Örebro University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Örebro Universitet er et af de hurtigst voksende universiteter i Sverige. Vi har 17.000 studerende og 1.200 ansatte.

Universitetet giver uddannelse og forskning i humaniora, jura, samfundsvidenskab, naturvidenskab, teknologi, sundhed, medicin, uddannelse, musik og sport videnskab. Universitetet tilbyder 800 kurser, 60 bacheloruddannelser og 30 postgraduate programmer.

Örebro Universitet samarbejder med handel og industri, amter, kommuner og organisationer i regionen såvel som nationalt og internationalt.

Örebro Universitet er en ung, moderne og hastigt voksende universitet med en ambitiøs dagsorden for fremtiden. Vi tilbyder en bred vifte af høj kvalitet kurser i engelsk, i et miljø, der er både stimulerende og støttende, og som tilbyder førsteklasses faciliteter for både studerende og ansatte. Vores campus, der ligger tre kilometer fra byens centrum, er også vært for et udvalg af caféer og restauranter samt et stort sports-kompleks med en state-of-the-art træning center. Hvad mere er, de mange nationaliteter repræsenteret af studerende og ansatte låne en international smag til vores campus.

Beliggende i hjertet af Sverige, Örebro er en dynamisk og levende by tæt ved søen Hjälmaren. Dens førsteklasses beliggenhed med Stockholm, Göteborg og Oslo inden for rækkevidde gør det til et ideelt sted at være. Lad ikke den lille by udvendige narre dig. Som studerende på Örebro Universitet vil du opleve en unik følelse af fællesskab, har nem adgang til en bred vifte af fritidsaktiviteter og få venner for livet.

Örebro Universitet tilbyder en række internationale kandidatuddannelser høj kvalitet i en række forskellige discipliner. Vores styrke er vores dynamiske og veletablerede forskningsmiljøer - hvor du som en master studerende vil være en stor bidragyder. Vi er forpligtet til undervisning af høj kvalitet og forskning, samt til iværksætterånd, med vores karriere-orienterede uddannelser, vores studerende er i stand til at høste fordelene af en af ​​de højeste beskæftigelsesfrekvenser succesrate i landet.

Placeringer

Örebro

Örebro universitet

Address
Örebro University
SE-701 82 Örebro, Örebro Amt, Sverige
Telefonnummer
+46 19 30 30 00