Læs den officielle beskrivelse

banner

Om East London University

Grundlagt i 1998, East London University er en af ​​landets førende private universiteter.

Universitetets S1 hektar campus, et par kilometer syd for downtown East London, er hjemsted for mere end 2.300 studerende rapporteringskrav fra alle regioner i Sydafrika og 27 andre lande.

Uanset hvad de studerer, East London University studerende gå i gang med en personlig dannelsesrejse, der hjælper dem fi nde og følge deres individuelle formål.

Mission og formål

East London University giver adgang til muligheder videregående uddannelser, der giver studerende til at udvikle viden og færdigheder er nødvendige for at nå deres faglige mål, forbedre effektiviteten af ​​deres organisationer, og yde lederskab og service til deres lokalsamfund.

Formål

  • For at lette kognitive og effektiv elevernes læring-viden, færdigheder og værdier, og for at fremme brugen af ​​denne viden i den studerendes arbejdsplads.
  • At udvikle kompetencer i kommunikation, kritisk tænkning, samarbejde og information udnyttelse, sammen med en forpligtelse til livslang læring for styrkelse af elevernes muligheder for karriere succes.
  • At give undervisning, der bygger bro mellem teori og praksis gennem videnskabelige medarbejdere, der bringer til deres klasseværelse ikke kun avancerede akademisk forberedelse, men også de færdigheder, der kommer fra den nuværende praksis med deres erhverv.
  • For at bruge teknologien til at skabe effektive måder og midler til undervisning, der udvider adgangen til læringsressourcer og der forbedrer samarbejdet og kommunikation for forbedret elevernes læring.
  • For at vurdere elevernes læring og anvende vurderingsmetoder data til at forbedre undervisningen / learning system, læseplaner, instruktion, læringsressourcer, rådgivning, og tjenester for studerende.
  • At være organiseret som en privat institution for at fremme en ånd af innovation, der fokuserer på at levere faglig kvalitet, service, ekspertise, og bekvemmelighed til arbejdsmiljøet studerende.
  • For at generere de finansielle ressourcer, der er nødvendige for at støtte universitetets mission.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

East London University

... [+]

Program

Denne 2-årige Postgraduate Master's Degree tildeler 120 ECTS-point fordelt på 4 semestre på 15 uger hver: 96 obligatoriske ECTS-point (inklusive 18 ECTS-point ved afslutning af en obligatorisk faglig praktik og 12 ECTS-point til kandidatprojektet i slutningen af program) og 24 valgfrie ECTS-point valgt et katalog på 48 valgfrie ECTS-tal. Studerende vil have til at vælge mellem 2 mindreårige:

Særlige projekter relateret til bæredygtighed og mode er også inkluderet i dette mindre studieområde.

[-]
Sydafrika East London
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
East London University

I en tid med nye forretninger, formlen for succes kræver mere end at klikke gennem regneark eller sensationsprægede overskrifter fra aktiemarkedet tickers. Her på East Lo ... [+]

I en tid med nye forretninger, formlen for succes kræver mere end at klikke gennem regneark eller sensationsprægede overskrifter fra aktiemarkedet tickers. Her på East London University, er vores største indsigter født fra en hands-on forståelse af, hvordan fi nansiering kan forbedre folks liv. Vi inviterer dig til at rulle ærmerne op - og komme ned til erhvervslivet.

Denne Postgraduate Master program vil forberede dig til en position i finansloven felt (Analyst, Quant, Risk Management, etc.). Master i Finance giver up-to-the minutter viden i de mest innovative områderne finansiering, herunder geopolitik, adfærdsmæssige finansiering, risikostyring og islamisk finansiering. Føreren vil også udstyre dig med en praktisk og anvendt viden, samt de ekstra værdier, du bliver nødt til at få succes som en finansmand. Føreren kombinerer akademisk stringens af analyseværktøjer med oplevelsen af ​​erfarne fagfolk.... [-]

Sydafrika East London
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
East London University

Dagens kyndige marketing og kommunikation ledere begynder ved endepunkterne: de tanker, adfærd og handlinger køberen. De kender betydningen af ​​differentiering, og hvord ... [+]

Dagens kyndige marketing og kommunikation ledere begynder ved endepunkterne: de tanker, adfærd og handlinger køberen. De kender betydningen af ​​differentiering, og hvordan man etablerer en unik og ownable brand position i hovederne på en målgruppe. De forstår at udnytte forbrugerindsigt at levere action-inspirerende budskaber og anvende nye datakilder til at informere prisfastsættelse, emballage og salgsfremmende strategier. Og de gør det hele samtidig bygge højt udfører teams og holde en klar linje af syne på markedsandele, volumen og ROI.

ELU s Marketing Program lærer dig, hvordan du navigerer nutidens udfordringer, mens grundstødning dig i tid-testet teori, så du vil du være parat til at lede fremtidens innovationer.... [-]

Sydafrika East London
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
East London University

The East London Visual Arts og Film program er designet til en ny generation af fortællere: kunstnere, der deler en passion for visuel og scenekunst på tværs af en bred v ... [+]

The East London Visual Arts og Film program er designet til en ny generation af fortællere: kunstnere, der deler en passion for visuel og scenekunst på tværs af en bred vifte af medier og ønsker at lære ved at gøre deres egne projekter i en hands-on, intensivt program .

Vores programmer balance studiet af fartøjet med praktisk erfaring til at uddanne eleverne til at være de bedste fi lmmakers og visuelle kunstnere og kunstnere, de kan være. Dette opnås ved en stram tidsplan for klasseundervisning, hands-on workshops, og umiddelbar praktisk erfaring.

Programmet forbereder den næste generation af smarte screen kreative. Den bygger kreative og tekniske færdigheder afgørende for at lykkes i dagens fi lm, tv og nye medier industrier. Vores professionelle vejledere og høj kaliber gæstetalere lære de grundlæggende elementer i historiefortælling, produktion og skærm business-færdigheder.... [-]

Sydafrika East London
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
East London University

Dette Postgraduate Master program vil forberede dig til det store felt af kommunikation. Kommunikationschefen undersøger effektiv vs ineffektiv kommunikation og de specia ... [+]

Dette Postgraduate Master program vil forberede dig til det store felt af kommunikation. Kommunikationschefen undersøger effektiv vs ineffektiv kommunikation og de specialister, der bruger den. Studerende konfronterer ægte kommunikationsproblemer, udvikler brugbare kommunikationsevner og bygger en stærk portefølje.

Programmål

Dette fuldtidsprogram vil sætte dig i arbejde med virkelige verdensprojekter og hands-on

Opgaver, der drejer sig om følgende fagområder:

1. Kommunikationsforskning

2. PR og medier

3. Digital kommunikation

Program

Denne 2-årige Postgraduate Master's Degree tildeler 120 ECTS-point fordelt på 4 semestre på 15 uger hver: 96 obligatoriske ECTS-point (inklusive 18 ECTS-point ved afslutning af en obligatorisk faglig praktik og 12 ECTS-point til kandidatprojektet i slutningen af program) og 24 valgfrie ECTS-point valgt et katalog på 48 valgfrie ECTS-tal. Studerende vil beslutte mellem 2 mindreårige:... [-]

Sydafrika East London
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
East London University

Denne Postgraduate kandidatuddannelse vil forberede dig til en position i webudvikling. Denne ret nye grad blev formet af arbejdsgivere, der udtrykte deres behov for meda ... [+]

Denne Postgraduate kandidatuddannelse vil forberede dig til en position i webudvikling. Denne ret nye grad blev formet af arbejdsgivere, der udtrykte deres behov for medarbejdere med web-udvikling færdigheder: database management, computernetværk, informationssikkerhed, webapplikationer mv. Dette program er skræddersyet til at imødekomme denne efterspørgsel ved at afbalancere fundamentale områder af forståelse og problemløsning med vægt på web-centreret teknologier. Vores kandidater er umiddelbart produktive og adaptiv som programmører, webudviklere, softwareudviklere, software arkitekter, web-applikationer udviklere.

Program Mål... [-]

Sydafrika East London
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
14 Stewart Drive
Berea

East London, Eastern Cape, 5241 ZA
Social Media