Valencia Catholic University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det Katolske Universitet i Valencia "San Vicente Martyr" er dedikeret til sandhedens sag gennem service til værdighed på den person, og årsagen til Kirken. Arbejdet er udviklet i dette universitet er baseret på den dybe overbevisning, at viden og fornuft er trofaste tjenere for troen.

Født valentina hjertes kirke, det katolske universitet i Valencia "San Vicente Martyr" er afsløret som en uforlignelig centrum for kreativitet og formidling af viden til gavn for samfundet. Resultatet af universitetets arbejde udført for over halvtreds år af School of Nursing "Ntra. Ms af Forsaken ", mere end tredive Edetania Foundation og mere end ti af fakultetet for Business Studies, Katolske Universitet søger, mens krævende kvaliteten af ​​universiteternes aktiviteter: fælles arbejde mellem tro og fornuft , styrkelse en autentisk universitetsverdenen i en atmosfære af akademisk venskab, og formålet med at skabe og opretholde et entydigt personlig pædagogisk sammenhæng med universitetet.

fuld uddannelse

Det Katolske Universitet i Valencia "San Vicente Martyr" betragter læreren som lærer, hvor viden er ikke overføres, som om det var genstand for anvendelse og forbrug, men etablerer først og fremmest en sapiencial forhold bliver ord før udsendelse forestillinger. Instruktion og uddannelse er grundpillerne, der gør vores undervisning.

Læreren instruerer, hvilket giver et afgørende bidrag til strukturen af ​​personlighed; uddanner, hjælpe med at opdage og aktivere de evner og talenter af hver og form i henhold til den humanistiske forståelse, ud over faglig kompetence indrammet i en solid konstruktion og en klar sammenhæng betydninger af livet.

Katolske universitet tilgange universitetsuddannelse i søgningen efter en rig og komplet uddannelse. Hovedformålet er, at de får en humanistisk og videnskabelig uddannelse som det sømmer sig en stor indflydelse undersøgelser om fremtiden for vores samfund. Den søger også at integrere viden i sig selv den katolske tradition.

en personlig og vejledes studerende sporing udføres ved at observere en individualiseret undervisning, træne dem med videnskabelig stringens, gennem specialiserede lærere, og tilbyder til alle tider den nødvendige støtte fra Tjenesten og rådgivning.

Hvert universitet modtager individualiseret overvågning. Ikke alene er det påvirker udelukkende akademisk, men i fuld træning. Den studerende er ledsaget på deres vej gennem universitetet, så ud over at erhverve viden og undersøgelser af deres egne tekniske færdigheder, vokse og modnes som menneske og professionel.

Universitetet ånd fører til meget værdi liv intelligens, at søge sandheden lidenskabeligt, at respektere den urørlige værdighed og placere det fælles bedste i samfundet til de særlige interesser hos den enkelte

San Vicente Martir

Det Katolske Universitet i Valencia "overlader martyr af Kirken i Valencia dette universitet projekt og sætter det i dine hænder til at nå Herrens velsignelse, visdom og midlerne til at udføre det i henhold til hans formål" (art. 2. Dekret af erektion).

ubesmittede undfangelse

Katolske Universitet blev rejst dagen for den ubesmittede undfangelse. Af denne grund, højtideligt fejre denne festival på universitetet og "opfordrer uddannelsesinstitutionerne til altid at vise særlig hengivenhed og påskønnelse til Jomfru Maria." (Art. 5.. Dekret af erektion).

Historie

Det Katolske Universitet i Valencia "San Vicente Martyr", den resultatet af universitetets arbejde udført i mere end tredive år af Edetania Foundation, blev rejst af Eminent og pastor Mr. Kardinal Agustin Garcia Gasco D., ærkebiskop emeritus i ærkebispedømmet Valencia († 2011), den 8. december 2003 højtidelighed den ubesmittede undfangelse i Metropolitan katedralen i Valencia.

I bekendtgørelsen af ​​erektion, prælaten anerkendte bekymring for Kirken i Valencia gennem århundreder til at give det kristne fællesskab og Valencias samfundets institutioner, der ville tillade at skabe, fremme og revitalisere universitetets kultur. Således blev Kirken featured ved fødslen, fem århundreder, fra University of Valencia siden, og mange andre universiteter.

Mons. José María García Lahiguera († 1989), ærkebiskop af Valencia, i samarbejde med nogle religiøse institutioner, skabte School of Teacher Education Edetania den 3. november 1969 og var den Edetania Foundation i januar 1974. Et par år senere, i 1979, den daværende ærkebiskop af Valencia Mons. Miguel Roca Cabanellas († 1992) og rektor for universitetet i Valencia underskrevet aftalen Edetania udstationering til universitetet i Valencia, i kraft indtil 2004. I løbet af disse år har Edetania klasseværelser dannet tusinder af lærere, der formidler deres viden i skolerne i Valencia.

I 1999 ændringen af de vedtægter for Fonden blev godkendt til at tilpasse sig den vækst oplevede Edetania, således at udvidelsen af uddannelsesmuligheder. Fonden underskrev en tilknytning aftale med University Miguel Hernández de Elche i oktober 2002, der dækker universitetsgrader i psykologi, pædagogisk psykologi, Sciences i fysisk aktivitet og sport, sociale og kulturelle Antropologi og havforskning, der sluttede sig til ved det Humanistiske Fakultet og uddannelse Edetania.

Med opførelsen af ​​det katolske universitet i Valencia "San Vicente Martyr" universitetsgrader blev omstruktureret i fire fakulteter veldefinerede af objekter: formel og uformel uddannelse (Faculty of Education og Sport); personlig opmærksomhed til adfærdsmæssige problemer (fakultetet for Psykologi og Sundhedsvidenskab); analyse af kultur og samfund (fakultetet for Sociologi og Human Sciences); og havforskning (fakultetet for Eksperimentel Sciences).

Den 4. februar, 2005 Consell godkendt integrationen af School of Nursing "Nuestra Señora de los Desamparados" og Det Naturvidenskabelige Business Studies. Således blev det katolske universitet organiseret i fem fakulteter og et kollegium.

Den 13. marts 2007 Consell de la Generalitat Valenciana godkendt oprettelsen af det medicinske fakultet ved det katolske universitet i Valencia. I denne evne studier af læge, tandlæge, fysioterapi og fodterapi blev de indrammet.

Den 18. september 2009 godkendte Consell oprettelsen af Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og lov og operationalisering af fører til udstedelse af den officielle grad i Bioteknologi, jura og filosofi universitetsuddannelse.

På nuværende tidspunkt det katolske universitet i Valencia har 10 fakulteter at ramme 24 officielle grad kursus.

Placeringer

Valencia

Address
Carrer de Quevedo, 2,
46001 Valencia, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig