Stockholm University - Stockholm Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Stockholm Business School tilhører Stockholms Universitet.

Universitetet, der dateres tilbage til 1878, er et regionalt center for forskning og uddannelse, der ligger i et vidunderligt kulturelt og naturligt miljø i verdens første nationale bypark.

SBS - Handelshøjskolen i Stockholm er ansvarlig for at uddanne virksomhedsledere og ledere i fremtiden både i den private og offentlige sektor. Skolen har til formål at udvikle læringsprocessen på en sådan måde, at kreativ tænkning og kritisk ræsonnement er vejledende principper for hele uddannelsen. Vores kurser er baseret på den nyeste forskning. Nære kontakter med erhvervslivet og forskningen både nationalt og internationalt giver os mulighed for at tilbyde en tværnational uddannelse. Vi har mere end 3.500 studerende, omkring halvfjerds foredragsholdere / forskere, ca. 40 ph.d.-studerende og omkring tredive administrativt ansatte. Vi arbejder tæt sammen med universiteter i Sverige og i udlandet.

SBS er beliggende i restaurerede bygninger fra 1912 i det traditionelle Kräftriket campusområde, smukt beliggende nær den maleriske sø Brunnsviken. Området er inden for gåafstand fra Stockholms centrum, der er let tilgængeligt med offentlig transport.

Få mere at vide på www.sbs.su.se/en

Placeringer

Stockholm

Stockholm University

Address
Roslagsvägen 101, Kräftriket

Stockholm, Stockholm County, Sverige
Telefonnummer
+46 8 16 20 00

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: