University of Oviedo -

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Oviedo er en offentlig institution for videregående uddannelse og forskning i Fyrstendømmet Asturien. Med over 400 års historie tilbyder den et komplet udvalg af bachelorgrader tilpasset det europæiske videregående uddannelsesområde (EHEA) i alle brancher af viden og postgraduate-uddannelser i samarbejde med nationale og internationale universiteter og mere end 250 virksomheder.

Campus of International Excellence

Med et internationalt kald, tætte bånd til regionen og et stærkt engagement i overførsel af viden til erhvervslivet, var universitetet i Oviedo et af de første ni universiteter i Spanien for at modtage akkreditering som en campus for international ekspertise den 26. november 2009 . CIE Asturias-Ad Futurum-projektet samler mere end 300 regionale og nationale institutioner, virksomheder og teknologicentre.

Store figurer

 • 25.000 Studerende
 • 2.000 Deltagere og forskere
 • 1.000 administrativt ansatte
 • 57 bacheloruddannelser
 • 50 kandidatuddannelser
 • 6 Erasmus Mundus Masters programmer (3 koordineret af University of Oviedo)
 • 24 ph.d.-programmer
 • 65 certifikat kurser
 • 210 senge i universitetets haller
 • 800 internationale studerende
 • 17 Fakulteter og Skoler
 • 38 afdelinger
 • € 198 mio. Årligt budget

Syv campusser i tre byer

Undervisningen foregår på syv campusser spredt over den centrale region Asturien: Oviedo (El Cristo, El Milán, Llamaquique, Catalanes og Oviedo-Center), Gijón og Mieres, ud over at tilbyde forskellige universitets tjenester i Avilés. I 2010 gennemførte den en ambitiøs proces, der involverer fusion af centre i forbindelse med Campus of International Excellence og er blevet sat som et eksempel på bedste praksis for spanske universiteter. Som følge heraf har universitetet 16 Fakulteter og Skoler, fire tilknyttede institutioner og Professional School of Physical Education and Sports Medicine. Desuden styrer International Center for Postgraduate Studies kandidatuddannelserne og ph.d. Programmer.

Derudover har den akademiske institution fuldt udstyrede sportsfaciliteter og moderne, renoveret indkvartering til studerende, forelæsere og administration og servicepersonale.

Driver for forskning i regionen

University of Oviedo påtager sig 80% af R

Den asturiske institution kan også prale af to specialiserede klynger (energi, miljø og klimaændring og biomedicin og sundhed) med tætte forbindelser til de regionale teknologiparker og det asturiske sundhedsnet.

Forpligtelse til samfundet

Tro mod den historiske arv, der gjorde universitetet i Oviedo til en banebrydende institution i Universitetsforlængelse i Spanien i det sene XIX århundrede, går aktiviteten for formidling af viden ud over sine campusser for at nå hele Fyrstendømmet Asturien. Den historiske bygning, der ligger i centrum af Oviedo, er hjemsted for LAUDEO Universitetsforlængelse Kulturcenter, hvor store akademiske og kulturelle arrangementer holdes, der er åbne for det asturiske samfund som helhed.

Som led i virksomhedernes sociale ansvar tilbyder universitetet i Oviedo pleje- og støttetjenester til personer med særlige behov og et "solidaritetsrum", hvor frivilligt arbejde og internationale samarbejdsaktioner finder sted. Ligestillingsenheden sikrer overholdelse af ligestilling mellem mænd og kvinder og arbejde / familieafstemning.

Placeringer

Oviedo

Address
Edificio Histórico.
Plaza del Riego, 4 Entresuelo.

33003 Oviedo, Asturias, Spanien