Umeå University - Faculty of Science and Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Umeå Universitet blev grundlagt i 1965 og er Sveriges femte ældste universitet. I dag har vi en stærk international og multikulturel tilstedeværelse med studerende, lærere og forskere fra hele verden. Som en af ​​de førende omfattende universiteter i nationen lever vi med begejstring, kreativitet og friske ideer.

Vi stræber konstant mod at være et af Skandinavien og Europas bedste miljøer til uddannelse , forskning og samfundsmæssigt engagement, som imødekommer udfordringerne i et stadigt voksende globalt samfund.

Vores Campus

Umeå Universitets Campus Umeå er hovedcampus og mønsteret efter American Campus-modellen. Derfor foregår næsten alle de kurser og programmer, der undervises på engelsk på Campus Umeå eller på det tilstødende Universitetshospital.

Campus Umeå

Der er faktisk to campusser i Umeå, den største by i det nordlige Sverige. Campus Umeå er Umeå Universitets hovedcampus og fokuscenter, og langt de fleste kurser og programmer holdes i sine mange bygninger og faciliteter. Universitetsbiblioteket med sine 1,2 millioner volumener og Universum, campus'ens hub, med sine pubber, caféer, restauranter, boghandel, studielokaler mv. Ligger også på Campus Umeå

Umeå Kunst Campus

Umeå Arts Campus (konstnärligt campus) - i øjeblikket under udvikling - ligger på østsiden af byen ved de naturskønne bredder af Umeå-floden og er inden for kort gåafstand fra Campus Umeå. Det er vært for Umeå Institut for Design, Umeå Kunstakademi og Umeå Arkitektskole. HUMlab-X har også fået en plads på dette Arts-campus sammen med Bildmuseet, Umeå Universitets museum for moderne kunst og visuel kultur.

Onlineuddannelse

Foruden campusuddannelse har tusinder af mennesker, der er tilmeldt vores store udvalg af fjernundervisningskurser og -programmer, fleksibiliteten ved primært at studere i deres hjemmemiljøer.

Placeringer

Umeå

Address
Campus Umeå
Petrus Laestadius väg

SE-901 87 Umeå, Västerbotten Amt, Sverige