Læs den officielle beskrivelse

University of Navarra er baseret på den kristne inspiration fremmet af St. Josemaría Escrivá de Balaguer, grundlæggeren af ​​Opus Dei. Dens mission er at søge og præsentere sandheden; bidrage til den studerendes akademiske, kulturelle og personlige uddannelse fremme akademisk forskning og sundhedsaktiviteter tilvejebringe passende muligheder for udvikling af sine professorer og medarbejdere og udføre bred kulturel opsøgende og sociale forfremmelsesarbejde med et klart mål for service.

University of Navarra primære funktioner er at:

  • Leverer undervisningsniveau på universitetsniveau på forskellige områder, giver de tilhørende akademiske grader og giver de studerende midlerne (undervisningsmateriale, et bibliotek, information om stipendier og finansiel støtte) for at gøre det muligt for dem at udnytte deres fulde udbytte af deres studier.
  • Fremme akademisk forskning inden for forskellige videnområder til yderligere undervisning og som en måde at bringe viden til samfundet og fremme innovation og udvikling.
  • Bidrage til elevernes uddannelse gennem personlig vejledning med aktiviteter, der sigter mod at erhverve faglige kompetencer og personlige vaner, der stimulerer personlig udvikling i alle dens dimensioner: kulturel, kunstnerisk, religiøs, atletisk og solidarisk.
  • Hold kontakten med alumni på universitetet gennem videreuddannelsesaktiviteter og andre kulturelle og sociale initiativer fra Alumni Association.
  • Organiser efteruddannelses- og specialiseringsprogrammer for alumner baseret på trender og behov i forskellige erhverv.
  • Dyrk båndene mellem universitetet og medlemmerne af University of Navarra venner og hold dem orienteret om deres partnerskabs frugt.
  • Udføre kulturformidling og universitetets opsøgende arbejde gennem aktiviteter arrangeret af universitetet selv og initiativer gennemført i samarbejde med andre institutioner.
  • Samarbejder med andre universiteter og institutioner på universitetsniveau som hospitaler, erhvervsskoler, forskningscentre, kunstinstitutioner og uddannelses- og udviklingsorganisationer.

University of Navarra mission, der blev grundlagt i Spanien i 1952, er at uddanne og uddanne fagfolk, der er i stand til at spille en engageret rolle i samfundet, som er fuldt bevidste om den rolle de spiller for at bygge morgendagens verden. Denne mission er grundlæggende baseret på søgen og engagementet i sandheden, en kollektiv opgave, der kræver dialog og et åbent sind. Desuden tilstræber universitetet at fremme kritisk tænkning blandt sine elever i en pluralistisk sammenhæng, som gør det muligt for hver elev frit at udvikle sine egne meninger og overbevisninger.

University of Navarra er et mødested for professorer og studerende til at dele viden, sandhed og erfaring. Derfor er vi stolte af vores unikke evne til at give personlig opmærksomhed til dig. Mens de arbejder sammen i et miljø, der fremmer hver enkeltes unikke egnethed, færdigheder, viden og værdier; universitetet giver dig de ressourcer, du har brug for til personlig og faglig udvikling. Du vil blive tildelt en rådgiver, normalt en professor, som giver en-til-en hjælp og orientering. Denne personlige vejledning har til formål at maksimere dit personlige og faglige potentiale, hvilket hjælper dig til fuldt ud at udnytte universitetets oplevelse samt få råd om fremtidige karrieremuligheder.

University of Navarra er det første universitet i Spanien med hensyn til beskæftigelsesegnethed (QS Employability Ranking), Undervisning (Times Higher Education Europe undervisning rangering) og Research (CYD Ranking).

Vi har syv campusser baseret i Pamplona, ​​San Sebastian, Madrid, Barcelona, ​​München, New York og Sao Paulo.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Navarra

Ønsker du at udvikle de nødvendige færdigheder til at arbejde for centrale institutioner af finansielle institutioner? Er du interesseret i en dybtgående analyse af vigti ... [+]

Ønsker du at udvikle de nødvendige færdigheder til at arbejde for centrale institutioner af finansielle institutioner? Er du interesseret i en dybtgående analyse af vigtige spørgsmål i banksektoren?

Kandidatuddannelsen i bank- og finansforordningen har til formål at udstyre elever med avanceret viden om det nye teknologiske miljø, hvor bankindustrien finder sig selv nedsænket.

Med henblik herpå kombinerer den traditionelt væsentlige bankemner (risikostyring, økonomi og det økonomiske miljø) med en mere avanceret vision om emner, der har vist sig at være kritiske (finansiel og regnskabsmæssig regulering, etik og samfundsansvar).

Som følge af finanskrisen og de reformer, der anbefales af G20, har både banker og andre enheder, der udgør det finansielle system, nødt til at tilpasse sig det nye regelsæt.... [-]

Spanien Pamplona Madrid San Sebastián
September 2019
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Navarra

MUA uddanner arkitekterne, som det nuværende marked kræver. Kandidatgrad i arkitektur, der omfatter uddannelse i erhvervslivet, viden om projektledelse og færdiggørelse a ... [+]

MUA uddanner arkitekterne, som det nuværende marked kræver. Kandidatgrad i arkitektur, der omfatter uddannelse i erhvervslivet, viden om projektledelse og færdiggørelse af obligatorisk professionel praksis.

Kandidatuddannelsen i arkitektur fra Universidad de Navarra er en kandidatgrad, der gør det muligt at udøve arkitekten i Spanien i et fagligt miljø, hvor sammen med balancen mellem teknisk og kreativ træning er et højt integrationsniveau af viden og kapacitet til innovation og ledelse.

Udover den traditionelle viden inden for humanistiske, design og tekniske fag er masteruddannelsen fokuseret på virksomhedstræning, der letter arbejdet i professionelle hold i overensstemmelse med en international og samarbejdskontekst i erhvervslivet.... [-]

Spanien Pamplona Madrid San Sebastián
September 2019
Spansk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Navarra

Kommunikationsselskaberne er unikke i deres art. De kræver ledere med specifik træning for at forstå deres problemer og deres udfordringer. Mesteren forbereder sine delta ... [+]

Kommunikationsselskaberne er unikke i deres art. De kræver ledere med specifik træning for at forstå deres problemer og deres udfordringer. Mesteren forbereder sine deltagere på to grundlæggende områder: udvikling af færdigheder og ledelsesmæssige færdigheder og specifikke aspekter af kommunikationsselskaber.

Fakultetet er hovedsageligt fra Det Fakultet for Kommunikation og IESE Business School. På den måde kombineres den specifikke viden i branchen med den generelle ledelsesuddannelse og integrerer i et enkelt program de nødvendige viden og færdigheder til at lede kommunikationsvirksomheder med en global vision for erhvervslivet.

målsætningerAt uddanne innovative ledere og iværksættere, der har de væsentlige færdigheder og værktøjer til at udvikle produkter eller virksomheder, der forny deres udviklingscyklus i deres organisationer. Deltagerne vil gennemføre et forretningsprojekt, der er en væsentlig del af kravene til at godkende programmet.Ved hvad der sker på de vigtigste verdensmarkeder og vurder hvilke erfaringer der kan tilpasses til lokale virkeligheder. Til dette giver MGEC sine deltagere en af de intensive uger i New York City (de to resterende bliver i Madrid); dets indhold vil gøre det muligt at kende realiteten af det største reklamemarked og verdens medier (professorer fra handelsskoler i USA sammen med ledere fra de største virksomheder vil være hovedpersonerne).Digital træning: Det er kun muligt at forestille sig fremtiden for industrien i hånden af digital kommunikation. En tredjedel af indholdet af kandidatuddannelsen vil være orienteret mod udvikling og analyse af digitale produkter, nye forretningsmodeller, styring og brug af sociale netværk og elektronisk handel.... [-]
Spanien Pamplona Madrid San Sebastián
September 2019
Spansk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Navarra

