Læs den officielle beskrivelse

Dette er Dalarna University

På Dalarna University samarbejder vi med eksterne parter og samfund på mange måder. Vores mål er at give dig - vores studerende - midlerne til at gøre en forskel i verden.

Organisation og ledelse

Dalarna University er et statsfinansieret institut for videregående uddannelse, der opererer i henhold til Sveriges Højereuddannelseslove og Højere Uddannelsesforordning.

Uddannelse for alle

Vi tilstræber at fremme et miljø baseret på individets lige værdi. Alle skal have adgang til højere uddannelse uanset eksterne faktorer. En facilitator af dette er, at vi har udviklet vores virtuelle campus for at muliggøre fleksible studier, uanset hvor du bor, og når du kan studere. Vi tilbyder åbent læringsfora og miljøer, der er webbaserede, og mange af vores ressourcer er tilgængelige 24 timer i døgnet. Ved hjælp af digital teknologi har vi skabt bæredygtige, globale mødesteder, der giver mulighed for personlig udvikling og uddannelsesmuligheder.

Uddannelse til beskæftigelse

Vi tilbyder programmer og kurser, der har en klar forbindelse med forskning og arbejdsgiveres behov både på lokalt og internationalt plan denne kendsgerning alene sikrer, at du er veludstyret til erhvervslivet efter graduation med de færdigheder og viden, der vil gøre dig til en klar og stærk kandidat i jobansøgninger.

Vi tilbyder en række programmer på en række områder: For de lærte på svensk, se vores svenske programmer. Vi tilbyder også et nummer, der undervises på engelsk: disse findes på vores engelskspråklige programmer. I løbet af dine studier får du mulighed for at opleve professionelt liv gennem praktikophold og udvekslinger: Kontroller det program, der interesserer dig for detaljer.

Gør en forskel gennem forskning

Det tætte samarbejde, vi har med erhvervslivet, herunder den offentlige sektor, betyder, at vores forskning er ajourført og relevant. Anvendt forskning sikrer, at høj kvalitet opretholdes. Vores forskningsprofiler involverer forskere fra en række afdelinger samt forskere fra andre højere læreanstalter, både i Sverige og i andre lande.

Samarbejde med eksterne organisationer

Vores programmer, kurser og forskning har et klart og direkte sammenhæng med regionale organisationer og virksomheder. En af vores vigtigste missioner er at sikre udviklingen af viden og færdigheder, som kræves i Dalarna, så vi igen kan fortsætte med at spille vores rolle i den globale udvikling.

Vi er medspillere i forholdet mellem universitetsstuderende og medarbejdere i samarbejde med eksterne organisationer. Dette fører til øget uafhængighed og evne blandt vores elever til at tage aktivt ansvar for professionelt liv og samfund i de kommende år.

Livslang læring og faglig udvikling

Ønsket om at lære og få nye perspektiver og evnen til at udfordre vores forudsigelser er faktorer, der gør os både mere attraktive og mere produktive som individer og kolleger. Professionel udvikling er nøglen til succes, derfor tilbyder vi mulighed for at få adgang til opdragsuddannelse fra Dalarna University på alle vores fagområder. Vi samarbejder ikke kun med regional erhvervsliv og industri. Vi er snarere involveret aktivt i at designe kurser for at sikre, at de faglige udviklingsbehov i samfundet som helhed er opfyldt.

Dalarna University i Global Partnership

Med et globalt perspektiv og med globalt ansvar i tankerne tilbyder vi vores studerende mulighed for at deltage i udvekslinger med andre højere læreanstalter i en række lande.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Dalarna University

Den store mængde data, der produceres hver dag, omdefinerer vores verden: Ifølge IBM er 90 procent af alle aktuelle data blevet skabt i de sidste to år alene. Indsamlinge ... [+]

Om

Den store mængde data, der produceres hver dag, omdefinerer vores verden: Ifølge IBM er 90 procent af alle aktuelle data blevet skabt i de sidste to år alene. Indsamlingen og evalueringen af disse data kan omdanne adfærd, forretningsmodeller, markeder og enhver tænkelig organisationsstruktur. Business Intelligence Programmet på Dalarna University forbereder dig til at være i centrum for denne transformation, der arbejder inden for private virksomheder, offentlige organisationer og forskningsinstitutioner.

Vores program giver dig både praktisk træning i indsamling og fortolkning af data samt bred viden og forståelse for, hvordan dataanalyse bruges til beslutningstagning inden for organisationer. Du vil få et unikt tværfagligt færdigheder, som vil forberede dig til job både i dag og i fremtiden.... [-]

Sverige Borlänge
September 2020
Engelsk
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Dalarna University

Forbedre din forståelse af den komplekse globaliserede økonomi gennem studier i et internationalt klasseværelse. Lær om moderne forretningstemaer, såsom Corporate Social ... [+]

Business Theory, Moderne Realiteter

Du vil tage kerne kurser i, hvordan CSR og Knowledge Management er relevante for markedsføring, menneskelige ressourcer og regnskab før du har specialiseret dig i et af disse tre studieområder. Grundstenen i din 10-måneders studieperiode vil være et afhandlingsprojekt, hvor du undersøger, hvordan et specifikt real-world forskningsproblem vedrører et af fokusområderne i programmet.

Skal du søge?

Dette masterprogram, der undervises på engelsk, bygger på dine tidligere akademiske studier inden for erhvervslivet (eller relateret felt), giver dig viden, kritisk tænkning og kommunikationsfærdigheder og interkulturel forståelse, som arbejdsgiverne i dag søger. Når du er færdiguddannet, har du udviklet de evner, der er nødvendige for at starte eller opgradere din karriere som Human Resources Specialist, Marketing Manager eller Accountant.... [-]

Sverige Borlänge
September 2020
Engelsk
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Dalarna University

Udnyt dataanalysens evne til at løse de praktiske problemer i virksomheder og organisationer over hele verden. ... [+]

Om

Den store mængde data, der produceres hver dag, omdefinerer vores verden: Ifølge IBM er 90 procent af alle aktuelle data blevet skabt i de sidste to år alene. Indsamlingen og evalueringen af disse data kan omdanne adfærd, forretningsmodeller, markeder og enhver tænkelig organisationsstruktur. Datavidenskabsprogrammet ved Dalarna University forbereder dig til at være i centrum for denne transformation, der arbejder inden for private virksomheder, offentlige organisationer og forskningsinstitutioner.

Vores program giver dig både praktisk træning i indsamling og fortolkning af data samt bred viden og forståelse for, hvordan dataanalyse bruges til beslutningstagning inden for organisationer. Du vil få et unikt tværfagligt færdighedssæt, der vil forberede dig til job både i nutid og i fremtiden.... [-]

Sverige Borlänge
September 2020
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Dalarna University

Forbedre bygningernes energi- og miljømæssige ydeevne og deres tilhørende infrastruktur. Hjælpeforeningen finder vej mod en mere bæredygtig fremtid gennem energiteknologi ... [+]

Om

Vores kandidatuddannelse, der er udviklet ud fra vores omfattende forskning inden for byggeri og energiteknologi, vil give dig de nødvendige færdigheder til at reducere bygningens kulstoffodaftryk samtidig med at der sikres behagelige levevilkår for beboerne. Det vil introducere dig til innovative designkoncepter og nye tilgange, som begge vil forberede dig til at tackle nuværende og fremtidige udfordringer, der præsenteres af bæredygtig byggeri og bolig.

Industriforbindelser

Vores partnere inden for forskning og industri giver dig reelle problemer, praktisk erfaring og gode potentialer for beskæftigelse efter eksamen. Byggesektoren er særlig stærk i Dalarna, og mange lokale virksomheder og organisationer har god kontakt med universitetet.... [-]

Sverige Borlänge
September 2020
Engelsk
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Dalarna University

Udvikling af næste generations materialer ingeniører ved at anvende teori til praksis. ... [+]

Om

I årenes løb har Sverige opnået et internationalt ry for sin højkvalitets stålproduktion og avanceret produktionsteknologi, der er kommet som et direkte resultat af store strategiske investeringer i uddannelse og forskning. Dalarna er en stærk base for stålindustrien og hjemsted for Dalarna University .

Omfattende og relevant viden

Ved at tage dette kandidatuddannelse inden for materialeteknologi og produktudvikling, får du en dybdegående viden inden for materialeteknologi og produktudviklingsprocessen, som begge er afgørende for en vellykket karriere inden for fremstillingsindustrien.

Fokus er på detaljeret forståelse af sammenhængen mellem produktudvikling, produktion, mikrostruktur, egenskaber og ydeevne for forskellige produkter. Du vil erhverve de kompetencer og færdigheder, der er nødvendige for at blive en innovativ teknisk problemløsende med viden om materialeteknik og produktudvikling.... [-]

Sverige Borlänge
September 2020
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Dalarna University

Sikre din fremtid på det globale område af vedvarende energi ved at tage Europas første kandidatuddannelse i solenergiteknologi, undervist på Dalarna University europæisk ... [+]

Om

Den Europæiske Solar Engineering School (ESES) ved Dalarna University tilbyder dig en specialiseret uddannelseserfaring, der vil udvide dine faglige muligheder inden for vedvarende energi. I to årtier er studerende fra over 40 lande kommet til en lille by i det centrale Sverige for at opnå viden og færdigheder, der ønskes af solenergiindustrien. Eksempler på emner omfattet er design af solceller, solvarme- og hybridsystemer, energilagring, solprojektledelse og finansiering af solenergi.

Når du tager dette program, vil du blive undervist af branchens eksperter og forskere fra 10 lande, mens du bliver medlem af det internationale ESES-fællesskab, som omfatter dine klassekammerater og vores alumner.... [-]

Sverige Borlänge
September 2020
Engelsk
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Dalarna University

Sikre din fremtid på det globale område af vedvarende energi ved at tage Europas første kandidatuddannelse i solenergiteknik på Dalarna University europæiske solenergi sk ... [+]

Om

Den Europæiske Solar Engineering School (ESES) ved Dalarna University tilbyder dig en specialiseret uddannelseserfaring, der vil udvide dine faglige muligheder inden for vedvarende energi. I næsten to årtier er studerende fra over 40 lande kommet til en lille by i det centrale Sverige for at få de viden og færdigheder, som ønskes af solenergiindustrien. Eksempler på emner omfattet er design af solceller, solvarme- og hybridsystemer, energilagring, solprojektledelse og økonomi og finansiering af solenergi.

Når du tager dette program, vil du blive undervist af branchens eksperter og forskere fra 10 lande, mens du bliver medlem af det internationale ESES-fællesskab, som omfatter dine klassekammerater og vores alumner.... [-]

Sverige Borlänge
September 2020
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Dalarna University

Oplev de muligheder og udfordringer, der følger med at udvikle turismen destinationer på en bæredygtig måde. ... [+]

Om

Site besøg på regionale turisme destinationer kombineret med forskning udført ved Dalarna University sigter mod at give dig viden om, hvordan bæredygtig destination udvikling er implementeret i Sverige og verden. Interaktion med jævnaldrende og personale fra ca. 15 nationer vil udvide både dit faglige netværk og din forståelse for forskellige kulturelle behov og værdier. Du vil lære om at vurdere globale ændringer i turistbranchen og fortolke disse ændringer i en lokal situation. Du vil få evnen til at kritisk vurdere konsekvenserne af forskellige strategier for udvikling af bæredygtig turisme destination. Disse færdigheder og denne viden hjælper dig med at deltage i vores mange kandidater, der nu arbejder internationalt som marketing- og projektassistenter, servicecenterrådgivere og arrangementschefer.... [-]

Sverige Borlänge
September 2020
Engelsk
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Dalarna University

Denne kandidatuddannelse i økonomi er designet til at udstyre dig med de analytiske værktøjer, du skal bruge til arbejde inden for økonomi. Programmets specifikke mål er ... [+]

Om

Denne kandidatuddannelse i økonomi er designet til at udstyre dig med de analytiske værktøjer, du skal bruge til arbejde inden for økonomi. Programmets specifikke mål er at erhverve værktøjer til økonomisk analyse og anvende dem i politisk beslutningstagning i den offentlige og private sektor. Du vil udvikle avancerede færdigheder med hensyn til en solid viden inden for økonomisk teori - især mikroøkonomisk teori og kvantitative metoder - til forståelse og analyse af økonomiske problemer. Disse færdigheder er afgørende for en praktiserende økonom på mange anvendte områder.

Solid uddannelse i forskning understreges gennem kravet om afhandling arbejde. I afhandlingen skal du demonstrere og øve din evne til at integrere økonomisk teori og metoder i en sammenhæng, der rejses af forskningsspørgsmålet.... [-]

Sverige Borlänge
September 2020
Engelsk
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Dalarna University: A great place for International Students

Dalarna University: Business Intelligence Master’s Program

Dalarna University: Tourism Programs

Dalarna University: Solar Energy Technology Master’s Program

An introduction to Dalarna University

Dalarna University
Address
Dalarna University
791 88 Falun, Dalarna Amt, Sverige
Hjemmeside
Telefonnummer
+46 23 77 80 00