Luleå University of Technology - Department of Computer Science, Electrical and Space Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi udfører verdensledende forskning og uddannelse med en stærk eksperimentel og anvendt profil.

På vores afdeling kan du studere kandidatuddannelser i datalogi, rumteknik og fysik og elektroteknik. Vi har også programmer inden for computerteknik, systemvidenskab og digital serviceinnovation. Derudover har vi flere internationale masterprogrammer, for eksempel inden for rum- og informationssikkerhed.

Institut for Computer Science, Electrical and Space Engineering har 160 ansatte inklusive 60 ph.d.-studerende og 55 lærere og forskere.

Afdelingen udfører verdensledende forskning og uddannelse med en stærk eksperimentel og anvendt profil inden for indlejrede systemer, industriel elektronik, styringsteknologi, datalogi, distribueret computing, rumteknologi, rum og atmosfærisk videnskab

Du finder os på campus i Luleå, på Space Campus i Kiruna og på campus i Skellefteå.

137039_lulea.jpg

© Institut for Computer Science, Electrical and Space Engineering, Afdeling for rumteknologi Kiruna Space Campus, høflighed Gerrit Holl

Luleå teknologiske universitet er et førende teknisk universitet, og vores forskning har til formål at give muligheder og værktøjer til opbygning af et attraktivt og bæredygtigt samfund. Baseret på naturressourcer som vedvarende energi, malm, mineral, skov og vand udvikler vi systemer, teknologi og organisation, der giver mennesker muligheder for at leve et godt liv.

Velkommen til Sveriges rumuniversitet.

Lær mere om vores forskning; bygningen af miniaturiserede satellitter og udviklingen af rumteknologi, og hvordan vores forskere er involveret i at lede efter liv på Mars.

Placeringer

Luleå

Address
University Campus
97187 Luleå, Norrbotten County, Sverige

Skellefteå

Address
Forskargatan 1
93187 Skellefteå, Västerbotten Amt, Sverige

Kiruna

Address
Rymdcampus,
Bengt Hultqvist väg 1

98192 Kiruna, Norrbotten County, Sverige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig