Universitat de Lleida

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Lleida (UdL) har som hovedformål at uddanne studerende. Vi leverer høje standarder for undervisning med tjenester af høj kvalitet i hele universitetssamfundet, der når samfundet ud over campusportene. Studerende udgør det meste af UdL-samfundet, og vores mål er at sikre, at de nyder de involverede undervisnings- og læringsprocesser. De vil således være i stand til at udvikle sig både på et professionelt og personligt niveau ved at følge andre uddannelses-, kulturelle eller fritidsaktiviteter og ved at deltage i UdL for at holde det en livlig, stadigt forbedrende uddannelsesinstitution.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester for at hjælpe studerende i deres akademiske liv og fritidsaktiviteter. Denne vejledning giver et resumé af de tilgængelige tjenester for dem.

126893__DSC3505a.jpg

Inden for det akademiske miljø udgør det praktiske træningsprogram, beskæftigelsestjenesten ( Borsa de Treball ) og vores psykologiske service en væsentlig del af vores tjenester. UdL har biblioteker på hver af sine campusse, der tilbyder udlånstjenester, interbibliotekets dokumentlån, reprografitjenester, distributionsressourcer gennem brug af det virtuelle bibliotek og studieværelser.

UdL er en entusiastisk promotor af nye teknologiske innovationer; alle studerende har en personlig e-mail-adresse og har adgang til vores virtuelle campus. De kan få adgang til disse faciliteter gennem vores computerværelser og via Wi-Fi-teknologien, der er tilgængelig overalt på vores campus, med gratis adgang for alle medlemmer af universitetssamfundet.

Vores kulturelle tjenester arrangerer kulturelle aktiviteter, og studerende, der nyder sport, kan blive medlemmer af klubberne gennem Sportsservice, der giver fri adgang til konkurrenceidræt og rekreative aktiviteter. Vores International Relations Office (ORI) og Academic Mobility Program kan lette overførsler til andre universiteter, ikke kun i Catalonien og Spanien, men også i hele Europa og Amerika.

Andre universitetsinitiativer inkluderer UdL for Alle ( UdL per a Tothom ), det bæredygtige transportsystem og Campus Improvement-programmet.

I guiden finder de studerende også information om universitetshuse, hvor de har ophold på Cappont Campus, universitetsbarer og spisestuer og fotokopieringstjenester, der hjælper med at gøre deres ophold på UdL lettere. Studenterrådet ( Consell de l'Estudiant at ) driver universitetets indkvarteringstjeneste ( Servei d'Allotjament Universitari ) samt vejledningsudvekslingen ( Borsa de Repassos ) og eksamensservicen ( Servei d'Exàmens ) , som begge fokuserer om eksamens- og studietjenester.

For at nyde disse tjenester skal studerende bruge deres UdL Student Card, som universitetet vil levere. Kortet er et bevis på deres status som UdL-studerende og giver dem ret til rabatter i butikker, blandt mange andre fordele.

UdL fra det 21. århundrede er et iværksætteruniversitet, der fremmer en omfattende uddannelsesmodel. Det imødekommer kravene i forskellige uddannelsesmæssige sammenhænge gennem dets engagement i udviklingen af initiativer for at sikre, at alle studerende har de grundlæggende færdigheder, evnen til at tænke selv og de værktøjer, der er nødvendige for at håndtere livet som borgere i en stadigt skiftende social arena.

Universitetet arbejder på denne måde ved at bruge innovative metoder og en kursusstruktur, der er sammenhængende med parametrene for Det Europæiske Uddannelsesområde (EHEA).

Placeringer

Lleida

Address
Calle Jaume II # 73
E-25001 Lleida, Catalonien, Spanien

Igualada

Address
Av. Pla de la Massa, 8
08700 Igualada

Igualada, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig