Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

En unik Business School

Handelshøjskolen i Stockholm (SSE) er den førende handelsskole i Norden med et unikt forretningsnetværk, privat finansiering og lille afhængighed af statsstøtte. I mere end et århundrede har SSE uddannet talentfulde kvinder og mænd til ledende stillinger inden for erhvervslivet og den offentlige sektor.
SSE tilbyder bachelor og master programmer sammen med højt anset Ph.d., MBA, og Executive Education programmer. Ca. 2.000 studerende er registreret i programmer på forskellige niveauer.

Samarbejde med erhvervslivet

SSE blev grundlagt i 1909 gennem virksomhedens verden og har udviklet sig i tæt dialog med industrien og samfundet som helhed. Efterhånden som globaliseringen accelereres og nye udfordringer opstår, har tætte relationer med virksomhedsledere, politikere, politikere og eksperter bane grundlag for fremragende forskning. Det svenske erhvervsliv og skolen har opretholdt de tætte bånd. I dag har SSE mere end 100 Corporate Partners.

Internationale netværk

SSE har opnået et ry for ekspertise, både i Sverige og rundt om i verden. Skolen samarbejder med flere førende højere læreanstalter over hele verden. I 1999 blev SSE den første handelsskole i Sverige for at modtage verdens førende internationale akkreditering for business school, EQUIS og har siden opretholdt akkreditering. Dette bekræfter, at alle SSE's hovedaktiviteter, undervisning og forskning er af de højeste internationale standarder. Endvidere er SSE den eneste svenske medlemsinstitution i CEMS (Global Alliance in Management Education) og PIM (Partnership in International Management).
SSE er også den eneste nordiske repræsentant i ICEDR, et samfund bestående af de 25 førende erhvervsskoler (Harvard University, MIT, Wharton) og 40 af de førende virksomheder (ABB, Deutsche Bank , Unilever, Ericsson for at nævne nogle få) i verden.

Executive Education på SSE

IFL Executive Education på SSE er et datterselskab af SSE, der tilbyder åbent tilmelding og tilpassede programmer til nøglepersonale i private virksomheder og offentlig administration. IFL Executive Education på SSE tilbyder udviklingsprogrammer af højeste kvalitet, der tager sigte på at styrke virksomhedernes, organisationernes og individernes konkurrenceevne.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Stockholm School of Economics

MSc i regnskabsføring, værdiansættelse og økonomistyring er designet til at forberede eleverne til karriere som finansanalytiker, virksomhedskontroller, finansdirektør (C ... [+]

Som kandidat fra dette program vil du have en dyb forståelse for, hvordan finansielle og ikke-finansielle kontroller kan integreres og bruges til styring i multinationale virksomheder, hvor store virksomheder rapporterer til eksterne aktionærer og interessenter, og hvordan de evaluerer de finansielle og ikke-finansielle resultater af virksomheder.

Nøgleemner omfatter regnskabsprincipper, virksomhedskontrol, kapitalbudgettering, finansanalyse og virksomhedernes værdiansættelse. På alle disse kurser vil SSE tage et analytisk og internationalt perspektiv. For eksempel underviser SSE ikke i den svenske regnskabspraksis for SSE, men fokuserer på de vigtigste begreber og principper, der ligger bag de fleste internationale regnskabsstandarder som IFRS. Derfor bliver de indsigter, du får i programmet, også værdifulde også når konkrete finansielle standarder ændres. SSE ser regnskab som et sprog, du skal forstå for at kunne analysere og forstå en virksomhedsvirksomhed korrekt.... [-]

Sverige Stockholm
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Stockholm School of Economics

Moderne forretningsmiljøer er præget af løbende og hurtig ændring. Organisationer, uanset alder, størrelse eller industri, skal identificere og forfølge nye muligheder fo ... [+]

Master of Science Program i Business & Management vil udvikle de ledelsesmæssige viden og færdigheder, der er nødvendige for at udmærke sig i dagens organisationer. Programmet vil forberede dig til at dygtig handle og træffe beslutninger i højt usikre og komplekse miljøer.

Disse sammenhænge kræver innovativ markedsføring kampagner, nye produkt udviklingsprocesser, transformation projekter, dynamiske strategier og organisationer. Disse er grundlæggende middel til både spirende iværksætterprojekter og etablerede virksomheder, der stræber efter at opretholde deres kant gennem løbende fornyelse.

Kernen pensum i programmet bygger på de faglige discipliner i ledelse og markedsføring. Disse discipliner tilbyde vitale redskaber til næste generation ledere, der har brug for at kombinere kreativitet og nytænkning med markedsanalyser og kommunikationsstrategier, til at styre projekter og køre forandringer inden for og på tværs af organisationer, og til at integrere viden fra forskellige områder og sociale netværk.... [-]

Sverige Stockholm
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Stockholm School of Economics

Leder, samarbejder, inspirerer og inspireres. Behør udfordringerne i ledelse, innovation og strategi i globale organisationer gennem dybtgående kurser, levende projekter ... [+]

Elsker du at møde nye mennesker og kulturer, leder og samarbejder, inspirerer og bliver inspireret af talentfulde fagfolk fra forskellige baggrunde? Velkommen til International Business!

MSc i International Business giver dig værktøjer til at mestre udfordringer i ledelse og strategi i globale organisationer. Programmet kombinerer avanceret analytisk træning med aktiv læring i virkelige projekter sammen med SSE og CEMS samarbejdspartnere. Ved optagelse til kandidatuddannelsen i International Business er kandidater forhåndsgodkendt til CEMS MIM.

Du vil arbejde på et avanceret niveau med emner fokuseret på at køre og udvikle globale organisationer. SSE anvender strategi- og marketingværktøjer til at sætte firmaet i kontekst og undersøge, hvordan virksomheder påvirker deres konkurrencedygtige miljøer. Du lærer også, hvordan virksomhederne vokser og trives indefra, gennem innovationer og ledelsespraksis, der bygger operationel excellence. I sidste ende vil du lære at forbedre dem og de ting, de gør.... [-]

Sverige Stockholm
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Stockholm School of Economics

Den toårige kandidatuddannelse i økonomi (120 ECTS) giver dig mulighed for at tackle udfordrende økonomiske problemer og fremragende værktøjer til at forfølge karriere i ... [+]

Den toårige kandidatuddannelse i økonomi (120 ECTS) vil udstyre dig til at løse udfordrende økonomiske problemer og give dig fremragende værktøjer til at forfølge karriere i både den offentlige og den private sektor.

Programmet lægger vægt på problemløsning færdigheder, der kan anvendes i en bred vifte af indstillinger og tilbyder en uvurderlig start på din karriere. Ved hjælp af moderne økonomisk analyse og kvantitative empiriske metoder giver programmet dig værktøjer til at analysere komplekse virkelige problemer i den offentlige politik, såvel som i private virksomheder og internationale organisationer.

To specialiseringer tilbydes:

Anvendt økonomisk analyse.International økonomi.... [-]
Sverige Stockholm
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Stockholm School of Economics

MSc i økonomi kombinerer en stringent, forskningsbaseret pensum med omfattende real-world applikationer og operationelle færdighedsopbygning. ... [+]

Programmet er undervist af erfarne fakulteter med fremragende ekspertise inden for finansielle emner. Emner dækket omfatter moderne kapitalmarkeder, værdiansættelse (inklusive optioner), fast indkomst og kapitalstruktur. Valgfag omfatter Value Investing, Omstrukturering, Fusioner og Acquisitions, Private Equity og International Finance.

Master of Finance har været et af de mest populære kandidatuddannelser i Europa takket være et godt læringsmiljø og fremragende karrieremuligheder, der tilbydes efter eksamen. Finans kandidater forfølge karriere i investment banking, corporate finance, private equity, investeringsstyring, rådgivning, samt ikke-finansielle positioner. De store finansielle firmaer fra Stockholm og London besøger regelmæssigt campus og ansætter mange af vores kandidater.... [-]

Sverige Stockholm
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

SSE Student Stories: a passion for learning