Kristianstad University Sweden

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kristianstad Universitet blev grundlagt i 1977. I dag er der omkring 14.000 studerende på campus, der ligger kun 10 minutter fra byens centrum. På campus har du adgang til inspirerende mødesteder og en bred vifte af ydelser inden for en kort gåafstand.

Vores vision er at være den bedste universitet i Sverige i uddannelse og uddanne de studerende til deres fremtidige karriere. Studerende på Kristianstad Universitet erhverver ikke kun den viden og færdigheder, som er mest efterspurgte på arbejdsmarkedet, men også dem, der opfylder de behov og krav i en moderne videnskabelige samfund.

Vores studerende skal være udstyret til en professionel karriere, hvor de finder anvendelse, og forny deres viden og færdigheder; de skal være forberedt på forandringer og besidde gode iværksætterevner.

Kristianstad Universitet bryster sig af tæt kontakt med ikke kun dens nærområder, men også mellem studerende og ansatte. Fokus på uddannelse, har det etableret et fremragende ry for en række programmer og kurser, der opfylder behovet hos den lokale såvel som nationale arbejdsmarked. Flere af vores programmer er unikke i Sverige. Vores vigtigste programmer omfatter uddannelse, sundhed videnskab og organisatorisk videnskab.

Det er målet for Kristianstad Universitet for at foretage målinger, der er tæt forbundet med og udvikler vores programmer og grundkurser; det har vundet anerkendelse både nationalt og internationalt for sin høje kvalitet.

Hos Kristianstad Universitet, er alle arbejdsrelationer præget af åbenhed og respekt og er baseret på social, økonomisk og økologisk bæredygtighed.

HKR: s Campus

På University Campus kan du finde alt hvad du behøver inden for en kort gåafstand. Der er et bibliotek, en restaurant, en café, Student Union, sundhedscenter og studerende kollegier alle på ét sted.

I midten af ​​campus finder du et rummeligt bibliotek med studie værelser, computerrum og åbne rum, hvor du kan læse eller slappe af.

HKR i kort

Kristianstad Universitet, i det sydlige Sverige, blev grundlagt i 1977, men i denne region, vi kan spore vores rødder helt tilbage til lærerens uddannelse (1835), sygeplejersker (1893) og ingeniører (1912).

Kristianstad University blev grundlagt i 1977 Ca. 14.000 studerende Ca. 500 medarbejdere 7 programmer og 100 kurser for internationale studerende I alt 45 programmer og 450 kurser

Om Sverige

Sverige er et af de største lande i Europa, med varieret natur og et varieret klima. Fra nord til syd kan du finde store skove, mange søer og en lang kystlinje. Landskabet samt klimaet ændre en masse, fra de kolde og vilde områder i nord til mildere og fladere landskab i syd.

Om Kristianstad

Beliggende i den nordøstlige del af Skåne, Kristianstad er det vigtigste centrum for regionen. Byen kombinerer det moderne og det gamle og er beliggende i et område af stor naturlig skønhed. Kristianstad er også kendt for sine hyggelige caféer, restauranter og butikker.

Placeringer

Kristianstad

Högskolan Kristianstad

Address
Elmetorpsvägen 15
SE-291 88 Kristianstad

SE-291 88 Kristianstad, Skåne Amt, Sverige
Telefonnummer
+46 44 20 30 00

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig