Tía Tula

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tía Tula Spanish School i Salamanca, Spanien

Det perfekte sted at lære spansk

fordi Salamanca er byen med den reneste spansk og Tía Tula favner essensen af ​​Salamanca Instituto Cervantes Accredited Centre

Høj kvalitet, intime skole i den historiske by Salamanca. Den mest effektive måde at lære spansk eller forbedre den. Lev oplevelsen. Og leve det på spansk. Nemmere end du måske tror.

Specialtilbud nu:

  • 4 for 3 uger TILBUD

For hver 4 registrerede uger, du betaler kun 3

  • Rabatter for at komme med venner / pårørende

Særlige rabatter, hvis du kommer med dine venner eller slægtninge

Også ...

Kurser via Skyple

Hvorfor vælge Tía Tula i Salamanca?

1.. Høj kvalitet i undervisningen filosofi

Tía Tula er et moderne center for spansk undervisning, der giver en effektiv metode til at lære sproget med de bedst kvalificerede lærere i en varm og personlig atmosfære.

Vi fokuserer på vores studerende. Vores team af fagfolk er ekstremt dedikeret til at imødekomme dine individuelle behov og for at sikre, at du fuldt ud integrere i det spanske sprog og kultur. Vores mål er ikke kun for at lære dig at dominere sproget, men at du får en forståelse af vores vaner og traditionerVores måde at tænke og leve på. Den metode, vi har vedtaget, er en afbalanceret kombination af klasseundervisning baserede øvelser og fritidsaktiviteter:

Det er et intensivt program ved hjælp af en avanceret metode til undervisning i spansk. Arbejdsgrupper holdes små (maks. 10 elever) for at sikre, at du får mest muligt ud af dine erfaringer og de studerendes deltagelse opfordres i løbet af kurset. Du vil blive forsynet med alle de nødvendige undervisningsmateriale og vil have adgang til internettet, multimedier og audiovisuelle støtte. De fritidsaktiviteter køre parallelt at supplere klasseværelset metodologi. Som en del af det program, du vil nyde udflugter til resten af ​​Spanien, nyde fritid og sport, ikke kun i byen, men også på landet.

Et personligt præg. Vi ønsker dit ophold skal være uforglemmeligt og for at sikre dette opnås tager vi os af alle de nødvendige foranstaltninger og detaljer. Din bolig - vi har en erfaren og engageret person, hvis opgave er at sikre, at din sikkerhed, nydelse og læring behov er opfyldt.

2.. Lærere på højeste niveau

Vores lærere er blevet udvalgt på baggrund af akademisk ekspertise, professionalisme og erfaring i undervisningen for at sikre de bedste resultater.

Som en del af deres ansvar lærerne for Tia Tula tilbyde tutorials uden for klassen for de studerende, der ønsker at spørge om ethvert aspekt af kurset. Hvad mere er, lærerne mødes regelmæssigt for at holde styr på deres elevernes fremskridt, fordi vores mål er altid den bedste kvalitet i undervisningen.

3.. Beliggenhed

Tía Tula ligger i gågaden historiske centrum af Salamanca: en privilegeret og uovertruffen beliggenhed. Området er fyldt med studerende og turisterSamt omgivet af byens historiske monumenter (katedraler, House of skaller, Palace Anaya, osv.), de pavelige universitet og fakulteter for Humaniora i Salamanca Universitet: Litteratur, Oversættelse og sprog. Den berømte historiske facade på universitetet er et par meter væk og Plaza Mayor mindre end en 2 minutters gang ned Rúa Mayor, en af ​​de vigtigste gader i det historiske centrum, og hvor vi er placeret.

4.. Faciliteter

Skolens installationer afspejler vores opfattelse af undervisning: smarte, behagelige, indbydende og venlige ambiences for mindre grupper (Højst 10 elever). Klasseværelser på skolen har charme af klassisk europæisk stil: værelserne er rummelige, udadvendte og lyse, med udsigt til historiske og monumentale vartegn, Med store vinduer altaner og antikke trægulve, Og alt i alt harmonisk med den mest moderne infrastruktur audiovisuelle og ressource (en screening plads til at se film og dokumentarfilm, et computerrum med forbindelse til internettet, gratis WiFi-forbindelse i hele skolenOsv.).

Placeringer

Salamanca

Address
Tía Tula, Colegio de Español,
c/ Rúa Mayor, 43-47, 1° Dcha.

37008 Salamanca, Castilla y León, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: