University of Navarra

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Navarra er baseret på den kristne inspiration fremmet af St. Josemaría Escrivá de Balaguer, grundlæggeren af ​​Opus Dei. Dens mission er at søge og præsentere sandheden; bidrage til den studerendes akademiske, kulturelle og personlige uddannelse fremme akademisk forskning og sundhedsaktiviteter tilvejebringe passende muligheder for udvikling af sine professorer og medarbejdere og udføre bred kulturel opsøgende og sociale forfremmelsesarbejde med et klart mål for service.

University of Navarra","author_url":"","source":"©University of Navarra"}" alt="136984_UNAVestudiantes01.jpg" />

University of Navarra primære funktioner er at:

  • Lever undervisning på universitetsniveau inden for forskellige områder, tildele de tilsvarende akademiske grader og give studerende midlerne (uddannelsesmateriale, et bibliotek, information om stipendier og økonomisk støtte) for at gøre det muligt for dem at drage fuld fordel af deres studier.
  • Fremme akademisk forskning inden for forskellige videnområder til yderligere undervisning og som en måde at bringe viden til samfundet og fremme innovation og udvikling.
  • Bidrage til studerendes uddannelse gennem personlig vejledning, med aktiviteter, der sigter mod at erhverve faglige kompetencer og personlige vaner, der stimulerer personlig udvikling i alle dens dimensioner: kulturel, kunstnerisk, religiøs, atletisk og solidaritet.
  • Hold kontakten med alumni på universitetet gennem videreuddannelsesaktiviteter og andre kulturelle og sociale initiativer fra Alumni Association.
  • Organiser efteruddannelses- og specialiseringsprogrammer for alumner baseret på trender og behov i forskellige erhverv.
  • Dyrk båndene mellem universitetet og medlemmerne af University of Navarra venner og hold dem orienteret om deres partnerskabs frugt.
  • Udføre kulturformidling og universitetets opsøgende arbejde gennem aktiviteter arrangeret af universitetet selv og initiativer gennemført i samarbejde med andre institutioner.
  • Samarbejde med andre universiteter og institutioner på universitetsniveau såsom hospitaler, handelsskoler, forskningscentre, kunstinstitutter og uddannelses- og udviklingsorganisationer.

Universidad de Navarra","author_url":"","source":""}" alt="136985_thumbnail_UNAV.jpg" />

Missionen fra University of Navarra , der blev grundlagt i Spanien i 1952, er at uddanne og uddanne fagfolk, der er i stand til at spille en engageret rolle i samfundet, der er fuldt ud klar over den rolle, de spiller i opbygningen af morgendagens verden. Denne mission er grundlæggende baseret på søgning og engagement i sandheden, en kollektiv opgave, der kræver dialog og et åbent sind. Desuden søger universitetet at skabe kritisk tænkning blandt sine studerende i en pluralistisk kontekst, der gør det muligt for hver studerende frit at udvikle sine egne meninger og overbevisninger.

University of Navarra er et mødested for professorer og studerende til at dele viden, sandhed og erfaring. Derfor er vi stolte af vores unikke evne til at give personlig opmærksomhed til dig. Mens vi arbejder sammen i et miljø, der fremmer hver enkeltes unikke evne, færdigheder, viden og værdier; universitetet giver dig de ressourcer, du har brug for til personlig og professionel udvikling. Du får tildelt en rådgiver, normalt en professor, der giver en-til-en hjælp og orientering. Denne personaliserede vejledning har til formål at maksimere dit personlige og professionelle potentiale og hjælpe dig med fuldt ud at drage fordel af universitetsoplevelsen samt modtage rådgivning om fremtidige karrieremuligheder.

University of Navarra er det første universitet i Spanien med hensyn til beskæftigelsesegnethed (QS Employability Ranking), Undervisning (Times Higher Education Europe Teaching Ranking) og Research (CYD Ranking)

Vi har syv campuser med base i Pamplona, San Sebastian, Madrid, Barcelona, München, New York og Sao Paulo.

Placeringer

Pamplona

Address
Edificio Central, Campus Universitario, 31009 Pamplona, Navarra
31009 Pamplona, Navarra, Spanien

Madrid

Address
c/Marquesado de Sta. Marta, 3
28022 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

San Sebastián

Address
Manuel Lardizabal Ibilbidea, 13
20018 San Sebastián, Baskerlandet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig