University West

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University West i Trollhättan, Sverige er et moderne universitet, der tilbyder undervisning samarbejde med work-life i et attraktivt og moderne studiemiljø. Vi fokuserer på den studerende og læring. Arbejde integreret læring som perspektiv og metode gennemsyrer arbejdet på universitetet, og er også vores profil. Campus er beliggende i centrum af Trollhättan tæt på Sveriges vestkyst. Trollhättan er en lille by kun 30 minutter med tog fra Göteborg. Det er sikkert og rent og næsten alle taler engelsk. Perfekte betingelser for et internationalt studiemiljø. Uddannelse Vi tilbyder undervisning i:

Datalogi og it Business administration og ledelse Sundhed og Sundhedspleje Undervisning og Sprog medier Sociale og adfærdsmæssige undersøgelser og Engineering

Universitetet tilbyder programmer på første (bachelor), andet (Master) og tredje (ph.d.) cyklus tænkte på engelsk for internationale studerende. Atmosfæren er meget international med mange elever og lærere fra hele verden. Attraktivt og moderne studiemiljø Der er over 11.000 studerende på University West og omkring 600 medarbejdere. Vores campus er centralt beliggende i Trollhättan og er bygget med de studerendes behov i fokus. De åbne flader gør det nemt for elever, lærere og arbejdsliv og privatliv til at sameksistere. Uddannelse samarbejde med arbejde og privatliv Vi har programmer, hvor vi samarbejder og arbejde tæt sammen med arbejde og privatliv, virksomhederne og samfundet. Gennem vores profil - arbejde integreret læring, WIL - studerende på universitetet få erhvervserfaring allerede mens han studerede. University West er bestilt af regeringen til at udvikle pædagogik tilsluttet WIL. Et eksempel på WIL er den såkaldte Co-op, hvor undersøgelserne er klemt med perioder med lønnet arbejde. Anvendt forskning Forskning gennemføres inden for områderne teknologi, samfundsfag, sundhed og omsorgsfulde videnskaber og humaniora. Arbejde integreret læring er en vigtig, tværfagligt, forskningsfelt. Der er en stærk forbindelse mellem forskningen på universitetet Vesten og den bachelor uddannelse. Forskningen vedrørende produktionsprocesser i industrien er af særlig betydning. Denne forskning foregår i tæt samarbejde med en række virksomheder. University West er bemyndiget til at tildele grader på ph.d.-niveau inden for området af produktionsprocesser og Arbejde integreret læring. For studerende, der søger for vores kandidatuddannelse universitetet giver mulighed for stipendier.

Placeringer

Trollhättan

Address
University West
Gustava Melins gata 2

SE-461 86 Trollhättan, Västra Götalands Amt, Sverige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig