SLIIT COMPUTING

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM OS

Vores opgave er at tiltrække de klogeste hoveder, rykke grænserne for viden, stimulere innovation og kreativitet og uddanne fremtidige ledere i alle områder af uddannelse og industri

Som anerkendt af Kommissionen universitetets Tilskud under universitetsloven blev SLIIT etableret i 1999 for at uddanne og træne it-professionelle. I det seneste årti har SLIIT Computing sammen med Sri Lanka Institut for Informationsteknologi (SLIIT) blevet en af ​​Sri Lankas førende private institutioner eminence dedikeret til at tjene nationen, og videre.

Indskrivning og Student service

Hvis du har brug for hjælp med at anvende for at studere på SLIIT Computing, har brug for flere oplysninger eller har spørgsmål om din tilmelding - vi er her for at hjælpe. Kom i kontakt med SLIIT Computing Academic anliggender division. Vi hjælper dig med noget du skal.

Vi leverer information, rådgivning og vejledning om række emner: akademisk, tilmelding, finansielle, karriere, ekstra- fritidsaktiviteter.

Hvis du har brug for nogen tjenester, vi er beliggende ved 13th etage af Metro Campus. Vi har vifte af kontakter til din bekvemmelighed

Student Information

Studerende er udstedt en studerende håndbog om indskrivning. Studerende udstedes modul information på den første undervist session for hver berørt at omfatte modul læringsresultater modul, undervisning tidsplan, læse lister og krav til vurdering (opgaver, vurdering længde, hånd i arrangementer) Koordinatoren opretholder regelmæssig kontakt med modul ledere til at sikre glat administration af kurset.

Studieliv

Som SLIIT Computing studerende, vil du blive deltage i en dynamisk, spændende og mangfoldigt samfund, hvor du vil møde nye mennesker, udvikle livslang færdigheder og få støtte til at lykkes på universitetet og videre.

SLIIT Computing studerende er her for en grund - og hvis du bliver en, der ikke kun vil du blive studere på de fleste moderne og innovative institut, vil du også have uendelige muligheder for at gøre dit præg, deltager i universitetets liv, nyde din tid, og smede en spændende og dynamisk karriere.

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC)

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC) etableret i 2010, er Student Interactive Society, der repræsenterer hele B.Sc. i Informationsteknologi studerende. Dette blev oprettet for at fremme B.Sc. i Informationsteknologi uddannelsen sammen med SLIIT til industrien med målene

Fremme B.Sc. i Informationsteknologi uddannelsen sammen med SLIIT til industrien. Del viden og ressourcer mellem de studerende og eksperter i branchen. Introducere de nyeste trends og teknologier på beslægtede områder. Give de nødvendige bløde færdigheder, der kræves for en vellykket står den konkurrencemæssige atmosfæren i dagens arbejdsmarked At fremme og organisere kulturelle og sociale aktiviteter.

Placeringer

Colombo

SLIIT Computing

Address
No. 371, Duplication Road
Colombo, Western Province, Sri Lanka
Telefonnummer
+94 11 7 543600