Stockholm School of Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En unik Business School

Handelshøjskolen i Stockholm (SSE) er den førende handelsskole i Norden med et unikt forretningsnetværk, privat finansiering og lille afhængighed af statsstøtte. I mere end et århundrede har SSE uddannet talentfulde kvinder og mænd til ledende stillinger inden for erhvervslivet og den offentlige sektor.
SSE tilbyder bachelor og master programmer sammen med højt anset Ph.d., MBA, og Executive Education programmer. Ca. 2.000 studerende er registreret i programmer på forskellige niveauer.

Samarbejde med erhvervslivet

SSE blev grundlagt i 1909 gennem virksomhedens verden og har udviklet sig i tæt dialog med industrien og samfundet som helhed. Efterhånden som globaliseringen accelereres og nye udfordringer opstår, har tætte relationer med virksomhedsledere, politikere, politikere og eksperter bane grundlag for fremragende forskning. Det svenske erhvervsliv og skolen har opretholdt de tætte bånd. I dag har SSE mere end 100 Corporate Partners.

Internationale netværk

SSE har opnået et ry for ekspertise, både i Sverige og rundt om i verden. Skolen samarbejder med flere førende højere læreanstalter over hele verden. I 1999 blev SSE den første handelsskole i Sverige for at modtage verdens førende internationale akkreditering for business school, EQUIS og har siden opretholdt akkreditering. Dette bekræfter, at alle SSE's hovedaktiviteter, undervisning og forskning er af de højeste internationale standarder. Endvidere er SSE den eneste svenske medlemsinstitution i CEMS (Global Alliance in Management Education) og PIM (Partnership in International Management).
SSE er også den eneste nordiske repræsentant i ICEDR, et samfund bestående af de 25 førende erhvervsskoler (Harvard University, MIT, Wharton) og 40 af de førende virksomheder (ABB, Deutsche Bank , Unilever, Ericsson for at nævne nogle få) i verden.

Executive Education på SSE

IFL Executive Education på SSE er et datterselskab af SSE, der tilbyder åbent tilmelding og tilpassede programmer til nøglepersonale i private virksomheder og offentlig administration. IFL Executive Education på SSE tilbyder udviklingsprogrammer af højeste kvalitet, der tager sigte på at styrke virksomhedernes, organisationernes og individernes konkurrenceevne.

Placeringer

Stockholm

Address
Stockholm School of Economics
Sveavägen 65

Stockholm, Stockholm County, Sverige
Telefonnummer
+46-8-736 90 00

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited