Stockholm University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det Naturvidenskabelige Fakultet ved Stockholm University er det største naturvidenskabelige fakultet i Sverige og er blandt de 100 største videnskabelige fakulteter i verden på Shanghai-rangeringen. Fakultetet tilbyder uddannelse i topklasse i en række programmer og kurser, på kandidatniveau gives der mere end 30 studieprogrammer på engelsk.

Hvorfor studere ved Sveriges største videnskabelige fakultet?

Videnskabelig forskning inkluderer alt fra undersøgelse af de mindste komponenter i materien til opdagelse og analyse af interstellare fænomener. Men der er mere ved det end forskning.

Kombination af studier i videnskab med studier i sprog, økonomi eller endda kommunikation kan gøre dine kompetencer og profil mere attraktiv for arbejdsmarkedet. Stockholm University tilbyder studerende denne mulighed med sin brede vifte af kurser inden for samfundsvidenskab og humaniora. Forskere og matematikere findes i den mest varierede jobstilling fra finansielle analytikere, efterforskere, forfattere, konsulenter, sælgere eller projektledere inden for mange forskellige områder. Den brede vifte af kurser, der tilbydes, både inden for naturvidenskab og andre områder samt muligheden for at vælge den retning, der bedst passer til dig - med den yderligere mulighed for senere at skifte spor, eller supplere dine studier med et nyt emne - øge dine chancer for succes på jobmarkedet.

Forskere og matematikere verden over arbejder med fremtiden. Det kan være at lave mere pålidelige vejrudsigter, udvikle nye og bedre stoffer, forbedre miljøbeskyttelsen eller skabe sundere fødevarer. I en international undersøgelse af universitetsuddannernes beskæftigelsesegnethed rangerede Stockholm University højest i Sverige, andet i Skandinavien og 62 på verdensplan.

Fakultetet tilbyder både programmer og kurser på bachelor- og kandidatniveau på engelsk. Det generelle niveau for engelskfærdigheder i Sverige er meget højt i henhold til det engelske kvalifikationsindeks. Sverige er blevet rangeret i top 5 siden indekset startede for seks år siden og er blevet rangeret som nummer et tre gange. Ud over det generelle engelskkundskapsniveau har Stockholm University en international undervisnings- og forskningspersonale og lang erfaring med at give kurser på engelsk.

Vores kurser er tæt knyttet til den aktuelle forskning, der udføres på naturvidenskabelige fakultet, og et flertal af vores lærere er aktive forskere. Se mere information om vores internationale kandidatuddannelser.

Livet som studerende i Stockholm

Stockholm er Sveriges hovedstad og et af de mest fremtrædende akademiske centre i Nordeuropa. Byen består af flere øer og er omgivet af vand. Vandet er så rent, at du faktisk kan svømme midt i byen. Om sommeren går solen aldrig helt ned, og folk samles i åbne barer, restauranter og parker for at nyde lyset og det tempererede klima. Om vinteren er det ofte muligt at skøjteløb midt i byen.

Stockholm tilbyder højere uddannelse af højeste internationale standard på velkendte universiteter og universitetshøjskoler, herunder fremtrædende institutioner som Karolinska Institutet, KTH Royal Institute of Technology, Stockholms Skole for Økonomi og Stockholm University .

Gennem årene har ikke mindre end tolv nobelprisvagter været aktive på disse universiteter og universitetshøjskoler inden for fysiologi og medicin, fysik, økonomi og kemi.

Placeringer

Östermalm

Address
Universitetsvägen,10 A
106 91 Östermalm, Stockholm County, Sverige

Programmer

MSc
Denne skole tilbyder også: