Læs den officielle beskrivelse

Lund University - Sveriges toprangerede universitet

Lund University blev grundlagt i 1666 og er konsekvent blandt verdens top 100 universiteter (92. i verden og Sveriges toprangerede universitet, QS World University Rankings 2019).

Universitetet har 40.000 studerende og 7.400 medarbejdere og tilbyder over 100 kandidatuddannelser og 8 bacheloruddannelser på engelsk .

Lund er Sveriges mest attraktive studiemål. Universitetet tilbyder et af de bredeste udvalg af programmer og kurser i Skandinavien, baseret på tværfaglig og banebrydende forskning. En grad fra Lund University er et kvalitetsmærke både i Sverige og i udlandet.

Emneområder

Vores otte fakulteter og mange specialiserede forskningscentre tilbyder uddannelse inden for følgende fagområder:

 • Arkitektur
 • Erhverv, økonomi
 • Meddelelse
 • ingeniørarbejde
 • Miljø
 • Bøde
 • Humaniora, sprog
 • Internationale Studier
 • Lov
 • Medicin
 • Videnskab

Studiemuligheder for internationale studerende

Lund University tilbyder over 100 kandidatuddannelser og 8 bacheloruddannelser på engelsk , samt mere end 1.000 fritstående kurser undervist på engelsk.

Find dit uddannelsesprogram: www.lunduniversity.lu.se/programmes

Ansøgningsperioder

Hovedansøgningsperioden for internationale studerende er midt i oktober til 15. januar for alle programmer, der starter i efterårssemesteret (august) hvert år. Et lille udvalg af programmer accepterer også ansøgninger i juni-august til forårssemesterets startdato (januar).

Sådan ansøger du om studier: www.lunduniversity.lu.se/apply

Studieafgifter

Studerende, der er statsborgere i lande uden for EU / EØS og Schweiz, skal normalt betale studiegebyrer. Undervisningsgebyr gælder ikke for EU / EØS-borgere. For information om studieafgift for de enkelte programmer, se www.lunduniversity.lu.se/programmes

Stipendier muligheder

Studerende, der er statsborgere fra lande uden for EU / EØS, kan søge stipendium, når de ansøger om studier med os. Stipendier tildeles på grundlag af akademisk fortjeneste, ikke økonomisk situation.

Lær mere om stipendiemuligheder: www.lunduniversity.lu.se/scholarships

Forskning

Lund er hjemsted for over 30 verdens førende forskningsmiljøer og er hjemsted for to af Europas største materialerforskningsfaciliteter: MAX IV (indviet i 2016) og ESS (åbner i 2023). Lund University er også medlem af de prestigefyldte forskningsintensive universitetsnet Universitas 21 og League of European Research Universities (LERU) .

Undervisningsstil

Kritisk tænkning og sjælefrihed er hjørnestenene i det akademiske liv på Lund University . Et fokus på gruppearbejde i mere uformelle, åbne klassemiljøer letter læringen, skaber en dialog og hjælper med at generere nye ideer.

Lund er et internationalt mødested for både studerende og forskere. Dette skaber globale klassemiljøer, hvor eleverne får nye kulturelle perspektiver og kan udvikle deres internationale netværk, som er højt værdsat af arbejdsgivere over hele verden.

Studerende i Lund får gode muligheder for forretningsinteraktion . Byen Lund har et unikt verdensklasse miljø for teknologi, viden, innovation og iværksætteri og er vært for en imponerende bredde af internationale virksomheder.

Studieliv

Lund er nummer 1 for internationale studerende, der kommer til Sverige og betragtes som den bedste studentby i Sverige med sin unikke kombination af store sociale klubber (de historiske nationer), studentforeninger og akademiske samfund, der skaber en levende og aktiv studerende liv.

City of Lund

Beliggende i det sydlige Sverige, er byen Lund kun 10 minutter med tog til Sveriges tredjestørste by, Malmö, og kun 35 minutter med tog til Københavns Lufthavn i Danmark.

Som en af ​​de ældste byer i Sverige, der går tilbage til 990, er Lund en kontraststad, hvor mere end 1000 års historie blander sig med moderne viden og ideer. I Lund finder du charmen af ​​en lille, malerisk, brostensbelagt by, side om side med storbyattraktioner såsom tjenester, shopping, restauranter og kulturelle arrangementer. Lund er også hjemsted for store internationale virksomheder som Sony Mobile, Tetra Pak, Ericsson, Alfal Laval og Gambro.

Engelsk tales bredt i Sverige og Lund (90% af svenskerne er flydende), hvilket betyder, at du kan opleve en unik europæisk kultur uden at opleve en sprogbarriere.

Lær mere om Lund University

For mere information, besøg www.lunduniversity.lu.se

Du kan også stille spørgsmål på vores Facebook-side www.facebook.com/lunduniversity

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Lund University

MSc i regnskab og finansiering er egnet for studerende interesseret i karriere på tværs af en bred vifte af organisationer og sektorer inden for erhvervslivet, rådgivning ... [+]

MSc i regnskab og finansiering er egnet for studerende interesseret i karriere på tværs af en bred vifte af organisationer og sektorer inden for erhvervslivet, rådgivning og finansiering.

En karriere inden for corporate finance, finansiel regnskab, finansiel analyse, intern revision og kontrol, ledelseskontrol, finansforvaltning og relaterede erhverv kræver et højt niveau af forståelse for teorier og praksis inden for regnskab og finansiering. Programmet opfylder dette behov og er baseret på ideen om, at læring er frugtbar, når den anvendes i praktiske beslutningskontekster. Der lægges stor vægt på træningsdeltagernes evne til at kræve og kritisk anvende deres viden i beslutningssituationer, og programmet gør intensiv brug af applikationsorienteret pædagogik samt udfordrende teambaserede projekter, sager og eksperimenter.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette dobbeltgradsprogram inden for økonomisk udvikling og vækst kombinerer ekspertisen hos tre højt rangerede europæiske universiteter til en fælles platform med førende ... [+]

Kandidatuddannelsen i økonomisk udvikling og vækst træner den næste generation af analytikere, forskere og fagfolk inden for udvikling og vækst med stor uafhængighed. Programmet kombinerer ekspertisen hos tre højt rangerede europæiske universiteter til en fælles platform med førende lærde inden for økonomi, økonomisk historie og demografi.

I dette dobbeltuddannede program bruger du det første år på at studere udvikling og international økonomi, statistik og langsigtet udvikling på enten Universidad Carlos III de Madrid eller Groningen. Det andet år er du specialiseret i udvikling og vækst, relateret til emner som forståelighed og lighed, bæredygtighed og energi, innovation og menneskelig kapital på Lund University .... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette tværfaglige kandidatuddannelse har et bredt omfang og giver dig adgang til avanceret forskning. Vi tilbyder kvalitetsundervisning i tre forskellige specialer: Økono ... [+]

Ved ansøgning til dette program vælger du et af tre spor: Economic History-sporet , Economic Demography-sporet eller Economic Development- sporet .

Økonomisk historie (120 ECTS)

Kendskab til fortiden er afgørende for at forstå dagens verden og forme fremtiden. I dette spor vil du udvikle avanceret indsigt i den langsigtede udvikling af samfund. Ved at kombinere analytiske værktøjer fra økonomi og samfundsvidenskab med en kontekstuel forståelse af forholdene i fortiden, vil du være i stand til at bruge den akkumulerede menneskelige oplevelse til at løse nutidige problemer.

Lund University er kendt for sin forskning i økonomisk historie. Som studerende tager du fuld fordel af dette blomstrende miljø og får adgang til avanceret forskning i din uddannelse. Kernekurser dækker tematiske felter som den globale økonomi, befolkning og levestandard, institutionelle ændringer samt forskning design og anvendelse af videnskabelige metoder. Derudover kan du skræddersy din grad fra vores brede vifte af emner omfattet af valgfrie kurser og vejledninger.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i økonomi giver dig et indgående kendskab til moderne økonomiske teorier, koncepter og teknikker og deres anvendelser. Det åbner døre til en bred vift ... [+]

Master of Economics åbner døre til en bred vifte af karriere som økonom, konsulent, analytiker og rådgiver og kandidater er i stand til at forfølge karriere i både den offentlige og private sektor. Programmet giver dig en uddybet og grundig viden om moderne økonomiske teorier, koncepter og teknikker og deres anvendelser. Du vil erhverve de nødvendige værktøjer til at foretage avanceret økonomisk analyse og få specialiseret viden på dit specifikke område. Du vil også blive fortrolig med state-of-the-art forskning inden for hvert fagområde og lære vigtige forskningsteknikker.

Det første år er designet til at give dig et godt kendskab til de grundlæggende metoder inden for avanceret økonomi og give dig mulighed for at specialisere sig i et bestemt område af interesse, samt give dig mulighed for at anvende din viden til at analysere virkelige verdensproblemer. Det andet år uddyber denne viden yderligere, udvider interessepunkterne og introducerer dig til forskningsmetoder.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette handlingsdrevne kandidatuddannelse giver dig de praktiske og teoretiske grundlag, der kræves for at arbejde med udvikling og innovation i en etableret virksomhed el ... [+]

Personer med iværksætterkundskaber er af stor betydning i et samfund præget af øget usikkerhed og hurtig forandring. Iværksætterkundskaber gør det muligt at finde frem til og udnytte mulighederne på markedet såvel som at drive innovations- og forretningsudviklingsprojekter i eksisterende virksomheder.

Ved ansøgning til dette program vælger du enten Corporate Entrepreneurship and Innovation-sporet eller Entrepreneurship: New Venture Creation-sporet. Begge spor fører til en MSc i Entrepreneurship and Innovation.

Corporate Entrepreneurship and Innovation track

Dette spor er designet til dem, der ønsker at arbejde med forretningsudvikling og innovation i etablerede virksomheder. Du vil lære, hvordan muligheder for fornyelse og innovation identificeres, udvikles, organiseres og implementeres i organisationen. Under programmet får du praktisk erfaring som praktikant hos et progressivt firma. På virksomheden vil du være involveret i et forretningsudviklingsprojekt sammen med din mentor og det nuværende personale.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette kandidatuddannelse tilbyder en unik kombination af specialkurser i både direkte og indirekte beskatning med særlig fokus på EU-lovgivningen. Kurserne er designet ti ... [+]

Skatter er kernen i mange beslutninger i erhvervslivet og regeringen. I en verden, hvor handel er global, er kendskabet til kun indenlandske regler utilstrækkelig. Med vores kandidat i europæisk og international skattelov vil du være i stand til at hjælpe virksomheder og institutioner med at operere i en verdensomspændende sammenhæng med EU's retlige rammer i fokus.

Den Europæiske Union er en af verdens største og vigtigste økonomier. Dem, der er interesseret i at drive forretning i EU-landene, skal kende skattereglerne og praksis af relevante love. I dette program vil du få en dybere forståelse af EU's retssystem og hvordan skattelovgivningen i EU's indre marked fungerer i en grænseoverskridende sammenhæng. Desuden lærer du at finde og bruge EU og internationalt juridisk materiale.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i økonomi udvider din viden om alle større områder af økonomisk beslutningstagning. Du vil få en grundig forståelse for og træning i, effektiv identif ... [+]

Kandidatuddannelsen i økonomi forbereder dig til en international karriere inden for finanssektoren, fx inden for erhvervs- og investeringsbanker, forsikringsselskaber og tilsynsmyndigheder samt i finansfunktioner i både privat og offentlig sektor. Kandidater fra dette program har fundet arbejde i finansielle og ikke-finansielle virksomheder over hele verden.

Programmet udvider din viden om alle større områder af økonomisk beslutningstagning. Du vil få en grundig forståelse for og træning i, effektiv identifikation, analyse og løsning af komplekse økonomiske problemer. Programmet er forskningsdrevet og baseret på princippet om akademisk rigor i praktisk anvendelse. Du vil lære avancerede teoretiske og empiriske begreber i både finansøkonomi og corporate finance.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i informationssystemer er et førsteklasses program, der giver dig værktøjer og færdigheder til at designe, udvikle og implementere systemer, der kan l ... [+]

Kandidatuddannelsen i informationssystemer giver dig enestående karrieremuligheder. Efter graduering kan du forfølge karriere over hele verden i stillinger som systemarkitekt, IS / IT-konsulent, IS-designer, IS / IT-projektleder, UX-designer, forretnings- og systemanalytiker, forretningsprocessingeniør, systemanalytiker eller softwareingeniør .

Vi tilbyder dig et førsteklasses program, der giver dig værktøjer og færdigheder til at designe, udvikle og implementere systemer, der kan løse vigtige organisatoriske og samfundsproblemer. Du vil lære, hvordan informations- og kommunikationsteknologier kan bruges til at nå strategiske mål. Der lægges vægt på, hvordan man designer og udvikler moderne informationssystemer, der er mobile og fleksible til organisationens mål og behov. Du vil få en dybere forståelse for den bredere forretningsmæssige kontekst af informationssystemer og hvordan de skal være designet til at nå sunde tekniske præstationer og interaktionskvaliteter, såsom brugbarhed.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette programs unikke fokus på rumlig dynamik giver dig mulighed for at få indblik i, hvordan udviklings- og innovationsområderne samler, udvikler og forme økonomien i fo ... [+]

I dette program vil du blive forsynet med teorien, begreber og metoder til at analysere og bedre forstå økonomien, rødderne og drivkraften for vækst og innovation. Det unikke fokus på rumlig dynamik giver dig mulighed for at få indblik i, hvordan udviklings- og innovationsområderne samler, udvikler og forme økonomien i forskellige regioner og perioder.

Innovation er grundlæggende i processen med økonomisk, social og miljømæssig bæredygtig udvikling. Store udfordringer som dem vi står over for; klimaforandringer, fødevaresikkerhed og fattigdomsbekæmpelse kræver nye tekniske løsninger, nye sociale konfigurationer, nye økonomiske modeller og i sidste ende nye socioøkonomiske og tekniske transformationer. Innovation handler også om diffusion og inkrementelle ændringer, der giver økonomiske, sociale og miljømæssige fordele for samfundet. I dette program vil du lære dynamikken i både makro og mikroøkonomi af innovation.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette kandidatuddannelse er Sveriges mest populære business-MSc-program med det største antal ansøgere fra hele verden. Det forbereder dig til en karriere inden for marke ... [+]

Dette program forbereder dig til en karriere inden for marketing, strategi, brand og produktledelse, salg og marketing forskning. Kandidatuddannelsen i International Marketing og Brand Management er Sveriges mest populære business-MSc-program med det største antal ansøgere fra hele verden.

Ved ansøgning til dette program vælger du enten strategier for mærker og internationale markeder eller International Consumer Trends, Brands and Innovation-sporet .

Efter afslutningen af ​​programmet, vil du blive uddannet med en MSc i Business Administration med en specialisering inden for International Marketing og Brand Management.

Specialisering spor

Strategier for mærker og internationale markeder (spor 1)... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i International Strategic Management kombinerer state-of-the-art forskning med stærke links til praksis gennem brancheprojekter, hvor videnskabelige v ... [+]

Dette etårige MSc-program er for studerende med en bachelor i business administration, interesseret i hvordan man analyserer, formulerer og implementerer strategier og bliver senior ledende leder.

Virksomheden står i stigende grad over for udfordringer, der truer de nuværende forretningsmodeller, men repræsenterer også store muligheder. Dette program giver dig viden og færdigheder om, hvordan man genkender disse udfordringer og handler dem for at sikre langsigtet succes. Du vil lære at træffe beslutninger, der kan gøre eller ødelægge din virksomhed, men også hvordan man implementerer dem.

Vi tilbyder de nyeste indsigter i ledelsesstrategi gennem en række småskoleundervisningsmetoder, der sikrer en spændende og udfordrende læringserfaring. Vi lægger vægt på både sofistikeret videnskabelig indsigt og sammenhæng med forretningspraksis. MSc i International Strategic Management kombinerer state-of-the-art forskning med stærke links til praksis gennem industrielle projekter, hvor videnskabelige værktøjer anvendes til at løse virkelige virksomhedsproblemer. Programmet giver også mulighed for at kombinere kandidatafhandlingen med en virksomhedsopgave.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i ledelse vil forberede dig på lederskab i den hurtige forretningsverden. Den er drevet af en praktisk og anvendt undervisningsfilosofi, der fokuserer ... [+]

Dette intensive, etårige fuldtidsprogram forbereder nylige ikke-erhvervsmæssige kandidater til en bred vifte af karriere i ledelsen. Du vil lære at anvende de færdigheder, du erhverver inden for en række områder, herunder markedsføring, strategisk ledelse, forretningsrådgivning og organisationsudvikling. Du vil forfine og bygge videre på din kommunikation, teamarbejde og præsentation færdigheder gennem individuel og gruppearbejde, og udvikle dine faglige færdigheder i beslutningsprocessen, problemløsning, analyse og kritisk refleksion.

Du har måske allerede karrieremål i tankerne, eller måske overvejer du stadig, hvilken rute, rolle og miljø der passer bedst til dig i erhvervslivet. Uanset hvad, vil dette uddannelsesprogram forberede dig til lederskab i den hurtige forretningsverden. Den er drevet af en praktisk og anvendt undervisningsfilosofi, der fokuserer på erfaringsmæssig læring og udvikling, og du vil lære fra real-life case studies hvordan man sætter de seneste akademiske tænkning og forretningsstrategier i praksis.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette program vil give dig en bedre forståelse af de forskellige udfordringer, som den praktiserende leder og konsulent står over for. Den har en solid kombination af båd ... [+]

At foretage en forandring kræver god ledelse. Dette program vil give dig en bedre forståelse af de forskellige udfordringer, som den praktiserende leder og konsulent står over for. Den har en solid kombination af både dybtgående erhvervskendskab og viden om menneskelige ressourcer.

Programmet trækker inspiration fra de internationalt anerkendte forskningsområder af underviserne på programmet. Disse omfatter områderne vidensstyring, identitet i organisationer, organisatorisk kultur og ledelse og forandring. Programmet lægger især vægt på den strategiske karakter af de moderne udfordringer, der er forbundet med at forvalte organisationer og arbejde. Du vil lære at anvende de teoretiske begreber, modeller og værktøjer til at løse reelle problemer, som de kan forekomme i organisationer.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i arkitektur kombinerer bedste praksis med avanceret forskning, således at de studerende uddannes til højtuddannede fagfolk, der er konkurrencedygtige ... [+]

Verden i dag vokser mere globalt sammenhængende og forbundet, og dermed tilbyde nye udfordringer for arkitektur. Disse udfordringer vedrører alt fra tætningen af byer og bæredygtighed til trusler i forbindelse med ekstreme begivenheder og miljø. Lund University , der ligger i den dynamiske København-Malmø-regionen, er kendt for sin kompetence og viden og tilbyder fremragende ressourcer til at studere disse forhold i en bredere sammenhæng. Programmet kombinerer bedste praksis med avanceret forskning og dermed uddanne eleverne til at blive højtuddannede fagfolk, der er konkurrencedygtige på internationalt plan.

Undervisningen indeholder både teoretiske og praktiske projekter, der sigter mod at finde fremadrettede løsninger på real-world-spørgsmål. Programmet har internationalt samarbejde, såvel som lokalt aktive fagfolk. Arbejds- / læringsprocessen består af en blanding af workshops, crits, tutorials med inviterede gæster (både internationale og lokale) og længere projekter, der vil blive udstillet til et offentligt publikum.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i Bæredygtig By Design på Arkitektskolen har et veletableret ry for at udvikle et humanistisk moderne design, som fremmer levedygtighed, samfundsopbyg ... [+]

At gøre verdens voksende byer sunde, attraktive og bæredygtige er en ekstraordinær udfordring. Lund University , der ligger i den dynamiske København-Malmø-regionen, er en global leder for at afbalancere byernes økonomiske vækst og miljøudvikling og tilbyder fantastiske ressourcer til at studere de forskellige aspekter af bæredygtighed og design. Kandidatuddannelsen i Bæredygtig By Design på Arkitektskolen har et veletableret ry for at udvikle et humanistisk moderne design, som fremmer levedygtighed, samfundsopbygning og social bæredygtighed. På basis af bedste praksis og avanceret forskning i byform, bykvalitet og bæredygtighed producerer kandidatuddannelsen højtkvalificerede fagfolk, der er i stand til at imødekomme udfordringen om bæredygtigt bydesign som produktive og vellykkede personer, der er kreative, indsigtige og intellektuelle fagfolk i deres tilgang til erhvervet og deres praksis.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Skolen for Industrielt Design tilbyder dig et kreativt miljø med fremragende værksteder. Programmet består af individuelle industrielle design projekter, workshops og yde ... [+]

Kandidatuddannelsen i Industrielt Design fokuserer på tre temaer: Levende og adfærd, Form og Teknologi, eller Man og Natur. Programmet består af individuelle industrielle design projekter, workshops og yderligere teoretiske kurser.

Du vil deltage i og bidrage til skabelsen af ​​viden inden for designområdet. Ved at organisere udstillinger, seminarer og workshops vil du kommunikere dit arbejde og deltage i den offentlige debat. Skolen for Industrielt Design tilbyder dig et kreativt miljø med fremragende værksteder. Som led i et fuldskoleuniversitet kan vi tilbyde gode muligheder for en tværfaglig tilgang gennem samarbejde med andre fakulteter. Studerende bliver autoriteter i deres valgte emne, uanset om de er konceptuelt kreative, strategiske eller tekniske. Frem for alt opmuntres kandidatuddannelsen i det industrielle design til en dybtgående debat og drøftelse af disciplinen.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Lund University er blandt de førende universiteter i verden når det gælder forskning og uddannelse inden for bioteknologi. Det er hjemsted for flere verdensberømte forske ... [+]

Bioteknologi er en nøgle, der gør det muligt for teknologi, der giver stærkt innovationspotentiale for bæredygtig udvikling af samfundet. Forskning og udvikling inden for bioteknologi fortsætter med at forbedre processer og udvikle produkter, som har en dybtgående indvirkning på forskellige sektorer, såsom sundhedspleje og lægemidler, landbrug, fødevarer og foder, miljørensning samt produktion af kemikalier og biobrændstoffer.

Lund University er blandt de førende universiteter i verden til forskning og uddannelse inden for bioteknologi. Det er hjemsted for flere verdenskendte forskere, der har stærke forbindelser til branchen - fra store multinationale virksomheder til små virksomheder baseret på forskning, der er udviklet inden for vores afdelinger.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette kandidatuddannelse tilbyder en blanding af praktisk og teoretisk læring med et stærkt fokus på gruppearbejde og interaktion mellem studerende og lærere samt med vig ... [+]

Trenden med stigende katastrofer og dermed forbundne tab er en virkelig global udfordring. Det skiftende globale risikolandland som følge af processer som klimaforandringer, urbanisering og det voksende kompleksitet i det moderne samfund udgør store udfordringer for bæredygtig udvikling og skal løses med en tværfaglig tilgang. Et stigende antal regeringer og internationale organisationer anerkender nødvendigheden af ​​at øge deres indsats inden for katastroferisikostyring og tilpasning af klimaændringer for at kunne tilpasse sig skiftende miljøer og udvikle sikre og bæredygtige samfund.

Kandidatuddannelsen i katastroferisikostyring og klimaændring Adaptation har støtte fra vigtige nationale og internationale institutioner, f.eks. FN-agenturer, Røde Kors / Røde Halvmåne, NGO'er og nationale myndigheder.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Embedded Electronics Engineering tilbyder et bredt perspektiv, hvor digitalt og analogt design betragtes som en enhed, hvor forskellige domæner interagerer. Fokus er på C ... [+]

Embedded Electronics Engineering tilbyder et bredt perspektiv, hvor digitalt og analogt design betragtes som en enhed, hvor forskellige domæner interagerer. Fokus er på CMOS, hvor milliarder enheder bruges til at bygge et system på en enkelt siliciumdør.

Shanghai-rankingen (ARWU) rangerer Lund University blandt de 20 bedste universiteter i verden inden for elektroteknik og elektronikteknik for år 2017. Dette program er krævende og unikt i sit tilbud, perfekt forberedelse til din fremtidige karriere. Programmet spænder over områder fra radiofrekvens (RF) kredsløb til data konvertering og digitale kredsløb. Et andet kendetegn er, at kredsløbsdesign er knyttet til området trådløs kommunikation, hvor RF-frontenderne er co-designet med digital baseband, som giver mulighed for at opbygge komplette transceivere.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Universitetets avancerede forskning relateret til energieffektive bygninger samt dens tætte bånd til byggebranchen skaber et godt fundament for et stærkt kandidatuddannel ... [+]

Bygninger er ansvarlige for en stor del af vores globale energiforbrug. Energiforbruget er faktisk den vigtigste determinant for en bygnings globale miljømæssige fodaftryk i betragtning af dets samlede levetid.

Lund University er internationalt kendt for højkvalitetsforskning relateret til energieffektive bygninger. Vores ekspertise er centreret om et helbyggeperspektiv, der tegner sig for beboernes behov, samt deres komfort og sundhed. Universitetets avancerede forskning og dens tætte bånd til byggebranchen skaber et godt fundament for et stærkt kandidatuddannelse med et stort unikt fokus på bygninger.

Vores studerende vil uddanne sig med avanceret viden, færdigheder og kompetencer inden for energieffektiv og miljømæssig bygning design i kolde klimaer. Vores mål er at uddanne højtuddannede fagfolk, som vil bidrage væsentligt til og påvirke design, bygning eller renovering af energieffektive bygninger under hensyntagen til arkitektur og miljø, indbyggernes adfærd og behov, deres sundhed og komfort samt den samlede økonomi.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Denne fælles Erasmus Mundus-mastergruppe har til formål at skabe en europæisk dimension i det videnintensive område inden for fødevareforskning og -udvikling og er yderst ... [+]

Erasmus Mundus fælles masteruddannelse inden for fødevareinnovation og produktdesign (FIPDes) er et toårigt akademisk program inden for fødevarevidenskab og produktudvikling, der drives af Université Paris Saclay og AgroParisTech (Frankrig) sammen med DIT (Irland), UNINA (Italien) og Lund University . FIPDes Master har til formål at skabe en europæisk dimension i det videnintensive område inden for fødevareforskning og -udvikling og er yderst relevant for både EU- og tredjelandsstuderende, der ønsker at være beskæftiget inden for fødevare- og drikkevareindustrien. Programmet blev godkendt af EU-Kommissionen i 2010 og startet i 2011.Programmoduler / kurser

Semester 1: Fødevarevidenskab og teknologi, Bæredygtighed, R... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette program dækker design og produktion af fødevarer med sundhedsmæssige fordele. Du vil lære om emner som fødevarekemi, fødevareforarbejdning, overflade- og kolloidkem ... [+]

Dette program er rettet mod studerende, der ønsker at lære mere om mad, og som ønsker at arbejde med innovative fremtidige fødevarer, for eksempel som en del af løsningen på vigtige sundhedsspørgsmål som underernæring og fedme. Programmet dækker design og produktion af fødevarer med sundhedsmæssige fordele. Du vil lære om emner som fødevarekemi, fødevareforarbejdning, overflade- og kolloidkemi, mikrobiologi, ernæring og fødevareanalyse.

Programmet er tæt tilpasset markedets behov, og der lægges stor vægt på ingeniørvidenskab. I løbet af dine studier møder du ikke bare verdens førende forskere inden for afdelingen, men også gæsteforelæsere fra forskellige fødevarevirksomheder, der arbejder med for eksempel produktudvikling og marketing. Vores links til lokal industri er stærke, og vores fokus på innovation er højt; mange af vores forskere har omdannet forskningsresultater til succesfulde iværksættervirksomheder som Oatly, Optifreeze, Probi og Solve.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Erasmus Mundus fælles masteruddannelse inden for brandsikkerhedsteknologi (IMFSE) er organiseret af tre førende institutioner inden for brandsikkerhed: Gent Universitet, ... [+]

Disse tre førende europæiske forskningsuniversiteter med supplerende ekspertise inden for brandsikkerhedsteknologi (FSE) er sammen med hovedformålet at oprette et uddannelsesprogram, der definerer den krævede viden til en professionel brandsikkerhedsingeniør, der er i stand til at udvikle et præstationsbaseret design (PBD). De tre IMFSE-universiteter er førende europæiske institutioner inden for brandsikkerhed, der giver både uddannelsesprogrammer og forskning på højt niveau. Gent har til formål at generere FSE, Lund er anerkendt i kabinetbranddynamik, CFD-modellering, menneskelig adfærd under brande og evakuering og metoder til risikovurdering, og Edinburgh er udvikler af den første læreplan inden for strukturel brandsikkerhedsteknik.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette kandidatuddannelse giver dig de ressourcer, tankegang og færdigheder, der kræves for en vellykket karriere inden for global logistik og supply chain management. Du ... [+]

Programmet sigter mod at give de studerende de ressourcer, tankegang og færdigheder, der er nødvendige for at opbygge en vellykket karriere inden for global logistik og supply chain management. Vores kurser er designet til at give eleverne både solid teoretisk viden og praktisk erfaring. De tilbyder også mange gæstedeltagere fra industrien samt muligheder for studerende at besøge og arbejde med virksomheder på opgaver. Programmet tager en tværfaglig tilgang til design, planlægning og styring af forsyningskæder og logistikstrategier, netværk, processer og systemer. Studerende lærer problemløsningsteknikker, der kan anvendes på både kvantitative og kvalitative modeller som case studies, projektarbejde, business spil og simuleringer.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette masterprogram dækker de vigtigste aspekter af vandressourceteknik, herunder integreret forvaltning af vandressourcer, spildevandsrensning, stormvandsforvaltning, ky ... [+]

At have adgang til rent vand er hjørnestenen til forbedring af sundhedsvæsenet, øget fødevareforsyning, nedsættelse af dødeligheden af børn og forbedring af folks generelle livskvalitet. Det er blevet afgørende at udvikle teknologier, der kan tackle udfordringerne for vandforsyningen og imødekomme den stigende efterspørgsel. Ved at anvende integreret forvaltning af vandressourcer kan overfladevand og grundvand anvendes til at dække denne efterspørgsel på en bæredygtig og miljøvenlig måde. Dette er de problemer, vi udforsker hos vores studerende, samt mange andre udfordringer som spildevandsbehandling, stormvandsforvaltning, kysthydraulik og modellering af hydrologiske processer. Programmet er bredt og dækker de vigtigste aspekter af vandressourcer engineering.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Wireless Communication-programmet fokuserer på de fysiske og nedre lag af trådløs kommunikation. Målet er at give vores studerende en dybdegående systemkundskab, som igen ... [+]

Kandidatuddannelsen i trådløs kommunikation forbereder eleverne til en spændende karriere inden for en hurtigt voksende industri. Shanghai-rankingen (ARWU) rangerer Lund University blandt de 20 bedste universiteter i verden inden for elektroteknisk og elektronisk teknik for år 2017. Universitetet har fremragende ressourcer inden for trådløs kommunikation og kan tilbyde eleverne mulighed for at lære af verdens førende forskere i state-of-the-art laboratoriefaciliteter. Forskning og uddannelse er tæt knyttet til instituttet. Alle vores lærere er selv uddannet til ph.d.-niveau eller højere og er aktivt engageret i forskning.

Wireless Communication-programmet fokuserer på de fysiske og nedre lag af trådløs kommunikation. Målet er at give vores studerende en dybdegående systemkundskab, som igen kræver indsigt i de forskellige komponenter i et trådløst system. De kurser, der indgår i programmet, har alle en høj international standard.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Det Internationale Masters Program i Miljøledelse og Politik (EMP) er designet til at gøre det muligt for kandidater at køre forandringer ved at udvikle deres evne til at ... [+]

Hvis du er interesseret i spørgsmål som "hvordan kan miljøproblemer vurderes", "hvordan arbejder virksomheder og offentlige myndigheder for at forebygge og løse miljøproblemer" og "hvordan kan forskellige typer aktører påvirke og kontrollere for at drive positive forandringer" , så vil dette kandidatprogram appellere til dig. Det Internationale Masters Program i Miljøledelse og Politik (EMP) er designet til at gøre det muligt for kandidater at køre forandringer ved at udvikle deres evne til at evaluere, designe og gennemføre ledelses- og politiske reaktioner på komplekse miljømæssige udfordringer. Nøglefunktionerne i EMP-programmet omfatter dets tværfaglige, internationale og anvendte natur.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette fælles kandidatuddannelse i miljøvidenskab, politik og ledelse (MESPOM) forbereder dig til at identificere og implementere løsninger på komplekse miljømæssige bæred ... [+]

MESPOM er et fælles program inden for miljøvidenskab, politik og ledelse, der drives af fire førende europæiske og to nordamerikanske universiteter. Studerende studerer i mindst tre ud af seks konsortiumuniversiteter og afsluttes med en fælles grad. MESPOM sammensætter det bedste fra de fremragende partnerinstitutioner og tilbyder on-site indsigt i flere kulturer med forskellige miljøregimer, og forbereder eleverne til at identificere og implementere løsninger på komplekse miljømæssige bæredygtighedsudfordringer, især i en international sammenhæng. Den mangefacetterede uddannelsesrejse skaber også en unik platform for det pulserende alumni netværk, der kendetegner dette program.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

LUMES-programmet giver eleverne de færdigheder, der er nødvendige for at håndtere problemer omkring 21-centrets komplekse bæredygtighedsudfordringer. TheLUMES-programmet ... [+]

LUMES-programmet giver eleverne de nødvendige færdigheder til at håndtere problemer omkring de komplekse bæredygtighedsudfordringer i det 21. århundrede. LUMES-programmet fokuserer på bæredygtighedsudfordringer fra lokalt til globalt plan og kombinerer sociale og naturvidenskabelige perspektiver.

Ud fra de viden og erfaringer, som studerende allerede besidder, lægges der vægt på at forstå nutidige samfundsmønstre og de miljøproblemer, de skaber, samt tilgange til formulering af strategier for fremtidige bæredygtige Pathways . Grundlaget for programmet tager en tværfaglig og holistisk tilgang til bæredygtighed for at forstå samspillet mellem sociale, økonomiske og miljømæssige systemer samt fokus på paradigmer, begreber og underliggende forudsætninger, hvor debatterne om interaktionerne er baseret .... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette tværfaglige program sigter mod at give vores elever en avanceret viden om aktuelle spørgsmål i Asien. Studerende får ekspertise i moderne asiatiske samfund og er i ... [+]

Kandidatuddannelsen i asiatiske studier på Lund University er et populært program, og vores studerende sætter pris på det virkelig internationale miljø med medstuderende fra et stort antal nationer og lærere, der er etablerede eksperter på Asien inden for forskellige fagområder inden for samfundsvidenskab.

Formålet med dette tværfaglige program er at give vores studerende avanceret viden om aktuelle spørgsmål i Asien. Studerende får ekspertise i moderne asiatiske samfund og er i stand til at specialisere sig på baggrund af det regionale, tematiske og disciplinære fokus, de vælger. De fleste af vores studerende udfører feltarbejde i et asiatisk land efter eget valg. Eleverne har mulighed for at tage vores anvendte feltarbejde på et af vores partneruniversiteter i Asien.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Formålet med dette program er at give dig baggrundskendskab og praktiske færdigheder til at forstå, vurdere og arbejde på udviklingsrelaterede områder, enten i direkte fa ... [+]

Kandidatuddannelsen i udviklingsstudier er et tværfagligt samfundsvidenskabsuddannelsesprogram med fokus på fattigdoms- og udviklingsproblemer. Formålet med programmet er at give dig baggrundskendskab og praktiske færdigheder til at forstå, vurdere og arbejde på udviklingsrelaterede områder, hvad enten det drejer sig om direkte fattigdomsbekæmpelse eller i andre aspekter af social, økonomisk og institutionel udvikling. Du vil erhverve en kritisk samfundsvidenskabelig tilgang og vil foretage din egen forskning inden for rammerne af kandidatafhandlingen. Du vil blive uddannet i forskellige samfundsvidenskabelige metoder, både kvalitative og kvantitative. Du vil også få generelle færdigheder som problemløsning, arbejde i teams, kulturforståelse, skrive uafhængige rapporter samt konceptuelle, analytiske og evaluerende færdigheder.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Denne kandidatuddannelse i europæiske anliggender tilbyder en unik kombination af kurser, der dækker emner som europæisk styring, EU-lovgivning, EU-forhandlinger, Europa ... [+]

Som det første europæiske anliggenderprogram i Sverige (etableret i 1994) tilbyder vi en unik kombination af kurser, der dækker emner som europæisk styring, EU-lovgivning, EU-forhandlinger, Europa og international politisk økonomi og EU's fælles udenrigs- og sikkerhedspolitik. Udover at få en teoretisk forståelse af emnet, giver vi dig også mulighed for at overføre teori til praksis ved at benytte lejligheden til at udføre en 10 ugers praktikophold i en organisation efter eget valg. Studerende, der for øjeblikket er indskrevet i programmet, har praktikophold hos Europa-Kommissionen og i forskellige organisationer, der er involveret i konsultationsaktiviteter og lobbyvirksomhed i Bruxelles.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i Globale Studier er et tværfagligt samfundsvidenskabsuddannelsesprogram, der har til formål at give dig viden om globalisering, konflikt og social fo ... [+]

Kandidatuddannelsen i Globale Studier er et tværfagligt samfundsvidenskabsuddannelsesprogram, der har til formål at give dig viden om globalisering, konflikt og social forandring. Dette indebærer en forståelse af teorier forbundet med globaliserings- og transformationsprocesser som analyseret gennem forskellige disciplinære rammer. Programmet præsenterer store kulturelle, økonomiske, politiske og socio-psykologiske teorier og koncepter, der gør det muligt for dig at lave informerede, komparative analyser af, hvordan globaliseringen er forbundet med konflikt og social forandring.

Du vil blive uddannet i forskellige samfundsvidenskabelige metoder, både kvalitative og kvantitative. Du vil også få generelle færdigheder som problemløsning, arbejde i teams, kulturforståelse, skrive uafhængige rapporter samt konceptuelle, analytiske og evaluerende færdigheder. Som studerende i programmet vil du kunne udvikle kritiske tænkningskompetencer i forhold til globale studier og uddybe din teoretiske viden i din disciplinære baggrund. Du får mulighed for at deltage aktivt i udformningen af din uddannelse ved at skræddersy dine studier til dine interesser og karrieremål, især i anden halvdel af programmet.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Med udgangspunkt i felter som antropologi, geografi, sociologi og økonomisk historie giver programmet tværfaglige perspektiver og analytiske værktøjer til kommunikation o ... [+]

Med udgangspunkt i felter som antropologi, geografi, sociologi og økonomisk historie giver programmet tværfaglige perspektiver og analytiske værktøjer til kommunikation om bæredygtighedsproblemer. Det repræsenterer et vigtigt komplement til teknologiske og naturvidenskabelige tilgange til bæredygtighed ved at fokusere på forbrugernes og ressourceanvendelsens kulturelle dimensioner, kulturelle opfattelser af miljø og økonomi og samfundsvidenskabelige perspektiver på global distribution af miljøproblemer. Et centralt mål er at hjælpe eleverne med at udvikle evner til at kommunikere på tværs af grænser og adskille diskurserne i forskellige discipliner, kulturelle traditioner eller forretningsmæssige, politiske og sociale bevægelsers interesser. Programmet tilskynder til kritisk kontrol af debatten om bæredygtighed, men også et seriøst engagement i at forbedre forholdet mellem mennesker og miljø på verdensplan. Den dækker de vigtigste sociale og miljømæssige udfordringer i vores tid, herunder klimaændringer og klima retfærdighed, ulige udveksling og anvendelse af økologiske ressourcer og omlægning af miljømæssige risici og problemer til de fattigste dele af verdenssamfundet.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

De vigtigste studieområder, der indgår i programmet, er by-, social- og landskabsgeografi, økonomisk geografi og politisk økologi. Omfanget af emnet er sådan, at det vil ... [+]

Human Geography dækker en bred vifte af emner - fra miljø og landskabsændringer til planetarisk urbanisering og økonomiske kriser. Omfanget af emnet er sådan, at det vil give dig en fremragende videnskabelig base, der nemt kan kombineres med andre faglige emner.

Kandidatuddannelsen i Human Geography sigter mod at give eleverne:

viden om udvikling af teorier inden for geografi og deres forhold til teorier i andre samfundsvidenskabelige og miljømæssige videnskaberforståelse for de rumlige dimensioner af sociale, økonomiske, kulturelle og miljømæssige processer og deres betydning for velfærd og levevilkår i forskellige geografiske sammenhængefærdigheder i metoder og brug af avancerede værktøjer til at analysere de komplekse relationer mellem udviklingsprocesser på lokalt, regionalt, nationalt og globalt niveaukompetence til at udføre videnskabelige undersøgelser, analyser og avanceret planlægning relateret til politiske, økonomiske, sociale og miljømæssige problemer i en stadig mere kompleks verden... [-]
Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette toårige tværfaglige kandidatuddannelse fokuserer på international udvikling og ledelse. I erkendelse af kompleksiteten af ​​udviklingsproblemer ved hånden glæder pr ... [+]

LUMID er et toårigt tværfagligt program med fokus på international udvikling og ledelse. I erkendelse af kompleksiteten af ​​udviklingsproblemer ved hånden hilser programmet lærere og studerende fra forskellige discipliner (herunder teknik, naturvidenskab, medicin og humaniora ud over samfundsvidenskab) velkommen.

Programmet giver studerende en unik kombination af teoretisk viden, anvendte forskningsmetoder og ledelsesværktøjer og færdigheder inden for en række aktuelle udviklingsområder og udfordringer. Disse forskellige aspekter af international udviklingsforskning og praksis integreres gennem programkurser, praktikophold, feltarbejde forskning og komplementære initiativer, såsom Udviklingspraksis Seminaret og alumni netværk, der giver LUMID en kant over andre kandidatuddannelser i samme felt.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Fokuset på dette internationale kandidatuddannelse er at tilbyde en kritisk tilgang til nutidige sociale og kulturelle spørgsmål i medier og kommunikation. Vores mål er a ... [+]

Fokuset på dette internationale kandidatuddannelse er at tilbyde en kritisk tilgang til nutidige sociale og kulturelle spørgsmål i medier og kommunikation. Vores mål er at udvide forståelsen af ​​globale mediestrukturer og -processer i det moderne liv. Vi leverer ajourført engagement med nøglespørgsmål, teorier og problemer i medier, demokrati og kulturelt medborgerskab, mediekraft, medieindustri og produktion, køn, sundhed og samfund, repræsentation og populærkultur, mediegrupper, kulturel mangfoldighed og kritisk dyr undersøgelser. Kurser tager fat på nutidige debatter om viden, magt og sociale forhold i nationale og tværnationale mediemiljøer.

Vores undervisning er baseret på international ekspertise i en forskningsorienteret afdeling med vægt på teoretisering og forskning af medier, samfund og kultur ved hjælp af real-world case studies. Studerende lærer forskellige teoretiske, konceptuelle og empiriske redskaber til forskning i medier og kommunikation gennem en blanding af obligatoriske og valgfrie kurser og uafhængige forskningsprojekter. Kurser undervises i Lund og forbinder med samarbejdspartnerskaber med ngo'er og kulturelle organisationer i regionen.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Det toårige internationale tværfaglige kandidatuddannelse i mellemøstlige studier ved Center for Mellemøsten (CMES) i Lund tilbyder højtuddannede studerende mulighed for ... [+]

Det toårige internationale tværfaglige kandidatuddannelse i mellemøstlige studier ved Center for Mellemøsten (CMES) i Lund tilbyder højtuddannede studerende mulighed for at lære om Mellemøsten og Nordafrika (MENA). Derudover tilbyder vores uddannelsesprogram mulighed for personlig udvikling, hvilket giver vores studerende den nødvendige uddannelse og støtte til succes i deres karriere efter deres eksamen fra Lund University .

I 2009 blev CMES udvalgt af den svenske regering til at indlede forskningsprogrammet "Mellemøsten i Moderne Verden" som led i Det Svenske Forskningsråds strategiske forskningsområder. Siden da har CMES hurtigt udviklet sig til et internationalt center for forskning, uddannelse og offentlig udbredelse med fokus på Mellemøsten og Nordafrika.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette kandidatuddannelse giver specialisering og bredde inden for psykologi. Formålet med programmet er at give dig en kandidatuddannelse, der er baseret på nuværende for ... [+]

Kandidatuddannelsen i psykologi omfatter i alt 120 studiepoeng, herunder en kandidatopgave på 30 studiepoeng. Programmet giver specialisering og bredde inden for psykologi. Formålet med programmet er at give dig en kandidatgrad, der er solidt baseret på nuværende forskning og tilbyder brede karrieremuligheder.

Inden for programmet har du mulighed for at vælge kurser af egen interesse. Bemærk venligst at programmet ikke fører til en licens som klinisk psykolog.

Første semester fokuserer på teoretiske og praktiske værktøjer til psykologi. Eleverne får en jordforbindelse i filosofien om psykologi og kognitiv videnskab, som omfatter både aktuelle områder som udformet og udvidet kognition samt de vedvarende spørgsmål om fri vilje, bevidsthed og folkepsykologiens rolle. Studerende deltager i dagslaboratorier med fremtrædende forskere på forskellige underfelter og får praktisk erfaring med de forskningsmetoder, der anvendes i afdelingen. Studerende vil også lære avancerede metoder og statistikker, herunder Bayesian statistik.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i Service Management kombinerer dybdegående fagkundskab i servicesektorerne med en forståelse af de specifikke organisatoriske og ledelsesmæssige beho ... [+]

Kandidatuddannelsen i Service Management er en unik mulighed for dem, der søger et ledelsesprogram på et avanceret niveau med et stærkt link til forskning. Programmet kombinerer dybdegående fagkundskab i servicesektorerne med en forståelse af de specifikke organisatoriske og ledelsesmæssige behov for serviceaktiviteter. Ved ansøgning til kandidatuddannelsen i Service Management vælger du en af fem forskellige specialiseringer: Kultur og Kreativ ledelse , Detailhandel , Supply Chain Management , Sustainable Service Management eller Tourism . Vi har en blanding af studerende fra hele verden.

Funktioner af programmet:

Den hurtige udvikling i detailhandel, herunder globale udfordringer og nye måder at gennemføre salg på, kræver mere kvalificeret personale. Du studerer og analyserer fænomener og situationer som organisationsteori, kundeforhold, bæredygtighed og stedudvikling. Du vil få en dybere viden om detail marketing, butik planlægning, CSR, bæredygtighed, supply chain management og customer relationship management.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i Service Management kombinerer dybdegående fagkundskab i servicesektorerne med en forståelse af de specifikke organisatoriske og ledelsesmæssige beho ... [+]

Kandidatuddannelsen i Service Management er et unikt program for dem, der søger at studere industriel relevant serviceadministration og ledelse på et avanceret niveau. Programmet kombinerer dybdegående fagkundskab i servicesektoren, et spidsforskningsmiljø og up-to-date professionelle applikationer.

Ved ansøgning til kandidatuddannelsen i Service Management vælger du en af ​​tre forskellige specialer: Supply Chain Management, Retail eller Tourism. Vi har en blanding af studerende fra hele verden.

Funktioner af programmet

Den hurtige udvikling inden for Supply Chain Management, herunder globale udfordringer og nye måder at organisere forsyningskæder og drive forretning på, kræver mere kvalificeret personale. Du vil studere og analysere fænomener og situationer som service management i Supply Chain Management kontekster, transport og logistik ledelse, forandringsledelse, videnskabsteori samt kvalitative og kvantitative metoder. Dette vil hjælpe dig med at udvikle vigtige analytiske og ledelsesmæssige færdigheder, samtidig med at du giver dig værdifuld erfaring med udvikling af innovative, strategiske og bæredygtige globale forsyningskæder. Du vil få viden og erfaring fra forskellige forsyningskædens ledelsesområder og udvikle værktøjer, der gør det muligt for dig at skabe innovativ og bæredygtig supply chain management i virksomheder, den offentlige sektor og andre organisationer.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i Service Management kombinerer dybdegående fagkundskab i servicesektorerne med en forståelse af de specifikke organisatoriske og ledelsesmæssige beho ... [+]

Kandidatuddannelsen i Service Management er en unik mulighed for dem, der søger et ledelsesprogram på et avanceret niveau med et stærkt link til forskning. Programmet kombinerer dybdegående fagkundskab i servicesektorerne med en forståelse af de specifikke organisatoriske og ledelsesmæssige behov for serviceaktiviteter. Ved ansøgning til kandidatuddannelsen i Service Management vælger du en af fem forskellige specialiseringer: Kultur og Kreativ ledelse , Detailhandel , Supply Chain Management , Sustainable Service Management eller Tourism . Vi har en blanding af studerende fra hele verden.

Funktioner af programmet

Turistsektoren er en af de hurtigst voksende industrier. Forpligtede personer, der kan udvikle og lede serviceaktiviteter, er i høj efterspørgsel. Specialiseringen i turisme er rettet mod dem med karrieremæssige ambitioner i turistbranchen med hele verden som deres arbejdsområde. Turisme er studeret ud fra et tværfagligt perspektiv, der kombinerer elementer af ledelse, markedsføring, samfundsvidenskab og humaniora. Du vil få en dybere viden om strategisk ledelse, værdiskabelse og projektledelse.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Hovedformålet med dette tværfaglige samfundsvidenskabelige program er at forbedre din evne til kritisk at undersøge, evaluere og diskutere feltets vigtigste teoretiske pe ... [+]

Kandidatuddannelsen i samfundsstudier i køn er et tværfagligt samfundsvidenskabsuddannelsesprogram, der har til formål at give dig de kerneelementer, som igangværende kønsteorier og forskning i dialog med etablerede akademiske discipliner har bidraget til at forstå for bredere sociale processer. Hovedformålet med programmet er at forbedre din evne til kritisk at undersøge, evaluere og diskutere feltets vigtigste teoretiske perspektiver og forskningsresultater. Med disse færdigheder inden for samfundsvidenskab og kønsanalyse vil du være i stand til at formulere og analysere sammenkoblinger mellem teori og praksis vedrørende køn, klasse, etnicitet og seksualitet.

Du vil udvikle færdigheder i kritisk tænkning i forhold til sociale studier af køn og udvikle teoretisk viden i din hoveddisciplin. Du vil blive uddannet i forskellige samfundsvidenskabelige metoder, både kvalitative og kvantitative. Du vil også få generelle færdigheder som problemløsning, arbejde i teams, kulturforståelse, skrive uafhængige rapporter samt konceptuelle, analytiske og evaluerende færdigheder. Du får mulighed for at deltage aktivt i udformningen af din uddannelse ved at skræddersy dine studier til dine interesser og karrieremål, især i anden halvdel af programmet.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Master of Science Program i juridisk sociologi er et tværfagligt program med det formål at introducere studerende til studier af lov, juridiske institutioner og juridisk ... [+]

Master of Science Program i juridisk sociologi er et tværfagligt program med det formål at introducere studerende til studier af lov, juridiske institutioner og juridisk adfærd i en social sammenhæng. Det giver et avanceret overblik over juridisk sociologi med mulighed for specialisering inden for socio-juridiske områder, såsom strafferet, kriminologi, juridiske kulturer, menneskerettigheder, juristerhvervet, regeringsførelse, lov og køn, lov og globalisering og regulering.

Formålet med programmet er at øge elevernes viden om, hvordan lov og juridiske institutioner arbejder på det nationale og tværnationale niveau, og hvordan de påvirker hverdagen for de almindelige borgere. Programmet vil give eleverne de færdigheder, de har brug for til kritisk at undersøge, analysere og evaluere samspillet mellem socio-juridisk teori og praksis, udforske lovlig udvikling og studere implementeringsproblemer på nationalt, internationalt og globalt niveau.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Gennem sit unikke design giver dette program studerende en forståelse af strategisk kommunikation og de nært beslægtede områder inden for organisatorisk kommunikation, PR ... [+]

Strategisk kommunikation er den tværfaglige undersøgelse af formelle og uformelle kommunikationsinitiativer taget af organisationer for at nå mål og sikre bæredygtig overlevelse. Med hensyn til professionelle roller har den seneste udvikling skiftet fokus fra operationelle færdigheder til mere avanceret strategisk viden. Professionelle har brug for en dybtgående forståelse af strategisk kommunikation og dens rolle i samfundet. Dette program sigter mod at imødekomme de nye og øgede krav. Gennem sit unikke design giver den studerende en forståelse af strategisk kommunikation og de nært beslægtede områder inden for organisatorisk kommunikation, PR, brandkommunikation og krisekommunikation.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Med en unik kombination af perspektiver fra statskundskab, socialt arbejde, sociologi og økonomi, giver dette program dig en bred vifte af viden og færdigheder beregnet t ... [+]

Med en unik kombination af perspektiver fra statsvidenskab, socialt arbejde, sociologi og økonomi, giver dette program dig en bred vifte af viden og færdigheder beregnet til forvaltning og administration af velfærdstjenester. Kurserne er baseret på en sammenlignende tilgang, der fremhæver forskelle og ligheder på tværs af lande, administrative niveauer og politikområder, herunder et europæisk perspektiv. Udover at være aktive forskere inden for deres eget ekspertiseområde har vores lærere gennemgået uddannelsestræning og benyttet moderne undervisnings- og bedømmelsesteknikker. Vi bringer også praktikere ind i vores kurser og besøger forskellige typer agenturer, der er involveret i produktionen af velfærdstjenester.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette toårige kandidatuddannelse giver dig mulighed for at lære om universet og anvende din viden om fysik i et levende og hurtigt voksende videnskabsområde. ... [+]

Dette strukturerede toårige program giver dig mulighed for at lære om universet og anvende din viden om fysik i et levende og hurtigt voksende videnskabsområde.

Det første semester bruges på kerne-astronomikurser, herunder stjernestruktur og evolution og galaktisk dynamik. I andet semester begynder du på et 60 ECTS-gradsprojekt under ledelse af internationalt anerkendte professorer, og dette projekt fortsætter over tre semestre. Du vil også tage fire flere kurser, der udvider din viden om de mest spændende områder af moderne astrofysik som eksoplaneter og det tidlige univers.

Programmoduler / kurser

Obligatoriske kurser: Stellarstruktur og Evolution, Dynamisk Astronomi, Statistiske Værktøjer i Astrofysik, Planetary Systems, Extragalactic Astronomy.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Denne kandidatuddannelse er tværfaglig og tilbyder en alsidig uddannelse i atmosfæriske videnskaber, undervist af førende forskere inden for området. Du får viden om en b ... [+]

Programmet er tværfagligt og tilbyder en alsidig uddannelse i atmosfæriske videnskaber, undervist af førende forskere inden for området. Det vil give dig en dybdegående forståelse af generel atmosfærisk videnskab, biogeokemiske cyklusser og processer i land-økosystem-atmosfære-interaktioner. Du vil få kendskab til en bred vifte af emner inden for områder som miljøfysik, atmosfærisk kemi, meteorologi, fysisk geografi og økologi. Du vil også lære at bruge avancerede computere og laboratoriebaserede metoder og få erfaring i feltmålinger og -operationer.

Der er 14 partneruniversiteter fra forskellige nordiske lande i konsortiet med ansvar for programmet, og hensigten er at du vælger kurser fra flere af dem for at skræddersy din profil inden for programmet. Studerende har mulighed for at ansøge om et dedikeret stipendium til dækning af rejse- og leveomkostninger ved deltagelse i kurser på partneruniversiteter i andre nordiske lande.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Biologi, medicin, datalogi og statistik er sammenfaldende i dette brede kandidatuddannelse og de biologiske data afledt af genomiske studier, strukturbiologi og andre omr ... [+]

Bioinformatik er et bredt emne, hvor biologi, medicin, datalogi og statistik blander sig. Mange gange er grundlaget for bioinformatik den massive mængde biologiske data afledt af genomiske undersøgelser, strukturbiologi og andre områder af biologi og medicin. Computational biology involverer også matematisk modellering af biologiske systemer.

Særlige træk ved programmet:

En kombination af avanceret forskning med uddannelse af nuværende teknikker samt udvikling af nye softwareværktøjer.Nære forbindelser til forskning i et internationalt miljø.Proteomics, genomics, transcriptomics og andre data vil blive analyseret og kombineret for at opnå en global forståelse af et biologisk problem.Programmoduler / kurser... [-]
Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

I Masteruddannelsen i Animal Ecology lærer du hvordan du analyserer og forstår evolutionære processer på niveau af gener, individer og befolkninger. Vi tilbyder et fremra ... [+]

På kandidatuddannelsen i Animal Ecology lærer man hvordan man analyserer og forstår evolutionære processer på niveau af gener, individer og befolkninger. Du vil opnå færdigheder i at analysere og forstå, hvordan evolutionære og økologiske processer danner udseende, fysiologi og adfærd hos dyr. Du vil også lære at analysere omkostninger og fordele ved forskellige egenskaber, og hvordan disse optimeres til dannelse af reproduktive og overlevelsesstrategier. Vi tilbyder et fremragende forskningsmiljø, især inden for emner som dyre migration, molekylær økologi, livshistorieafvejninger, sygdomsresistens i naturlige populationer og værtsparasitiske interaktioner. Du vil anvende moderne felt- og laboratoriemetoder i undersøgelser af økologiske og evolutionære spørgsmål anvendt til dyr i grundforskning samt anvendt bevaringsrelateret forskning. Der lægges særlig vægt på fugle som modelsystemer.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette kandidatuddannelse er specialiseret i økologi i akvatiske økosystemer, herunder både ferskvands- og havsystemer, dvs. inden for limnologi og havøkologi. Praktisk tr ... [+]

Dette kandidatuddannelse er specialiseret i økologi af akvatiske økosystemer, herunder både ferskvand og marine systemer, dvs. inden for områderne Limnologi og Marinøkologi. Den giver en forståelse af de nyeste teorier og modeller for akvatiske økosystemers struktur og funktion, og deres forhold til vandhed, virkninger af menneskeskabte forstyrrelser, ledelsesstrategier og restaureringsteknikker. Praktisk træning i laboratorie- og feltmetodik understreges også.

Særlige træk ved programmet:

Tæt samarbejde med forskningsgrupper om de nyeste videnskabelige tilgange til aktuelle problemstillinger inden for både grundlæggende og anvendt videnskab.Retningslinjer for bæredygtig fiskeriforvaltning.Praktisk laboratorieuddannelse og risikovurdering i økotoksikologiske problemer i vandmiljøer.Design af restaureringsprojekter på en vandskala.Programmoduler / kurser... [-]
Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

I kandidatuddannelsen i Bevaringsbiologi vil du lære at bruge moderne økologi og genetik inden for ledelse og restaurering samt i studiet af tabet af biologisk mangfoldig ... [+]

På kandidatuddannelsen i Bevaringsbiologi vil du lære at bruge moderne økologi og genetik inden for ledelse og restaurering samt i studiet af tabet af biologisk mangfoldighed.

Særlige træk ved programmetGlobale og regionale aspekter af biodiversitet og restaurering økologi.Befolkningsøkologi som et redskab i praktisk bevaringsbiologi.Analytiske metoder i bevaringsbiologi.Nære forbindelser til forskning i et internationalt miljø.Programmoduler / kurser

Obligatoriske kurser: Befolkning og Fællesskabsøkologi, Bevaringsbiologi, Biologisk Overvågning / Vandforvaltning og et kandidatgradsprojekt i Bevaringsbiologi.

Valgfag: Evolutionær dyrekologi, Modellering af biologiske systemer, Behandling og analyse af biologiske data og plantevolution og tilpasning.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Den generelle kandidatuddannelse i biologi giver dig mulighed for at designe en personlig studieplan. Du vælger fra omkring 50 kurser på avanceret niveau i biologi. Vi ha ... [+]

Den generelle kandidatuddannelse i biologi giver dig mulighed for at designe en personlig studieplan. Du vælger fra omkring 50 kurser på avanceret niveau i biologi. Vi har fremragende faciliteter til laboratoriearbejde og udførelse af feltforsøg. De fleste kurser er fuldtidsstudier, og du tager normalt kun ét kursus ad gangen. Kurserne er typisk undervisningsintensive med foredrag, seminarer, udflugter samt teoretiske og praktiske øvelser. Du forventes at bruge omkring 40 timer om ugen på studier, inklusive selvstudier. Normalt tager du to kurser på 15 studiepoints pr. Semester, dvs. i alt 60 studiepoints om året.

Særlige træk ved programmetEn bred vifte af kurser, der dækker emner fra celle- og molekylærbiologi til organismerisk biologi og økologi.Nære forbindelser til forskning i et internationalt miljø.Omfattende erfaring med at tilbyde kurser på engelsk og veludviklede udvekslingsprogrammer.Integration af teoretiske analyser med stærk træning af laboratoriefærdigheder og feltarbejde.Frihed til at designe dit eget studieprogram og specialisering.Programmoduler / kurser... [-]
Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Hvis du er interesseret i plantebiologi, evolution og biodiversitet, er dette kandidatuddannelsen for dig. Du vil få viden om og forståelse for, hvordan planter fungerer ... [+]

Planter bruger indviklede systemer til vækst, udvikling, transport og metabolisme til at klare uønskede miljøforhold, men har også en betydelig kapacitet til at tilpasse sig genetisk til både biotiske og abiotiske faktorer. En forståelse for de mekanismer, der ligger til grund for disse egenskaber, er af grundlæggende betydning for alle biologiske discipliner. Dette er emnet for dig, hvis du er interesseret i plantebiologi, evolution og biodiversitet.

Du vil få viden om og forståelse for, hvordan planter fungerer på forskellige niveauer i en organisation, fra molekylær til økologisk-fysiologisk niveau. Du vil få kendskab til den metode, der anvendes i plantebiologisk arbejde og i forskning i fysiologiske, molekylære og cellebiologiske problemer. Du vil lære om de mekanismer, der er involveret i udviklingen af nye plantearter og de faktorer, der styrer plantediversiteten og fordelingen af plantearter. Du vil komme til at forstå, hvordan parringssystemer og befolkningsstruktur påvirker genstrøm og genetisk mangfoldighed i planter. Du vil studere, hvordan planter interagerer med andre organismer og deres evne til at tilpasse sig miljøændringer. Du vil få et videnskabeligt baseret perspektiv på planternes bevaringsbiologi og få praktisk erfaring med økologisk metode. Felture og laboratoriearbejde er integrerede dele af mange kurser i dette studieprogram.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette kandidatuddannelse dækker næsten alle aspekter af geologi, fra mineraler og sten til isgeologi, sedimenter, klimaændringer og livets udvikling. Der er to specialise ... [+]

Programmet dækker næsten alle aspekter af geologi, fra mineraler og sten til isgeologi, sedimenter, klimaændringer og livets udvikling. Det sigter mod at give eleverne en bred vifte af geologisk viden, eksponering for områder inden for forskningsspørgsmål og en grundig forståelse af de praktiske anvendelser af geologi.

Der er to specialiseringer: Bedrock Geology og Quaternary Geology . Tre eller fire kurser i enten specialisering kombineret med et valgfag studeres normalt i løbet af det første år. Et kandidatgradsprojekt (45 ECTS) er obligatorisk i andet år.

En af de mange attraktioner i Institut for Geologi er det store antal internt forskningsudstyr, der supplerer undervisningen. Alle elever afholder deres foredrag og praktiske sessioner i veludstyrede foredragshaller og undervisningslaboratorier inden for afdelingsbygningen. Feltarbejde er en væsentlig del af det praktiske arbejde, og der er udflugter på mellem en dag og en uge. Disse holdes på forskellige steder og er et vigtigt element i programmet. I det sidste år gennemfører eleverne generelt projekter i mange af forskningslaboratorierne. Computing og arbejdsstationsfaciliteter understøtter mange aspekter af vores undervisning og forskning. Studerende har adgang til alle biblioteksressourcer på instituttet, som indeholder elektroniske tidsskrifter.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette program udforsker de molekylære strukturer og funktionelle mekanismer i et stort antal proteiner. Forståelse af proteiner er centralt for forståelse og løsning af b ... [+]

Forståelse af proteiner er centralt for forståelse og løsning af både medicinske og biokemiske relaterede problemer på molekylært niveau. Dette program udforsker de molekylære strukturer og funktionelle mekanismer i et stort antal proteiner. Kandidater fra programmet vil mestre metoder til kloning, ekspression og oprensning af proteiner og en række specialiserede teknikker til analyse af proteiner. De vil også kunne bruge og forstå primære videnskabelige publikationer og have mulighed for selvstændigt at planlægge, gennemføre og kritisk evaluere eksperimenter.

I det første år følger eleverne avancerede kurser inden for biokemi, proteinkemi og molekylær biofysik. I andet år vælger de kandidatuddannelse eller projekter inden for ovennævnte områder, som kan udføres på universitetet eller i et firma med en relevant forskningsprofil.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Denne kandidatuddannelse har til formål at give dig viden om rumlig analyse til miljøapplikationer. Det omfatter studier i geografiske informationssystemer (GIS), teledet ... [+]

Geomatics indebærer erhvervelse, ledelse og analyse af fænomener med en rumlig reference. Rumlig analyse finder anvendelse på mange områder, såsom sundhed, miljø, byplanlægning, geologi, arkæologi og agronomi. Dette program sigter mod at give dig viden om rumlig analyse for miljøapplikationer. Det omfatter studier i geografiske informationssystemer (GIS), teledetektion og fysisk geografi. Modeller og teorier til forståelse af Jordens klima og økosystemer er integreret med viden om indsamling af miljøoplysninger ved hjælp af fjernføler, opbevaring af informationer i databaser og teorier bag GIS.

Programmoduler / kurser

Kurser og antal kreditter: Kernekurser i programmet er Geografiske Informationssystemer 1 (15), Geografiske Informationssystemer 2 (15), Rumlig Analyse (7.5), Internet GIS (7.5), Satellit Remote Sensing (15), Algoritmer og GIS (7.5), Geografiske Databaser (7.5). For studerende, der allerede har en stærk baggrund på dette område.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i matematisk statistik giver et bredt spektrum af værktøjer og metoder til håndtering af tilfældige fænomener i såvel videnskabelige som industrielle ... [+]

Kandidatuddannelsen i matematisk statistik giver et bredt spektrum af værktøjer og metoder til håndtering af tilfældige fænomener i såvel videnskabelige som industrielle sammenhænge. Inden for programmet kan du specialisere dig på mange forskellige områder til forskellige formål. Du studerer mindst 45 studiepoeng i matematisk statistik på kandidatniveau og skriver en kandidatopgave på 30 point. Du kan vælge at tage de resterende (højst 45) kreditter i fx matematik eller numerisk analyse. Du kan også vælge kurser i andre fag, f.eks. Computervidenskab eller, hvis du søger en karriere inden for et bestemt anvendt felt, kurser på dette område. Eksempler omfatter kurser inden for økonomi, molekylærbiologi og bioinformatik. Hvis du har til hensigt at gå videre til en ph.d., skal du tage kurser med en høj grad af teoriindhold, men hvis du søger en karriere uden for akademiet, bør du tage kurser, der dækker en lang række statistiske modeller og metoder.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

En stærk fleksibel struktur, der giver mulighed for individuel tilpasning, en diversificeret læseplan, et højt teoretisk niveau og et aktivt forskningsorienteret miljø er ... [+]

Formålet med kandidatuddannelsen i matematik er at give eleverne avanceret teoretisk viden om matematik sammen med praktiske færdigheder til at anvende denne viden både til matematiske problemer og i anvendelser af matematik. En meget fleksibel struktur, der giver mulighed for individuel tilpasning, en diversificeret pensum, et højt teoretisk niveau og et aktivt forskningsorienteret miljø er nogle af de stærkeste funktioner i programmet.

Kandidatuddannelsen i matematik har to specialer: matematik og numerisk analyse .

Et særskilt kandidatuddannelse i matematisk statistik er tilgængelig på Center of MathematicalSciences. Et stort udvalg af kurser i alle matematiske discipliner - ren og anvendt matematik, numerisk analyse og matematisk statistik - er tilgængelig inden for programmet.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Det generelle program i Molekylærbiologi giver dig mulighed for at designe din egen uddannelse med den specialisering du foretrækker. Der er en bred vifte af kurser at væ ... [+]

Molekylærbiologi giver værktøjer og et grundlag for viden, der bliver stadig vigtigere i alle aspekter af life science. Denne kandidatuddannelse tilbyder kurser, der vil uddybe og udvide din uddannelse i moderne molekylærorienteret biologi og relaterede emner. Det generelle program i Molekylærbiologi giver dig mulighed for at designe din egen uddannelse med den specialisering du foretrækker. Der er en bred vifte af kurser at vælge imellem. Du får vejledning i, hvordan du sammensætter et passende program, der opfylder uddannelseskravene og giver dig den rette uddannelse og uddannelse.

Særlige træk ved programmet:

En bred vifte af kurser relateret til celle- og molekylærbiologi, bioteknologi og medicinsk biologiTæt forbindelse til forskning i et internationalt miljøIntegration af teoretisk analyse med en stærk træning af laboratoriefærdighederFrihed til at skabe dit eget studieprogram og specialiseringProgrammoduler / kurser... [-]
Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette program har til formål at give molekylærbiologi studerende et solidt fundament for en karriere inden for medicinsk relaterede områder. Disse områder har spillet og ... [+]

Dette program har til formål at give molekylærbiologi studerende et solidt fundament for en karriere inden for medicinsk relaterede områder. Disse områder har spillet og vil fortsætte med at spille, en central rolle inden for farmaceutisk og bioteknologisk udvikling. Programmet omhandler også emner relateret til kommercielle applikationer, såsom udvikling af diagnostiske værktøjer og kvalitetskontrol.

Særlige træk ved programmetEn bred vifte af kurser relateret til medicinsk biologi, herunder farmakologi, immunologi, toksikologi og neurobiologi.Integration af teori og laboratorie færdigheder træning.Indblik i lægemiddeludviklingsprocessen, fra forskning til klinisk brug.Omfattende træning i mundtlig og skriftlig kommunikation giver et solidt grundlag for brugen af relevante udtryk og udtryk inden for medicinsk biologi og beslægtede områder.Ekstracurricular aktiviteter, såsom seminarer og studiebesøg, tilbydes.Programmoduler / kurser... [-]
Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette program tilbyder en yderst konkurrencedygtig uddannelse i moderne mikrobiologi. Det giver et bredt fundament af viden og generelt vigtige færdigheder inden for mikr ... [+]

Programmet tilbyder en meget konkurrencedygtig uddannelse i moderne mikrobiologi. Det giver et bredt fundament af viden og generelt vigtige færdigheder inden for mikrobiologi og molekylærbiologi. Inden for programmet kan du specialisere dig yderligere i overensstemmelse med dine egne præferencer, mod f.eks. Medicinsk mikrobiologi, bioteknologi eller cellulær eller molekylær mikrobiologi. Viden om mikrober og deres mangfoldighed, fysiologi og genetik samt moderne værktøjer til at studere dem er vigtige og yderst relevante for arbejde eller forskning inden for molekylærbiologi, smitsomme sygdomme og økologi samt for udforskning af mikrober, f.eks. at producere bulk og fine produkter, fødevarer og lægemidler og til brug i miljøbioteknologi.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette kandidatuddannelse forbinder grundlæggende forskning med sine applikationer og integrerer genetik, genteknologi, cellebiologi, molekylærbiologi, bioteknologi og bio ... [+]

Dette program forbinder grundlæggende forskning med sine applikationer og integrerer genetik, genteknologi, cellebiologi, molekylærbiologi, bioteknologi og bioinformatik. Alle disse discipliner har et fælles grundlag i molekylær genetik, hvilket er disciplinen, der forklarer, hvordan informationen i generne udtrykkes, og hvordan den kan give anledning til forskellige træk ved en organisme. Der lægges også vægt på genetiske mekanismer, der ligger til grund for sygdom, genetisk kortlægning, molekylærgenetiske teknikker og diagnostiske metoder.

Særlige træk ved programmetKurser inden for genetik, molekylærbiologi, molekylærbioteknologi og medicinsk genetik.Kurser indeholder praktisk træning i molekylærbiologi teknikker.Omfatter uddannelse i innovationsprocessen, iværksætteri og kommercialisering af molekylærbioteknologi.Programmoduler / kurser... [-]
Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Programmet giver dig den viden, færdigheder og vision, der kræves for at løse tekniske udfordringer inden for produktudvikling, fremstillingsprocessen og industriel autom ... [+]

Programmet giver de studerende den viden, færdigheder og vision, der er nødvendige for at løse tekniske udfordringer inden for produktudvikling, fremstillingsprocessen og industriel automation, og forberede dem til at påtage sig ledende roller i globalt konkurrencedygtige fremstillingsindustrier. Vores kurser, seminarer, workshops og projekter er specielt designet til den studerende og kombinerer solid teoretisk viden med praktiske færdigheder. Efter programmet vil eleverne kunne analysere, evaluere og optimere komplekse fremstillingsprocesser og produktionssystemer involveret i produktrealisering. Programmet kombinerer produktion og materialeteknik med fokus på bæredygtig produktion, digitaliseret produktion, produktionsautomatisering, global produktion og den globale markedsplads. Programmet giver også mulighed for at specialisere sig i et udvalgt felt af produktionsteknologi og har en stærk international orientering. Det udnytter mulighederne i en multinational gruppe af studerende, der øger deres kompetencer inden for interkulturel og global ledelse.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette kandidatuddannelse giver dig mulighed for at få førstehånds teoretiske og praktiske færdigheder i komplekse spørgsmål og tekniske systemer inden for miljøvidenskab, ... [+]

Dette program giver dig mulighed for at få førstehånds teoretiske og praktiske færdigheder i komplekse spørgsmål og tekniske systemer inden for miljøvidenskab, fysisk geografi og klimaændringer. Du vil få indgående kendskab til miljø- og klimasystemer, globale miljøspørgsmål og global cykling, klimatologi og klimaændringer, økosystemanalyse, biogeofysik og geomorfologi.

Programmoduler / kurser

Kurser og antal kreditter: Kulstofgasser og biogeokemiske cykler (15), Klimaændringer og dens indvirkning på miljøet (15), Økosystemmodellering (15), Biosfære-atmosfæreinteraktioner (15), Global økosystemdynamik (15), kandidatgrad afhandling (30), valgfag (15).

Karriereudsigter... [-]
Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Denne kandidatuddannelse i Biologisk Fysik og Computational Biology kombinerer en solid base af kurser i teoretisk og matematisk fysik med kurser i andre emner givet på d ... [+]

Hvorfor skal en fysiker studere biologi? Faktisk har de allerede i nogen tid. Mange berømte fysikere, som Richard Feynman, Wolfgang Pauli, Niels Bohr, Max Delbrück og Erwin Schrödinger for at nævne nogle, havde stor interesse for biologiske problemer, og nogle gjorde betydelige fremskridt på specifikke områder som molekylærbiologi.

Biologi bliver i stigende grad en kvantitativ videnskab og har en række fundamentalt uløste problemer ved hånden, fx hvordan biomolekyler vedtager deres specifikke form, hvordan de interagerer i celler og hvordan cellerne deler og kommunikerer. Metoderne til teoretisk fysik, blandt andet statistiske metoder, modellering og simulering, kan give en stærk værktøjskasse til at nærme sig mange af disse problemer.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Som kandidatstuderende vil du blive en del af et levende forskningsmiljø, der beskæftiger sig med eksperimenter på større internationale forskningsfaciliteter og i state- ... [+]

Hvad hvis at tilfredsstille din nysgerrighed kunne blive dit job? Ved Institut for Fysik i Lund kan du være nysgerrig og kreativ, og samtidig lave et strategisk valg til din karriere. Fysikere i Lund studerer emner, herunder de mindste dele af materiel, grænsefladen mellem levende celler og elektronik, hvordan man skaber et renere miljø og hvordan man kan kurere kræft. Samtidig tilfredsstiller de deres nysgerrighed. Som kandidatstuderende vil du blive en del af et levende forskningsmiljø, der beskæftiger sig med eksperimenter på større internationale forskningsfaciliteter og i state-of-the-art laboratorier på stedet. Derudover gennemføres teoretiske undersøgelser.

Du starter dine studier ved at tage en række kurser, nogle af dem generelt, nogle mere specialiserede. Programmet afsluttes med et kandidatprojekt, hvor du bruger et helt år i en forskningsgruppe eller uden for universitetet - der er mange spændende muligheder inden for højteknologibranchen i Lund-regionen.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Målet med dette kandidatuddannelse er, at du bliver en velafrundet materialevidenskabsmand, der er i stand til at anvende principperne for materialevidenskab til at udfør ... [+]

Materialer udgør alt omkring os, og deres egenskaber er kritiske for udførelsen af ethvert system eller en enhed, hvor de anvendes. Næsten alle aspekter af det moderne samfund berøres af en teknologi, der er muliggjort af fremskridt i materialer. Mobiltelefoner, lysdioder (LED'er), solceller, katalysatorer, optiske fibre og smarte vinduesmaterialer er alle eksempler på moderne teknologi baseret på skræddersyede materialer. Da egenskaberne af et materiale (som bestemmer dets funktion) bestemmes både af dets struktur, bestanddele og måden, som materialet er samlet på, omfatter materialernes undersøgelse mange forskellige tilgange. Materialevidenskab er i sagens natur tværfaglig og afhænger ofte af både teoretisk modellering og eksperimentel karakterisering.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Tværfaglig kandidatuddannelse i nanovidenskab er en del af NanoLund, en af ​​verdens førende nanovidenskabsforskningscentre. Du vil interagere med avanceret forskning gen ... [+]

På nanometer skalaen bliver sondringen mellem discipliner som fysik, kemi og biologi mindre klar. En høj grad af tværfaglighed er derfor karakteristisk for nanoteknologi. Nanovidenskabsprogrammet på Lund University har sin videnskabelige base i en fysikbeskrivelse af nanoskalafænomener, men udover nanofysik kan du, afhængigt af din baggrund og interesser, vælge at specialisere sig inden for områder som nanoelektronik, materialevidenskab eller biofysik.

Programmet er en del af NanoLund, en af ​​verdens førende nanovidenskabsforskningscentre. Du vil interagere med banebrydende forskning gennem hele programmet, der starter i første semester og bygger op til kandidatprojektet. Desuden vil du ved at udnytte de mange kurser, som Lund University , kunne udforske nanovidenskabens tværfaglige karakter.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Partikelfysikafdelingen ved Lund University er involveret i to større eksperimenter på LHC: ATLAS og ALICE Du får mulighed for at følge udviklingen i de to eksperimenter ... [+]

Hvad er de grundlæggende bestanddele af materie og hvilke kræfter virker på dem? Partikelfysik er emnet der omhandler de grundlæggende principper for vores verden: styrker og bestanddele. Denne forståelse formuleres matematisk som teorier (tidligere kaldte naturlove). Emnet drejer sig om eksperimentelle udforskninger og udvikling af teorier og modeller. I dag er vores forståelse beskrevet af Standard Model teorien, som har enestående forudsigende kraft, men er ufuldstændig. Vi undersøger forudsigelserne af standardmodellen og søger en mere komplet forståelse, dvs. ud over standardmodellen. I praksis gennemfører vi forskningen i globale eksperimentelle samarbejder. I dag udføres disse eksperimenter hovedsageligt ved LHC-collideret hos CERN.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i Photonics tilbyder uddannelse inden for de vigtigste områder inden for fotonik: teknik, kommunikation, diagnostik og komponentteknologi. Du får en d ... [+]

Photonics er den videnskab og teknologi, der genererer, styrer og registrerer lys. Photonics er af stigende betydning for vores samfund, som illustreret af Nobelprisen 2009 og 2014 i fysik. Optisk fiber kommunikation, der bygger på optiske fibre kombineret med flere andre fotonik enheder, udgør rygraden i dagens informationsteknologi. Lysdioder giver lyse og energieffektive hvide lamper til morgendagens belysning. Vores program tilbyder uddannelse inden for de vigtigste områder inden for fotonik: teknik (generering og manipulation af lys), kommunikation (transport af information via optiske og mikrobølgeteknikker), diagnostik (brug af lys i industrien, sundhedspleje mv.) Og komponentteknologi ( nanophotonics, optoelektronik, solceller osv.). Vores program giver en dybdegående forståelse af optik og laserteknologi, praktisk erfaring med optisk design, praktisk erfaring i et optik- og laserlaboratorium og dybdegående viden om nogle af de vigtigste fotonik applikationer (fx kommunikation eller biophotonics).... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

I dette kandidatuddannelse kan du vælge mellem at studere de mindste bestanddele af materiel og deres interaktioner inden for teoretisk høj energi fysik samt nukleare og ... [+]

Ønsker du at forstå naturens indre arbejde fra et teoretisk synspunkt? På Institut for Astronomi og Teoretisk Fysik, sammen med Institut for Fysik i Lund, tilbyder vi udlandet program, der dækker en bred vifte af emner inden for teoretisk og matematisk fysik. Du kan vælge mellem at studere de mindste bestanddele af materie og deres interaktioner med teoretisk høj energi fysik samt nukleare og fast tilstand fysik inden for matematisk fysik. I alle tilfælde får du et solidt grundlag for teoretisk viden, der er nødvendig for at udvikle nye modeller og bedre forstå hvordan naturen virker.

Som kandidatstuderende bliver du en del af et levende forskningsmiljø, der beskæftiger sig med banebrydende teoretiske studier. Du starter dine studier ved at tage en række kurser, nogle af dem generelt, nogle mere specialiserede og du har meget frihed til at skræddersy dine egne studier. Programmet afsluttes med et kandidatprojekt inden for en af ​​forskningsgrupperne.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i Service Management kombinerer dybdegående fagkundskab i servicesektorerne med en forståelse af de specifikke organisatoriske og ledelsesmæssige beho ... [+]

Kandidatuddannelsen i Service Management er en unik mulighed for dem, der søger et ledelsesprogram på et avanceret niveau med et stærkt link til forskning. Programmet kombinerer dybdegående fagkundskab i servicesektorerne med en forståelse af de specifikke organisatoriske og ledelsesmæssige behov for serviceaktiviteter.

Ved ansøgning til kandidatuddannelsen i Service Management vælger du en af ​​fem forskellige specialiseringer: Kultur og Kreativ ledelse, Detailhandel, Supply Chain Management, Sustainable Service Management eller Tourism. Vi har en blanding af studerende fra hele verden.

Funktioner af programmet

Mere diversificerede krav til kulturelle, kreative og non-profit sektor ledere og fagfolk på grund af tekniske, økonomiske og sociale ændringer kræver kvalificeret træning i ledelse og udvikling af tjenester, ventures og organisationer. Du vil få en dyb forståelse af de særlige forhold og produktionsprocesser i de kreative, kulturelle og non-profit sektorer. Du vil studere og analysere teorier og casestudier fra de sektorer, der relaterer sig til spørgsmål som styring, ledelse, organisering, iværksætteri og serviceudvikling.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette program giver dig en solid forståelse af kriminologiske fænomener fra et kulturelt perspektiv. Det giver dig mulighed for at udvikle kritisk tænkning, analytiske fæ ... [+]

MSc i kulturkriminologi fører til en kandidatgrad i kulturkriminologi med en major i sociologi eller social antropologi. Programmet giver eleverne en solid forståelse af kriminologiske fænomener fra et kulturelt perspektiv. Programmet sætter eleverne i stand til at udvikle kritisk tænkning, analytiske færdigheder og evnen til at foretage en kulturel analyse. Programmet forbereder eleverne til ph.d.-studier i antropologi eller sociologi samt at udvikle deres egen specialiserede ekspertise inden for kulturel kriminologi og avanceret fagligt arbejde. Programmet giver også eleverne frihed til at vælge kurser, praktikophold eller studier i udlandet efter interesser og fremtidige behov.... [-]

Sverige Lund
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette fælles masterprogram lægger vægt på brugen af ​​etnografi og kulturel analyse som et middel til at hjælpe organisationer og virksomheder samt kommunale og samfundsb ... [+]

Anvendt kulturanalyse er et tværfagligt arbejdsområde og studie, der er stærkt påvirket af kulturelle teoretiske perspektiver og etnografiske metoder fra studieretninger som antropologi, etnologi og folklore. Det understreger undervisningen og gennemførelsen af ​​strategier for samarbejde mellem universitetsuddannede lærde og aktører uden for universitetssystemet.

Programmet sigter på at udvikle og uddybe elevernes viden og færdigheder inden for anvendelsesområdet for anvendt kulturel analyse. Det understreger brugen af etnografi og kulturel analyse som et middel til at hjælpe organisationer og virksomheder samt kommunale og samfundsbaserede aktører til at udvikle deres tjenester, produkter og offentlige opsøgende programmer. Det gør dette samtidig arbejder for at sætte disse aktører i stand til at finde løsninger på problemer, de måtte møde som et aspekt af deres daglige aktiviteter.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

I dette kandidatuddannelse i arkæologi vil du blive uddannet i at udgrave og dokumentere fortiden, hvordan man bevare artefakter, hvordan man analyserer bygninger og hvor ... [+]

Dette program kombinerer høje videnskabelige og teoretiske standarder med intensiv praktisk træning inden for arkæologi, kulturarv og museologi. Du vil blive uddannet i at udgrave og dokumentere fortiden, hvordan man bevare genstande, hvordan man analyserer bygninger og hvordan man formidler dine resultater og forskningsresultater til et bredere publikum.

Særlige træk ved programmetProjektbaseret læringArkæologisk Feltskole på Vikingetidens område på UppåkraEn bred vifte af kurser med direkte tilknytning til vores professors nuværende forskningsprojekter: Bygninger som arkæologi, digital arkeologi med fokus på GIS og Virtual Reality og arkæologiske studier Human LandscapesProgrammoduler / kurser... [-]
Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette er et tværfagligt kandidatuddannelse med et unikt perspektiv på Europa. Vores fokus er på kultur, identitet, kommunikation og historie i kombination med teoretisk r ... [+]

Dette er et tværfagligt kandidatuddannelse med et unikt perspektiv på Europa. Vores fokus er på kultur, identitet, kommunikation og historie i kombination med teoretisk raffinement og karrierepragmatisme. Akademisk fordeler programmet sig fra tilstedeværelsen af Center for European Studies, et forskningsfokuseret netværk på tværs af Lund University . Forelæsningerne gives af kvalificerede lærere med eksempler på forsknings- og undervisningsoptegnelser samt af gæstehøjtalere fra både akademi og industri. Således tilbyder vores program et solidt teoretisk grundlag for studier af europæisk kultur, identitet og politik. Desuden udvikler den elevernes praktiske færdigheder gennem et projektledelseskursus og muligheden for at gå på praktikophold.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette kandidatuddannelse giver dig mulighed for tværfaglig specialisering. Målet er at forberede dig til forskningsstudier inden for mediehistorie samt filmstudier og arb ... [+]

Programmet giver filmstudier og mediehistorikstuderende mulighed for tværfaglig specialisering. Navnet på felt-, film- og mediehistorien understreger, at medierne placeres i en historisk og derfor social, kulturel og politisk sammenhæng. Forandringsprocessen inden for medielandskabet studeres også ud fra et økonomisk, teknisk og æstetisk perspektiv. Formålet med programmet er at forberede studerende på forskningstudier inden for mediehistorie samt filmstudier og arbejde inden for forskellige typer film- og medieaktiviteter: forlag, journalistik, medievirksomheder, mediearkiver, medieundervisning og kommunikation. MA i film og mediehistorie er et toårigt program, herunder en mulighed for at afslutte programmet efter to semestre med et års kandidatgrad.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Denne kandidatuddannelse har tre specialiseringer: Arrangement og Sammensætning, Orgel og Keyboard, og sangmusik og kor. Vores mål er at uddanne musikere, som har høje ku ... [+]

Kandidatuddannelsen i kirkemusikprogrammet har tre specialiseringer: arrangement og komposition , orgel og tastatur og sangmusik og kor .

Programmet sigter mod at uddanne musikere, der besidder høje kunstneriske, uddannelsesmæssige og faglige evner. Efter afslutningen af programmet skal den studerende have avanceret viden og færdigheder for at kunne arbejde inden for en professionel musikers forskellige funktioner og engagementer - enten som solist, medlem af et etableret ensemble eller som kirkemusiker i Svensk Kirke eller inden for andre kirkesamfund. Den studerende skal også have udviklet de færdigheder, der er nødvendige for fortsatte eller dybtgående studier, der i høj grad er autonome. Desuden skal den studerende efter afslutningen af programmet have erhvervet grundige iværksætterfærdigheder, der øger hans / hendes faglige alsidighed i et evigt forandrende kirkelige og kulturelle liv.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen er et toårigt program, der tilbyder specialiseret kunstnerisk træning gennem individuelle studier og kurser inden for kunst og forskellige beslægtede ... [+]

Master of Fine Arts er et toårigt program, der tilbyder mere specialiseret kunstnerisk træning gennem individuel studietræning og kurser inden for kunst og forskellige beslægtede discipliner. I løbet af det første år begynder de studerende deres avancerede kunstneriske arbejde med forskellige typer lærerledede seminarer og en studietur. Ligesom i kandidatuddannelsen vælges studerende fra en række tekniske og teoretiske kurser, hvoraf mange er undervist af internationalt anerkendte kunstnere. Akademiet tilbyder også en række gæsteforedrag og internationale samarbejder.

I det andet år fokuserer de studerende på deres uddannelsesprojekter (60 studiepoints), som omfatter at skrive et essay (ca. 10 sider) om deres egen kunstneriske praksis og præsentere en solo-udstilling på akademiets galleri. Studerende, der består deres uddannelsesprojekt, tildeles en Master of Fine Arts. Professorer på Malmö Kunstakademi fungerer som eksaminatorer for kandidatstuderende, og en ekstern sensor er altid inviteret til at deltage i bedømmelsen.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette kandidatuddannelse tilbyder specialiseringsmuligheder i arabisk / semitisk sprog, engelsk, græsk, moderne græsk, latin, italiensk, rumænsk, svensk / skandinavisk sp ... [+]

Lund University tilbyder dig en enestående mulighed for at forfølge avancerede studier i sprog og lingvistik på kandidatniveau. På Center for Sprog og Litteratur har du adgang til de mest moderne ressourcer til forskning og uddannelse.

Du vil sammen med studerende studere fra en række forskellige fagområder som arabisk / semitisk sprog, engelsk, græsk, moderne græsk, latin, italiensk, rumænsk, svensk / skandinavisk sprog, kinesisk, japansk, fonetik og generel lingvistik.

Alle kandidatstuderende deltager i de obligatoriske kurser, der er fælles for alle specialiseringer, samtidig med at de uddyber deres viden i deres specialiseringers egne kurser. Programmet kombinerer således en bred og sund base i avanceret lingvistik med en ekspertise i din egen specialisering.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette program sigter mod at styrke din historiske viden og teoretiske forståelse af forholdet mellem litteratur, kultur og moderne medier. Du kan specialisere dig i engel ... [+]

Formålet med dette program er at styrke elevernes historiske viden og teoretiske forståelse af forholdet mellem litteratur, kultur og moderne medier. Studerende kan vælge mellem specialisering på engelsk , fransk , generel , tysk , russisk , spansk eller jiddisk litteratur eller skandinavisk studier . Der er teoretiske kurser, der diskuterer æstetiske og kulturelle emner af generel art, samt kurser med fokus på specifikke litterære genrer, temaer eller historiske perioder. Kritisk opmærksomhed gives også til de mange former for litteratur, der kommer ind i medierne og den offentlige arena i nutidens samfund. Den afsluttende eksamen tager form af en kandidats speciale.

Særlige træk ved programmetKurser undervises af fremtrædende professorer, mange af dem internationalt anerkendte.Studerende fra hele verden bidrager til en stimulerende atmosfære i vores klasser.Center for sprog og litteratur giver et forfriskende intellektuelt og socialt miljø for programmet.Programmoduler / kurser... [-]
Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette er et nyligt lanceret kandidatuddannelse i det tværfaglige område for menneskerettigheder med en profil inden for humaniora. Programmet kombinerer historiske, filos ... [+]

Dette er et nyligt lanceret kandidatuddannelse i det tværfaglige område for menneskerettigheder med en profil inden for humaniora. Programmet kombinerer historiske, filosofiske, politiske og juridiske perspektiver på det komplekse fænomen, som menneskerettighederne repræsenterer i vores verden. Undervisningsfakultetet afspejler den akademiske bredde af kandidatuddannelsen. Vi er overbevist om, at menneskerettighederne skal betragtes og studeres ikke kun som etiske principper eller ret for politik og politik, men også som en del af infrastrukturen i et demokratisk samfund. Studerende har mulighed for at gennemføre en praktik som en del af deres studier. Programmet tilbydes af divisionen Menneskerettighedsstudier på Institut for Historie, som også er hjemsted for det eneste ph.d.-program i tværfaglige menneskerettighedsstudier i Sverige.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Dette fælles kandidatuddannelse er fokuseret på de formative perioder af jødedom, islam og kristendom, deres fælles rødder, tidlige interaktioner og bidrag til europæisk ... [+]

Europas religiøse rødder (RRE) er et toårigt nordisk kandidatuddannelse, der tilbydes af Center for Teologi og Religionsvidenskab på Lund University i samarbejde med Aarhus, København og Oslo Universiteter. Programmet er fokuseret på de formative perioder af jødedom, islam og kristendom, deres fælles rødder, tidlige interaktioner og bidrag til den europæiske kultur. Programmet forbereder eleverne til uddannelsesmæssigt og socialt arbejde i et multireligiøst samfund eller forskning om de tre religions rolle i europæisk historie og samfund. Gennem programmet opnår de studerende detaljeret viden om dannelsen af ​​de tre religioner og deres interaktion med hinanden samt kvalifikationer, der er relevante for enhver erhverv eller studie, hvor de tre religions rolle er vigtig. Programmet er unikt i dets fokus på dannelsen af ​​alle tre religioner i et komparativt perspektiv.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Musikpræstationen, Diploma of Excellence-programmet med specialiseringsmuligheder i komposition og fortolkning tager sigte på at uddanne musikere, der besidder et usædvan ... [+]

Kandidatuddannelsen i Musik, Fortolkning Diploma of Excellence sigter mod at uddanne musikere besidder et usædvanligt højt niveau af kunstnerisk og professionel evne. Efter afslutningen af programmet skal den studerende have veludviklet viden og færdigheder for at kunne arbejde professionelt i forskellige former - enten som solist, medlem af et etableret ensemble eller i frit dannede grupper. Den studerende skal også have udviklet sin evne til selvstændig undersøgelse af forberedelser til offentlige koncerter og forestillinger af koncertprogrammer. Den afsluttende eksamen for eksamensbevis består af en forestilling som solist af et professionelt orkester i regionen.

Kandidatuddannelsen i Musik, Sammensætning Diploma of Excellence sigter mod at uddanne komponister med exceptionel kunstnerisk og professionel evne gennem et specialiseret komposition program, der specialiserer sig i højt kvalificerede opgaver. Efter afslutningen af programmet skal den studerende have veludviklet viden og færdigheder samt evnen til at skabe musik på et højt kunstnerisk niveau. Den studerende skal også have erhvervet indgående kendskab til komposition for forskellige instrumentkombinationer for at kunne arbejde i faglig form på forskellige måder. Den studerende skal også have udviklet sin evne til selvstændig undersøgelse. Den endelige eksamen for eksamensbevis består af en forestilling som komponist for et professionelt orkester i regionen.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i musik har specialiseringer i komposition, guitar, cembalo, jazz improvisation, klaver, optager, symfoniorkesterinstrumenter og vokalstudier eller sa ... [+]

Kandidatuddannelsen i Musik har specialer i Komposition, guitar, cembalo, Jazz Improvisation, Piano, Recorder, Symphony Orchestra Instruments, og Vocal Studies eller Vokal og Drama Studies.

Kandidatuddannelsen i musik sigter mod at uddanne musikere med et højt niveau af kunstnerisk og faglig evne. Efter afslutningen af programmet skal den studerende have veludviklet viden og færdigheder for at kunne arbejde professionelt i forskellige former - enten som solist, medlem af et etableret ensemble eller i frit dannede grupper. Den studerende skal også have udviklet sin evne til selvstændig undersøgelse. Desuden skal den studerende efter afslutningen af programmet have erhvervet veludviklede iværksætterfærdigheder, som øger hans / hendes faglige alsidighed i et stadigt skiftende kulturliv.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Denne Master 's program har til formål at styrke den studerendes teoretiske viden og forståelse for den vitale betydning af billeder og andre visuelle udtryk for kommunik ... [+]

Programoversigt

Denne Master 's program har til formål at styrke den studerendes teoretiske viden og forståelse for den vitale betydning af billeder og andre visuelle udtryk for kommunikation i samfundet. Visualitet studeres fra en kritisk og tværmediale perspektiv, som omfatter elementer af lyd eller musik og hvor aspekter som magt, historie, sociale relationer, køn og etnicitet er centrale. Programmet er primært konstrueret som en tværfaglig kombination af Kunsthistorie og Visuel Studier, Filmvidenskab, og Musikvidenskab. Endvidere rolle visuel kommunikation (og til en vis grad, dets auditive forstærkninger) analyseres -i kunstnerisk såvel som masse mediale former - når det kommer til at forme de store spørgsmål i livet.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Formålet med programmet er at give dig en bred og grundlæggende viden inden for fysisk, teoretisk kemi og kemisk fysik. Studerende udvikler avancerede laboratoriefærdighe ... [+]

Formålet med programmet er at give dig en bred og grundlæggende viden inden for fysisk, teoretisk kemi og kemisk fysik. Studerende udvikler avancerede laboratoriefærdigheder, dyb teoretisk forståelse af grundlæggende mekanismer og en god forståelse af praktiske anvendelser. Der lægges særlig vægt på en ubrudt forståelseslinie, fra kvantemekanisk beskrivelse af atomer og molekyler til komplekse supramolekylære strukturer, såvel som deres industrielle og biologiske anvendelser.

I løbet af det første år giver kurser inden for ovennævnte felter en passende base for fremtidige studier i disse eller beslægtede emner. I andet år kan du i høj grad påvirke og planlægge dine studier med flere forskellige muligheder. Det er obligatorisk at afslutte et kandidatgradsprojekt svarende til mindst 30 ECTS-point.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Programmet giver dig mulighed for at erhverve et avanceret niveau af teoretisk og praktisk viden og færdigheder inden for områderne analytisk, organisk, organometallisk o ... [+]

Programmet giver dig mulighed for at erhverve et avanceret niveau af teoretisk og praktisk viden og færdigheder inden for områderne analytisk, organisk, organometallisk og koordineringskemi. Gennem en kombination af avancerede kurser og et kandidatgradsprojekt eller -projekter får du mulighed for at specialisere sig på de nævnte felter. Kandidatuddannelsen skal svare til mindst 30 ECTS-point.

Undersøgelser bygger på en tidligere jordforbindelse i kemi og giver dig mulighed for at udvikle evnen til at anvende uafhængige ideer til problemstillinger og problemer inden for kemi eller nærliggende områder.

Programmoduler / kurser

Obligatoriske kurser: Avanceret niveau kurser i kemi bestående af mindst 30 point, hvoraf 15 ECTS skal være inden for ovennævnte felter og et kandidatuddannelsesprojekt bestående af mindst 30 point.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i Service Management er et unikt program for dem, der søger at studere industriel relevant serviceadministration og ledelse på et avanceret niveau. Pr ... [+]

Kandidatuddannelsen i Service Management er et unikt program for dem, der søger at studere industriel relevant serviceadministration og ledelse på et avanceret niveau. Programmet kombinerer dybdegående fagkundskab i servicesektoren, et spidsforskningsmiljø og up-to-date professionelle applikationer.

Ved ansøgning til kandidatuddannelsen i Service Management vælger du en af ​​tre forskellige specialer: Supply Chain Management, Retail eller Tourism. Vi har en blanding af studerende fra hele verden.

Funktioner af programmet

Med øget fokus på bæredygtighedsproblemer i serviceorganisationer sammen med bestræbelser på at udvikle mere bæredygtige forretningspraksis er der behov for personale med specialiseret bæredygtighedskompetence. Du vil studere, analysere og diskutere bæredygtighedsproblemer og teorier med særlig fokus på service- og serviceorganisationer. Studerende vil få en forståelse af teorier om bæredygtigt forbrug, bæredygtige forretningsmodeller og miljøstyring og -politik, udvikle de nødvendige færdigheder til at vurdere miljøaktiviteten af ​​serviceaktiviteter og lære at identificere, analysere, vurdere og kommunikere de forskellige aspekter af bæredygtighed af serviceaktiviteter i en samfundsmæssig sammenhæng.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

MSc i socialantropologi giver eleverne en stærkt forskningsbaseret kandidatgrad. Programmet kombinerer dyb fagkundskab med udvidede perspektiver og forbindelser med brede ... [+]

MSc i socialantropologi giver eleverne en stærkt forskningsbaseret kandidatgrad. Programmet kombinerer dyb fagkundskab med udvidede perspektiver og forbindelser med bredere samfund. MSc i socialantropologi anvender dybe og brede perspektiver til forståelse af samfund og kultur som en sammenhængende helhed. Programmet giver specialisering i den videnskabelige tilgang, der er grundlæggende for elever, der har til formål at forfølge ph.d.-studier, men som også er af stor værdi for avanceret arbejde som en politik eller operationel officer i organisationer og aktiviteter på forskellige niveauer. Desuden giver programmet studerende udvidede teoretiske perspektiver, udvidet viden om kvalitativ metode, færdigheder til at tilpasse sig et skiftende arbejdsliv og evnen til at bidrage til udvikling i samfund og arbejdsliv.... [-]

Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lund University

Kandidatuddannelsen i sociologi giver dig mulighed for at udvikle kritisk tænkning, analytiske færdigheder og evnen til at udføre samfundsanalyse samt at erhverve special ... [+]

MSc i Sociologi forbereder studerende til ph.d.-studier i sociologi samt for avanceret fagligt arbejde i sociologiske undersøgelser og samfundsplanlægning. Programmet giver eleverne betydelig frihed til at vælge kurser efter interesse og fremtidige behov. Programmet sætter eleverne i stand til at udvikle kritisk tænkning, analytiske evner og evne til at udføre samfundsanalyse samt at erhverve specialiseret viden om sociologi. Efter afslutningen af ​​programmet, tildeles studerende en grad af Master of Science (120 credits) med speciale i sociologi.

I programmet vil eleverne erhverve:

Kendskab til og forståelse for sociologi, herunder både bred kendskab til området og en betydelig grad af specialiseret viden om bestemte områder af området samt specialiseret indsigt i nuværende forsknings- og udviklingsarbejdespecialiseret viden om forskningsmetoder i sociologievnen til kritisk og systematisk at integrere viden og analysere, vurdere og håndtere komplekse fænomener, problemer og situationer, selv med begrænset informationevnen til at identificere og formulere forskningsspørgsmål kritisk, autonomt og kreativt samt at planlægge og ved hjælp af passende metoder foretage avancerede opgaver inden for forudbestemte tidsrammer og således bidrage til dannelsen af viden samt evnen til at evaluere dette arbejdede færdigheder, der kræves for deltagelse i forsknings- og udviklingsarbejde eller selvstændig beskæftigelse i anden kvalificeret kapacitetProgrammoduler / kurser... [-]
Sverige Lund
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lunds Universitet
Address
Paradisgatan 2
SE-223 50 Lund, Skåne County, Sverige
Hjemmeside
Telefonnummer
+46 46 222 00 00
Address
Campus Malmö
Malmö, Skåne County, Sverige
Address
Campus Helsingborg Universitetsplatsen 2
SE-251 08 Helsingborg, Skåne County, Sverige