrykker udtrykkeligt sin forpligtelse til at studere og integrere udviklingen af ​​Galicien, dets sociale, kulturelle og sproglige identitet, og den vil fremme sin fulde integration i den europæiske videregående uddannelse og og projiceringen i Latinamerika. University of Coruña Foundation, et privat velgørende og akademisk fundament, er oprettet for at give universitetet permanent social støtte.

En coruña

Mission Statement

Universitetet i Coruñas rolle er at støtte samfundets kulturelle, sociale og økonomiske udvikling gennem opmuntring, forvaltning og formidling af kulturel, videnskabelig, teknologisk og faglig skabelse. Dets mission er at levere høj kvalitet, galicisk offentlig service.

Centralt i denne mission er uddannelse af åbne, kyndige, kritiske, engagerede, demokratiske og samarbejdende borgere med en stærk solidaritetsfølelse og evnen til at analysere deres virkelighed, identificere problemer og foreslå og implementere løsninger baseret på viden og forståelse og Fælles gode.

Som led i sin tjenestepligt til samfundet er universitetet forpligtet til at:

 • Oprettelse, udvikling, kommunikation og kritisk analyse af videnskab, teknologi og kultur.
 • Forbereder eleverne til professionelt liv gennem undervisning i videnskabelig og kunstnerisk viden og praksis.
 • Overførsel, formidling og fremme af viden til fremme af kultur, livskvalitet og økonomisk udvikling.
 • Spredning af viden og kultur gennem universitetets opsøgende og livslang læring.
studerende

Vision

Ser frem til 2020, søger UDC at:

 • Opret stærke forbindelser med hele samfundet for at forstå dets behov og reagere på de ændringer, der foregår i vores samfund.
 • Samarbejde med alle arbejdsmarkedets parter og offentlige og private organer for at undersøge, identificere og give løsninger på de udfordringer, som vores samfund står over for.
 • Åbn kanaler med aktiv solidaritet, med et stærkt engagement i miljøbeskyttelse og bæredygtig udvikling gennem innovation.

Universitetet vil fortsætte med at:

 • Tilbyde uddannelse og uddannelse skræddersyet til nutidens og fremtidens behov i vores samfund og tilpasse denne læring til de enkelte udviklingsbehov for hver elev gennem fremme af effektive og innovative undervisningsmetoder for at sikre erhvervelsen af ​​de evner og kompetencer, som kræves af vores grader.
 • Hjælp eleverne til at udvikle færdigheder, der forbedrer deres beskæftigelsesegnethed på lokalt, nationalt og internationalt plan.
 • Støtte til oprettelse og udvikling af nationale og internationale netværk af grundlæggende og anvendte forskningsgrupper til fremme af videnskabelige, teknologiske, økonomiske og sociale fremskridt.
 • Være anerkendt for den forskning, der udføres på universitetet og de innovative strategier og initiativer til vidensoverførsel, som muliggøres af UDC Teknologiske Parks tekniske og videnskabelige tjenester.
 • Kombiner fremme af almen viden på alle områder med specialisering inden for videnskab og teknologi, hvor universitetet er stærkest.
 • Administrer vores ressourcer retfærdigt, effektivt, produktivt og gennemsigtigt og arbejde for at sikre stabil og tilstrækkelig finansiering fra staten med supplerende finansiering gennem vores partnerskaber i den private sektor.
 • Forbedre UDC's ry i udlandet baseret på vores undervisnings- og forskningsaktiviteter.
 • Fremme et system af strategisk ledelse for at nå vores kollektive mål i samarbejde og konsultation med hele universitetssamfundet.

Værdier og principper

UDC, som en offentlig, civil, autonom, inkluderende og sekulær institution og i overensstemmelse med sine egne mål vil blive styret af følgende værdier og principper:

 • Lige muligheder, baseret på principperne om fortjeneste, evne, lighed, universel adgang til uddannelse på tredje niveau og fremme af en ikke-forskelsbehandlingskultur.
 • Personlig indsats som et af hovedaspekterne ved individuel udvikling og udvikling og evnen til at finde en balance mellem personlige ønsker og evnen til at tilfredsstille dem som en hjælp til problemløsning, konfliktløsning og opnåelse af kollektive mål for det fælles gode .
 • Deltagelse i beslutningsprocessen og fremme af kommunikationskanaler mellem alle medlemmer af universitetssamfundet som en måde at maksimere alle tilgængelige talenter og ressourcer på.
 • Socialt ansvar og engagement, som en måde at bidrage aktivt til forbedring af samfundsøkonomiske forhold i vores samfund og skabelse af større økonomisk velfærd i samfundet som helhed.
 • Forpligtelse til Galicien og omdannelsen og udviklingen af ​​det galiciske samfund: At skabe, beskytte, kommunikere og transmittere Galiciens kunstneriske, bymæssige, arkitektoniske, dokumentariske og sproglige kulturarv og kultur.
 • Respekt for miljøet, som et socialt ansvarligt universitet, maksimerer og styrer ressourcerne til vores rådighed så effektivt som muligt for at minimere miljøpåvirkningen.
 • Effektiv udnyttelse af de offentlige ressourcer for at sikre, at de bruges mest til at imødekomme samfundets behov og af hensyn til det fælles gode.
 • Kvalitet som et hovedmål med en kollektiv vilje og ønske om at arbejde for at opnå højere standarder for undervisning, forskning, ledelse og service med henblik på større social velfærd.
 • Gennemsigtighed som en ansvarlig mekanisme for at tage højde for alle beslutninger og handlinger, der træffes af universitetet.
Programmer undervist i:
Engelsk
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Universidade da Coruña

Den Interuniversitario og Interdepartamental MA i Anvendt Sprogvidenskab tillader erhverve eller forstærke en avanceret sprogundervisning og specialisere sig i en af ​​de ... [+]

Introduktion

Den Fælles Masters i Anvendt Sprogvidenskab og tværministerielt Det gør det muligt at erhverve eller forstærke en avanceret sprogundervisning og specialisere sig i en af ​​de tematiske blokke, der hovedsagelig anvendes i der er inddelt valgfag:

Erhvervelse og sprogundervisningLingvistik anvendt på sprogtilegnelse Anden sprogundervisning Spansk tegnsprog Kommunikation og sprog ressourcerSprog og teknologier professionel kommunikation Mægling og planlægning Ordforråd, grammatik og variationVerdens leksikon Semantik, grammatik og pragmatisk Kontrastiv og sproglig variation Hvorfor studere graden Det giver et indblik i anvendt lingvistik og dens forhold til de mest relevante sociale emner: uddannelse, digitale applikationer, socio-politiske, flersprogethed, medier, multimodal kommunikation, etc. Giver den teoretiske og metodiske og kritisk at begynde forskning fra et tværfagligt perspektiv fundamentals. Forbereder eleverne til at vide, hvordan de skal handle i tværfaglige og diversificerede faggrænser. Det har en højt kvalificeret fakultet og berømte gæstelærere. supply praksis i virksomheder, offentlige institutioner og ngo'er. Indskrivning tillader fuld eller delvis tid, og validering af forsøgspersoner undersøgt tidligere fastsatte betingelser af universiteter ansvarlige. Hvad du lærer ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Formålet med denne grad er at opgradere forskeruddannelse. Studieordningen består af 60 europæiske kreditter og er designet til at opnå den grad i et akademisk år (fra ok ... [+]

Introduktion

Formålet med denne grad er at opgradere forskeruddannelse. Studieordningen består af 60 europæiske kreditter og er designet til at opnå den grad i et akademisk år (fra oktober til juli) selv om det også er forudsat at der kan studeres på deltid, synkronisering studier med arbejde, i hvilket tilfælde varighed ville være to kurser.

Du kan vælge specialiteter "sundhedspsykologi" eller "psykologisk intervention i uddannelsesmæssige sammenhænge", som til gengæld har kontinuitet i de respektive ph.d.-grader, der giver adgang til, hvilket giver eleverne mulighed for at udvide deres uddannelse til opnå titlen på læge / a.

Klasser bliver undervist af fakultetet prestige læge akkrediteret underviser og forsker i eftermiddag for at lette kompatibilitet med arbejdet.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

The Master 's Degree i Computer Engineering (muei) er den officielle universitet mester i professionalisering karakter, som fuldender processen med at tilpasse udbuddet a ... [+]

Introduktion

Den Master i Computer Engineering (muei) er den officielle universitet mester i professionalisering karakter, som fuldender processen med at tilpasse udbuddet af fakultetet for Informatik UDC (FIC) til EHEA og sikre erhvervelse af alle de færdigheder, du skal have en højere grad i Computer Engineering ved at følge anbefalingerne fra den professionelle rammer.

Hvorfor studere graden

Hovedsageligt af to grunde:

At udvide, opdatere og konsolidere tværfaglig og specialiseret computer viden, både med hensyn til forvaltning og kontrol, som i Computing teknologi. At have mulighed for at erhverve en intens kontakt med virkeligheden i virksomheder og institutioner takket være det store antal konferencer og seminarer, der giver fremragende fagfolk og udfører arbejde erfaring, som vil hjælpe dig med at forstå de problemer i området professionel og den rolle, den kan bringe i sin løsning en person, der er overlegen grad i Computer Engineering. Hvad du lærer Undersøgelse af organisationens behov og behovsanalyser, sprog og modeller, validering og prototyper indlejrede systemer. Design informationssystemer. Cloud Computing: lag og applikationsudvikling. Computergrafik og multimedie teknologier Modeller, teknikker og informationssøgning algoritmer. Semantisk web. Enheder, mobile applikationer og brug i virksomheden. Kvalitet, sikkerhed og edb revision. Projektledelse. Informationssystemer i virksomheden, planlægning, organisationsstruktur og informationssystemer. Data, arkitektur for analytisk miljø, Data Warehouse og Data Marts, dataintegration og data mining. struktur Undersøgelse ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Titlen på Master i Industrial Engineering yder videnskabelig og teknologisk viden er nødvendig for adgang til stillinger med større ansvar i branchen, er en fortsættelse ... [+]

Introduktion

Den i overskriften Master i Industrial Engineering Det giver videnskabelig og teknologisk viden er nødvendig for adgang til stillinger med større ansvar i branchen, er en fortsættelse af de formelle kvalifikationer grader i industriteknik.

Det er en titel af officiel mester professionel vejledning med de beføjelser, der er fastsat i CIN / 311/2009 Orden og derfor gøre det muligt for dem at praktisere det lovregulerede erhverv som Industrial Engineer.

Mesteren giver mulighed for direkte kontakt med de grupper og forskningsprogrammer, der er udviklet i skole og har kontinuitet i doktorgrad.

Hvorfor studere graden

En karriere med en fremtid... Vi er højt kvalificerede og parat til at få adgang til ansvarsfulde stillinger i branchen med mange faglige indsatsområder.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Denne Master omfatter en forskning orientering (fem specialer) og professionalisere orientering, og dets varighed på et år (60 ECTS). Dens formål er at give de studerende ... [+]

Introduktion

Den Master i kemi og Industrial Chemistry Research Det har en universitetscenter og bliver undervist af universiteterne i Santiago de Compostela (USC, koordinator), A Coruña (UDC) og Vigo (UVI), i samarbejde med College of Chemistry Galicien.

Denne Master omfatter en forskning orientering (fem specialer) og professionalisere orientering, og dets varighed på et år (60 ECTS).

Dens formål er at give de studerende viden til at få et solidt fundament i avanceret kemi og kemiske og biologiske instrumentale teknikker, der tillader dem at orientere mod forskning eller mod professionalisering i relevante spørgsmål inden for videnskab og kemisk teknologi.

Hvorfor studere graden ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Jeg studerer modul struktur teori og metode Landskab Planlægning Landscape Design I ... [+]

Struktur af undersøgelsen

modul I

Teori og metode landskab Planlægning Landscape Design I Information Technology Vegetation og plantevækst I værksted kulturlandskab 1. Specialisering emne Grafisk Design Landskab Specialisering emne Environmental Sciences 2. Anvendt Liggende Have Historie og Landskab Landscape Design II Vegetation og plantevækst II Urban Offentlige rum Integration af infrastruktur i Landskab Materialer, konstruktion og installationer Landskabsforvaltning Kandidatspeciale ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Ledelse og Workforce Management, kan analyseres fra flere perspektiver: juridiske, tekniske, psykologiske, sociologiske og økonomiske, blandt andre. Klart tværfaglige kar ... [+]

Introduktion

Ledelse og Workforce Management, kan analyseres fra flere perspektiver: juridiske, tekniske, psykologiske, sociologiske og økonomiske, blandt andre. Klart tværfaglige karakter af denne formation, indebærer fælles undersøgelser foreslåede mester, med en bred vifte af grader af adgang (grader, grader, diplomer og Engineering) i områder, hovedsageligt fra de grene af samfundsvidenskab og loven.

Det har til formål at yde omfattende uddannelse til studerende, udvikle gradvist de nødvendige færdigheder, og give det sæt af adfærd, kompetence analyse, beslutningstagning og videregivelse af oplysninger skønnes nødvendigt for effektiv udførelse af erhvervet.

Hvorfor studere graden ... [-]
Spanien Ferrol
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Denne master har til formål at uddanne fagfolk i relaterede marinbiologi og forbedre uddannelsen og aktiviteter dedikeret til disse opgaver. Det er uddannelse personale f ... [+]

Introduktion

Denne master har til formål at uddanne fagfolk i relaterede marinbiologi og forbedre uddannelsen og aktiviteter dedikeret til disse opgaver. Det er uddannelse personale forsker til indbygning i videnskabelig forskning i marine biologi eller forskerhold offentlige, private og erhvervsvirksomheder.

Hvorfor studere graden

Marine biologer er ansvarlige for mange opgaver inden for områderne fiskeri og akvakultur. For eksempel arbejder for den offentlige forvaltning til at estimere og overvåge bestande af marine arter, virksomhedskonsulenter og ngo'er, analysere data fra satellit overvågningssystemer, eller videnskabelige forskere. Forskningsarbejdet har ansøgning ikke kun med hensyn til øget viden, men også som en service til ledelsen i overvågning og styring af kvaliteten af ​​havmiljøet eller udvikler nye udnyttelige ressourcer... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Officiel masteruddannelse i Marine Engineering, har til formål at give den tekniske viden skal have en maskinmester, herunder uddannelse i management teknikker, re-design ... [+]

Introduktion

Den officielle titel Master Marine Engineering, Til formål at give den tekniske viden skal have en maskinmester, herunder uddannelse i management teknikker, re-design, installation, drift og vedligeholdelse af skibe og marine systemer artefakter.

Undersøgelserne er en del af en profil af ekspertise inden for teknisk aktivitet, hvilket også give de studerende en orientering mod ph.d.-studier og forskning.

Akademisk uddannelse erhvervet, vil gøre det muligt opfylder alle krav til uddannelse, der kræves i "International Convention STCW78 / 95", står udøvelsen af ​​erhvervet som chefingeniør i Marina Mercante, så længe de tidligere har studeret Bachelor Skibsteknik.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Undersøgelse struktur fælles modul obligatoriske uddannelseselementer Inklusion og praktisk psykologi Motivation Rådgivning og faglig udvikling i uddannelsesmæssige samme ... [+]

struktur Undersøgelse

Obligatorisk fælles modul

inklusion og pædagogisk psykologi praksis Rådgivning og faglig udvikling Motivation i uddannelsesmæssige sammenhænge Learning strategier og studie Forskning metoder orienteret innovation Behov evaluering vurdering og program Politisk og socio lovgivning børn og unge psykopatologi

Ekspertise indlæringsvanskeligheder og opmærksomhed på mangfoldighed

særlige uddannelsesmæssige behov og læseplaner tilpasninger Educational ressourcer til opmærksomhed på mangfoldighed PSYCHOEDUCATIONAL intervention i udviklingsforstyrrelser PSYCHOEDUCATIONAL intervention i indlæringsvanskeligheder Design og tolkning af diagnostiske tests ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Denne kandidatuddannelse vil opnå den nødvendige uddannelse til at udføre faglige aktiviteter eller selvstændig virksomhed på området for Regnskab og Revision konto. ... [+]

Introduktion

Denne kandidatuddannelse vil opnå den nødvendige uddannelse til at udføre faglige aktiviteter eller selvstændig virksomhed på området for Regnskab og Revision konto.

Hvorfor studere graden

Studieordningen omfatter de forhold, der er nævnt i resolutionen af ​​12. juni, 2012 gøre Institut for Regnskab og Revision (ICAC), med henblik på validering som den første etape af optagelsesprøver registrering i det officielle register over Revisionsretten (ROAC) og den fulde udøvelse af det lovregulerede erhverv revisor.

struktur Undersøgelse

Revision og Regnskab modul

Revision Basics Revision Procedurer revisionsrapporter Avanceret Accounting I Avanceret Accounting II ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Den kandidatgrad i ledelse og innovation Skole og Socioeducativas institutioner, er en foreslået kandidatgrad fra universitetet i A Coruña (UDC), der dækker nye uddannels ... [+]

Introduktion

Den Masteruddannelse i ledelse og innovation af uddannelsesinstitutioner og Socioeducativas, Er en foreslået kandidatgrad fra universitetet i A Coruña (UDC), der dækker nye uddannelsesbehov, der stammer fra pædagogisk forandring i processen med den LOMCE implementering samt behovet for at fremme professionelle kulturer kritisk og iværksættere i den socialpædagogiske felt, fra forpligtelsen til at forbedre politikker og innovative ledelsesopgaver i tråd med organisatoriske og sociale krav i et pluralistisk og komplekst samfund.

Den er opbygget i to specialer: en rettet mod uddannelse fagfolk ledere / som for uddannelsessystemet, der kan opfylde kravene i LOMCE og at supplere uddannelsen af ​​fagfolk i socialpædagogiske felt, der har spillet eller spiller i dag ledelsesopgaver ; med det formål at speciale i ledelsesopgaver, ledelse og innovation af sociale og uddannelsesmæssige institutioner, mens kontinuitet ville blive givet til akademisk og forskeruddannelse.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master er fokuseret på den store gruppe af kandidater / som hovedsageligt inden for områderne sociologi, politologi, økonomi, social uddannelse og socialt arbejde, mens o ... [+]

Introduktion

Den foreslåede etablering af Master i Social Policy and Intervention socio-EU (MOPS) Det fremgår som et alternativ til Master i International Migration: Forskning, Migration Policy og interkulturel formidling (MOMI), som er uddød efter syv akademiske års eksistens.

Dannelsen af ​​den nye titel, mere målrettede sociale politikker står social udstødelse og social og samfundsmæssig indgriben udspringer af behovet for de nye krav til faglige kvalifikationer, men også opdatere viden ved det akademiske-videnskabelige, felt tillader resultater i forhold til nye sociale problemer i dag.

Master er fokuseret på den store gruppe af kandidater / som hovedsageligt inden for områderne sociologi, politologi, økonomi, social uddannelse og socialt arbejde, mens også af interesse for kandidater / som fra andre discipliner, hovedsageligt inden for sociale og juridiske Fakultet.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

På nuværende tidspunkt er der et stigende behov for kvalificerede fagfolk inden for vand Engineering og Miljø, der besidder ikke kun høje kvalifikationer på dette område ... [+]

Introduktion

Den omfattende erfaringer universiteterne i A Coruña og Magdeburg i uddannelsen af ​​fagfolk i Byggeri og Anlæg og Vand Engineering i de seneste årtier, der kulminerede i udviklingen af ​​en international fælles kandidatuddannelse krav europæisk område for videregående uddannelse oprettet ved traktaten i Bologna.

Hvorfor studere graden

På nuværende tidspunkt er der et stigende behov for kvalificerede fagfolk inden for vand Engineering and Environmental have ikke kun høje kvalifikationer på dette område af ekspertise, men også egne titler, der tillader dem at udvikle deres karriere i en international grænse .

Hvad du lærer

Mesteren giver akademisk uddannelse, som gør det muligt specialisering, efter at have indhentet tilsvarende grad af adgang til området for tekniske eller eksperimentelle videnskaber. I det professionelle felt uddannelseseksperter berettiget fører til job i forskellige sektorer med tilknytning til vand teknik og også på de videregående uddannelser og den offentlige administration er beregnet til. I videnskaben vil de studerende være i stand til at gennemføre forskning uddannelse og en doktordisputats.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Engelsk,Spansk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Den nuværende bioteknologi omfatter et sæt af meget avancerede teknikker og teknologier, der erstatter de klassiske metoder, der fremmer mere umiddelbare resultater og gi ... [+]

Introduktion

Den nuværende bioteknologi omfatter et sæt af meget avancerede teknikker og teknologier, der erstatter de klassiske metoder, der fremmer mere umiddelbare resultater og giver mulighed for at tackle nye udfordringer utænkelig indtil for få årtier siden. I dag højt kvalificerede fagfolk er forpligtet til at tage de nye udfordringer denne biotek sektor står over for både i erhvervslivet og i forskning står over for.

Det er derfor formålet med dette program er dobbelt:

Professionalisering: at træne de studerende, der ønsker at arbejde professionelt i den bioteknologiske industri og / eller opdatere viden og forbedre uddannelsen af fagfolk og dedikeret til denne aktivitet. Akademisk Forsker: træne de studerende, der ønsker at deltage i den videnskabelige forskning i bioteknologi forskerhold fra offentlige, private og erhvervsvirksomheder. Hvorfor studere graden ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Inter-university Master i avancerede engelsk studier og dets applikationer (iMAES), der drives af universiteterne i A Coruña (UDC), Santiago de Compostela (USC) og Vigo ( ... [+]

Indledning

Den Inter-master i avanceret engelsk studier og dets applikationer (iMAES), Der drives af universiteterne i A Coruña (UDC), Santiago de Compostela (USC) og Vigo (UVigo), er et akkrediteret program, der opfylder de høje standarder for excellence i det europæiske system for videregående uddannelse.

Klasser afholdes på hvert af de tre organiserende universiteter, så eleverne kan vælge den placering og tidsplan, der passer bedst til deres behov og interesser.

Master består af både deltagelsesbaseret og online træning, hvert kursus (3 ECTS), der involverer 14 timetimer og 7 timers online kursusarbejde. I alt udvikler den et 60-credit akademisk program i løbet af et akademisk år.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Engelsk,Spansk
Fuldtid
1 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Denne Master er designet til at give de studerende en avanceret, specifikt og tværfagligt uddannelse rettet mod akademisk, forsker og professionalisere Akvakultur. ... [+]

Introduktion

Denne Master er designet til at give de studerende en avanceret, specifikt og tværfagligt uddannelse rettet mod akademisk, forsker og professionalisere Akvakultur. Det vil give de studerende viden, færdigheder og grundlæggende færdigheder, så du kan designe og udføre forskning inden for akvakultur, design, forvalte og kontrollere ferske og marine anlæg, vurdere deres indvirkning på miljøet og opfylde behovene i F & U + jeg sektor, gennemføre strategier til den fremtidige udvikling af akvakulturerhvervet.

Hvorfor studere graden

Akvakultur er en strategisk sektor for økonomisk udvikling i Galicien, der kræver dagligdag et større antal uddannelse af menneskelige ressourcer på højt niveau. Eksisterende organer som den galiciske Institut for Akvakultur Training (IGAFA), der nærer arbejdsmarkedet fremragende teknikere inden for akvakultur i forskellige grader, men både industrien og forvaltning kræver kandidater, der kan især blive indarbejdet både i erhvervslivet og i forskellige offentlige institutioner (teknologicentre, forskningsinstitutter, universiteter, etc.) til at udføre F & U i akvakultur.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Den SAISM er den eneste kandidat grad i den galiciske University System, der tilbyder ekspertise i markedsundersøgelser og avanceret social analyse, herunder en analyse a ... [+]

Introduktion

Siden oprettelsen som en særskilt disciplin inden for samfundsvidenskab, har sociologien haft en anvendt rettet til at vejlede beslutningstagerne i erhvervslivet, regeringen og tredje sektor organisationer natur.

Alle disse enheder kræver analytikere og eksperter i at erhverve og forvalte sociale oplysninger, så de kan forstå opførslen af ​​individer i forskellige områder, fra økonomisk til politisk, fra det sociale til det kulturelle.

Årsagen er, at disse oplysninger er afgørende for dem, fordi:

Virksomhederne har brug for at kende de nye mønstre for social adfærd og derfor nye forretningsmuligheder og markedet. Market Research bliver et aktiv for virksomheden undgår omkostninger og risici ved at påpege potentielle markeder og salg. Det er bidrag af viden til at øge salget, produktivitet og bidrager til forbedrede resultater. Forvaltninger og offentlige ledere er forpligtet til at forstå de sociale krav, da ordentligt svar afhænger af stabiliteten og borgernes tillid til institutionerne. De tredje sektor (foreninger og fonde) kræver på deres side, specialister i at lokalisere eget rum til at udvikle dem organiseret solidaritet i en sammenhæng, hvor manglen på økonomiske midler sine værdi stiger eksponentielt. Hvorfor studere graden ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

The Master 's Degree i Architectural Rehabilitering er et officielt årlige cyklus varighed undersøgelser har til formål at give avanceret uddannelse inden for inspektion ... [+]

Introduktion

Den Master i Arkitektonisk Rehabilitering er et officielt årlige cyklus varighed undersøgelser har til formål at give avanceret uddannelse inden for inspektion og intervention i bygningsarv.

Spørgsmålet er af største interesse i den aktuelle samfundsøkonomiske rammer, hvilket har resulteret i en drastisk reduktion i opførelsen af ​​nye anlæg. Det tyder på, at dette vil være en vedvarende tendens i det mindste på mellemlang sigt, selv om delvist opvejet af øget efterspørgsel i opgaver teknisk inspektion og bevaring, og stigende arbejder vedrørende reformen, rehabilitering og restaurering af bygninger, mere linje med europæiske linjeføringer arkitektur seneste årtier.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

kvalificerende titel for udøvelsen af ​​det lovregulerede erhverv Arkitekt, der skal være til stede efter Degree i Architectural Studies. ... [+]

Introduktion

kvalificerende titel for udøvelsen af ​​det lovregulerede erhverv Arkitekt, der skal være til stede efter Degree i Architectural Studies. Målet er at uddanne fagfolk, der:

Har evne til at designe, udarbejdelse byggeprojekter og mere generelt, forskning, skabe og styre komplekse processer. Kend historie og teorier arkitektur og kunst, teknologi og humaniora relateret bebor. Kend urbanisme og planlægning teknikker. Forstå forholdet mellem mennesker og bygninger og deres omgivelser. Løs problemerne med strukturelle design, konstruktion og de forskellige teknologier vedrørende bygninger for at give det behagelige forhold indendørs og klimabeskyttelse. Kend opfylde kravene i brugere af bygninger i form af budgetmæssige faktorer, regler og muligheder for byggebranchen. Hvorfor studere graden ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master i Bioinformatik for Health Sciences har til formål at uddanne forskere og fagfolk inden for bioinformatik og bioteknologi med særlig vægt på den biomedicinske side ... [+]

Introduktion

Den Master i Bioinformatik for Health Sciences Det sigter mod at uddanne forskere og fagfolk inden for bioinformatik og bioteknologi med særlig vægt på den biomedicinske side.

Derfor, det har en dobbelt orientering:

faglig vejledning, der sigter mod at uddanne forskere med de færdigheder og viden er nødvendige for at forstå, anvende og udvikle nye beregningsmæssige og systemer nyttige forskningsstrategier i bioinformatik og Biomedical Engineering. erhvervsvejledning, som har til formål at uddanne specialister, der kan indgå virksomheder, der arbejder i de bioinformatik og biomedicin, og har de nødvendige færdigheder til at forstå og anvende bioinformatiske løsninger til at styre den enorme mængde af data fra biomedicinsk renter i øjeblikket i eksperimentelle, kliniske og epidemiologiske områder. Hvorfor studere graden ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master i bæredygtigt byggeri (Mues) er en officiel studieforløb på et år, der har til formål at uddanne fagfolk inden for bæredygtighed. ... [+]

Introduktion

Den Master i bæredygtigt byggeri (Mues) Det er en officiel studieforløb på et år, der har til formål at uddanne fagfolk inden for bæredygtighed.

Udvikle temaet i øjeblikket har med stor interesse på grund af ikrafttrædelsen af ​​forskellige nationale og europæiske regler, såsom Horisont 2020 rammer, Hvilket afgøre fremtiden for nye bygninger. Fra 2020 vil det være obligatorisk for alle nye bygninger er bygninger næsten nul energiforbrug, Så Master Kurset sigter på at uddanne kvalificerede og specialiserede fagfolk, der dækker dette behov. Træning indhold, med en betydelig praktisk belastningDe tager sigte på at give faglige færdigheder for studerende til at reagere på den aktuelle og fremtidige efterspørgsel efter eksperter bæredygtighed. Denne overlegne cyklus undersøgelser fremmer også udbrud af forskerkarriere, Ledelse den mod en doktorgrad i spørgsmål vedrørende bæredygtigt byggeri, højaktuelt. den Curriculum Det omfatter 3 specialiseringer:... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Det grundlæggende formål med Master er at uddanne kandidater specialiseret inden for energieffektivitet, forsøger at opfylde de krav, der vil opstå på arbejdsmarkedet som ... [+]

Introduktion

The Masters er internationale og giver mulighed for at opnå en dobbelt grad med Polytechnic Institute of Bragança - Portugal.

Undersøgelser kan udføres i et enkelt studieår og kredit fordeling på type materialer, det er som følger:

30 ECTS - 5 Obligatorisk emne. 24 ECTS - 8 valgfag. 6 ECTS - praktik. 12 ECTS - speciale. Hvorfor studere graden

Det grundlæggende formål med Master er at uddanne kandidater specialiseret inden for energieffektivitet, forsøger at opfylde de krav, der vil opstå på arbejdsmarkedet som følge af udviklingen af ​​de lovgivningsmæssige rammer for bygningers energieffektivitet.

13 februar, blevet offentliggjort kongelig anordning 56/2016 om ændring af direktiv 2012/27 / EU af Europa-Parlamentets og Rådets af 25. oktober 2012 om energieffektivitet, i form ud gennemfoeres energisyn, akkreditering af tjenesteudbydere og energi revisorer, og fremme effektiviteten i energiforsyningen.... [-]

Spanien Ferrol
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

De høje tal for arbejdskraft og ikke arbejdskraft ulykker, forebyggelsespolitik, der driver EU og behovet for universitetet-tog fagfolk og teknikere Occupational risikofo ... [+]

Introduktion

De høje tal for arbejdskraft og ikke arbejdskraft ulykker, forebyggelsespolitik, der driver EU og behovet for universitetet-tog fagfolk og teknikere Occupational risikoforebyggelse og fælles risici, fungere som sande faktorer viser, at udbuddet kandidatgrader af ekspertise på dette område er ved at blive krævende mere insisterende over tid.

Hvorfor studere graden

Efter offentliggørelsen af ​​kongelig anordning 337/2010, om ændring af kongelig anordning 39/1997, godkendelse af reglerne for Forebyggelse Services er godkendt; Det hedder, at det der kræves for at udføre funktioner af risikoforebyggelse højere niveau uddannelse, skal være akkrediteret af et universitet.... [-]

Spanien Ferrol
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Nødvendig Kurser fysiske struktur Undersøgelse af kemiske lasere og miljømæssige anvendelser af lasere Laboratorie grundlæggende elementer i lasere ... [+]

struktur Undersøgelse

Obligatoriske fag

Fysik af lasere kemiske og miljømæssige anvendelser af lasere Laboratorie fundamentals af lasere Fundamentals of Photonics Industrielle anvendelser af lasere

Valgfag

fotoniske Sensorer biofotonik bæredygtig lys nanofotonik Laboratorium Fotonik og rumfart teknologi Industriel Photonics Laboratory Måletekniske anvendelser af lasere Praktikophold i selskaber eller F & U

Kandidatspeciale

Kandidatspeciale [-]
Spanien Ferrol
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

De fælles Masters i Geoinformatik ved University of Vigo og A Coruña født som en titel højt specialiseret fagfolk til at danne markedsorienteret geospatiale industri. ... [+]

Introduktion

Den Masters i geoinformatik ved universiteterne i Vigo og A Coruña født som en titel højt specialiseret fagfolk til at danne markedsorienteret geospatiale industri. Den geospatiale industri er en sektor, der er vokset hurtigt i de seneste år på grund af de forskellige ansøgninger globale positioneringssystemer, geografiske informationssystemer, mobil eller satellit telemåling.

Studieordningen er designet til studerende at tilegne sig færdigheder i design, implementering og styring af rumlige databaser, fastlæggelsen og gennemførelsen af ​​geoprocessing, visualisering af geografisk information og gennemføre projekter med GIS. Det omfatter også valgfrit indhold designet til at stoppe intensivere uddannelsen af ​​studerende i geoteknologi (telemåling og sensor netværk) eller inden for informationsteknologi (GIS udvikling af desktop applikationer, web eller mobile systemer).... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Den universitetscenter Master i Industriel matematik (M2i) er arrangeret af de tre galiciske universiteter, sammen med universiteter Carlos III og polytekniske universite ... [+]

Introduktion

Den Fælles Masters i Industriel matematik (M2i) er arrangeret af de tre galiciske universiteter, sammen med universiteter Carlos III og polytekniske universitet i Madrid.

Den består af specialiteter Matematisk Modellering og numerisk simulering. Titlen opnås efter at have passeret 90 point, heraf 30 for Master-projektet, der er udviklet i samarbejde med en virksomhed.

Hvorfor studere graden

Uddannelsesbehov til kandidatuddannelser niveau fagfolk i Industrial Matematik fremgår både af EU og OECD i sin papir Global Science Forum. Rapport om matematik i industrien.

Videnskabelig / teknologisk interesse for M2i er baseret på tre søjler

Udvid den analytiske kapacitet og viden om studerende, som vil danne forskerhold og fremtidige fagfolk. Give specifikke færdigheder med hensyn til design, konstruktion og styring af specifikke software en af ​​de industrielle sektorer i det mindste. Introducere de studerende i forskning og udvikling spørgsmål i forbindelse med de emner, der udgør dette program. Hvad du lærer ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Studiestruktur Modul 2. UDC Introduktion til komplekse materialer Viskelasticitet af materialer Termomekaniske egenskaber af materialer. Grundlæggende Metoder ... [+]

Studiestruktur

Modul 2. UDC

Introduktion til komplekse materialer Vicoelasticity af materialer Termomekaniske egenskaber af materialer. Grundlæggende Metoder Termomechanics of Materials Egenskaber. Avancerede metoder Statistisk data analyse Ansøgninger om miljøbeskyttelse Termiske behandlinger og analyse af laser Termomekanisk træthed

Modul 1. U Paris 7

Rheofysik af komplekse væsker Strukturerede materialer. Nanomaterialer Fysisk-kemi af polymerer Statistik for polymerfysik, lysdisplayteknikker. Mikroskopi Fysik af blød materie, grænseflader Mekanik i kontinuerlig medie Akustiske bølger ... [-]
Spanien Ferrol
September 2019
Engelsk,Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

The Master 's Degree i Litteratur, Kultur og mangfoldighed er en officiel kvalifikation, 60 point og en varighed på et akademisk år. ... [+]

Introduktion

Den Kandidatgrad i Litteratur, Kultur og mangfoldighed Det er en officiel kvalifikation, 60 point og en varighed på et akademisk år.

Det er undervist i Det Naturvidenskabelige Undersøgelser af universitetet i Corunna, i to udtryk: den første obligatoriske moduler universitet; i den anden specialeforløb og Kandidatspeciale.

Hvorfor studere graden Det giver træning og opdatering om spørgsmål vedrørende litteratur, kultur og mangfoldighed i den spansktalende sfære eller galicisk og portugisisk. Det giver grundlaget for at starte en forskningsaktivitet og giver adgang til en ph.d.-program. Indskrivning tillader fuld eller delvis tid samt validering af emner tidligere undersøgte fastsatte betingelser af universiteter ansvarlige. blended undervisning (240 kontakt timer). Det er undervist om eftermiddagen, på torsdage og fredage, på fakultetet for Filologi af UDC. Højt kvalificerede lærere Kendt gæstelærere og specialiserede fag Associated seminarer i tilknytning til udestående grupper eller forskningsprojekter individualiseret vejledning Hvad du lærer ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master giver en akademisk uddannelse, der tillader en specialisering, efter at have opnået graden af ​​adgang for eksperimentelle eller sundhedsvidenskab. ... [+]

Indledning

Master giver en akademisk uddannelse, der tillader en specialisering, efter at have opnået graden af ​​adgang for eksperimentelle eller sundhedsvidenskab.

På det videnskabelige område vil den studerende, der gennemfører denne master, være parat til at arbejde i forskningslaboratorier, der kræver cellulære, molekylære eller genetiske færdigheder. Den studerende vil også kunne fortsætte en forskerbærer og adgang til en Ph. Grad uddannelsesprogram.

På fagområdet giver master mulighed for uddannelse af specialister til avancerede stillinger inden for de forskellige sektorer inden for forskning og udvikling: klinisk eller bioindustriel, og også i videregående uddannelser og i den offentlige administration.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Engelsk,Spansk
Fuldtid
1 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Titlen på Master i Naval og Oceanic Engineering leverer nødvendige videnskabelige og teknologiske viden for adgang til stillinger med større ansvar i den maritime industr ... [+]

Introduktion

Den i overskriften Master i Naval og Oceanic Engineering Det giver videnskabelig og teknologisk viden er nødvendig for adgang til stillinger med større ansvar i den maritime industri, bliver en fortsættelse af de formelle kvalifikationer grader i Naval Architecture, Engineering Systems og fremdrift og Naval Ship og Ocean Engineering.

Det er en titel af officiel mester professionel vejledning med de beføjelser, der er fastsat i CIN / 354/2009 Orden og derfor gøre det muligt for dem at praktisere det lovregulerede erhverv som ingeniør Naval og Oceanic.

Mesteren giver mulighed for direkte kontakt med de grupper og forskningsprogrammer, der er udviklet i skole og har kontinuitet i doktorgrad.... [-]

Spanien Ferrol
September 2019
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master i Undervisning i obligatoriske Secondary Education, erhvervsuddannelse og sprogundervisning, er en titel på fakultetet for Uddannelse Fakultet tilhører området for ... [+]

Introduktion

Den Master i Undervisning i obligatoriske Secondary Education, erhvervsuddannelse og sprogundervisningDet er en titel på fakultetet for Uddannelse Fakultet tilhører området for sociale og juridiske Fakultet.

Master kræver afslutningen af ​​60 point teoretiske og praktiske kreditter. Disse kreditter er fordelt som følger: Generisk modul (16 point) Specifik modul (26 point) Arbejde Practicum og Kandidatspeciale (18 point).

Generisk Modul er fælles for alle studerende og deltage i klasser er obligatorisk. Specifik modul og Practicum er forskellige afhængigt af de særlige forhold i hver rejseplan eller speciale. Den Practicum har også et ansigt karakter og udvikler sig i sekundære skoler etableret efter aftale med Xunta de Galicia.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master i Undervisning i obligatoriske Secondary Education, erhvervsuddannelse og sprogundervisning, er en titel på fakultetet for Uddannelse Fakultet tilhører området for ... [+]

Introduktion

Den Master i Undervisning i obligatoriske Secondary Education, erhvervsuddannelse og sprogundervisningDet er en titel på fakultetet for Uddannelse Fakultet tilhører området for sociale og juridiske Fakultet.

Master kræver afslutningen af ​​60 point teoretiske og praktiske kreditter. Disse kreditter er fordelt som følger: Generisk modul (16 point) Specifik modul (26 point) Arbejde Practicum og Kandidatspeciale (18 point).

Generisk Modul er fælles for alle studerende og deltage i klasser er obligatorisk. Specifik modul og Practicum er forskellige afhængigt af de særlige forhold i hver rejseplan eller speciale. Den Practicum har også et ansigt karakter og udvikler sig i sekundære skoler etableret efter aftale med Xunta de Galicia.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master i Undervisning i obligatoriske Secondary Education, erhvervsuddannelse og sprogundervisning, er en titel på fakultetet for Uddannelse Fakultet tilhører området for ... [+]

Introduktion

Den Master i Undervisning i obligatoriske Secondary Education, erhvervsuddannelse og sprogundervisningDet er en titel på fakultetet for Uddannelse Fakultet tilhører området for sociale og juridiske Fakultet.

Master kræver afslutningen af ​​60 point teoretiske og praktiske kreditter. Disse kreditter er fordelt som følger: Generisk modul (16 point) Specifik modul (26 point) Arbejde Practicum og Kandidatspeciale (18 point).

Generisk Modul er fælles for alle studerende og deltage i klasser er obligatorisk. Specifik modul og Practicum er forskellige afhængigt af de særlige forhold i hver rejseplan eller speciale. Den Practicum har også et ansigt karakter og udvikler sig i sekundære skoler etableret efter aftale med Xunta de Galicia.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master i Undervisning i obligatoriske Secondary Education, erhvervsuddannelse og sprogundervisning, er en titel på fakultetet for Uddannelse Fakultet tilhører området for ... [+]

Introduktion

Den Master i Undervisning i obligatoriske Secondary Education, erhvervsuddannelse og sprogundervisningDet er en titel på fakultetet for Uddannelse Fakultet tilhører området for sociale og juridiske Fakultet.

Master kræver afslutningen af ​​60 point teoretiske og praktiske kreditter. Disse kreditter er fordelt som følger: Generisk modul (16 point) Specifik modul (26 point) Arbejde Practicum og Kandidatspeciale (18 point).

Generisk Modul er fælles for alle studerende og deltage i klasser er obligatorisk. Specifik modul og Practicum er forskellige afhængigt af de særlige forhold i hver rejseplan eller speciale. Den Practicum har også et ansigt karakter og udvikler sig i sekundære skoler etableret efter aftale med Xunta de Galicia.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master i Undervisning i obligatoriske Secondary Education, erhvervsuddannelse og sprogundervisning, er en titel på fakultetet for Uddannelse Fakultet tilhører området for ... [+]

Introduktion

Den Master i Undervisning i obligatoriske Secondary Education, erhvervsuddannelse og sprogundervisningDet er en titel på fakultetet for Uddannelse Fakultet tilhører området for sociale og juridiske Fakultet.

Master kræver afslutningen af ​​60 point teoretiske og praktiske kreditter. Disse kreditter er fordelt som følger: Generisk modul (16 point) Specifik modul (26 point) Arbejde Practicum og Kandidatspeciale (18 point).

Generisk Modul er fælles for alle studerende og deltage i klasser er obligatorisk. Specifik modul og Practicum er forskellige afhængigt af de særlige forhold i hver rejseplan eller speciale. Den Practicum har også et ansigt karakter og udvikler sig i sekundære skoler etableret efter aftale med Xunta de Galicia.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master i Undervisning i obligatoriske Secondary Education, erhvervsuddannelse og sprogundervisning, er en titel på fakultetet for Uddannelse Fakultet tilhører området for ... [+]

Introduktion

Den Master i Undervisning i obligatoriske Secondary Education, erhvervsuddannelse og sprogundervisningDet er en titel på fakultetet for Uddannelse Fakultet tilhører området for sociale og juridiske Fakultet.

Master kræver afslutningen af ​​60 point teoretiske og praktiske kreditter. Disse kreditter er fordelt som følger: Generisk modul (16 point) Specifik modul (26 point) Arbejde Practicum og Kandidatspeciale (18 point).

Generisk Modul er fælles for alle studerende og deltage i klasser er obligatorisk. Specifik modul og Practicum er forskellige afhængigt af de særlige forhold i hver rejseplan eller speciale. Den Practicum har også et ansigt karakter og udvikler sig i sekundære skoler etableret efter aftale med Xunta de Galicia.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master i Undervisning i obligatoriske Secondary Education, erhvervsuddannelse og sprogundervisning, er en titel på fakultetet for Uddannelse Fakultet tilhører området for ... [+]

Introduktion

Den Master i Undervisning i obligatoriske Secondary Education, erhvervsuddannelse og sprogundervisningDet er en titel på fakultetet for Uddannelse Fakultet tilhører området for sociale og juridiske Fakultet.

Master kræver afslutningen af ​​60 point teoretiske og praktiske kreditter. Disse kreditter er fordelt som følger: Generisk modul (16 point) Specifik modul (26 point) Arbejde Practicum og Kandidatspeciale (18 point).

Generisk Modul er fælles for alle studerende og deltage i klasser er obligatorisk. Specifik modul og Practicum er forskellige afhængigt af de særlige forhold i hver rejseplan eller speciale. Den Practicum har også et ansigt karakter og udvikler sig i sekundære skoler etableret efter aftale med Xunta de Galicia.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

De nye Masters i planlægning og forvaltning af turistmål og produkter tjener til at træne de studerende til forskning i turisme og til at udføre faglige opgaver i sektore ... [+]

Introduktion

Den økonomiske og sociale betydning af turismen i Galicien og i resten af ​​Spanien er meget vigtig, og derfor dannelsen af ​​menneskelige ressourcer bliver en uundgåelig opgave for offentlige universiteter Turisme er en sektor, der skal analyseres ud fra forskellige perspektiver såsom sociologi, geografi, økonomi, medicin, datalogi, osv Denne sektor, uden nogen tvivl, er det vigtigste i vores samfund blev glemt i årevis af videnskabsfolk, planlægges og forvaltes af folk uden særlig uddannelse.

Titrering foreslås er en fortsættelse af de videregående uddannelser for folk, der studerer dagens grad i turisme og andre, der er dannet i grader af samfundsvidenskab og humaniora i almindelighed, der ønsker at arbejde eller gøre forskning i turistsektoren.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
Deltid
3 semestre
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Masters tilbyder særlig uddannelse i specifikke didaktik, af stor interesse for en bred gruppe: kandidater / eksamensbevis som Master of mange / som og praktikere; for ny ... [+]

Introduktion

Masters tilbyder særlig uddannelse i specifikke didaktik, af stor interesse for en bred gruppe: kandidater / eksamensbevis som Master of mange / som og praktikere; for nye / kandidater / som i førskoleundervisning og grundskoleundervisning samt andre træningsprofiler).

Emnet er derfor af stor interesse for dem, der er involveret i uddannelse.

Hvorfor studere graden

Forfølge denne grad kan bilægge og udvikle den viden erhvervet i de nuværende grader af bachelor i uddannelse og Primary og erhvervet i gamle diplomaturas.

Hvad du lærer

Master i Specifik didaktik vil tillade de studerende at have viden (viden), færdigheder (færdigheder) og holdninger (at vide hvordan man kan være og være), der kræves for at udføre deres aktiviteter, besidde og forstå viden, som grundlag eller mulighed for at være original i at udvikle og / eller anvendelse af idéer, ofte i en forskningsmæssig sammenhæng.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master i statistiske teknikker er arrangeret af de tre galiciske universiteter og undervises i person i fakulteter Datalogi (A Coruña), matematik (Santiago de Compostela) ... [+]

Introduktion

Den Master i statistiske teknikker Det er arrangeret af de tre galiciske universiteter og undervises i person i fakulteter Datalogi (A Coruña), matematik (Santiago de Compostela) og økonomi- og erhvervsminister Sciences (Vigo). En videokonference system tillader deltagelse i alle klasser fra en enkelt fakultet. Det varer et år og en halv.

Denne mester, som blev indledt i 2007, kommer fra en officiel Postgraduate Program med Kvalitet Omtale i deres undersøgelser, der fører til titlen på lægen. Dine træningsmål svarer til dem af de bedste forslag i vores europæiske miljø.

Hvorfor studere graden Statistiske undersøgelser er i dag betragtes som en af ​​dem med bedre fremtidsudsigter. Dette begrundes med det stigende behov for mange virksomheder og offentlige institutioner til at udtrække information fra store mængder data, hvilket er afgørende for brugen af ​​statistiske teknikker. Det er den eneste eksisterende mester i Galicien orienterede undersøgelser Statistik og Operationsanalyse. Det er den naturlige måde at få adgang til ph.d.-program i Statistik og Operations Research, som udmærker sig med den omtale til Excellence fra Undervisningsministeriet. Dette program er den eneste i den selvstyrende region Galicien specifikke Statistik og operationsanalyse. Hvad du lærer ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Studerende Struktur Obligatoriske kreditter Practicum Lovgivning. Forvaltning og ledelse Analytiske strategier og miljø ... [+]

Studiestruktur

Obligatoriske kreditter

Practicum Lovgivning. Forordning og ledelse Analytiske strategier og miljøet Speciale

kemi

Strukturel analyse og syntetisk planlægning Grænser i uorganisk kemi Anvendt fysisk kemi Elucidation af reaktionsmekanismer Materialer Fysisk kemi Kemisk sammensætning og beregning Bioinorganisk kemi og biomaterialer Katalyse Biogeokemiske cykler Bioorganisk og Supramolekylær Kemi Organisk Reaktivitet og Organometallisk Kemi Green Chemistry

Miljøvidenskab

Statistiske metoder til miljødata Økologi og biomonitorisering Vandkvalitet Jordkvalitet Luftkvalitet rester Energiressourcer Quality Management Avanceret Instrumental Analyse Miljøovervågning Miljøøkonomi Adgang og adgang ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Engelsk,Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Struktur Undersøgelse krævede kurser og kulturhistorie europæisk Thought Kulturarv og museologi Bibliografisk Dokumentar Heritage og Arkiv ... [+]

struktur Undersøgelse

Obligatoriske fag

Historien om europæisk kultur og Thought Kulturarv og museologi Bibliografisk Dokumentar Heritage og Arkiv Spansk System af museer, arkiver og biblioteker Metode til Humanistisk forskning og dokumentation Seminarer om aktuelle tendenser i museer, arkiver og biblioteker

Specialiseret sig i museer

History Museum og Samlerobjekter Museer og Ny Teknologi Museologi Organisation og ledelse af museer Kulturpolitik og Lovgivning Kulturel Marketing og Information Litteratur og Huse Museum Etik og professionel etik Territory Museum og kulturturisme: Heritage Fortolkning Naturlige rum og Ecomuseums Musealization arkæologiske arv Musealization havmiljø og fiskeri Kultur ... [-]
Spanien Ferrol
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

University of A Coruña præsenterer Master i finanstilsyn gælder i hele det spanske territorium. Programmet er struktureret i en akademisk løbet af 60 ECTS-point, hvor all ... [+]

Introduktion

University of A Coruña præsenterer Master i Banking and Finance gælder i hele det spanske territorium. Programmet er struktureret i en akademisk løbet af 60 ECTS-point, hvor alle fag er semestral.

Det overordnede formål med Master i Banking and Finance er at give avanceret akademisk uddannelse i den finansielle sektor, der giver eleverne mulighed for at blive polyvalente fremtidige fagfolk med høje tekniske færdigheder og lederevner.

Den søger også at være i stand til at anvende deres viden til praksis med en kritisk og kreativ ånd og gennem stimulus af risikofaktorer kultur og initiativ ideer og argumenter, komme i form i fremtiden fleksibelt på situationer ny; dette væsentlige krav i stadig mere komplekse og skiftende erhvervsmiljø.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master i Integreret Project Management henvender sig til fagfolk i forbindelse med bygge-, nye teknologier og sport, der ønsker at erhverve lederuddannelse relateret til ... [+]

Hvorfor studere graden

Management funktioner er en ny fremtidsudsigterne for både den produktive sektor såsom tjenester. Korrekt forberedelse og uddannelse af ledere gennem teknisk ledelse og projektgennemførelse er nøglefaktorer i gang, gå i retning af at forbedre virksomhedernes konkurrenceevne og kvaliteten af ​​produkter og tjenester.

Projektlederen vil tilskynde til og lede projektet fra et globalt perspektiv, udfører de processer af initiering, planlægning, gennemførelse, overvågning og lukning af hele projektet. Det bør derfor føre og gennemføre operationer til at nå omfanget af projektet inden for tid, omkostninger og aftalte kvalitet.

Uddannelsen er udviklet gennem Master i Integrated Project Management er en del af denne model og har til formål at fuldføre uddannelsen af ​​fagfolk, der arbejder delvist på projektet, der udfører deres funktioner i nogle af de processer, der udgør projektet .... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Den officielle kandidatgrad i Nautical Engineering og søtransport har til formål at fuldføre niveauet af ekspertise af vand- fagfolk og give den grad af specifik uddannel ... [+]

Introduktion

Den officielle titel Master i Nautical Teknik og søtransport Det har til formål at fuldføre niveauet af ekspertise af vand- fagfolk og give den grad af specifik uddannelse skal være en afgangselev fra teknologiske, juridiske og økonomiske miljø til at fungere professionelt inden for maritim virksomhed.

Kurserne omfatter avanceret uddannelse i teknikker til omfattende sikkerhed og beskyttelse, manøvrering og navigation, ledelse maritim virksomhed og inspektioner. Undersøgelserne er en del af en profil af ekspertise inden for teknisk aktivitet, som også give de studerende en orientering mod ph.d.-studier og forskning.

Akademisk uddannelse erhvervet vil tillade opfylde alle uddannelseskrav, der kræves i "International Convention STCW78 / 95" til professionel praksis som kaptajn da Marina Mercante, forudsat graden tidligere sender i Marine Engineering.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master for civilingeniører Kanaler og porte giver (sammen med den grad i Teknologi Civil Engineering) en solid og stringent matematisk fysisk træning i en avanceret træni ... [+]

Introduktion

Den Master i Civil Engineering, Kanaler og porte Det er en tilpasning og forbedring af de sidste år af den forudgående grad for Byggeri og Anlæg, Kanaler og porte er tilpasset det europæiske område for videregående uddannelse. Master i Byggeri og Anlæg, kanaler og havne langs med den grad i Teknologi Byggeri og Anlæg erstatter den tidligere grad for Byggeri og Anlæg, Kanaler og porte undervist ved School of Civil Engineering, Kanaler og porte siden grundlæggelsen i 1991 til i dag.

Hvorfor studere graden

Den Master i Civil Engineering, Kanaler og porte giver (sammen med den grad i Civil Engineering Technology) en solid og stringent matematisk fysisk træning i en avanceret træning af tekniske og teknologiske flere felter for Byggeri og Anlæg type er understøttet. ... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

El Máster Universitario en Profesorado de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas, es un título de la Facultad de Ci ... [+]

Introducción

El Máster Universitario en Profesorado de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas, es un título de la Facultad de Ciencias de la Educación que pertenece al área de Ciencias Sociales y Jurídicas.

El Máster requiere la realización de 60 créditos ECTS, teórico-prácticos. Estos créditos se distribuyen de la siguiente manera: Módulo Genérico (16 créditos), Módulo Específico (26 créditos), Practicum y Trabajo de Fin de Máster (18 créditos).

El Módulo Genérico es común para todo el alumnado matriculado y tiene carácter presencial obligatorio. El Módulo Específico y el Prácticum son distintos en función de las peculiaridades de cada itinerario o especialidad. El Practicum también tiene un carácter presencial y se desarrolla en los centros de Educación Secundaria que se establezcan por convenio con la Xunta de Galicia.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

UDC introduction

Location address
Rúa da Maestranza, 9
A Coruña, Galicia, 15001 ES
Social Media
Location address
Paseo de Ronda, 51
A Coruña, Galicia, 15011 ES
Location address
Avd. da Habana, 6-7
A Coruña, Galicia, 15011 ES
Location address
Leopoldo Alas Clarín, 2
A Coruña, Galicia, 15008 ES
Location address
Campus de Elviña
A Coruña, Galicia, 15071 ES
Location address
Campus da Zapateira
A Coruña, Galicia, 15071 ES
Location address
Avd. Ernesto Che Guevara, 121.
Pazos, Liáns

A Coruña, Galicia, 15179 ES
Location address
Campus de Oza
A Coruña, Galicia, 15006 ES
Location address
Campus de Esteiro
Ferrol, Galicia, 15403 ES
Location address
Avda. 19 de febrero, s/n.
Ferrol, Galicia, 15405 ES