University of Borås

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Borås har ca. 11.000 studerende og 730 medarbejdere. I samarbejde med den offentlige og private sektor udfører vi uddannelse og forskning af høj international kvalitet med stor samfundsmæssig relevans. Vi er et moderne universitet med en central campus i centrum af byen.

Vi forvalter uddannelser i biblioteks- og informationsstudier, erhvervs- og informatik, mode- og tekstilstudier, adfærds- og uddannelsesvidenskab, ingeniørvidenskab og sundhedsvidenskab. Flere af vores uddannelser kan kun findes her hos os, og dette tiltrækker studerende fra hele Sverige.

University of Borås har forkant på flere spændende forskningsprojekter. De to vigtigste er "Resource Recovery" fra affald og "Smart Textiles", der begge bygger på regionale succesfaktorer og tæt samarbejde med regionale virksomheder og forskningsorganisationer. Hvad med at lave ethanol fra brugte jeans eller stoffer, der kan ændre farve, når det er med termokromiske blæk, klæder, der måler muskulær frekvens og strikte stents.

University of Borås er medlem af European University Association (ERE) . EUA repræsenterer og støtter videregående uddannelsesinstitutioner i 46 lande og giver dem et unikt forum for samarbejde og holde sig ajour med de seneste tendenser inden for videregående uddannelser og forskningspolitikker.

Mål og visioner

University of Borås koncept er et innovativt erhvervslæringssted, der i samarbejde med erhvervslivet og den offentlige sektor udfører uddannelse og forskning af høj international kvalitet med social relevans. På baggrund af en retning med fokus på kvalificerede erhverv, der blev afgjort, da universitetet blev grundlagt i 1977, har University of Borås formuleret målet om at blive den første erhvervslokale. Et sådant universitet er præget af systematisk samarbejde med det omgivende samfunds selskaber og myndigheder, hvad vi kalder partnerskab. Uddannelse og forskning er ikke en ensidig forpligtelse for University of Borås men planlægges, gennemføres og evalueres i samarbejde med vores partnere. Erhvervets kompetencebehov, deres udvikling og problemer tager centret.

En vigtig del af ideen om et professionsuniversitet er udviklingen af ​​nye former for eksamen. University of Borås ønsker at oprette uddannelsesprogrammer med kandidat- og doktorgradsstudenter i det svenske eksamenssystem. Vi ser realiseringen af ​​professionsuniversitetet som ikke kun et spørgsmål om en statslig beslutning, men primært som en gradvis kvalitet og profilering proces. Et vigtigt stop på denne vej er etableringen af ​​et nyt erhvervsområde, en syv afdeling, på læringsstedet. Universitetet arbejder hårdt på at etablere uddannelsesprogrammer med fokus på risiko-, sikkerheds- og sikkerhedsaspekter. I januar 2019 starter et akademisk politiuddannelse på University of Borås .

Placeringer

Borås

University of Borås

Address
University of Borås
Allégatan 1

SE-501 90 Borås, Västra Götalands Amt, Sverige
Telefonnummer
+46-33-435 40 00

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig