Dalarna University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Dette er Dalarna University

På Dalarna University samarbejder vi med eksterne parter og samfund på mange måder. Vores mål er at give dig - vores studerende - midlerne til at gøre en forskel i verden.

Organisation og ledelse

Dalarna University er et statsfinansieret institut for videregående uddannelse, der opererer i henhold til Sveriges Højereuddannelseslove og Højere Uddannelsesforordning.

Uddannelse for alle

Vi tilstræber at fremme et miljø baseret på individets lige værdi. Alle skal have adgang til højere uddannelse uanset eksterne faktorer. En facilitator af dette er, at vi har udviklet vores virtuelle campus for at muliggøre fleksible studier, uanset hvor du bor, og når du kan studere. Vi tilbyder åbent læringsfora og miljøer, der er webbaserede, og mange af vores ressourcer er tilgængelige 24 timer i døgnet. Ved hjælp af digital teknologi har vi skabt bæredygtige, globale mødesteder, der giver mulighed for personlig udvikling og uddannelsesmuligheder.

Uddannelse til beskæftigelse

Vi tilbyder programmer og kurser, der har en klar forbindelse med forskning og arbejdsgiveres behov både på lokalt og internationalt plan denne kendsgerning alene sikrer, at du er veludstyret til erhvervslivet efter graduation med de færdigheder og viden, der vil gøre dig til en klar og stærk kandidat i jobansøgninger.

Vi tilbyder en række programmer på en række områder: For de lærte på svensk, se vores svenske programmer. Vi tilbyder også et nummer, der undervises på engelsk: disse findes på vores engelskspråklige programmer. I løbet af dine studier får du mulighed for at opleve professionelt liv gennem praktikophold og udvekslinger: Kontroller det program, der interesserer dig for detaljer.

Gør en forskel gennem forskning

Det tætte samarbejde, vi har med erhvervslivet, herunder den offentlige sektor, betyder, at vores forskning er ajourført og relevant. Anvendt forskning sikrer, at høj kvalitet opretholdes. Vores forskningsprofiler involverer forskere fra en række afdelinger samt forskere fra andre højere læreanstalter, både i Sverige og i andre lande.

Samarbejde med eksterne organisationer

Vores programmer, kurser og forskning har et klart og direkte sammenhæng med regionale organisationer og virksomheder. En af vores vigtigste missioner er at sikre udviklingen af viden og færdigheder, som kræves i Dalarna, så vi igen kan fortsætte med at spille vores rolle i den globale udvikling.

Vi er medspillere i forholdet mellem universitetsstuderende og medarbejdere i samarbejde med eksterne organisationer. Dette fører til øget uafhængighed og evne blandt vores elever til at tage aktivt ansvar for professionelt liv og samfund i de kommende år.

Livslang læring og faglig udvikling

Ønsket om at lære og få nye perspektiver og evnen til at udfordre vores forudsigelser er faktorer, der gør os både mere attraktive og mere produktive som individer og kolleger. Professionel udvikling er nøglen til succes, derfor tilbyder vi mulighed for at få adgang til opdragsuddannelse fra Dalarna University på alle vores fagområder. Vi samarbejder ikke kun med regional erhvervsliv og industri. Vi er snarere involveret aktivt i at designe kurser for at sikre, at de faglige udviklingsbehov i samfundet som helhed er opfyldt.

Dalarna University i Global Partnership

Med et globalt perspektiv og med globalt ansvar i tankerne tilbyder vi vores studerende mulighed for at deltage i udvekslinger med andre højere læreanstalter i en række lande.

Placeringer

Falun

Dalarna University

Address
Dalarna University

791 88 Falun, Dalarna Amt, Sverige
Telefonnummer
+46 23 77 80 00