Jönköping University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Jönköping University er præget af internationalisering, iværksætterånd og samarbejde med det omgivende samfund. Jönköping University (JU) er en af tre svenske private, almennyttige højere uddannelsesinstitutioner med ret til at tildele doktorgrader. JU opererer på grundlag af en aftale med den svenske regering og i overensstemmelse med nationale studieordning og kvalitetskrav. Universitetet er organiseret som en koncern med fem datterselskaber - fire skoler og en servicevirksomhed - ejet af Jönköping University Foundation.

Forskning og uddannelse foregår på:

Jönköping International Business School Pædagogiske Universitetsskole og Kommunikation School of Engineering School of Health Sciences

Disse fire specialiserede og godt fokuserede skoler, hver har deres egen profil, løse en portefølje af spændende indbyrdes forbundne emner vedrørende nogle af de store spørgsmål i vor tid: internationalisering, iværksætteri, business fornyelse, innovativ læring, en holistisk tilgang til sundhed gennem hele livet , en grænseflade mellem økonomi og teknologi i informationssamfundet, og produktionssystemer for små og mellemstore virksomheder.

Jönköping International Business School (JIBS) udfører forskning og tilbyder bachelor-og kandidatuddannelser, et ph.d.-program og lederuddannelse. Tilsammen disse aktiviteter udgør en internationalt konkurrencedygtig business school, især i de områder af iværksætteri og business fornyelse.

Der har været en meget positiv udvikling siden lanceringen i 1994. Dette er opnået ved en udvidelse af kurser, bachelor-og kandidatuddannelser og forskning på JIBS, sammen med en hård og godt motiveret stræbe efter udvikling. På grund af en hurtig rekrutteringsproces på grund af det faktum, at JIBS er en del af en fond og ikke statsejede, har vi været i stand til at ansætte højt kvalificerede professorer gør JIBS meget konkurrencedygtige blandt business schools i både Norden og internationalt. Fra september 2007 er 31 professorer ansat ved JIBS. JIBS har hurtigt etableret sig som værende den stærkeste faglige miljø i Skandinavien for entreprenørskab og forskning i små og mellemstore virksomheder. JIBS er internationalt meget godt reputated, når det kommer til forskning i handel, infrastruktur, regional udvikling, mediehåndtering, familie ejerskab, og skatteret.

Placeringer

Jönköping

Internationella Handelshögskolan

Address
Jönköping International Business School
Gjuterigatan 5

Jönköping, Jonkoping County, Sverige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig