University of Navarra

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Navarra er baseret på den kristne inspiration fremmet af St. Josemaría Escrivá de Balaguer, grundlæggeren af ​​Opus Dei. Dens mission er at søge og præsentere sandheden; bidrage til den studerendes akademiske, kulturelle og personlige uddannelse fremme akademisk forskning og sundhedsaktiviteter tilvejebringe passende muligheder for udvikling af sine professorer og medarbejdere og udføre bred kulturel opsøgende og sociale forfremmelsesarbejde med et klart mål for service.

University of Navarra primære funktioner er at:

  • Leverer undervisningsniveau på universitetsniveau på forskellige områder, giver de tilhørende akademiske grader og giver de studerende midlerne (undervisningsmateriale, et bibliotek, information om stipendier og finansiel støtte) for at gøre det muligt for dem at udnytte deres fulde udbytte af deres studier.
  • Fremme akademisk forskning inden for forskellige videnområder til yderligere undervisning og som en måde at bringe viden til samfundet og fremme innovation og udvikling.
  • Bidrage til elevernes uddannelse gennem personlig vejledning med aktiviteter, der sigter mod at erhverve faglige kompetencer og personlige vaner, der stimulerer personlig udvikling i alle dens dimensioner: kulturel, kunstnerisk, religiøs, atletisk og solidarisk.
  • Hold kontakten med alumni på universitetet gennem videreuddannelsesaktiviteter og andre kulturelle og sociale initiativer fra Alumni Association.
  • Organiser efteruddannelses- og specialiseringsprogrammer for alumner baseret på trender og behov i forskellige erhverv.
  • Dyrk båndene mellem universitetet og medlemmerne af University of Navarra venner og hold dem orienteret om deres partnerskabs frugt.
  • Udføre kulturformidling og universitetets opsøgende arbejde gennem aktiviteter arrangeret af universitetet selv og initiativer gennemført i samarbejde med andre institutioner.
  • Samarbejder med andre universiteter og institutioner på universitetsniveau som hospitaler, erhvervsskoler, forskningscentre, kunstinstitutioner og uddannelses- og udviklingsorganisationer.

University of Navarra mission, der blev grundlagt i Spanien i 1952, er at uddanne og uddanne fagfolk, der er i stand til at spille en engageret rolle i samfundet, som er fuldt bevidste om den rolle de spiller for at bygge morgendagens verden. Denne mission er grundlæggende baseret på søgen og engagementet i sandheden, en kollektiv opgave, der kræver dialog og et åbent sind. Desuden tilstræber universitetet at fremme kritisk tænkning blandt sine elever i en pluralistisk sammenhæng, som gør det muligt for hver elev frit at udvikle sine egne meninger og overbevisninger.

University of Navarra er et mødested for professorer og studerende til at dele viden, sandhed og erfaring. Derfor er vi stolte af vores unikke evne til at give personlig opmærksomhed til dig. Mens de arbejder sammen i et miljø, der fremmer hver enkeltes unikke egnethed, færdigheder, viden og værdier; universitetet giver dig de ressourcer, du har brug for til personlig og faglig udvikling. Du vil blive tildelt en rådgiver, normalt en professor, som giver en-til-en hjælp og orientering. Denne personlige vejledning har til formål at maksimere dit personlige og faglige potentiale, hvilket hjælper dig til fuldt ud at udnytte universitetets oplevelse samt få råd om fremtidige karrieremuligheder.

University of Navarra er det første universitet i Spanien med hensyn til beskæftigelsesegnethed (QS Employability Ranking), Undervisning (Times Higher Education Europe undervisning rangering) og Research (CYD Ranking).

Vi har syv campusser baseret i Pamplona, ​​San Sebastian, Madrid, Barcelona, ​​München, New York og Sao Paulo.

Placeringer

Pamplona

Address
Edificio Amigos
Campus Universitario
Pamplona (Navarra)

31009 Pamplona, Navarra, Spanien

Madrid

Address
c/Marquesado de Sta. Marta, 3
28022 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

San Sebastián

Address
Manuel Lardizabal Ibilbidea, 13
20018 San Sebastián, Baskerlandet, Spanien