Örebro University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Örebro University er et ungt, moderne og hurtigt voksende universitet med en ambitiøs dagsorden for fremtiden. Vores studerende og forskere er et levende bevis på vores mål om at skabe et attraktivt sted for både arbejde og studier.

Main Campus - ORU

Vores vision - modet til at gennemgå og evnen til at udvikle sig - er basen i vores hverdag. Vores kandidatstuderende kommer fra hele verden og drager fordel af tæt kontakt med andre studerende, lærere, forskere og professorer - vores klassestørrelser er aldrig mere end 30 studerende.

Vi tilbyder internationale kvalitetsprogrammer af høj kvalitet inden for en række forskellige discipliner: samfundsvidenskab, kommunikation, statistik, informatik, kemi, robotik, medicin, fysiologi og økonomi.

Vi har to campusser - hovedcampus og vores specialiserede medicinske campus.
Begge har gode forbindelser til Örebro centrum og er tæt på naturen.

Örebro har også et af det bredeste udvalg af sportsgrene og begivenheder, der er tilgængelige i enhver by i Sverige, og er misundelsesvis beliggende - Stockholm, Göteborg og endda Oslo kan nås direkte fra Örebro.

Vi har en række afdelinger, der er nedsat for at hjælpe OU fra at registrere interesse til at registrere dig til studiet. Som en potentiel studerende kan y OU få direkte hjælp med ansøgningsprocessen; når den er accepteret, tilbyder vi dedikeret support med indkvartering, visumforespørgsler og mere. Når y OU ankommer i Örebro, y OU vil blive mødt af vores Student support team, der organiserer et omfattende introduktionsprogram for nyankomne.

Hvis y OU søger at studere en høj kvalitet kandidatuddannelse og opleve det bedste, Sverige har at tilbyde, overveje Örebro University som dit første valg.

Placeringer

Örebro

Örebro universitet

Address
Örebro University

SE-701 82 Örebro, Örebro Amt, Sverige
Telefonnummer
+46 19 30 30 00

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig