Umeå School of Business, Economics and Statistics - Umeå University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Umeå Handels-, økonomi- og statistikskole

Umeå USBE , økonomi- og statistikskole ( USBE ) er en campusskole og har over 170 medarbejdere, herunder ca. 90 ph.d.-studerende og forskere. Aktiviteterne består af forskning og undervisning i erhvervsøkonomi, økonomi og statistik. Skolen tilbyder syv kandidatuddannelser, fire kandidatuddannelser, to bachelorprogrammer og kurser. Vi har mere end 2000 studerende gennem vores programmer / år.

Internationalt udveksling er en vigtig del af studentelivet på Umeå Handels- og økonomi . Vores 70 partneruniversiteter rundt om i verden sender studerende til Umeå hvert år, og ca. 45% af vores erhvervskandidater har brugt et eller to semestre i udlandet som led i deres læseplaner.

Internationalisering

En skole med internationale forbindelser Et primært mål for Umeå Business School og økonomi er at tilbyde studerende et internationalt studiemiljø. Dette inkluderer mulighed for at forfølge studier i udlandet, at modtage kursusundervisning på engelsk og studere i miljøet af et stort antal internationale studerende og gæsteprofessorer. Forskningsudvekslinger er almindelige, og mange internationalt aktive forskere kommer til Umeå i varierende perioder.

Placeringer

Umeå

Address
Umeå, Västerbotten Amt, Sverige

Akkrediteringer

AACSB Accredited