Umeå University - Faculty of Science and Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Umeå Universitet blev grundlagt i 1965 og er Sveriges femte ældste universitet. I dag har vi en stærk international og multikulturel tilstedeværelse med studerende, lærere og forskere fra hele verden. Som en af ​​de førende omfattende universiteter i nationen lever vi med begejstring, kreativitet og friske ideer.

Vi stræber konstant mod at være et af Skandinavien og Europas bedste miljøer til uddannelse , forskning og samfundsmæssigt engagement, som imødekommer udfordringerne i et stadigt voksende globalt samfund.

Vores Campus

Umeå Universitets Campus Umeå er hovedcampus og mønsteret efter American Campus-modellen. Derfor foregår næsten alle de kurser og programmer, der undervises på engelsk på Campus Umeå eller på det tilstødende Universitetshospital.

Campus Umeå

Der er faktisk to campusser i Umeå, den største by i det nordlige Sverige. Campus Umeå er Umeå Universitets hovedcampus og fokuscenter, og langt de fleste kurser og programmer holdes i sine mange bygninger og faciliteter. Universitetsbiblioteket med sine 1,2 millioner volumener og Universum, campus'ens hub, med sine pubber, caféer, restauranter, boghandel, studielokaler mv. Ligger også på Campus Umeå

Umeå Kunst Campus

Umeå Kunst Campus - som i øjeblikket er i udvikling - ligger på østsiden af ​​byen ved de naturskønne bredder af Umeå og ligger inden for kort gåafstand fra Campus Umeå. Det er vært for Umeå Institut for Design, Umeå Kunstakademi og Ny Umeå Arkitektskole. HUMlab-X har også fået plads på denne nye "kunstneriske campus" sammen med Bildmuseet, Umeå Universitets museum for samtidskunst og visuel kultur.

Campus Skellefteå og Campus Örnskoldvik

Vores campus i Skellefteå og Örnsköldvik tilbyder hovedsagelig programmer og kurser med regionale bånd, både på fuld tid og deltid på et langsommere studie tempo. Uddannelsesprogrammerne er udviklet og designet i overensstemmelse med en oversigt over behovene med den lokale eller regionale forbindelse.

Andre undersøgelsessteder

Umeå Universitet har også tilstedeværelse i mange andre byer og kommuner i Nordsverige, herunder Lyksele og Kiruna. Derudover har tusindvis af mennesker, der er indskrevet i vores brede udvalg af fjernundervisningskurser og -programmer, fleksibilitet til primært at studere i deres hjemmemiljøer.

Placeringer

Umeå

Address
Campus Umeå
Petrus Laestadius väg

SE-901 87 Umeå, Västerbotten Amt, Sverige

Skellefteå

Address
Campus Skellefteå
Building C on campus,
Bockholmsvägen 23

SE-931 87 Skellefteå, Västerbotten Amt, Sverige