Læs den officielle beskrivelse

Kristianstad Universitet blev grundlagt i 1977. I dag er der omkring 14.000 studerende på campus, der ligger kun 10 minutter fra byens centrum. På campus har du adgang til inspirerende mødesteder og en bred vifte af ydelser inden for en kort gåafstand.

Vores vision er at være den bedste universitet i Sverige i uddannelse og uddanne de studerende til deres fremtidige karriere. Studerende på Kristianstad Universitet erhverver ikke kun den viden og færdigheder, som er mest efterspurgte på arbejdsmarkedet, men også dem, der opfylder de behov og krav i en moderne videnskabelige samfund.

Vores studerende skal være udstyret til en professionel karriere, hvor de finder anvendelse, og forny deres viden og færdigheder; de skal være forberedt på forandringer og besidde gode iværksætterevner.

Kristianstad Universitet bryster sig af tæt kontakt med ikke kun dens nærområder, men også mellem studerende og ansatte. Fokus på uddannelse, har det etableret et fremragende ry for en række programmer og kurser, der opfylder behovet hos den lokale såvel som nationale arbejdsmarked. Flere af vores programmer er unikke i Sverige. Vores vigtigste programmer omfatter uddannelse, sundhed videnskab og organisatorisk videnskab.

Det er målet for Kristianstad Universitet for at foretage målinger, der er tæt forbundet med og udvikler vores programmer og grundkurser; det har vundet anerkendelse både nationalt og internationalt for sin høje kvalitet.

Hos Kristianstad Universitet, er alle arbejdsrelationer præget af åbenhed og respekt og er baseret på social, økonomisk og økologisk bæredygtighed.

HKR: s Campus

På University Campus kan du finde alt hvad du behøver inden for en kort gåafstand. Der er et bibliotek, en restaurant, en café, Student Union, sundhedscenter og studerende kollegier alle på ét sted.

I midten af ​​campus finder du et rummeligt bibliotek med studie værelser, computerrum og åbne rum, hvor du kan læse eller slappe af.

HKR i kort

Kristianstad Universitet, i det sydlige Sverige, blev grundlagt i 1977, men i denne region, vi kan spore vores rødder helt tilbage til lærerens uddannelse (1835), sygeplejersker (1893) og ingeniører (1912).

Kristianstad University blev grundlagt i 1977 Ca. 14.000 studerende Ca. 500 medarbejdere 7 programmer og 100 kurser for internationale studerende I alt 45 programmer og 450 kurser

Om Sverige

Sverige er et af de største lande i Europa, med varieret natur og et varieret klima. Fra nord til syd kan du finde store skove, mange søer og en lang kystlinje. Landskabet samt klimaet ændre en masse, fra de kolde og vilde områder i nord til mildere og fladere landskab i syd.

Om Kristianstad

Beliggende i den nordøstlige del af Skåne, Kristianstad er det vigtigste centrum for regionen. Byen kombinerer det moderne og det gamle og er beliggende i et område af stor naturlig skønhed. Kristianstad er også kendt for sine hyggelige caféer, restauranter og butikker.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Svensk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Kristianstad University Sweden

Den ene-årig kandidatuddannelse er at give de studerende viden og færdigheder, der kræves for at udvikle indlejrede systemer individuelt og i grupper. Målet er at give de ... [+]

Et indlejret system er et edb-system designet til specifikke kontrolfunktioner inden for et større system, ofte med real-time computing begrænsninger. De indlejrede systemer kan findes i mange produkter, og de spiller en stadig større rolle i vores samfund.

Programmet giver teoretiske og praktiske aspekter af udviklingen af ​​indlejrede systemer. Særlig fokus på integration af software og hardware komponenter. Baseret på begreberne Signal Processing, trådløs kommunikation og Ubiquitous Computing vil du udvikle et distribueret indlejret system med god ydelse og sikkerhed.

Indlejrede systemer er udbredt i verden, i forbruger, industri, kommercielle og militære applikationer. Mikroprocessorer er hurtigt ved at blive allestedsnærværende, og mange af de banale gadgets i dit hus og bil stole på dem. Efter denne uddannelse kan du arbejde i brancher som et indlejret system udvikler såvel som i forskning.... [-]

Sverige Kristianstad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kristianstad University Sweden

Nedbrydning af vand og vandressourcer er en verdensomspændende problem. I betragtning af betydningen af ​​vand til socio-økonomi, menneskets sundhed og økosystemet, er en ... [+]

HVORFOR?

Nedbrydning af vand og vandressourcer er en verdensomspændende problem. I betragtning af betydningen af ​​vand til socio-økonomi, menneskets sundhed og økosystemet, er en integreret tilgang nødvendig, hvis bæredygtig udvikling skal opnås.

Hvem?

Du kan være en bachelor kandidat eller en praktiserende læge med enten miljømæssige eller teknisk baggrund. Du skal være interesseret i at fremme din vand lederevner, såvel som at udvikle din evne til at arbejde tværfagligt og internationalt miljø.

Det er vigtigt at bemærke, at dette program ikke har til hensigt at foretage en "økolog" ud af en "ingeniør", eller en "ingeniør" ud af en "økolog". Det sikrer dog udtrykkeligt, at du uddybe dit vand færdigheder ved at integrere nøglen viden supplement til din egen fagområde, og ved at uddybe dine egne faglige kompetencer.... [-]

Sverige Kristianstad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Kristianstad University Sweden

Denne et-årige program har til formål at give dig de kompetencer og færdigheder, der er nødvendige for at arbejde med international handel og markedsføring i en bred vift ... [+]

Forretning er blevet stadig mere international karakter i de seneste årtier, og den internationale handel udgør nu en stor og voksende del af den samlede kommerciel aktivitet. Et stigende antal virksomheder, små, mellemstore og store, er nu påvirket af internationale begivenheder og konkurrence. Det er en udvikling, der kræver viden og faglig ekspertise inden for international handel og markedsføring.

Denne et-årige program har til formål at give dig de kompetencer og færdigheder, der er nødvendige for at arbejde med international handel og markedsføring i en bred vifte af multinationale og nationale selskaber, både i Sverige og i udlandet.

Programmet lægger vægt på vigtigheden af ​​markedsføring og internationalisering til forskellige typer af organisationer og inkluderer avancerede kurser i transaktionsbeslutning og relationship marketing samt kurser inden for corporate governance og strategi, som er baseret på aktuel forskning og praktiske casestudier. Dette fokus på både forskning og praksis skaber muligheder for dig at arbejde i både industrien og den akademiske verden.... [-]

Sverige Kristianstad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

HKR