TECNUN - Higher School of Engineers ved Universidad de Navarra sigter mod at bidrage til den faglige, videnskabelige og menneskelige uddannelse af fremtidige ingeniører. ... [+]

TECNUN - Higher School of Engineers ved Universidad de Navarra sigter mod at bidrage til den faglige, videnskabelige og menneskelige uddannelse af fremtidige ingeniører. Siden oprettelsen i foråret 1961 opretholdes en balance mellem undervisning, forskning og service til samfundet, hvilket gør disse aktiviteter til at supplere hinanden.

Kandidatuddannelsen i industriel teknik giver eleverne en solid, tværfaglig og opdateret uddannelse til at udøve erhvervsmæssig ingeniørfag.

Føreren danner de mennesker, der vil føre den digitale omdannelse af den industrielle kombination af traditionel basistræning med de nye teknologier, der kræves af den nuværende industri.

Kandidatuddannelsen er undervist i to spillesteder: Madrid og San Sebastián.... [-]

Spanien Pamplona Madrid San Sebastián
Oktober 2019
Spansk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Navarra

Executive Master i Corporate Reputation er orienteret om at udforme, med et internationalt fokus, de ansvarlige for omdømme og immaterielle ressourcer, som det nuværende ... [+]

Executive Master i Corporate Reputation er orienteret om at danne internationalt fokus for ledere med ansvar for omdømme og immaterielle ressourcer, som det nuværende marked kræver: med ledelsesmæssig uddannelse, social intelligens, orienteret for at tilføre deres organisationer, kommunikationseksperter, arbejder - med metode og metrics i dyrkning af omdømme. Til dette har den et team af fagfolk og højtuddannede lærere, faciliteter med rigelige ressourcer og en arbejdsmetode baseret på deltagelse, erhvervsskolernes metode og afholdelse af specielle møder med fagfolk fra sektoren.

MERC er baseret på tre særprægede elementer:

En tværfaglig og innovativ vision for indhold, der kombinerer træning i ledelsesevner, med omdømme og social intelligens. At samarbejde med et forskningscenter som ICS giver en unik værdi i et program af disse egenskaber.En international tilgang takket være akademiske og faglige alliancer med partnere af global prestige. Masteruddannelsen i politisk og virksomhedskommunikation, bygningsuniversitetets omdømme og kontaktpersonerne i fakultetet for kommunikation gør det muligt.En platform for adgang til den bedste professionelle praksis i sektoren, med mulighed for at etablere relevante relationer. Erfaringerne og de faglige forbindelser, der er skabt i disse år, giver mulighed for at sikre kvaliteten af ​​dette netværk.... [-]
Spanien Pamplona Madrid San Sebastián
September 2019
Spansk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Navarra

Master of People Management i Organisationer sigter mod at uddanne fagfolk til at placere folk i centrum af organisationen. Udøvelse af ledelse betyder at have kendskab t ... [+]

Master of People Management i Organisationer sigter mod at uddanne fagfolk til at placere folk i centrum af organisationen.

Udøvelse af ledelse betyder at have kendskab til specifikke områder: strategi, økonomi, business management og business situation analyse.

I løbet af dette program udvikler den studerende virksomhedens globale perspektiv, der er nødvendigt for, at folkets ledelse skal bidrage effektivt til at styrke virksomhedens mål.

målPrioritere den strategiske rolle folks ledelse i organisationer.Mange uddannelsesprogrammer, der tilbydes i dag, fokuserer på at undervise i de taktiske og operationelle aspekter af personaleledelse i organisationer. De kandidater fra disse programmer er generelt uddannet til at håndtere de daglige opgaver af human resource management.Ikke desto mindre er mange af disse opgaver i stigende grad outsourcet til specialiserede kontorer. Denne outsourcing bør ikke blot forstås som følge af virksomhedernes bestræbelser på at minimere deres omkostninger, men også som bevis for det begrænsede strategiske hensyn, som dette område modtager inden for virksomheder.Men hvis uddannelsesprogrammer prioriterer den strategiske rolle, folks ledelse har i organisationer, vil personaleadministrationsafdelinger blive værdsat af deres organisationer som områder, der tilføjer virksomhedens konkurrencedygtige værdi. Dette er hensigten med kandidatuddannelsen i personaleforvaltning for organisationer: et skift i fokus fra "human resource management" til "people management".... [-]
Spanien Pamplona Madrid San Sebastián
September 2019
Spansk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Navarra

Executive Master i Big Data Science (MEBDS) blev født som et svar på denne nye virkelighed: Det tilbyder et teknisk program og samtidig meget praktisk: det har et tværfag ... [+]

Den digitale revolution, der kommer fra Big Data, indebærer spændende udfordringer og muligheder for virksomheder og organisationer. Derfor kræver arbejdsmarkedet flere og flere specialiserede fagfolk på dette område.

Executive Master i Big Data Science (MEBDS) blev født som et svar på denne nye virkelighed: Det tilbyder et teknisk program og samtidig meget praktisk: det har et tværfagligt fakultet professorer og akademikere fra Universidad de Navarra , eksperter i Big Data-området af store multinationale virksomheder med høj prestige. Formålet er at søge den videnskabelige strenghed til universitetet og berige det med erfaringer fra fagfolk og virkelige forretningssager på forskellige områder.... [-]

Spanien Pamplona Madrid San Sebastián
Oktober 2019
Spansk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Navarra

El sektor farmacéutico y biotecnológico es uno de los sectors más consolidados y demámos siento el que más invierte en ID en España, repræsenterer mere end 21% af de tild ... [+]

El sektor farmacéutico y biotecnológico es uno de los sectors más consolidados y demámos siento el que más invierte en ID en España, repræsenterer mere end 21% af de tildelte ID-id'er til industrien. Synd embargo, er en sektor, der er betinget af regulering af nacionaler og supranacionaler, der kontrolleres af processer og undersøgelser, produktion og salg.

Der er også tale om en række sektorer, der har en bred vifte af traditionelle virksomheder: globalisering, kundeservice, centralløsning og produktivitet, osv. Der er mange virksomheder inden for industrien, der kræver en nøjagtighed.

El Máster Universitario en Gestion de Empresas Pharma-Biotech busca formater profesionales especializados og polivalentes, con capacidad de refleksión, reflexión, personales que porto de la porto: trabajo en equipo, aktualitatividad, proactiva y flexible y que la laz , mantengan og aktualitet og konsonancier med social ansvarlighed.... [-]

Spanien Pamplona Madrid San Sebastián
Oktober 2019
Spansk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Navarra

Kandidatuddannelsen i adgang til det juridiske fag er et officielt program, hvis formål er, at den studerende erhverver de nødvendige kompetencer for at opnå en advokats ... [+]

Kandidatuddannelsen i adgang til fortalervirksomhed er et officielt program, hvis mål er, at den studerende tilegner sig de nødvendige færdigheder for at få titlen som advokat i overensstemmelse med reglerne for adgang til udøvelse af erhvervet *.

* Studerende, der ikke har en juridisk grad i Spanien, skal bevise forudgående godkendelse af homologeringen af nævnte titel.

Specialisering med Double Master

I den tid, der kræves for at opnå kandidatadgang til loven, skal studerende, der ønsker at opnå en anden officiel grad, en kandidatuddannelse i erhvervsret eller skatterådgivning, privilegerede områder for integration af unge advokater.

Praksis styret af Professional Careers Service... [-]
Spanien Pamplona Madrid San Sebastián
September 2019
Spansk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Edificio Amigos Campus Universitario Pamplona (Navarra)
31009 Pamplona, Navarre, Spanien
Address
c/Marquesado de Sta. Marta, 3
28022 Madrid, Community of Madrid, Spanien
Address
Manuel Lardizabal Ibilbidea, 13
20018 San Sebastián, Basque Country, Spanien