Læs den officielle beskrivelse

Mälardalen University ( MDH ) ligger i den tætbefolkede og ekspansive region omkring Mälaren, cirka en time med tog fra Stockholm og Arlanda Lufthavn. De fleste af universitetets elever tager kurser på et af sine to centralt beliggende campus i Eskilstuna og Västerås.


MDH gennemfører fremragende forskning inden for fremtidig energi og embedded systems specialisering og fremtrædende forskning inden for sundhed og velfærd samt de teknologiske og tekniske specialer inden for innovation og produktrealisering.

Den primære opgave for de etablerede forskningsområder inden for uddannelsesvidenskab og matematik, industriel økonomi og ledelse sammen med arbejdslivsstudier er at tilvejebringe et forskningsgrundlag for hvert fagområde på grundkursus og sekundærniveau.


MDH er præget af tætte partnerskaber med virksomheder og den offentlige sektor i regionen, hvilket gør vores universitet attraktivt for studerende - og vores studerende er attraktive på arbejdsmarkedet. Ca. 80% af vores studerende har et arbejde inden for et år efter eksamen.


MDH er miljøcertificeret og prioriterer bæredygtig samfundsudvikling i alle sine aktiviteter.


Hvorfor studere her?

  • Samarbejdet, som du vil få gavn af Vores uddannelse er præget af høj kvalitet og tæt kontakt til forskning, mellem studerende såvel som mellem studerende og lærere. Mälardalen University er kendt for vores samarbejde med det omgivende samfund, og vi ved, at vores studerende er attraktive på arbejdsmarkedet. Mere end 81% af vores studerende har en beskæftigelse inden for deres studieområde inden for det første år efter deres eksamen. Gennem uddannelse af høj kvalitet og samarbejde med den offentlige sektor, virksomheder og industri forbereder vi dig på arbejdslivet. Vores studieprogrammer er udformet i samarbejde med arbejdsgivere og evalueres løbende af dem - hvilket hjælper med at matche vores uddannelser og kurser med professionelle krav. Mange multinationale virksomheder som ABBand Volvo ligger tæt på både Eskilstuna og Västerås, og vores studerende drager fordel af dette.

· En international atmosfære Du vil føle dig hjemme hos Mälardalen University , og at være her er mere som at være en del af et internationalt samfund end i et bestemt land. Mälardalen University har en international atmosfære med studerende og medarbejdere fra hele verden. Vi har også partneruniversiteter i nogle fyrre lande rundt om i verden, og både studerende og medarbejdere har gode muligheder for at tilbringe tid på et af disse andre læringssteder.

· Værdifulde support og aktiviteter Universitetet tilbyder en masse studiehjælp til vores studerende, blandt andet i form af kurser inden for studieteknik og kommunikation. Mod slutningen af ​​et studieprogram tilbyder vi også karrierevejledning. Studentunionen arrangerer masser af sociale aktiviteter og tilbyder værdifuld støtte, især til vores internationale studerende.

· God indkvartering Vi hjælper vores elever til at finde et sted at bo, enten i Eskilstuna eller i Västerås. I løbet af semestrene, mandag - fredag, tilbyder vi også gratis busrejser mellem byerne, både for studerende og medarbejdere.

· Fremragende faciliteter til din rådighed Faciliteterne er moderne og har lyse bygninger, der blev bygget specielt til universitetet. Der er masser af foredragshaller og mødesteder til studerende, men også hyggelige gårde og stille stuer. Der er masser af computer arbejdsstationer, som vores elever kan bruge, samt adgang til et trådløst netværk til bærbare computere.

· Undervisning af høj kvalitet baseret på forskning At der er en stærk sammenhæng mellem vores uddannelser og vores forskning er selvfølgelig selvfølgelig. Vores studerende får en god indsigt i forskningsverdenen og de seneste resultater.

· Uddannelse med fokus på beskæftigelsesevne Som studerende fra Mälardalen University bliver du attraktiv på arbejdsmarkedet. Gennem højkvalitetsuddannelse og samarbejde med det omkringliggende samfund forbereder vi dig på arbejdslivet. Vores studieprogrammer er udformet i samarbejde med arbejdsgivere og bliver løbende evalueret af dem - hvilket hjælper med at matche vores programmer og kurser med arbejdsmarkedets krav. Vores studerende står i løbende tæt kontakt med deres jævnaldrende, lærere, forskere og fremtidige arbejdsgivere, og mange af vores uddannelser har praktiske elementer. Det kan f.eks. Være for eksempel at studerende skriver deres eksamensprojekter sammen med et firma eller af universitetet, der inviterer forretningsrepræsentanter som gæstelærere.

· En nærhed inden for universitetets internationale studerende sætter ofte pris på det forhold, at det er let at komme i kontakt med professorerne, og at der er en uformel atmosfære på MDH . Undergraduate studerende, ph.d.-studerende og professorer møder ofte i forbindelse med forskellige projekter. Vi værdsætter det, når eleverne deltager aktivt i deres uddannelse og derfor opfordrer dig til at få mest muligt ud af din tid for studiet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Mälardalen University

Programmet i Work Life Studies giver dig et bredt og dybtgående arbejdsperspektiv og introducerer aktuelle perspektiver på udvikling af organisationer og ledelse. Du vil ... [+]

Programmet i Work Life Studies giver dig et bredt og dybtgående arbejdsperspektiv og introducerer aktuelle perspektiver på udvikling af organisationer og ledelse. Du vil udvikle viden om arbejdsmiljø og sundhed samt til sundhedsfremmende lederskab og sundhedsrelaterede bestræbelser på arbejdspladsen.

Programmet

Programmet vil give dig en forståelse af udviklingen af ​​Work Life Studies og de udfordringer, det står over for under digitalisering og globalisering. Arbejdslivsstudier omfatter sociale og psykologiske processer i arbejde og forhold og muligheder i arbejdslivet over tid - fra de individuelle, arbejdspladsmæssige, organisatoriske og samfundsmæssige perspektiver. Arbejdets betydning for menneskers udvikling, trivsel og sundhed er en nøglefaktor for programmet.... [-]

Sverige Eskilstuna
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mälardalen University

Bæredygtige energisystemer er nødvendige for at overvinde problemerne med energiforsyning og klimaforandringer i verden. Kandidatuddannelsen i Bæredygtige Energisystemer ... [+]

Bæredygtige energisystemer er nødvendige for at overvinde problemerne med energiforsyning og klimaforandringer i verden. Kandidatuddannelsen i Bæredygtige Energisystemer giver dig state-of-the-art viden om teknologier til udnyttelse af solen, vinden og biomassen som energikilder. Fremtidige arbejdsgivere er primært i energiselskaber, konsulentfirmaer og offentlige organisationer i Sverige eller i udlandet.

Programmet

Produktionen af ​​kraft og varme ved hjælp af energiomdannelse baseret på damp- og gasturbineprocesser falder også inden for rammerne af dette program. Desuden lærer du om præstationsanalyser af forskellige energisystemer og procesintegration. Metoder til optimering, modellering og simulering af energisystemer indgår også i programmet.... [-]

Sverige Eskilstuna
September 2020
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mälardalen University

Finansiel Engineering er et omhyggeligt designet kandidatuddannelse, der tilhører det populære uddannelsesområde for økonomiteknik. Med fokus på både teoretiske og kvanti ... [+]

Kandidatuddannelsen i Financial Engineering giver dig avancerede kvalifikationer inden for matematik og finansiering, der dækker en bred vifte af emner fra forvaltningen af ​​finansielle porteføljer til risikoanalyse på de finansielle markeder. Som kandidat vil du være efterspurgt for ledende stillinger i den internationale finans verden.

Programmet

Finansiel Engineering er et omhyggeligt designet kandidatuddannelse, der tilhører det populære uddannelsesområde for økonomiteknik. Med fokus på både teoretiske og kvantitative computerbaserede metoder til finansiel analyse giver programmet et avanceret grundlag inden for matematik, der er orienteret mod økonomiske virkelighedsproblemer.... [-]

Sverige Eskilstuna
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mälardalen University

Programmet vil give dig en bred og dyb matematisk viden om matematik og dens applikationer - viden, der er yderst attraktiv på arbejdsmarkedet både i industri og offentli ... [+]

Programmet vil give dig en bred og relevant viden om matematik og dets applikationer. Denne viden er i høj efterspørgsel, da morgendagens teknologi afhænger af matematiske metoder og beregninger. Programmet vil give dig viden og færdigheder, som vil være nyttige for dig i udviklingen af ​​ny teknologi, opbygning af et bæredygtigt samfund eller at drive dine egne succesfulde virksomheder.

Programmet

Kandidatuddannelsen i ingeniørmatematik er designet til at udstyre eleverne med de matematiske værktøjer til udvikling af morgendagens teknologi. Du vil have en bred og relevant viden om matematiske applikationer og metoder, der er nyttige både i privat virksomhed og i den akademiske verden, blandt andre områder. Du vil mestre matematiske metoder med applikationer inden for statistik, informationsteknologi, datalogi, energi og miljøteknik, robotik og automatisk styringsteknik samt optimering.... [-]

Sverige Eskilstuna
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mälardalen University

Vi er overbeviste om, at der er behov for bred kompetence inden for innovation og design fra et holistisk perspektiv til at håndtere fremtidige udfordringer. I det intern ... [+]

Vi er overbeviste om, at der er behov for bred kompetence inden for innovation og design fra et holistisk perspektiv til at håndtere fremtidige udfordringer. I det internationale kandidatuddannelse i Innovation og Design erhverver du specialteoretisk viden og praktiske færdigheder til at interagere på et globalt marked. Efter dine studier vil du være konkurrencedygtig på arbejdsmarkedet og forberedt til ph.d.-studier.

Programmet

Det internationale kandidatuddannelse i Innovation og Design er udviklet i samarbejde med interessenter uden for akademiet og har til formål at skabe et tydeligt link til arbejdsmarkedet. Du vil erhverve både teoretiske og praktiske kompetencer og lære om innovationsstyring, designprocesser og kommunikation i komplekse organisationer. Studiet indeholder kvalitative forskningsmetoder og færdigheder i, hvordan man samarbejder med partnere uden for universitetet i tværfaglige projekter.... [-]

Sverige Eskilstuna
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mälardalen University

Omkring 99 procent af alle computere i dag er indlejret - de findes i mobiltelefoner, spilkonsoller, digitalkameraer, biler, fly, medicinsk udstyr, husholdningsapparater, ... [+]

Omkring 99 procent af alle computere i dag er indlejret - de findes i mobiltelefoner, spilkonsoller, digitalkameraer, biler, fly, medicinsk udstyr, husholdningsapparater, robotter osv. Disse systemer bliver mere og mere intelligente for at imødekomme deres brugeres specifikke behov. Vi tilbyder en højkvalitetsuddannelse i intelligente embedded systemer, med verdensberømte ekspertlærere, industrielle studerende projekter og praktikophold, stipendier til at studere i udlandet, og en to-graders mulighed med toprangerede forskningsuniversiteter.

Programmet

Programmet er blevet anerkendt nationalt og internationalt. I 2009 modtog den et nationalt tilskud til excellence af Knowledge Foundation. Vores studerende vandt den bedste Embedded Systems Masters speciale i Sverige, anden pris i Robotics nationalmesterskab i 2011, og en studerende blev nomineret til den svenske Embedded Award 2011, som en af ​​kun 6 studerende i Sverige.... [-]

Sverige Eskilstuna
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mälardalen University

Det internationale marketingprogram giver dig ikke kun teoretisk viden om international markedsføring og forretning, men hjælper også med at udvikle de færdigheder, der e ... [+]

Vi lever i en globaliseret verden, og som en international marketingmedarbejder vil du stå over for problemer som følge af mangfoldigheden af ​​organisationer, lande og kunder. Dette program vil give dig en start ved at give dig mulighed for at udvikle dine færdigheder og viden om markedsføring, strategi og kultur samt en forskningsmetode.

Programmet

Det internationale marketingprogram giver dig ikke kun teoretisk viden om international markedsføring og forretning, men hjælper også med at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for et vellykket samarbejde inden for og mellem multinationale grupper. Det giver dig også en forståelse af ledelsen og strategien i den internationale forretning samt forskellige former for marketing.... [-]

Sverige Eskilstuna
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mälardalen University

Du får en forståelse af de centrale problemer i moderne produktions- og logistiksystemer. Du vil blive forsynet med analytiske og databehandlingsværktøjer, deres brug og ... [+]

Du får en forståelse af de centrale problemer i moderne produktions- og logistiksystemer. Du vil blive forsynet med analytiske og databehandlingsværktøjer, deres brug og omfang, så du kan styre udviklingen af ​​systemerne med succes og konkurrence.

Programmet

I dette program får du færdigheder i moderne produktions- og logistiksystemer og vil kunne analysere, evaluere og optimere løsninger. Programmet omfatter projekter sammen med industri og samfund. Dette program tilbyder en toårig pensum med i alt 120 point. En kandidatuddannelse i produktions- og logistikstyring vil også give dig en avanceret base i planlægning og optimering af produktion og logistik, herunder brug af simuleringssoftware.... [-]

Sverige Eskilstuna
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mälardalen University

Dette program giver dig mulighed for at gennemføre forandringsarbejde og forbedre din viden inden for såvel nationalt som internationalt socialt arbejde. Studier på kandi ... [+]

Dette program giver dig mulighed for at gennemføre forandringsarbejde og forbedre din viden inden for såvel nationalt som internationalt socialt arbejde. Studier på kandidatniveau indebærer en mulighed for dig at uddybe din viden og udvide dine karrieremuligheder.

Programmet

Socialt arbejde vedrører livsbetingelserne, behovene og erfaringerne fra socialt udsatte mennesker. Udgangspunktet er at forsøge at forstå og forklare sociale fænomener og problemer på individuel, gruppe- og samfundsniveau og også skabe muligheder for forandring. Forståelsen af ​​sociale spørgsmål bygger på perspektiverne af systemer, magt og rettigheder, og analysen af ​​disse er ofte kryds. Du vil udvikle en praktisk forståelse af problemløsning og forandringsprocesser, når det kommer til mennesker i socialt udsatte situationer.... [-]

Sverige Eskilstuna
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Læs mere på dansk
Mälardalen University

Spredning og voksende indflydelse af software i erhvervslivet og vores daglige liv har været fænomenal. Software engineering beskæftiger sig med design og udvikling af hø ... [+]

Spredning og voksende indflydelse af software i erhvervslivet og vores daglige liv har været fænomenal. Software engineering beskæftiger sig med design og udvikling af højkvalitets software systemer - og dermed er et stadig vigtigere område inden for datalogi. I dette program vil du få avanceret viden og praktiske færdigheder inden for software engineering.

Programmet

I løbet af dette program vil du opnå god teoretisk viden og gode færdigheder inden for tekniske softwareintensive systemer, som omfatter evnen til at klare forståelsens kompleksitet samt at udvikle dem. Du vil erhverve viden om principper for analyse, design og implementering af store og komplekse software systemer. Studerende, der gennemfører dette program, vil kunne demonstrere en forståelse af metoder og teknikker til softwarehåndtering og anvende dem på en række udviklingsscenarier. Du vil kunne udnytte global diversitet og arbejde i internationale teams. Et tæt industrielt samarbejde, herunder for eksempel industriel gæsteforelæsninger og specialeprojekter relateret til partnerindustrier som ABB, Ericsson eller Volvo, forbinder teori til praksis.... [-]

Sverige Eskilstuna
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mälardalen University

Spredning og voksende indflydelse af software i erhvervslivet og vores daglige liv har været fænomenal. Software engineering beskæftiger sig med design og udvikling af hø ... [+]

Spredning og voksende indflydelse af software i erhvervslivet og vores daglige liv har været fænomenal. Software engineering beskæftiger sig med design og udvikling af højkvalitets software systemer - og dermed er et stadig vigtigere område inden for datalogi. I dette program vil du få avanceret viden og praktiske færdigheder inden for software engineering.

Programmet

I løbet af dette program vil du opnå god teoretisk viden og gode færdigheder inden for tekniske softwareintensive systemer, som omfatter evnen til at klare forståelsens kompleksitet samt at udvikle dem. Du vil erhverve viden om principper for analyse, design og implementering af store og komplekse software systemer. Studerende, der gennemfører dette program, vil kunne demonstrere en forståelse af metoder og teknikker til softwarehåndtering og anvende dem på en række udviklingsscenarier. Du vil kunne udnytte global diversitet og arbejde i internationale teams. Et tæt industrielt samarbejde, herunder for eksempel industriel gæsteforelæsninger og specialeprojekter relateret til partnerindustrier som ABB, Ericsson eller Volvo, forbinder teori til praksis.... [-]

Sverige Eskilstuna
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

The story about MDH

Study at Mälardalen University

Mälardalen University

Mälardalens högskola
Address
Mälardalen University Västerås, Högskoleplan 1 Eskilstuna, Drottninggatan 12
Eskilstuna, Södermanland Amt, Sverige
Hjemmeside
Telefonnummer
+46 21 10 13 00