East London University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

banner

Om East London University

Grundlagt i 1998, East London University er en af ​​landets førende private universiteter.

Universitetets S1 hektar campus, et par kilometer syd for downtown East London, er hjemsted for mere end 2.300 studerende rapporteringskrav fra alle regioner i Sydafrika og 27 andre lande.

Uanset hvad de studerer, East London University studerende gå i gang med en personlig dannelsesrejse, der hjælper dem fi nde og følge deres individuelle formål.

Mission og formål

East London University giver adgang til muligheder videregående uddannelser, der giver studerende til at udvikle viden og færdigheder er nødvendige for at nå deres faglige mål, forbedre effektiviteten af ​​deres organisationer, og yde lederskab og service til deres lokalsamfund.

Formål

  • For at lette kognitive og effektiv elevernes læring-viden, færdigheder og værdier, og for at fremme brugen af ​​denne viden i den studerendes arbejdsplads.
  • At udvikle kompetencer i kommunikation, kritisk tænkning, samarbejde og information udnyttelse, sammen med en forpligtelse til livslang læring for styrkelse af elevernes muligheder for karriere succes.
  • At give undervisning, der bygger bro mellem teori og praksis gennem videnskabelige medarbejdere, der bringer til deres klasseværelse ikke kun avancerede akademisk forberedelse, men også de færdigheder, der kommer fra den nuværende praksis med deres erhverv.
  • For at bruge teknologien til at skabe effektive måder og midler til undervisning, der udvider adgangen til læringsressourcer og der forbedrer samarbejdet og kommunikation for forbedret elevernes læring.
  • For at vurdere elevernes læring og anvende vurderingsmetoder data til at forbedre undervisningen / learning system, læseplaner, instruktion, læringsressourcer, rådgivning, og tjenester for studerende.
  • At være organiseret som en privat institution for at fremme en ånd af innovation, der fokuserer på at levere faglig kvalitet, service, ekspertise, og bekvemmelighed til arbejdsmiljøet studerende.
  • For at generere de finansielle ressourcer, der er nødvendige for at støtte universitetets mission.

Placeringer

East London

Address
14 Stewart Drive
Berea

5241 East London, Eastern Cape, Sydafrika

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig