Universitat de Barcelona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

For engelsk rulle ned.

Universitetet i Barcelona

Universitetet i Barcelona er det største offentlige universitet i Catalonien med det største antal studerende og det bredeste og mest omfattende uddannelsestilbud. Derudover er det statens vigtigste universitetsforskningscenter og et af de vigtigste i Europa, både for antallet af forskningsprogrammer og for den opnåede ekspertise på dette område.

Tæt knyttet til Barcelonas og Cataloniens historie kombinerer UB traditionens værdier med det faktum at være en innovativ institution for fremragende inden for undervisningsområdet. Det er et urbant, åbent og kosmopolitisk universitet som selve byen Barcelona.

Vi inviterer dig til at kende universitetet i Barcelona!

UB, i dag

Kend de tal, der syntetiserer universitetet i Barcelona: dens placering i de vigtigste internationale klassifikationer, der værdsætter undervisning og forskning; priser og sondringer tildelt universitetssamfundet; de mest fremragende tidligere studerende samt UB's internationale aktivitet og tilstedeværelse. Lær også og førstehånds erfaringer fra universitetsstuderende.Universitat de Barcelona Alumnos en el Campus Afuera" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/130629_UB_edifici.jpg" alt="130629_UB_edifici.jpg" />

UB i tal

 • 16 fakulteter
 • 9 tilknyttede centre
 • 74 grader
 • 157 universitetsuddannelser
 • 97 universitetsudvidelseskurser
 • 215 specialisering / postgraduate eksamensbeviser
 • 350 kandidatuddannelser
 • 709 erhvervs- og åbne kurser (IL3)
 • 878 aktive forskningsprojekter
 • 5.741 videnskabelige publikationer
 • 5.696 professorer og forskere
 • 62.696 studerende
 • 662.774 m2 bebygget overflade
 • 16 biblioteker

Hvordan har vi det?

Oplev de mest relevante fakta fra vores 564 års historie, hvordan universitetet er integreret i byen Barcelona, vores seks campusser fordelt over byen, afdelingerne, fakulteter og skoler, der udarbejder det og universitetets forpligtelser over for samfundet , og foretage en virtuel rundvisning i den historiske bygning på Barcelona-universitetet.Universitat de Barcelona Campus" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/130628_Enfused-_MG_8417_DxO.jpg" alt="130628_Enfused-_MG_8417_DxO.jpg" />

forskning

Universitetet i Barcelona er førende inden for universitetsforskning i den spanske stat. Efter antal publikationer er UB den anden statsinstitution efter CSIC, ifølge den tredje europæiske rapport om S

Retningslinjerne for forskningspolitikken er etableret i viserektorerne for forskningsområdet, og forvaltningen udføres med støtte fra Office of Research Management (OGR), der administrerer de statlige programmer, Office of International Research Projects ( OPIR), der er ansvarlig for forvaltningen af forskningsprojekter finansieret af Europa-Kommissionen og Bosch i Gimpera-stiftelsen (FBG), der er ansvarlig for forbindelserne med virksomheder og videnoverførsel. De videnskabelige og teknologiske centre (CCiTUB) grupperer UB-centre, der understøtter forskning både på universitetet selv og i offentlige eller private institutioner.

Byen du finder omkring universitetet

UB er et urbant, åbent og kosmopolitisk universitet, ligesom byen Barcelona, hvor den har sine forskellige campusser fordelt. Dette betyder, at det fungerer i byens rammer som et genoplivende miljø og er blevet et centrum for kulturaktiviteter i videste forstand.

Universitetet udsætter sine campusser langs de bymæssige rammer og giver således et indbyrdes afhængigt forhold mellem institutionen og byen. Dette forhold giver et miljø med menneskelig og kulturel animation i visse områder af byen og giver medlemmer af universitetssamfundet mulighed for at nyde de tjenester, der tilbydes af både byen og dens egne.

Universitetet i Barcelona

University of Barcelona, der blev grundlagt i 1450, er en omfattende institution for videregående uddannelser, der præsenterer dyb akademisk tradition kombineret med videnskabelig grænse for videnskaben. Det ligger i byen Barcelona , et af de største kosmopolitiske knudepunkter i Middelhavet og faktisk i Europa. Universitetet i Barcelonas seksten centre, samlet i seks hovedcampusser, er spredt over byen og integreret fuldstændigt i bylivet. Således er størstedelen af dem beliggende i selve byen. Byen i sig selv bliver universitetets campus.

Som et af de største universiteter i Spanien byder Barcelona-universitetet et stort antal studerende fra både spanske universiteter og udlandet velkommen hvert år. Det har over 44.000 bachelorstuderende og næsten 19.000 kandidat- og postgraduate studerende og ph.d.-kandidater. Næsten 15% af de studerende er fra oversøiske lande og af over 122 forskellige nationaliteter.

Som en offentlig institution er University of Barcelona med fokus på akademisk ekspertise forpligtet til at træne og forberede nutiden og den næste generation af globale borgere - fagfolk, forskere, iværksættere, ledere - med kapacitet til at arbejde på det højeste niveau overalt i verden Samtidig har University of Barcelonas engagement i forskning placeret det først i Spanien på internationalt plan; og som et af de mest prestigefyldte universiteter i verden med hensyn til forskningseffekt.

Universitetet i Barcelona har en international erhverv , og er dermed medlem af førende verdensomspændende universitetsnetværk, herunder League of European Research Universities (LERU), COIMBRA-gruppen (CG) og koordineringen af Arab-Euro-konferencen om videregående uddannelse (AECHE) ). Det har over 2.800 internationale aftaler, herunder aftaler med 82 af de 200 bedste universiteter i verden (Times Higher Education Supplement).

Hvorfor vælge universitetet i Barcelona?

 • Det er det bedst bedømte spanske universitet i de mest prestigefyldte internationale universitetsrangeringer.
 • Det er blandt de 25 bedste universiteter i verden med mere end 400 års historie.
 • Det er beliggende i Barcelona, en af verdens bedste universitetsbyer.
 • Det tilbyder en bred vifte af kursustilbud: bachelorgradskurser, kandidatuddannelseskurser, doktorgradsprogrammer og andre specifikke kurser og programmer.

Bred vifte af kurser:

Universitetet i Barcelona tilbyder fremtidige studerende en bred vifte af kurser inden for næsten alle videnområder tilpasset deres behov:

73 bacheloruddannelser .

Tilpasset til kravene i Det Europæiske Område for Videregående Uddannelse (EHEA) vil studerende også have mulighed for at tilmelde sig to Pathways og gennemføre to forskellige uddannelser på samme tid.

To graders kurser undervises fuldstændigt på engelsk (International Business and English Studies) og fem undervises delvist på engelsk.

· Mere end 140 officielle universitetsuddannelseskurser .

Disse kurser, herunder universitetscenter grader og Erasmus Mundus-grader, tilbyde kandidater Enten en eller professionel til forskning Pathway , og give dem adgang til ph.d.-programmer.

Tilpasset til EHEA's krav er disse kurser fordelt på fem grene af viden: Kunst og humaniora, uddannelse, eksperimentelle videnskaber, sundhed og samfundsvidenskab.

24 masteruddannelser undervises udelukkende på engelsk - seks af dem gennem Erasmus Mundus-programmet.

· Mere end 400 UB-specifikke kandidatuddannelser og postgraduate-eksamensbeviser .

Disse kurser er ansigt til ansigt, blandet eller på afstand, designet til at polere kandidaters færdigheder og evner, så de kan specialisere sig i et professionelt område og forberede fagfolk, der ønsker at træne.

· 48 ph.d.-programmer .

Målrettet mod den avancerede træning for den studerende i forskningsteknikker gennem et organiseret sæt uddannelsesaktiviteter og forskning, der før forberedelsen og doktorafhandlingsresultatet resulterer i at opnå en doktorgrad. Hvert år indsendes mere end 750 doktorafhandlinger.

Da University of Barcelona er opmærksom på behovet for at supplere, udvide og opdatere viden i en verden i forandring, giver det en række andre kurser, som Study Abroad- programmet, University of Barcelona International Summer School eller kurserne i spansk sprog og kultur tilbydes af Institute of Hispanic Studies .

Udover disse akademiske programmer tilbyder University of Barcelona en bred vifte af tjenester og faciliteter til de studerende, som den akademiske rådgivning og karriereydelser, mere end 100.000 kvadratmeter sportsfaciliteter, et netværk af sytten biblioteker eller et sæt bolighuse og andre boliger.Universitat de Barcelona Alumnos en el Campus 2" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/130631_F_EH_003_0212Alumnos.jpg" alt="130631_F_EH_003_0212Alumnos.jpg" />

Placeringer

Barcelona

Address
Gran Via de les Corts Catalanes,585
08007 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig