Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere ved Linnaeus University

Linnaeus University er et moderne universitet, opkaldt efter Carl Linnaeus, den mest berømte og verdensberømte svenske videnskabsmand fra de sidste århundreder, født i Småland-regionen, hvor universitetet ligger.


Top grunde til at studere ved Linnaeus University

 • Et omfattende universitet, der tilbyder 40 uddannelser og 500 kurser på engelsk, på både bachelor og master niveau.
 • Siden 2014 er vi vært for vores eget sommerakademi - et internationalt, interkulturelt og tværfagligt studiemiljø, unikt af sin art i Sverige.
 • På Linnaeus University du i stand til at vokse som en person. Læringsmiljøet er præget af undervisnings- og forskningspersonale i nærheden af ​​eleverne.
 • Et nonprofit offentligt universitet, akkrediteret af den svenske regering, med 31.000 studerende.
 • Stærk international profil, med 750 partneruniversiteter i mere end 60 lande.
 • Et stort fællesskab af internationale studerende. Hvert år kommer mere end 1.600 studerende fra omkring 60 lande til at studere.
 • Et forskningsuniversitet med ret til at ansætte med ret til at ansætte ph.d.-studerende. Forskningen dækker alt fra arbejdsmarkedsstudier og socialsikringsspørgsmål til iværksætteri, biovidenskab, akvatisk økologi og træ- og energiteknologi.
 • Unikt og tæt samarbejde med IKEA - verdens største møbelfirma grundlagt i Älmhult i Småland.
 • Aktivt studieliv med kompisprogrammer og venfamilieprojekter, der hjælper eleverne med at engagere sig med både svenske og andre internationale studerende samt med svenske familier.
 • Højt roste campusmiljøer, positionering Linnaeus University som nr. 1 og nr. 2 med hensyn til campusbygninger, campusmiljø og hyggelige steder i ISB (International Student Barometer) 2014.
 • På Linnaeus University naturen lige rundt om hjørnet og øger livskvaliteten. Växjö blev en gang erklæret "Den grønneste by i Europa" og Kalmar er en charmerende middelalderby, der ligger ved Østersøen.


Dette er Linnaeus University

Der er 34.000 registrerede studerende på Linnaeus University

Linnaeus University er beliggende i Växjö og Kalmar og tilbyder 150 uddannelser og 2.000 enkeltfaglige kurser. Du kan studere forskellige fag inden for kunst og humaniora, sundhed og biovidenskab, samfundsvidenskab, naturvidenskab, teknologi og business og økonomi. Der er også en række forskellige kontraktuddannelser, som f.eks. Skolelederuddannelsen og politiuddannelsen.

Forskning ved Linnaeus University er af høj kvalitet, nationalt og internationalt, og dækker en bred vifte af discipliner. Særligt fremtrædende er forskningen udført inden for vores banebrydende forskningsmiljøer - vores Linnaeus University Centers. Inden for disse centre undersøges alt fra økologi og evolution til diskrimination og integration, postkolonialisme, mellemled, biovidenskab og store data.

Med 2.100 medarbejdere og mere end 34.000 studerende stræber vi efter at være et moderne universitet, med Småland som vores base og verden som vores scene. At studere og arbejde på Linnaeus University betyder at være en del af et miljø præget af viden og udvikling. Studerende erhverver ny viden og lærer at have en kritisk tilgang. Forskere laver opdagelser, som kan ændre vores samfund. Medarbejdere taler om en arbejdsplads med både udfordringer og muligheder. Linnaeus University er et universitet, hvor viden vokser.

Linnaeus University blev oprettet i 2010 gennem en fusion mellem Växjö Universitet og Kalmar Universitet.


Linnaeus University i tal

 • Omkring 14.000 fuldtårige studerende
 • Ca. 2.100 medarbejdere
 • 156 professorer
 • Omkring 325 ph.d.-studerende
 • Omkring 100 grad programmer på grundniveau
 • Ca. 80 graders programmer på sekundærniveau
 • Omkring 900 indkomne internationale studerende, herunder udvekslingsstuderende, gebyrbetalende studerende og ledige studerende (heltårige studerende)
 • Omkring 190 udadvendte udvekslingsstuderende (helårsstudenter)
 • 512 tredjelandsstuderende

SEK 1.654 mio. I de samlede indtægter (fordeling: 64% uddannelse, 8% kontraktuddannelse, 28% forskning og uddannelse på tredje niveau)


Vision og grundlæggende principper

Vision og strategi 2015-2020: Et kreativt videnmiljø i Linnes ånd

Linnaeus University er et moderne internationalt universitet, hvor vi er inspireret af Carl Linnaeus, med rødder i Småland og verden som vores scene. Det er videnskabsmanden, iværksætteren og pædagogens Linné, der udgør fundamentet på Linnaeus University .

Gennem nysgerrighed og kreativitet banede Linnaeus vej for det, der var et nyt videnskabeligt paradigme. På samme måde vil Linnaeus University være præget af dristighed og engagement i nye videnskabelige ideer. Linnaeus var også en iværksætter i moderne mening, der kunne skabe og køre projekter med forskellige aktører i samfundet.

Udfordrende uddannelser og fremtrædende forskning i kombination med samfundsmæssige drivkraft og globale værdier er de hjørnesten, der kombineret udgør et kreativt videnmiljø i Linnas ånd.


Vision

Linnaeus University - et kreativt og internationalt videnmiljø, der fremmer nysgerrighed, kreativitet, kompagnaritet og nytteværdi.


Generelle mål


Linnaeus University skiller sig ud igennem

 • Nysgerede, kreative og dygtige studerende og medarbejdere
 • Udfordrende uddannelser med stor samfundsmæssig relevans
 • Fremtrædende videnskabelig og kunstnerisk forskning, der vil gavne samfundsmæssig udvikling
 • Forpligtelse til samfundsmæssige udfordringer, innovationer og bæredygtig vækst
 • Sammenhæng mellem mennesker
 • Et internationalt og multikulturelt vidensmiljø


Et kreativt videnmiljø i Linnes ånd

 • Udfordrende uddannelser
 • Fremtrædende forskning
 • Samfundsdrivende drivkraft
 • Globale værdier


En rejse ind i fremtiden 2015-2020

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Linnaeus University

Dette program indeholder både teori og applikationer og forbereder dig til avanceret ingeniørarbejde i industrien eller for kandidatstudier. ... [+]

Dette program indeholder både teori og applikationer og forbereder dig til avanceret ingeniørarbejde i industrien eller for kandidatstudier.

Bølgeformidling og signalbehandling er vigtige felter i dagens tekniske samfund. Der er mange tekniske og industrielle applikationer, der kræver viden om begge disse emner, især trådløs kommunikation og antenne og mikrobølgeteknologi.

I løbet af det første år vil du studere de matematiske og statistiske metoder, der er grundlaget for avanceret telekommunikationsteori. Du vil også møde applikationer i form af radiosystemer og mikrobølge- og antenneteknologi.

I andet år kan du specialisere teoretisk eller studere tilstødende emner som fysik eller datalogi. Nogle kurser gives hvert andet år og kan således studeres i år 1 eller 2. Specialearbejdet er en proces, hvor du omdanner din viden til videnskabelig skrivning. I dette vil du drage fordel af de elementer af forskningsmetodik, der er indeholdt i programmet.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Informationssystemer giver virksomheder mulighed for at kommunikere, lære, forny og organisere. Dette program giver avanceret og bredt kendskab til planlægning, design og ... [+]

Informationssystemer giver virksomheder mulighed for at kommunikere, lære, forny og organisere.

Dette program giver avanceret og bredt kendskab til planlægning, design og brug af informationssystemer i organisationer og virksomheder.

Den vil også forberede sig på forskningsstudier inden for informatik. Formålet er at give hver elev den nødvendige kompetence til at beskrive og analysere virksomheder, organisationer og deres behov for at udvikle informationssystemer.

For at kunne arbejde på disse områder anser vi det vigtigt at have evnen til kritisk og systematisk at integrere viden og at analysere og håndtere komplekse spørgsmål og problemer. Det er også vigtigt at udvikle sin evne til kritisk, uafhængigt og kreativt at identificere og udtrykke spørgsmål.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Dette program passer til enhver, der er interesseret i matematik og ønsker at anvende hans eller hendes færdigheder til problemløsning og til at skabe nye matematiske mod ... [+]

Den teknologi, vi bruger i dagens samfund, er i stadig større grad baseret på matematiske modeller og beregninger.

Dette program passer til enhver, der er interesseret i matematik og ønsker at anvende hans eller hendes færdigheder til problemløsning og til at skabe nye matematiske modeller. Det giver dig også mulighed for at starte en akademisk karriere.

Der er tre specialiseringer (alt sammen med et speciale).

Algebra med kryptografi og kodning: Du læser generelle kurser i matematik og modellering udover kurser i algebra, talteori, kryptografi og kodningsteori.

Vi har også en aftale med Insubria Universitet i Como i Italien, hvor der tilbydes et tilsvarende program. Det betyder, at du har et stort udvalg af kurser at vælge imellem. Du har også mulighed for at studere et eller to semestre i Como uden at betale studieafgift for at få en såkaldt dobbeltgrad, dvs. en grad fra to forskellige universiteter, hvilket kan være en fordel, hvis du overvejer en international karriere.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Den teknologi, vi bruger i dagens samfund, er i stadig større grad baseret på matematiske modeller og beregninger. Analyse med matematisk fysik giver dig en omfattende ud ... [+]

Den teknologi, vi bruger i dagens samfund, er i stadig større grad baseret på matematiske modeller og beregninger.

Dette program passer til enhver, der er interesseret i matematik og ønsker at anvende hans eller hendes færdigheder til problemløsning og til at skabe nye matematiske modeller. Det giver dig også mulighed for at starte en akademisk karriere.

Der er tre specialiseringer (alt sammen med et speciale).

Analyse med matematisk fysik: Giver dig en omfattende uddannelse i matematik, rettet mod matematisk fysik. Du studerer kurser i kompleks analyse, distributionsteori og partielle differentialligninger

Vi har også en aftale med Insubria Universitet i Como i Italien, hvor der tilbydes et tilsvarende program. Det betyder, at du har et stort udvalg af kurser at vælge imellem. Du har også mulighed for at studere et eller to semestre i Como uden at betale studieafgift for at få en såkaldt dobbeltgrad, dvs. en grad fra to forskellige universiteter, hvilket kan være en fordel, hvis du overvejer en international karriere.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Dette program passer til enhver, der er interesseret i matematik og ønsker at anvende hans eller hendes færdigheder til problemløsning og til at skabe nye matematiske mod ... [+]

Den teknologi, vi bruger i dagens samfund, er i stadig større grad baseret på matematiske modeller og beregninger.

Dette program passer til enhver, der er interesseret i matematik og ønsker at anvende hans eller hendes færdigheder til problemløsning og til at skabe nye matematiske modeller. Det giver dig også mulighed for at starte en akademisk karriere.

Der er tre specialiseringer (alt sammen med et speciale).

Matematisk statistik og finansiel matematik: Du studerer kurser i matematik, men du træner også stokastisk tænkning og statistiske færdigheder. Den indeholder kurser i f.eks. Sandsynlighedsteori, stokastisk analyse, forsikringsmatematik og finansiel modellering.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Kandidatuddannelsen i Design Change er et avanceret niveau toårigt program inden for Design, hovedområde. ... [+]

Kandidatuddannelsen i Design Change er et avanceret niveau toårigt program inden for Design, hovedområde.

Design indebærer kreativitet, criticality og transformation. Designet sætter spørgsmålstegn ved tilstanden af ​​ting og påvirker. Design udfordrer forudforestillinger, fordomme, normer og stereotyper og fremkalder følelser, tanker, sensibilities og handlinger. Design kan forbedre vores liv og vores forhold til verden. Det kan gøre os opmærksomme og empati til de økologiske og socio-kulturelle systemer, vi lever i. I en verden med mange udfordringer kan design være en agent for bæredygtig forandring.

Ved udformningen af ​​vores futures vil designere stå over for hidtil usete udfordringer i forhold til de konventionelle designere i løbet af det tyvende århundrede. Faktisk vil designerens rolle være og bør ændre sig. I stedet for kun at designe for masseproduktion, hvilket var vigtigt i den første fase af industrialisering, skal designere af futures håndtere flere roller og stadig mere komplekse problemer. Som agenter for forandring vil designere spille nøgleroller i formgivningen af ​​fremtidens bæredygtighed.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Linnaeus University

Studerende, der følger dette kandidatuddannelse, vil være i stand til at håndtere en bred vifte af problemer inden for avanceret strukturteknik og design ved hjælp af ber ... [+]

"Gør ting rigtigt og gør de rigtige ting". Stress, deformation og vibrationer - hvordan reagerer bygningsstrukturer i forskellige situationer? Analyser, beregner og lærer videnskabelige metoder. En teknisk uddannelse på avanceret niveau er en god base for din fremtidige succes .

Studerende, der følger dette kandidatuddannelse, vil være i stand til at håndtere en bred vifte af problemer inden for avanceret strukturteknik og design ved hjælp af beregningsværktøjer som den endelige elementmetode. Programmet har fokus på træbyggeteknologi og -design, et andet vigtigt forskningsområde ved Linnaeus University , hvor forskning udføres i tæt samarbejde med branchen. Ud over et grundigt teoretisk grundlag indgår ansøgte projekter vedrørende udvikling af nye produkter og teknologi i programmet. Noget meget fordelagtigt er, at der er en række interessante træbygningsprojekter i byen Växjö, og projekter der vil fortsætte i flere år fremover.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Noterede selskaber styres bl.a. af regnskab, revision, regulering og pres fra kapitalmarkedet. I dette program studerer du hvordan. ... [+]

Noterede selskaber styres bl.a. af regnskab, revision, regulering og pres fra kapitalmarkedet. I dette program studerer du hvordan.

Dette etårige kandidatuddannelse tilbyder avancerede undersøgelser af de mekanismer, institutioner og processer, som børsnoterede selskaber styres, ofte omtalt som corporate governance. I programmet vil du studere, hvordan forskellige dele af virksomhedsledelsessystemet fungerer, samt sammensætningen og reguleringen af ​​systemet som helhed.

Adgangskrav

Generelle adgangskrav til studier på avanceret niveau samt specifikke adgangskrav:

Bachelor of Science i erhvervsøkonomi eller økonomi med mindst 90 studiepoeng i hovedområde, erhvervsøkonomi eller tilsvarende.Inden for hovedområdet skal et afhandling / selvstændigt arbejde bestående af 15 point inddrages.Minst 15 point i statistik eller tilsvarende Mindst 15 studiepoeng i finansiel regnskab eller alternativt mindst 15 studiepoeng i finansøkonomi eller tilsvarende.Engelsk B / 6 eller tilsvarende.Selections... [-]
Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

En kandidatuddannelse i kemi baner vejen for en karriere inden for forskning eller industri. Vi tilbyder individuelt skræddersyede uddannelser, der omfatter omfattende er ... [+]

Denne grad er et godt grundlag for dem, der ønsker at forfølge ph.d.-studier eller for dem, der arbejder for bioteknologi, kemikalier, fødevarer eller farmaceutiske industrier. Gradprogrammet begynder med et 10 ugers introduktionskursus om forskningsmetodik, som efterfølges af fire eller fem ti ugers blokke, hvor du har mulighed for at studere emner som bioanalytisk kemi og fødevareanalyse, biofysisk kemi, bioorganisk kemi, bioteknologi, miljø kemi og nanovidenskab. Uddannelsen afsluttes med enten et 30 eller 20 ugers forskningsprojekt, der kører inden for en af ​​forskergrupperne i Kalmar.

En kandidatuddannelse i kemi baner vejen for en karriere inden for forskning eller industri. Vi tilbyder individuelt skræddersyede uddannelser, der omfatter omfattende erfaring inden for forskningslaboratorier og state-of-the-art udstyr. Mange tidligere kandidater har haft succes med at konkurrere om ph.d.-stipendier på universiteter over hele verden, og andre har indgået vellykkede karriere i industrien.... [-]

Sverige Kalmar
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Dette toårige kandidatuddannelse er baseret på, at virksomheder har brug for medarbejdere med evnen til at indlede, lede og fremme oprettelsen af ​​innovationer. Programm ... [+]

Dette toårige kandidatuddannelse er baseret på, at virksomheder har brug for medarbejdere med evnen til at indlede, lede og fremme oprettelsen af ​​innovationer. Programmet er undervist på engelsk.

I elevernes arbejde med innovationer skal den studerende afbalancere processen i sine forskellige dele til design, funktion, bæredygtighed og produktionsforhold. Dette kræver viden om eller interaktion mellem forskellige discipliner, hvor forskellige tilgange, perspektiver og tilgange benyttes. Programmet er baseret på fælles projekter ofte i samarbejde med industri og organisationer sammen med fremskridt inden for design og udvidelse til andre discipliner (forretning og teknologi). Erfaringer fra projekter diskuteret og sat i forhold til elevens faglige færdigheder. I separate kurser studerede videnskabelig metode anvendt i innovationsprocessen.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Kandidatuddannelsen i akvatisk økologi er et program på avanceret niveau svarende til 120 studiepoeng. Programmet er internationalt, tværfagligt og orienteret mod aktuell ... [+]

Både ocean- og ferskvandslokaler dækker over 70% af planeten, og over 40% af den menneskelige befolkning lever i kystområder. En af udfordringerne for fremtidige forskere og beslutningstagere er at forstå akvatiske systemer til en bedre forvaltning af vandressourcerne.

Kandidatuddannelsen i akvatisk økologi er et program på avanceret niveau svarende til 120 studiepoeng. Programmet er internationalt, tværfagligt og orienteret mod aktuelle emner inden for akvatisk mikrobiologi, marine økologi og miljøpolitik

I løbet af det første år introduceres studerende til den nyeste forskning inden for akvatisk økologi / marine økologi og vil uddybe deres viden om marin mikrobiologi, avanceret systematik og ressourcer og økologi af marine farvande. Funktionen og udviklingen af ​​forskellige akvatiske systemer, der spænder fra polar til tropiske og fra kyst til dybe økosystemer, diskuteres i lyset af de nyeste molekylære fremskridt på området. Studerende introduceres også til simuleringsmodellering og økologiske applikationer, der kan tilbyde løsninger på komplekse styringsproblemer med vandressourcer, herunder ferskvandsressourcer.... [-]

Sverige Kalmar
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Mange af samfundets mest presserende problemer falder langt fra grænserne for traditionel disciplinær forskning og kræver innovative analyseværktøjer. Programmet tilbyder ... [+]

Er du interesseret i at forstå, hvordan samfundet arbejder og for at hjælpe dets udvikling? Ønsker du at gøre det ved hjælp af strenge metoder baseret på en kompleks systemvidenskabsmetode?

Mange af samfundets mest presserende problemer falder langt fra grænserne for traditionel disciplinær forskning og kræver innovative analyseværktøjer. Programmet tilbyder en bred vifte af metodologisk træning sammen med muligheden for at specialisere sig i specifikke samfundsproblemer og giver færdigheder til selvstændig forskning.

For at lykkes i programmet er det afgørende at holde en stor entusiasme for dataanalyse og være i stand til at lære og bruge forskellige metoder, hvoraf de fleste er computerbaserede, såsom statistisk analyse, tekstanalyse og social simulering.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Programmet handler om at kontrollere og styre i forsyningskæder. Hovedemnet er forretningsadministration med fokus på logistik og kontrol. ... [+]

Programmet handler om at kontrollere og styre i forsyningskæder. Hovedemnet er forretningsadministration med fokus på logistik og kontrol.

Dette program kombinerer logistik og ledelsesregnskab, hvilket er unikt. Der er et stort behov for kandidater, der forstår værdiskabelse med slutbrugeren i fokus gennem samarbejde og integration inden for organisationen såvel som med andre virksomheder. Et tema i programmet er forsyningskæder, der skaber effektivitet med godt leverandørsamarbejde. En anden er brugen af ​​ledelsesregnskab for at udvikle processer inden for og mellem virksomheder. Det første semester indeholder således en specialisering i enten supply chain management eller control. Dette følger af undersøgelser om integration af forsyningskæder og interorganisatorisk kontrol, forskningsmetodik og e-business management og programmet afsluttes med en masterafhandling. Efter eksamen kan du finde arbejde som Supply Planner, Business Controller, Management Consultant, Business Development Planner, After Sales Logistics Planner eller forfølge en forskningskarriere. Sprog er engelsk og med studerende fra hele verden.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Programmet handler om at kontrollere og styre i forsyningskæder. Hovedemnet er forretningsadministration med fokus på logistik og kontrol. ... [+]

Programmet handler om at kontrollere og styre i forsyningskæder. Hovedemnet er forretningsadministration med fokus på logistik og kontrol.

Dette program kombinerer logistik og ledelsesregnskab, hvilket er unikt. Der er et stort behov for kandidater, der forstår værdiskabelse med slutbrugeren i fokus gennem samarbejde og integration inden for organisationen såvel som med andre virksomheder. Et tema i programmet er forsyningskæder, der skaber effektivitet med godt leverandørsamarbejde. En anden er brugen af ​​ledelsesregnskab for at udvikle processer inden for og mellem virksomheder. Det første semester indeholder således en specialisering i enten supply chain management eller control. Dette følger af undersøgelser om integration af forsyningskæder og interorganisatorisk kontrol, forskningsmetodik og e-business management og programmet afsluttes med en masterafhandling. Efter eksamen kan du finde arbejde som Supply Planner, Business Controller, Management Consultant, Business Development Planner, After Sales Logistics Planner eller forfølge en forskningskarriere. Sprog er engelsk og med studerende fra hele verden.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Vedvarende energi fra vind, vand, sol og biomasse spiller en stigende rolle både nationalt og internationalt. Hvis du har en bachelorgrad i ingeniørfag, kan du få indsigt ... [+]

Vedvarende energi fra vind, vand, sol og biomasse spiller en stigende rolle både nationalt og internationalt. Hvis du har en bachelorgrad i ingeniørfag, kan du få indsigt i potentialet i fremtidens fornyelige energiprocesser og fremtidens energisystemer.

I Sverige, EU og store dele af resten af ​​verden er biobrændstoffer den vigtigste og største af de vedvarende energikilder, selv om vindkraft og solenergi er ved at stige. Hvad skal man overveje under håndtering af biobrændstoffer, og hvilke processer og systemer er passende at vælge, når man planlægger fremtidig energiproduktion? Og hvordan kan vores samfund blive mere effektivt i energiforbruget? Du lærer om planlægning af fremtidige energisystemer og processer og opnår viden om projektledelse og forskningsmetoder. Karrieremuligheder er globale og hurtigt stigende.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

At udvikle virksomheder og samfund ved at identificere, implementere og analysere iværksætterprojekter sammen med praktikere. Gradprogrammet har en klart defineret forbin ... [+]

At udvikle virksomheder og samfund ved at identificere, implementere og analysere iværksætterprojekter sammen med praktikere.

Program pensum indeholder kurser, der giver en teoretisk dybde i forretningsudvikling henholdsvis forskellige perspektiver på iværksætteri, især understreger skandinaviske perspektiver. Første semester et kursus i metode giver viden og færdigheder i interaktive metoder (aktionsforskning) og parallelt identificeres og igangsættes et udviklingsprojekt sammen med en virksomhed, en organisation eller et lokalsamfund. Projektet gennemføres i løbet af andet semester. Projektarbejdet giver kvalifikationer til at påtage sig kvalificerede projekt- og procesleders roller og være praktisk anvendelige for den organisation eller det lokalsamfund, der er valgt. Metodiske færdigheder uddybes under sidste semester i andet semester for at muliggøre en kapacitet til at forholde sig til projektarbejde til udvikling af teori. Det andet år består af en studie i udlandet semester og afsluttes af en speciale i sidste semester. Programmet vil derfor give både teoretiske dybder såvel som høj praktisk relevans, da erhvervet viden anvendes i reelle tilfælde.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Kandidatuddannelsen i fiskens evolutionære økologi er tværfaglig og bygger på den studerendes viden om økologi, evolution og organismerbiologi for at udforske og værdsætt ... [+]

Fisk udviser større arter mangfoldighed end nogen anden hvirveldyr gruppe, kan findes i næsten alle vandmiljøer, spille vigtige roller som mad og rovdyr i marine og ferskvandsøkosystemer, og de er en vigtig ressource for mennesker verden over.

Kandidatuddannelsen i fiskens evolutionære økologi er tværfaglig og bygger på den studerendes viden om økologi, evolution og organismerbiologi for at udforske og værdsætte biologisk mangfoldighed blandt fisk. I løbet af det første år introduceres eleverne til traditionelle aspekter af fiskens biologi som systematik, taxonomi og distribution samt aktuelle forskningsemner inden for fiskekologi, herunder livshistoriestrategier, adfærd og evolutionære tilpasninger. Studerende introduceres også til, hvordan individer, befolkninger og arter påvirkes af og håndterer rumlige og tidsmæssige ændringer i miljøet, herunder klimaforandringer og menneskelige aktiviteter som habitat modifikation og fiskeri.... [-]

Sverige Kalmar
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

I Fred og Udviklingsarbejde studerer du forholdet mellem fattigdom, konflikter og bæredygtig udvikling samt et politisk rum for manøvrering for forandring. ... [+]

I Fred og Udviklingsarbejde studerer du forholdet mellem fattigdom, konflikter og bæredygtig udvikling samt et politisk rum for manøvrering for forandring.

Fred og Udvikling Arbejdet er for studerende, der søger en specialisering i spørgsmål relateret til fred, udvikling og internationalt udviklingssamarbejde. Vi fokuserer på aktuelle forskning vedrørende udvikling såvel som det praktiske arbejde udført af internationale institutioner, ikke-statslige organisationer og sociale bevægelser.

Som kandidatstuderende har du mulighed for at arbejde sammen med en organisation eller at gennemføre en fakultet i et udviklingsland. Programmets tværfaglige tilgang - hvor vi også diskuterer hvordan udviklingsspørgsmål kan løses i reel politik - giver os mulighed for at holde tæt kontakt med personer, der er ansat inden for vores område og at lære af dem. Desuden har de fleste af vores lærere lang erfaring med at arbejde med fred og udvikling i udviklingslandene.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Kandidatuddannelsen i fysik er fokuseret på moderne fysik og åbner mulighed for analytisk arbejde i industrien samt postgraduate studier. ... [+]

Kandidatuddannelsen i fysik er fokuseret på moderne fysik og åbner mulighed for analytisk arbejde i industrien samt postgraduate studier.

Målet med fysik som videnskab er at så vidt muligt afdække naturens essens. Forskning i fysik har resulteret i en række grundlæggende love og relationer, der kan anvendes på mange områder inden for videnskab og teknologi.

I løbet af dine studier vil du arbejde tæt sammen med lærere og forskere involveret i forskningsprojekter. Du vil få en dybere viden og forståelse af begreber og modeller i fysik og vil kunne starte og udføre forskning uafhængigt. Programmet tilbydes på engelsk og er rettet mod studerende fra hele verden. Da nogle af kurser er fjernundervisning, kan du studere dele af programmet online.... [-]

Sverige Kalmar
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Dette toårige kandidatuddannelse er baseret på virksomhedernes behov for medarbejdere med evnen til at initiere, lede og fremme oprettelsen af ​​innovationer. Undervisnin ... [+]

Dette toårige kandidatuddannelse er baseret på virksomhedernes behov for medarbejdere med evnen til at initiere, lede og fremme oprettelsen af ​​innovationer. Undervisningssproget er engelsk.

I deres arbejde med innovationer skal eleverne balancere de forskellige dele af processen - funktion, design, holdbarhed og produktionsbetingelser. Dette kræver viden om eller interaktion mellem forskellige discipliner, hvor forskellige perspektiver og tilgange benyttes. Programmet er baseret på fælles projekter, ofte i samarbejde med branchen og forskellige organisationer, sammen med fremskridt inden for deres eget fagområde og udvidelse til andre discipliner (forretning og design). Erfaringer fra projekter diskuteres og lægges i forhold til den studerendes faglige færdigheder. I separate kurser studerede videnskabelig metode anvendt i innovationsprocessen.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Dette toårige kandidatuddannelse er baseret på virksomhedernes behov for medarbejdere med evnen til at initiere, lede og fremme oprettelsen af ​​innovationer. Undervisnin ... [+]

Dette toårige kandidatuddannelse er baseret på virksomhedernes behov for medarbejdere med evnen til at initiere, lede og fremme oprettelsen af ​​innovationer. Undervisningssproget er engelsk.

Adgangskrav

Generelle adgangskrav til andet studieprogram og specifikke adgangskrav:

Mindst 90 studiepoeng inden for hovedfag Business Administration (inklusive et eksamensprojekt på mindst 15 studiepoeng) ellerden tilsvarende engelske B / engelsk 6 eller tilsvarendeSelections

Alternativt valg: Udvælgelsen af ​​studerende, der har ansøgt, er delvist baseret på en erklæring om formål og cv.

pensum

Klik her for studieplanen.

Karriere

Programmet træner eleverne i projekt- og innovationsstyring, proces- og produktudvikling, forretnings- og systemudvikling samt socialt iværksætteri. Studerende udvikler dybdegående viden i erhvervslivet, men der er også interaktion og deling med fagområderne design og teknologi. Studerende, der gennemfører programmet, vil kunne skabe bæredygtige løsninger, der tager hensyn til funktion og form samt ressourceeffektivitet.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

En måde for virksomhederne at være succesfuld er at udvide sig på nye vækstmarkeder og at drive forretning på tværs af landegrænser. Dette toårige kandidatuddannelse give ... [+]

En måde for virksomhederne at være succesfuld er at udvide sig på nye vækstmarkeder og at drive forretning på tværs af landegrænser. Dette toårige kandidatuddannelse giver tilstrækkelig viden om, hvordan man udvikler konkurrencedygtige, dynamiske og socialt ansvarlige strategier for internationale virksomheder og tilbyder også et dybere forskningsfokus og valgfag, herunder muligheder for studier i udlandet eller praktikophold.

Det toårige kandidatuddannelse i Business Administration med speciale i International Business Strategy giver studerende en omfattende teoretisk indsigt og avanceret praktisk forståelse for at identificere, anvende og kritisk evaluere den internationale forretnings-, marketing- og iværksætterteori fra strategisk synspunkt. Et bestemt fokus er på megatrends i samfundet som globalisering og den igangværende udvikling af nye markeder, herunder for eksempel Østersøregionen, Rusland, Kina, Indien, Latinamerika og Afrika. Et andet fokus er på internationalisering af virksomheder i en business-to-business kontekst - både traditionelle industrivirksomheder og mere nuværende, hurtigt internationaliserende, iværksætterfirmaer af mindre størrelse. Programmet er interaktivt og forskningsbaseret - integrering af forskning fra programholdet i kurser som litteratur og illustrative eksempler - og foregår i et multikulturelt læringsmiljø. Arbejde med live-case-virksomheder spiller en central rolle i hele programmet som elevernes studie af internationalt aktive virksomheder i regionen. Det bringer virksomhedernes internationale strategiske udfordringer i kurserne. Studerende arbejder på at løse reelle strategiske problemer, der står over for stærkt internationaliserede og konkurrencedygtige svenske firmaer af forskellig størrelse; lige fra store multinationale selskaber til små og mellemstore regionale virksomheder. Udover de obligatoriske programkurser giver valgfrie kurser eller studier i udlandet muligheder for studerendes aktuelle specialisering. Formålet med programmet er... [-]

Sverige Kalmar
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Master i International Affairs (MIA) er et toårigt fuldtidsuddannelse med en læseplan, der udvikler internationale fagfolk med interesse for moderne internationale forand ... [+]

Master i International Affairs (MIA) er et toårigt fuldtidsuddannelse med en læseplan, der udvikler internationale fagfolk med interesse for moderne internationale forandringer og udfordringer. Hovedformålet med programmet er at forberede kandidater til at forfølge karriere i internationale organisationer, virksomheder, tværnationale civilsamfundsorganisationer eller inden for diplomati.

Programkurser ledes af højt kvalificerede instruktører med forsknings- og undervisningsinteresser i internationale og europæiske anliggender, international stats- og menneskesikkerhed, international korruption og politisk økonomi, udenrigspolitisk analyse, menneskerettigheder og bæredygtig udvikling og diplomati blandt demokratier og diktaturer.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Dette Program gør forskellen. Det afspejler vores tid, vores virkeligheder og vores drømme. Det afspejler nutidens forretnings- og iværksætterproblemer og udfordringer. D ... [+]

Kunsten af ​​førende andre kommer fra kunsten som ledende selv

For dem der er eller ønsker at være i ledende stillinger inden for organisationer og virksomheder med internationale operationer.

For folk med det formål at forme deres fremtid og udvikle deres færdigheder i international forretning og strategisk ledelse.

For dem, der ønsker at deltage med succes i en udfordrende økonomisk udvikling, er et indlysende skridt at erhverve en mangfoldig kompetence og en afgørende evne til at handle ud over nationale og kulturelle grænser.

Dette Program gør forskellen. Det afspejler vores tid, vores virkeligheder og vores drømme. Det afspejler nutidens forretnings- og iværksætterproblemer og udfordringer. Det opfylder samfundets krav som helhed, hvor viden, læring, kompetence og intellektuel agility er førsteklasses kvaliteter.... [-]

Sverige Kalmar
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Programmet tilbyder studerende fra hele verden mulighed for at udvikle deres analytiske tænkning og ekspertise inden for marketing. Hovedområdet er erhvervsøkonomi, med s ... [+]

Programmet tilbyder studerende fra hele verden mulighed for at udvikle deres analytiske tænkning og ekspertise inden for marketing. Hovedområdet er erhvervsøkonomi, med speciale i markedsføring.

Den traditionelle rolle markedsførere udvikler sig til mere generelle ledelsesfunktioner. Markedsførere rekrutteres oftere til administrerende direktørstillinger. Vi tror på, at der vil være stor efterspørgsel efter denne nye type kvalificerede erhvervskandidater i den nærmeste fremtid.

Programmet starter med et kursus kaldet anvendt marketing analyse, et kursus, hvor du vil øve markedsundersøgelser og anvendelse af marketing management teorier. Dette følges af et kursus kaldet international marketing strategi. I løbet af andet semester studerer du forvaltningen af ​​innovation og iværksætteri, efterfulgt af et kursus i forskningsmetodik.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Efter afslutningen af ​​dette masterprogram vil du være i stand til at håndtere en bred vifte af problemer inden for avanceret maskinteknik. Programmet fokuserer på produ ... [+]

"Gør ting rigtigt og gør de rigtige ting". Analyser, beregner og udvikler produkter ved hjælp af videnskabelige metoder. Hvordan skal et produkt være designet til at opfylde kravene til ydeevne, liv, økonomi og miljø? En teknisk uddannelse på avanceret niveau er en god base for din fremtidige succes.

Efter afslutningen af ​​dette masterprogram vil du være i stand til at håndtere en bred vifte af problemer inden for avanceret maskinteknik. Programmet fokuserer på produktudvikling og strukturel dynamik, der er to forskningsområder ved Linnaeus University .

Grundlaget for produktudviklingen fra livscyklusperspektiv er givet af kurserne Multivariate Calculus og Vector Calculus og Analysis of Structures. Inden for Finite Element Method og Structural Dynamics kurser gives teori sammen med metoder og værktøjer til løsning af mekaniske problemer. Inden for produktudvikling gives kraftfulde udviklingsværktøjer med specifikke applikationer til komplekse produkter, funktioner og systemer. Forskellige casestudier præsenteres og projekter fra industrien undersøges for at identificere og analysere problemområder, udføre handlingsplanlægning og foreslå passende tiltag til håndtering af disse problemer med passende metoder.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Programmet vil give dig en dybere forståelse for mennesker og deres interaktion i det professionelle liv. ... [+]

Ønsker du at lære mere om folk på arbejde?

Programmet vil give dig en dybere forståelse for mennesker og deres interaktion i det professionelle liv.

Programmet tager sigte på nationale og internationale studerende med en bachelorgrad og 90 studiepoeng i psykologi med interesse for at specialisere sig i et af de vigtigste områder inden for moderne anvendt psykologi. En kandidat i arbejds- og organisationspsykologi åbner mulighed for beskæftigelse i en bred vifte af private og offentlige organisationer.

Programmet indeholder elementer af relevante praktiske aktiviteter, det vil sige, at studenten interagerer med private eller offentlige organisationer i samfundet. Afhandlingsproblemet skal have en klar sammenhæng mellem arbejde og organisationspsykologi.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Programmet fokuserer på design og udvikling af sociale medier værktøjer og tjenester ved hjælp af web og mobile teknologier. ... [+]

Programmet fokuserer på design og udvikling af sociale medier værktøjer og tjenester ved hjælp af web og mobile teknologier.

Dette kandidatuddannelse giver en afbalanceret kombination af teoretiske perspektiver og anvendt viden. Det giver især dybdegående forståelse af online-samfund og de tekniske miljøer, hvor de interagerer. Du vil udvikle de nødvendige færdigheder til at skabe innovative løsninger og værktøjer, der bruger web- og mobilteknologier til at understøtte disse samfund.

Programmet består af en række generelle kurser inden for medieteknologi, kombineret med specialiserede, der udforsker de nyeste emner og topmoderne viden inden for sociale medier og webteknologier. Disse kurser dækker områder som webteknologi, design og interaktion, sociale medier og it-forretning. Programmet er velegnet til dem, der har en grundlæggende forståelse for og praktisk færdighed i at arbejde med grundlæggende webteknologier som HTML, CSS og JavaScript (og måske også server-side teknikker som PHP, Python, ASP.NET eller Ruby), og søger at hæve disse færdigheder til et mere avanceret niveau med særlig interesse i forhold til sociale medier.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Dette program fokuserer på udvikling af komplekse softwaresystemer - store softwareprojekter, der indeholder millioner af kodeord og avancerede teknikker som webtjenester ... [+]

Dette program fokuserer på udvikling af komplekse softwaresystemer - store softwareprojekter, der indeholder millioner af kodeord og avancerede teknikker som webtjenester, distribuerede systemer, komponentbaseret udvikling og parallelbehandling.

Inden for software teknologi studerer du teorier, metoder og værktøjer til effektiv udvikling af komplekse og højkvalitets software. Programmet lægger vægt på både teoretiske og praktiske aspekter af softwareudvikling. Det forbereder dig til en karriere som professionel inden for software engineering, specielt som specialist inden for effektiv udvikling af komplekse software systemer, men du får også mulighed for at forfølge en akademisk karriere.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Master of Science i sygdom økologi bygger på den studerendes viden om økologi, evolution og molekylærbiologi for at udforske og værdsætte den rolle, sygdomme spiller i dy ... [+]

Sygdomme spiller en grundlæggende rolle i alle organismers liv, fra individniveau til økosystemniveau. Forståelse af førerne af sygdomsdynamik og de indviklede interaktioner mellem værter og parasitter er afhængige af en tværfaglig tilgang, der kombinerer molekylærbiologi, økologi og medicin.

Master of Science i sygdom økologi bygger på den studerendes viden om økologi, evolution og molekylærbiologi for at udforske og værdsætte den rolle, sygdomme spiller i dyreliv, husdyr og mennesker. I løbet af det første år introduceres studerende til tværfaglige aspekter af sygdomsøkologi, der spænder fra veterinær og humanmedicin til molekylærbiologi og økologi, herunder aktuelle forskningsemner inden for fagområdet. Studerende introduceres også til, hvordan individer, befolkninger og arter påvirkes af og håndterer sygdomme i et temporært og rumligt påvirket miljø, herunder hvordan klimaforandringer og menneskelige aktiviteter driver distribution og fremkomst af sygdom.... [-]

Sverige Kalmar
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Programmet fører til en 2-årig kandidatgrad i turisme studier og giver et indgående kendskab til sociale, kulturelle, økonomiske og miljømæssige aspekter af turismen. Med ... [+]

Er du interesseret i turisme og bæredygtig udvikling? Ønsker du at uddybe din viden om turismeevaluering og planlægning ud fra bæredygtighedsperspektivet?

Programmet fører til en 2-årig kandidatgrad i turisme studier og giver et indgående kendskab til sociale, kulturelle, økonomiske og miljømæssige aspekter af turismen. Med et konsekvent fokus på bæredygtighed giver det færdigheder i at analysere, planlægge og evaluere turisme og turisme-relaterede fænomener på lokal, global og planetarisk skala. Programmet giver betydelige muligheder for individuelle valg og specialiseringer, herunder øvelsesrelaterede projekter inden for turisme, samt den endelige afhandling. Det giver også det sæt færdigheder, der er nødvendige for at gennemføre uafhængig forskning, afspejlet i den forskningsbaserede afsluttende afhandling.... [-]

Sverige Kalmar
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Linnaeus University

Dette program giver en grundig viden om elektricitet fra vedvarende energiteknologi med særlig fokus på el-systemer. ... [+]

Dette program giver en grundig viden om elektricitet fra vedvarende energiteknologi med særlig fokus på el-systemer.

Elektricitet fra vedvarende energikilder er en af ​​nutidens største udfordringer. I mange lande er behovet for lokal elproduktion høj, mens drivhusgasemissionerne globalt skal reduceres væsentligt. Sol, vind, vandkraft eller bioenergi kan være løsninger til både el og energiforsyning, som kan vælges ud fra lokale forhold.

I mange lande har elnettet et stort behov for modernisering. På nuværende tidspunkt er det en stor udfordring at kunne håndtere forskellige kilder, såsom elektricitet fra solceller og vindmøller, både hvad angår kabelkapacitet og lagerkapacitet. Det smarte net er løsningen, hvor efterspørgsel og generation kan matches med smart kommunikation.... [-]

Sverige Teleborg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk