Linnaeus University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Linnaeus University er et moderne, internationalt universitet opkaldt efter Carl Linnéus - en verdenskendt svensk videnskabsmand, der er født i Småland, hvor universitetet ligger.
  • Grundlagt 2010 gennem en fusion mellem Kalmar Universitet og Växjö Universitet
  • Beliggende i Kalmar og Växjö
  • 33.000 tilmeldte studerende
  • 2.000 tilmeldte internationale studerende
  • 6. største universitet i Sverige med hensyn til antallet af studerende
  • 780 partneruniversiteter i mere end 80 lande
  • 100 graders programmer på førstecyklusniveau, hvoraf 8 undervises på engelsk
  • 80 graders uddannelser på anden niveau, hvoraf 35 undervises på engelsk

Kalmar og Växjö

Linnaeus University ligger i to byer i den sydøstlige del af Sverige - Kalmar og Växjö. Begge byer er beliggende i regionen Småland, et amt, hvor havet og naturen altid er i nærheden.

Kalmar - Studentbyen ved havet

Byen Kalmar ligger ved kysten, noget som Linnaeus University nylig drage fordel af ved at bygge nye universitetsbygninger lige ved havnen og samlet universitetet på et sted. Idet havnen er i Kalmars centrum, kan studerende gå rundt i deres daglige forretning i centrum og fylde byen med brummer af aktiviteter.

Kalmar har cirka 65.000 indbyggere og en lang historie, der går tilbage til middelalderen - noget, der ikke vil blive upåagtet opmærksom på, når man har det gamle Kalmar borg kun få hundrede meter væk fra campus. Byen er blevet valgt som "Sveriges sommerby", måske takket være de mange solskinsdage, strandene, der er spottet rundt i byen og begivenhederne og koncerterne.

Växjö - Et levende campus

Alt på campus i Växjö er inden for fem minutters gåafstand - studerende, klasseværelser, bibliotek, restauranter og pubber, søer og fritidsfaciliteter. Campus er fuld af liv og energi og er en naturlig mødested for alle studerende og interesser. Växjö har omkring 90.000 indbyggere og er blevet erklæret som den grønneste by i Europa "på grund af de miljømæssige sunde løsninger, der er implementeret. Navnet Växjö oversættes til" byen med søer ", hvilket er noget, der ikke bliver upåagtet hen ved at have en af de mange søer lige ved campus.Med de omkringliggende skove bliver det det perfekte sted at gå og jogge.

125631_photo-1549057446-9f5c6ac91a04.jpgEliott Reyna / Unsplash

Studieliv

Universitetslivet har meget at tilbyde, fra at mødes med venner på studerende pub til deltagelse i arrangementer og kulturelle aktiviteter. Studentersammenslutningen og studentforeningerne gør deres bedste for at få dig til at føle dig hjemme.

Kvalitets fritid er vigtig, når du er studerende. Hvis du finder glæde og opfyldelse i dit studerendes liv, får du ekstra energi til dine studier. Du vil ikke have svært ved at finde noget at gøre. Studerende er gode til at arrangere sjove konkurrencer, fester, koncerter og ture.

Hvis du også benytter lejligheden til at blive involveret i studentforeningen eller i andre fritidsaktiviteter, kan du få nyttige færdigheder og oplevelser, som kan vise sig at være uvurderlige, når du ansøger om et job senere i livet.

Den studerende union på Linnaeus University - Linnéstudenterna - arbejder for at sikre, at du får den bedst mulige uddannelse, men også til formål at tilbyde underholdende aktiviteter udover dine studier. Der er en række studerendeorganisationer og klubber på universitetet, der tilbyder en bred vifte af fritidsaktiviteter for studerende.

ESN (Erasmus Student Network) er et netværk af sektioner, der arrangerer begivenheder for internationale studerende, der rejser til udlandet for at studere. I Kalmar kaldes afsnittet ESN Kalmar og i Växjö kaldes det VIS (Växjö International Students). Begge sektioner arrangerer lokale begivenheder såsom grill, sportsaktiviteter og temaftener med typiske svenske traditioner repræsenteret samt ture i og uden for Sverige.

Buddy-programmet

Buddy-programmet matcher internationale studerende med (for det meste svenske) studerende. Kompiserne hjælper de internationale studerende med daglige spørgsmål og introducerer dem til svensk kultur og livsstil samt hvordan det er at være studerende ved Linnaeus University .

Studenterforeninger

Der er omkring 70 studerende foreninger på Linnaeus University i Kalmar (kun på svensk) og Växjö , hvor du som studerende kan deltage i en række aktiviteter.

Måske foretrækker du sportsbegivenheder, spiller musik i et studentorkester, filmsessioner, synger eller er engageret i at skrive om emner, der påvirker dig som studerende? At være aktiv i studerendes liv er en mulighed for at møde nye venner, være i stand til at udvikle dig selv i en af dine interesser og arbejde sammen i et team med mennesker, der elsker at gøre det samme.

125632_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Placeringer

Växjö

Address
P G Vejdes väg
351 95 Växjö, Kronoberg County, Sverige

Kalmar

Address
Nygatan,18B
39182 Kalmar, Kalmar amt, Sverige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MA
MSc