Lund University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lund University - Sveriges toprangerede universitet

Lund University blev grundlagt i 1666 og er konsekvent blandt verdens top 100 universiteter (92. i verden og Sveriges toprangerede universitet, QS World University Rankings 2019).

Universitetet har 40.000 studerende og 7.400 medarbejdere og tilbyder over 100 kandidatuddannelser og 8 bacheloruddannelser på engelsk .

Lund er Sveriges mest attraktive studiemål. Universitetet tilbyder et af de bredeste udvalg af programmer og kurser i Skandinavien, baseret på tværfaglig og banebrydende forskning. En grad fra Lund University er et kvalitetsmærke både i Sverige og i udlandet.

Emneområder

Vores otte fakulteter og mange specialiserede forskningscentre tilbyder uddannelse inden for følgende fagområder:

 • Arkitektur
 • Erhverv, økonomi
 • Meddelelse
 • ingeniørarbejde
 • Miljø
 • Bøde
 • Humaniora, sprog
 • Internationale Studier
 • Lov
 • Medicin
 • Videnskab

Studiemuligheder for internationale studerende

Lund University tilbyder over 100 kandidatuddannelser og 8 bacheloruddannelser på engelsk , samt mere end 1.000 fritstående kurser undervist på engelsk.

Find dit uddannelsesprogram: www.lunduniversity.lu.se/programmes

Ansøgningsperioder

Hovedansøgningsperioden for internationale studerende er midt i oktober til 15. januar for alle programmer, der starter i efterårssemesteret (august) hvert år. Et lille udvalg af programmer accepterer også ansøgninger i juni-august til forårssemesterets startdato (januar).

Sådan ansøger du om studier: www.lunduniversity.lu.se/apply

Studieafgifter

Studerende, der er statsborgere i lande uden for EU / EØS og Schweiz, skal normalt betale studiegebyrer. Undervisningsgebyr gælder ikke for EU / EØS-borgere. For information om studieafgift for de enkelte programmer, se www.lunduniversity.lu.se/programmes

Stipendier muligheder

Studerende, der er statsborgere fra lande uden for EU / EØS, kan søge stipendium, når de ansøger om studier med os. Stipendier tildeles på grundlag af akademisk fortjeneste, ikke økonomisk situation.

Lær mere om stipendiemuligheder: www.lunduniversity.lu.se/scholarships

Forskning

Lund er hjemsted for over 30 verdens førende forskningsmiljøer og er hjemsted for to af Europas største materialerforskningsfaciliteter: MAX IV (indviet i 2016) og ESS (åbner i 2023). Lund University er også medlem af de prestigefyldte forskningsintensive universitetsnet Universitas 21 og League of European Research Universities (LERU) .

Undervisningsstil

Kritisk tænkning og sjælefrihed er hjørnestenene i det akademiske liv på Lund University . Et fokus på gruppearbejde i mere uformelle, åbne klassemiljøer letter læringen, skaber en dialog og hjælper med at generere nye ideer.

Lund er et internationalt mødested for både studerende og forskere. Dette skaber globale klassemiljøer, hvor eleverne får nye kulturelle perspektiver og kan udvikle deres internationale netværk, som er højt værdsat af arbejdsgivere over hele verden.

Studerende i Lund får gode muligheder for forretningsinteraktion . Byen Lund har et unikt verdensklasse miljø for teknologi, viden, innovation og iværksætteri og er vært for en imponerende bredde af internationale virksomheder.

Studieliv

Lund er nummer 1 for internationale studerende, der kommer til Sverige og betragtes som den bedste studentby i Sverige med sin unikke kombination af store sociale klubber (de historiske nationer), studentforeninger og akademiske samfund, der skaber en levende og aktiv studerende liv.

City of Lund

Beliggende i det sydlige Sverige, er byen Lund kun 10 minutter med tog til Sveriges tredjestørste by, Malmö, og kun 35 minutter med tog til Københavns Lufthavn i Danmark.

Som en af ​​de ældste byer i Sverige, der går tilbage til 990, er Lund en kontraststad, hvor mere end 1000 års historie blander sig med moderne viden og ideer. I Lund finder du charmen af ​​en lille, malerisk, brostensbelagt by, side om side med storbyattraktioner såsom tjenester, shopping, restauranter og kulturelle arrangementer. Lund er også hjemsted for store internationale virksomheder som Sony Mobile, Tetra Pak, Ericsson, Alfal Laval og Gambro.

Engelsk tales bredt i Sverige og Lund (90% af svenskerne er flydende), hvilket betyder, at du kan opleve en unik europæisk kultur uden at opleve en sprogbarriere.

Lær mere om Lund University

For mere information, besøg www.lunduniversity.lu.se

Du kan også stille spørgsmål på vores Facebook-side www.facebook.com/lunduniversity

Placeringer

Lund

Lunds Universitet

Address
Paradisgatan 2


SE-223 50 Lund, Skåne Amt, Sverige
Telefonnummer
+46 46 222 00 00

Malmø

Address
Campus Malmö
Malmø, Skåne Amt, Sverige

Helsingborg

Address
Campus Helsingborg
Universitetsplatsen 2

SE-251 08 Helsingborg, Skåne Amt, Sverige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer