Mälardalen University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse


MDH udfører fremragende forskning inden for Future Energy and the Embedded Systems-specialisering og fremtrædende forskning inden for sundhed og velfærd samt de teknologiske og tekniske specialiseringer inden for innovation og produktrealisering.

· Fremragende faciliteter til din rådighed Faciliteterne er moderne og har lyse bygninger, der er bygget specielt til universitetet. Der er masser af forelæsningssaler og mødesteder for studerende, men også hyggelige gårdspladser og stille studieværelser. Der er masser af computerarbejdsstationer, som vores studerende kan bruge, plus adgang til et trådløst netværk til bærbare computere.

· Uddannelse med fokus på beskæftigelsesegnethed Som studerende fra Mälardalen University vil du være attraktiv på arbejdsmarkedet. Gennem uddannelse af høj kvalitet og samarbejde med det omgivende samfund forbereder vi dig til arbejdslivet. Vores uddannelser er designet i samarbejde med arbejdsgivere og evalueres konstant af dem - hvilket hjælper med at matche vores uddannelser og kurser med kravene på arbejdsmarkedet. Vores studerende har kontinuerlig tæt kontakt med deres kammerater, lærere, forskere og fremtidige arbejdsgivere, og mange af vores uddannelser har praktiske elementer. Dette kan f.eks. Være i form af studerende, der skriver deres kandidatprojekter i samarbejde med en virksomhed, eller at universitetet inviterer forretningsrepræsentanter som gæsteforelæsere.

Placeringer

Eskilstuna

Mälardalens högskola

Address
Mälardalen University
Västerås, Högskoleplan 1
Eskilstuna, Drottninggatan 12

Eskilstuna, Södermanland Amt, Sverige
Telefonnummer
+46 21 10 13 00

Norrmalm

Address
Högskoleplan,1
722 20 Norrmalm, Västmanland County, Sverige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig