Læs den officielle beskrivelse

Pulserende, multikulturel og dynamisk, det Johannesburg Universitet (UJ) deler tempo og energi kosmopolitiske Johannesburg, den by, hvis navn den bærer. Stolt sydafrikanske, universitetet er i live ned til sine afrikanske rødder, og velforberedt for sin rolle i aktualisere det potentiale, de videregående uddannelser gælder for kontinentets udvikling.

Den fænomenale succes for universitetet er en, der har overrasket kritikere og vandt over skeptikere. At være en institution, der roser sig i sin tilgængelige ekspertise, efter kun 11 år UJ har etableret sig som en institution i den globale ekspertise og verdensklasse statur.

I sine første fem leveår, UJ fordoblet sin akkrediterede forskningsresultater og øget antallet af fremtrædende sydafrikanske Research Stole fra ingen til syv. Denne bemærkelsesværdigt resultat blev nået i god tid inden det fastsatte mål for 2015. 2010 forskning resultat Det var resultatet af UJ ønske, i den indledende periode, til at etablere UJ som en grundig forskning fokuseret universitet.

UJ er den første og eneste afrikanske universitet optaget til den højt respekterede konsortium af 28 forskningsintensive universiteter i verden, Universitas 21 - en vigtig blåstempling af den stigende internationale statur UJ.

UJ prale verdensklasse, internationalt anerkendte akademiske programmer baseret på læseplaner informeret af banebrydende udvikling i både bachelor og postgraduate uddannelse. UJ programmer inden for sine ni fakulteter, er designet til at forberede de studerende til arbejdsmarkedet og for globalt medborgerskab. Universitetet har fire campusser, nemlig Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; Den Doornfontein Campus; og Soweto Campus.

Baseret på valg af UJ Orange Tæppe førsteårsstuderende - dem med en APS score lig med og større end 40 point - flagskibsprogrammerne omfatter: Regnskab; Elektrisk og elektronisk / mekanisk / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Law / HD Law; Matematik / anvendt matematik; IT / Computer Sciences; Humanfysiologi; Optometri; Finans; Psykologi; og læreruddannelsen.

For at gøre UJ undervisningsmæssige, forskning og innovation mål til en realitet, UJ har i løbet af de seneste otte år, investeret i over R2 milliarder i opgradering og udvidelse af levende og læring faciliteter på alle sine campusser og til at skabe et sikkert og sikker, verdensklasse læring og forskningsmiljø for både medarbejdere og studerende.

UJ også indført håndholdte enheder (en tablet eller bærbare computer) i første års klasseværelser i 2014, i et forsøg på at forbinde disse unge hjerner med den verden af ​​e-viden, som de vokser i, og at omdanne deres evne til at bidrage og konkurrere.

UJ Graduate succesrate er nu 83,4%, og den samlede årlige graduate produktion er på over 11.400 studerende. Universitetets første år Experience-programmet (FYE), et initiativ der tilbyder faglige færdigheder forstærkning med en accent på studerende mentorordninger medstuderende, er en af ​​de støtteprogrammer, der hjælper lette skole til universitet overgang. Næsten 1.300 studerende tutorer, valgt fra tredje-års niveau og op, fungerer som en grænseflade mellem studerende og undervisere. UJ også indført akademiske rådgivere i kollegier og godkendt off-campus indkvartering faciliteter. Under UJ Academic Excellence program, er 250 studievejledere betjener 2.000 første-års studerende på 25 boliger.

Bemærkelsesværdige, også er at UJ, med mere end 49.500 elever; 2.300 internationale studerende; 6.700 kandidater og berømte videnskabelige medarbejdere, er en institution med en beundringsværdig graduering sats. UJ er hjemsted for 133 bedømte forskere, hvoraf seks er A-mærket, og har syv National Research Foundation stole. Derudover er det producerer flest sorte revisorer på alle akkrediterede boligområder universiteter i landet.

Mens UJ forfølger globale ekspertise og statur, påtænker at universitetet nationalt lydhør på en måde, som kun UJ kan. I denne forbindelse blandt Sydafrikas seks førende universiteter, kun UJ held giver adgang til næsten 2.000 første års studerende, der kommer fra de fattigste samfund, at give dem, hvor det er nødvendigt, med top-up NSFAS finansiering, stipendier og to sunde måltider om dagen .

I de næste ti år, har UJ sæt seks strategiske mål, nemlig:

Global Excellence i forskning og innovation.
Global Excellence i undervisning og læring.
En international profil Fit for Global Excellence og statur.
En fremragende Student Experience.
Active Global Reputation Management, og
En institution og People Fit for Global Excellence og statur.

Vision

En international Universitet valg, forankret i Afrika, dynamisk forme fremtiden.

Mission

Inspirerende sin samfund til at omdanne og tjene menneskeheden gennem innovation og samarbejde udøvelse af viden.

Værdier

IMAGINATION SAMTALE REGENERATION ETISK FOUNDATION

Udformning af fremtiden

Tænker uafhængigt
Udvikling af en kosmopolitisk identitet
Udstiller ambitioner og drev
Vedtagelsen iværksættervirksomheder tilgange

Learning sammen fra vores mangfoldighed

Gør kloge beslutninger kollektivt

Inddragelse meningsfuldt med hinanden
Visning af gensidig respekt
førende consultatively

Udvikle bæredygtigt gennem kreative bidrag

Introspecting for fornyelse

Innovation for det fælles gode
Gør positiv forandring
Drage fordel af oversete muligheder

Treasuring akademisk frihed

Søger balance i forfølgelsen af ​​viden

Facing udfordringer med mod og tjene tillid
Handle ansvarligt ved at være fair, konsekvent og gennemsigtig
Deltagelse i og hjælpe samfundet (Ubuntu) *
  • Ubuntu er evnen til at udtrykke medfølelse, retfærdighed, gensidighed, værdighed, harmoni og menneskelighed af hensyn til at opbygge, vedligeholde og styrke fællesskabet. Ubuntu taler til vores inter-forbundethed, vores fælles menneskelighed og ansvaret for at hver der flyder fra vores forbindelse.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Johannesburg

Kandidatuddannelser består af fuld speciale eller kurser og mindre speciale. ... [+]

Master of Education Degree (MEd)AdgangskravPotentielle kandidater vil have opnået en BEd (Hons).En passende fire-årig professionel bachelorgrad plus en lærereksamen / undervisningskvalifikation og arbejdserfaring inden for det foreslåede specialiseringsområde.En lærers eksamensbevis / undervisningskvalifikation plus en passende honours degree og arbejdserfaring inden for det foreslåede specialiseringsområde Uddannelsesviden for sådanne kandidater vurderes af institutlederen, og fageksperten inden for det foreslåede specialiseringsområde, og et læseprogram kan ordineres inden registrering.Yderligere udvælgelseskriterier

Akademisk præstation: studerende skal have opnået mindst 65% i deres tidligere grad. Hvis 65% ikke blev opnået, kan foruddannelse og erfaring på området tages i betragtning, og studerende kunne få lov til at registrere på baggrund af et forskudsforslag, der er godkendt af den akademiske afdeling, hvor den studerende registrerer sig.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med programmet er at udvikle en ingeniør med avancerede evner til at anvende grundlæggende konstruktionstekniske videnskaber, design og syntese til specifikke ko ... [+]

Formålet med programmet er at udvikle en ingeniør med avancerede evner til at anvende grundlæggende konstruktionstekniske videnskaber, design og syntese til specifikke konstruktionstekniske problemer i samfundet som helhed. Et af hovedmålene er at udvikle en avanceret evne til at udføre grundlæggende konstruktionsteknisk forskning uafhængigt og på den måde fremme livslang læring.

Kvalifikationsresultater

Resultater for udgangsniveau:

Den kvalificerede studerende kan:

Identificere, vurdere, formulere, fortolke, analysere og løse strukturteknisk forskning og udviklingsproblemer kreativt og innovativt ved at anvende relevant grundlæggende viden om dvs. matematik, grundlæggende videnskab og ingeniørvidenskab inden for det valgte forskningsområde.Planlæg og administrer konstruktionstekniske forskningsprojekter, der demonstrerer underliggende grundlæggende viden, forståelse og indsigt i de principper, metodologier og koncepter, der udgør socialt ansvarlige (overfor lokale og andre samfund) ingeniørforskning / -udvikling inden for det valgte felt af forskningspraksis.Arbejd effektivt individuelt eller sammen med andre som medlem af et team, gruppe, organisation og samfund eller i multidisciplinære miljøer inden for det valgte forskningsområdeOrganiser og administrer sig selv og sine aktiviteter på en ansvarlig, effektiv, professionel og etisk måde og tager ansvar inden for hans / hendes egne kompetencebegrænsninger og at udøve bedømmelse i forhold til viden og ekspertise, der vedrører forskningsområdetPlanlæg og udfør relevant niveau af undersøgelser, forskning og / eller eksperimenter ved at anvende passende teorier og metoder og udføre dataanalyse og fortolkningKommuniker effektivt, både mundtligt og skriftligt, med ingeniørfag og specifikt forskere og samfundet som helhed, for så vidt de påvirkes af forskningen ved hjælp af passende struktur, stil og grafisk supportBrug og vurder passende strukturelle ingeniørmetoder, færdigheder, værktøjer, teknologi og informationsteknologi effektivt... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatgraden i kemi er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forsk ... [+]

MTech kemi

Det primære formål med MTech-kemi er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningskomponent, så studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder.

En afhandling-baseret MTech-kemi består af en omfattende undersøgelse af et specialiseret område inden for specialisering, rapporteret om og afleveret i form af en afhandling i slutningen af programmet. Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kandidatuddannelsen i turisme og gæstfrihedsledelse er at udvikle den studerendes evne til at stille spørgsmålstegn ved, analysere og fortolke spørgsmål om t ... [+]

Formålet med kandidatuddannelsen i turisme og gæstfrihedsledelse er at udvikle den studerendes evne til at stille spørgsmålstegn ved, analysere og fortolke spørgsmål om turisme og gæstfrihedsledelse i en global kontekst med fokus på brantspecifikke sektorer. Dette formål opnås gennem levering af en forskningsbaseret afhandling på kandidatniveau, hvor den studerende viser bevis for videnskabelig forskning og evnen til at reflektere i sammenhæng med turisme og gæstfrihedsstyring.

Programmet hjælper derfor med den fortsatte faglige udvikling af ledere og ledere inden for ledelse af turisme og gæstfrihed.

Adgangskrav

Det mindste adgangskrav er en BTech (Tourism Management) eller en BTech (Hospitality Management) eller en tilsvarende kvalifikation på samme niveau inden for turisme og gæstfrihed. Valget af kandidatstuderende vil ske i overensstemmelse med regler og forskrifter fra Higher Degrees Committee på University of Johannesburg som fastlagt for tværfaglige programmer. STH-forskningsudvalget kan ordinere et modul eller moduler på NQF-niveau 8 eller 9 som en understøttende foranstaltning til vellykket gennemførelse af kvalifikationen. Dette gælder, når STH-forskningsudvalget konkluderer, at den studerendes viden om forskning skal opdateres, eller når forskningsemnet udvides til spørgsmål, der ikke er tilstrækkeligt dækket på kandidatniveau.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende skal udvikle de intellektuelle og faglige færdigheder, der giver dem mulighed for at vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde. Denne kvali ... [+]

Studerende skal udvikle de intellektuelle og faglige færdigheder, der giver dem mulighed for at vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde. Denne kvalifikation vil endvidere give den studerende mulighed for at udvise kompetence i anvendelsen af relateret forskningsmetodologi og forskningsprocessen og fundne resultater.

Adgangskrav

Den studerende, der er i besiddelse af en BCom Honours-kvalifikation på NQF-niveau 7 eller 8, kan ansøge. Dekanen for Det Fakultet for Ledelse kan nægte en studerendes adgang til kandidatuddannelsen, hvis den er af den opfattelse, at den studerendes akademiske baggrund er utilstrækkelig.

Programmets varighedFuldtid: minimum 1 år, højst 2 årDeltid: mindst 2 år, højst 3 årKontaktoplysninger... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Målet med kvalifikationen er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende på et avanceret niveau i mestring af analyse, fortolkning og forståelse af industrielle ... [+]

Målet med kvalifikationen er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende på et avanceret niveau i mestring af analyse, fortolkning og forståelse af industrielle psykologiske principper og metoder. Det sætter den studerende i stand til at registrere sig som en erhvervspsykolog (hos South African Professional Board of Psychology) for at arbejde på et avanceret niveau inden for områderne Human Resource Management og Industrial Psychology.

Adgangskrav

En Honours kvalifikation i industriel psykologi på NQF niveau 7 eller 8 med et gennemsnit på mindst 65%. Statistiske metoder eller analyseteknikker skal være inkluderet i undervisningsplaner. Potentielle studerende skal have bestået et modul i forskningsmetodologi på Honours NQF niveau 7. Relateret erfaring, der anses for relevant og tilstrækkelig af Institut for Industriel Psykologi og People Management vil også blive vurderet. Begrænsninger for studerendes antal nødvendiggør en udvælgelsesproces.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

I MCom in Business Management (CW) skal den studerende udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder inden for mestring, analyse, fortolkning og anvendelse ... [+]

MCom i forretningsstyring

Den studerende skal udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder i mestring, analyse, fortolkning og anvendelse af grundlæggende og avancerede ledelsesprincipper i de forskellige funktionelle enheder i forretningsorganisationen og være i stand til at reflektere over deres ledelsesmæssige beslutninger og anvendelser og vurdere effekten deraf i den holistiske kontekst af ledelse som praksis.

Adgangskrav

En potentiel studerende skal være i besiddelse af en BCom Hons-kvalifikation eller en tilsvarende fire-årig kvalifikation med Honours-status (ekskl. BTech) med et mindstekompetenceniveau på NQF-niveau 8. De kandidater, der ikke har en kvalifikation i Management er ledet til et brobygningsår, før det blev accepteret i MCom (Business Management) -programmet. Overgangsåret består af fire moduler: Economics, Business Management, Accounting og Corporate Law. Studerende, der ikke fuldfører overgangsåret, beholder de opnåede point indtil dette trin. En potentiel studerende skal have et gennemsnit på 60% for den opnåede Honours Degree. Individuelle specialområder kan have forskellige krav. En potentiel studerende skal have mindst 2 års erhvervserfaring. Studerende skal have tilstrækkelig engelsk sprogfærdighed ved at bestå en læsefærdighedstest.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende skal udvikle de intellektuelle og faglige færdigheder, der giver dem mulighed for at vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde. Denne kvali ... [+]

Studerende skal udvikle de intellektuelle og faglige færdigheder, der giver dem mulighed for at vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde. Denne kvalifikation vil endvidere give den studerende mulighed for at udvise kompetence i anvendelsen af beslægtet forskningsmetodologi, korrekt skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og fundene samt til at reflektere over forskningsprocessen og fundene.

Adgangskrav

En passende Honours Degree inden for det bredere felt af Human Resource Management, Industrial Psychology, Human Resource Development eller Employment Relations. Studerende skal tidligere have udmærket sig som ledere eller personaleledere med betydelig arbejdserfaring i organisationer (mindst 3-5 år). Studerende skal være computerfærdige og have internetadgang med et Honours-modul i forskningsmetodologi (NQF-niveau 8 eller 9) og et gennemsnit på mindst 65% for Honours Degree. Begrænsninger for studerendes antal kræver en udvælgelsesproces, der består af et heldagsvurderingscenter og psykometriske vurderinger.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikationen er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende på et avanceret (udøvende) niveau i mestring, analyse, fortolkning og forståelse af ... [+]

Formålet med kvalifikationen er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende på et avanceret (udøvende) niveau i mestring, analyse, fortolkning og forståelse af principper og metoder til præstations-, forandrings- og organisationsudvikling. Kvalifikationen sætter den studerende i stand til at registrere sig som personalepraktiserende person hos det sydafrikanske bestyrelse for personalepraksis. Det udstyrer også den studerende til at arbejde som human resource manager eller specialist i organisationsudvikling på et avanceret niveau i organisationer. Kvalifikationen vil yderligere give de studerende mulighed for at arbejde som konsulenter i egne virksomheder såvel som at konsultere forretningsforetagender.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette program er forskningsbaseret uden kurser. Studerende og deres studieledere beslutter et forskningsemne, hvorefter den studerende følger et aftalte forskningsprogram ... [+]

Dette program er forskningsbaseret uden kurser. Studerende og deres studieledere beslutter et forskningsemne, hvorefter den studerende følger et aftalte forskningsprogram indtil afhandlingen er afsluttet. Undersøgelserne kan enten være kvantitative eller kvalitative eller af en kombination af begge dele. Studerende understøttes også gennem universitetets statistiske supporttjenester i spørgeskemadesign og datatolkning.

Studerende, der udfører MCom-graden, skal have en BCom (Honours) inden for studieretningen, mens studerende på MPhil kan komme fra andre discipliner, forudsat at de har det krævede faglige grundlag for studieretningen.

Adgangskrav

En relevant uddannelse i logistikstyring på NQF niveau 7 eller 8. Ansøgninger er underlagt en screenings- og udvælgelsesproces.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette program er forskningsbaseret uden kurser. Studerende og deres studieledere beslutter et forskningsemne, hvorefter den studerende følger et aftalte forskningsprogram ... [+]

Dette program er forskningsbaseret uden kurser. Studerende og deres studieledere beslutter et forskningsemne, hvorefter den studerende følger et aftalte forskningsprogram indtil afhandlingen er afsluttet. Undersøgelserne kan enten være kvantitative eller kvalitative eller af en kombination af begge dele. Studerende understøttes også gennem universitetets statistiske supporttjenester i spørgeskemadesign og datatolkning. Studerende, der udfører MCom-graden, skal have en BCom (Honours) inden for studieretningen, mens studerende på MPhil kan komme fra andre discipliner, forudsat at de har det krævede faglige grundlag for studieretningen.

Adgangskrav

En relevant Honours Degree i Transportøkonomi på NQF niveau 7 eller 8. Ansøgninger er underlagt en screenings- og udvælgelsesproces.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af computerrevisionsprincipper inden fo ... [+]

Den studerende skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af computerrevisionsprincipper inden for computerrevisionsområdet. En kvalificerende studerende skal vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde gennem en afhandling med begrænset omfang.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal have en uddannelse eller en kandidateksamen i et beslægtet edb-revisionsfelt på nyt NQF-niveau 8 / gammelt NQF-niveau 7. Alternativt enhver anden fire-årig kvalifikation på nyt NQF-niveau 8 / gammelt NQF-niveau 7 og tilhørende praktisk revisionserfaring, der anses for relevant og tilstrækkelig af Institut for Regnskabsafdeling. Forberedende undersøgelse og en adgangseksamen kan være påkrævet af regnskabsafdelingen. En udvælgelsesproces vil blive fulgt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er, at den studerende skal udvikle anvendt kompetence inden for mestring, fortolkning, refleksion og anvendelse af principper i det brede ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er, at den studerende skal udvikle anvendt kompetence inden for mestring, fortolkning, refleksion og anvendelse af principper i det bredere finansieringsfelt. Gennem den mindre afhandling viser en kvalificerende studerende bevis for videnskabelig forskning, anvendelse af videnskabelige forskningsmetodologier og en evne til at reflektere derpå i den holistiske kontekst af finansiering.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal have en økonomisk orienteret Bachelor of Commerce Honours kvalifikation på nyt NQF-niveau 8 / gammelt NQF-niveau 7 med mindst enten økonomistyring og / eller investeringsstyring på tredjeårsniveau. Alternativt skal en studerende have en hvilken som helst anden fireårig kvalifikation med status som status på nyt NQF-niveau 8 / Gammelt NQF-niveau 7 og have tilknyttet økonomisk styring og / eller investeringsstyring økonomisk orienteret erfaring, der anses for relevant og tilstrækkelig af instituttet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder i mestring, analyse, fortolkning og anvendelse af avancerede økonomiske principper i samme ... [+]

Den studerende skal udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder i mestring, analyse, fortolkning og anvendelse af avancerede økonomiske principper i sammenhæng med den internationale økonomi og være i stand til at reflektere over de tilknyttede ledelsesmæssige beslutninger gennem kvantitativ analyse og at vurdere effekten deraf i den holistiske økonomiske kontekst.

Kvalifikationen giver de kvalificerende studerende mulighed for at studere videre på Nyt NQF-niveau 10 / Gammelt NQF-niveau 8 på et doktorgradsprogram i økonomi.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal have en honours-kvalifikation i økonomi, økonometrik, statistik og / eller matematik på nyt NQF-niveau 8 / gammelt NQF-niveau 7. Alternativt enhver anden fire-årig kvalifikation med honoresstatus på nyt NQF-niveau 8 / gammelt NQF-niveau niveau 7 og relaterede matematiske og / eller statistiske og anvendte økonometriske oplevelser, der anses for relevante og tilstrækkelige af Institut for Økonomi og Økonometrik.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle de intellektuelle og faglige færdigheder for at give bevis for evnen til selvstændigt at producere videnskabeligt arbejde på et acceptabelt ni ... [+]

Den studerende skal udvikle de intellektuelle og faglige færdigheder for at give bevis for evnen til selvstændigt at producere videnskabeligt arbejde på et acceptabelt niveau. Dette kræver kompetence i anvendelsen af beslægtet forskningsmetodologi, evnen til at gennemføre og gennemføre en godkendt forskningsundersøgelse, den mundtlige og skriftlige kompetence til at præsentere resultater og fund og den akademiske og personlige modenhed til kritisk at reflektere over alle aspekter af studiet.

Adgangskrav

En Honours kvalifikation i industriel psykologi på NQF niveau 7 eller 8 med et gennemsnit på mindst 65%. Statistiske metoder eller analyseteknikker skal være inkluderet i undervisningsplaner. Potentielle studerende skal have bestået et modul i forskningsmetodologi på Honours NQF niveau 8. Relateret erfaring, der anses for relevant og tilstrækkelig af Institut for Industriel Psykologi og People Management vil også blive vurderet. Begrænsninger for studerendes antal nødvendiggør en udvælgelsesproces.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendt specialiseret kompetence inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af regnskabsprincipper på det økonomiske r ... [+]

Den studerende skal udvikle anvendt specialiseret kompetence inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af regnskabsprincipper på det økonomiske regnskabsområde. Gennem en afhandling med begrænset omfang skal en kvalificerende studerende vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal have en honours-kvalifikation eller en postgraduate diplom i regnskabsføring eller en økonomisk ledelsesrelateret honours degree på New NQF niveau 8 / Old NQF niveau 7. Alternativt enhver anden fire-årig kvalifikation på New NQF niveau 8 / Old NQF niveau 7 og tilhørende regnskabserfaring, som anses for relevant og tilstrækkelig af regnskabsafdelingen. Forberedende undersøgelse og en adgangseksamen kan være påkrævet af regnskabsafdelingen. En udvælgelsesproces vil blive fulgt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er, at den studerende skal udvikle anvendt kompetence inden for mestring, fortolkning, refleksion og anvendelse af principper i det brede ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er, at den studerende skal udvikle anvendt kompetence inden for mestring, fortolkning, refleksion og anvendelse af principper i det bredere finansieringsfelt. Gennem kandidatafhandlingen viser en kvalificerende studerende bevis for videnskabelig forskning, anvendelse af videnskabelige forskningsmetoder og en evne til at reflektere derpå i den holistiske kontekst af finansiering.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal være i besiddelse af en Investment Management-orienteret Bachelors of Commerce Honours kvalifikation på nyt NQF-niveau 8 / gammelt NQF-niveau 7. Alternativt skal en studerende have en hvilken som helst anden fire-årig kvalifikation med honoresstatus på nyt NQF-niveau 8 / Gamle NQF niveau 7 og har relateret investeringsstyringsorienteret erfaring, som anses for at være anvendelig af Department of Finance and Investment Management. Afslutningen af tilmeldingen til programmet (og / eller fortsat registrering) er betinget af, at ansøgere overholder instituttspecifikke krav. Sådanne krav inkluderer normalt forberedende arbejde, der fører frem til et forskningsforslag, der er godkendt af instituttet. Mulige eksempler på forberedende arbejde er forlæsning, litteraturanmeldelse, konceptudvikling og vellykket afslutning af korte kurser rettet mod færdigheder og / eller videnudvikling. Det kan også være nødvendigt, at kandidater forsvarer deres forskningsforslag på særlige diskussioner. Forskningsforslaget skal forelægges for et panel, der er indkaldt af Department of Finance and Investment Management til dette formål.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med programmet er at udvikle den anvendte kompetence hos studerende på et avanceret (udøvende) niveau i mestring, analyse, fortolkning og forståelse af IT Manage ... [+]

Formålet med programmet er at udvikle den anvendte kompetence hos studerende på et avanceret (udøvende) niveau i mestring, analyse, fortolkning og forståelse af IT Management-principper og metoder. Gennem en kandidatafhandling vil den studerende vise bevis for videnskabelig forskning og evnen til at reflektere derpå i den holistiske kontekst af IT-styring. Programmet vil hjælpe med den fortsatte faglige udvikling af erfaringer, og seniorledere og ledere vil blive forbedret for både sydafrikanske delegerede og i stigende grad fremme udviklingen af it-management-færdigheder for studerende og udøvende delegerede i både lokal og international sammenhæng.

Efter afslutningen af programmet vil de studerende kunne demonstrere kompetence inden for:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette program er, at den studerende skal udvikle anvendt kompetence til fortolkning, reflektion og anvendelse af principper inden for det bredere felt af kva ... [+]

Formålet med dette program er, at den studerende skal udvikle anvendt kompetence til fortolkning, reflektion og anvendelse af principper inden for det bredere felt af kvantitativ finansiering. Gennem masterafhandlingen viser en kvalificerende studerende bevis for videnskabelig forskning, anvendelse af videnskabelige forskningsmetoder og en evne til at reflektere derpå i den holistiske kontekst af kvantitativ finansiering.

Adgangskrav:

En potentiel studerende skal være i besiddelse af enKvantitativ finansorienteret bachelor of Commerce Honours-kvalifikation på nyt NQF-niveau 8 / gammelt NQF-niveau 7; ellerAlternativt skal en studerende have en hvilken som helst anden kvalifikation på nyt NQF-niveau 8 / gammelt NQF-niveau 7 og have relateret kvantitativ finansieringsorienteret erfaring, som anses for anvendelig af Department of Finance and Investment Management;Valg af kandidatuddannelsesprogrammet er underlagt en vellykket forsvar af et forskningsforslag. Forskningsforslaget skal forelægges for et panel, der er indkaldt af Department of Finance and Investment Management til dette formål. Institut for Finansiering og Investeringsstyring skal specifikt godkende studiefeltet, forskningsemnet, metodologi og problemopgørelse, inden kandidaten kan registrere sig;Udvælgelse er baseret på akademisk fortjeneste og tilgængeligheden af steder og kan derfor medføre brug af yderligere kriterier / krav; ogEndelige adgangskrav fastsættes fra tid til anden af afdelingen.... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med Professional MCom (Local Economic Development) er at udvikle et avanceret niveau af viden, færdigheder og anvendt kompetence inden for området Local Economic ... [+]

Formålet med Professional MCom (Local Economic Development) er at udvikle et avanceret niveau af viden, færdigheder og anvendt kompetence inden for området Local Economic Development (LED). Programmet er specifikt designet til at imødekomme kravene i LED-erhvervet og er rettet mod studerende, der planlægger at kvalificere sig som certificeret LED-fagfolk. Denne professionelle kandidatgrad vil forberede de studerende til at reflektere over LED-fagfolk. Gennem forskningskomponenten vil de studerende bidrage til udvikling af viden på et avanceret niveau og forberede dem til specialiseret faglig beskæftigelse.

Adgangskrav: Minimumskrav til optagelse er en kendt bachelorgrad eller en kandidateksamen. Alternativt enhver anden fireårig kvalifikation med Honours-status på nyt NQF-niveau 8 / Gammelt NQF-niveau 7 og relateret mikro- og makroøkonomi og eller relateret erfaring, der anses for relevant og tilstrækkelig af Institut for Økonomi og Økonometrik. En forberedende undersøgelse og en adgangseksamen kan være påkrævet af UJ Institut for Økonomi og Økonometrik. Studerende, hvis tidligere grader ikke inkluderede LED Economic Economic Development (LED), skal gennemføre et bromodul i form af et kort læringsprogram (SLP) med titlen “Introduktion til LED”.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning reflekterende over og anvendelse af marketing management-principper. ... [+]

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning reflekterende over og anvendelse af marketing management-principper. Den studerende skal opnå en fokuseret kompetence afhængigt af afhandlingens emne. Den studerende skal vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde. Studerende vil også vise kompetence i anvendelsen af relevant forskningsmetodologi og korrekt skriftlig kommunikation af forskningsprocessen og resultaterne. Den studerende skal være i stand til at reflektere over sine forskningsbeslutninger og -anvendelser og vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst af marketingstyring.

Adgangskrav

En studerende, der er i besiddelse af en BCom Honours-kvalifikation i Marketing Management på NQF-niveau 7 eller 8, kan ansøge om optagelse i denne kvalifikation. Dekanen for Det Fakultet for Ledelse kan nægte en studerendes adgang til kandidatuddannelsen, hvis den er af den opfattelse, at den studerendes akademiske baggrund er utilstrækkelig til de foreslåede studier.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse og anvendelse af strategiske og generelle ledelsesprincip ... [+]

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse og anvendelse af strategiske og generelle ledelsesprincipper. Kvalifikationen udvikler den studerendes forsknings- og konceptionsfærdigheder inden for det strategiske og generelle ledelsesfelt. En kvalificerende studerende skal vise bevis for videnskabelig forskning og evnen til at rapportere derpå. Den studerende skal være i stand til at reflektere sine forskningsbeslutninger og anvendelser og vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst af strategisk og generel ledelse.

Adgangskrav

En studerende, der er i besiddelse af en BCom Honours-kvalifikation i Strategic Management på NQF-niveau 8, kan ansøge om optagelse i denne kvalifikation. Dekanen for Det Fakultet for Ledelse kan nægte en studerendes adgang til kandidatuddannelsen, hvis den er af den opfattelse, at den studerendes akademiske baggrund er utilstrækkelig til de foreslåede studier.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af regnskabsprincipper inden for det øk ... [+]

Den studerende skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af regnskabsprincipper inden for det økonomiske regnskabsområde. En kvalificerende studerende skal vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde gennem kandidatafhandlingen.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal være i besiddelse af en regnskabsorienteret bachelor of Commerce-æresbevisning på nyt NQF-niveau 8 / gammelt NQF-niveau 7, som anses for anvendeligt af Institut for Regnskab. Afslutningen af tilmeldingen til programmet (og / eller fortsat registrering) er betinget af, at ansøgere overholder instituttspecifikke krav. Sådanne krav inkluderer normalt forberedende arbejde, der fører frem til et forskningsforslag, der er godkendt af instituttet. Mulige eksempler på forberedende arbejde er forlæsning, litteraturanmeldelse, konceptudvikling og vellykket afslutning af korte kurser rettet mod færdigheder og / eller videnudvikling. Det kan også være nødvendigt, at kandidater forsvarer deres forskningsforslag på særlige diskussioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af revisionsprincipper i revisionsområd ... [+]

Den studerende skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af revisionsprincipper i revisionsområdet. En kvalificerende studerende skal vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde gennem kandidatafhandlingen.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal være i besiddelse af en regnskabsorienteret bachelor of Commerce Honours kvalifikation på nyt NQF-niveau 8 / gammelt NQF-niveau 7, som anses for anvendeligt af Institut for Regnskab. Afslutningen af tilmeldingen til programmet (og / eller fortsat registrering) er betinget af, at ansøgere overholder instituttspecifikke krav. Sådanne krav inkluderer normalt forberedende arbejde, der fører frem til et forskningsforslag, der er godkendt af instituttet. Mulige eksempler på forberedende arbejde er forlæsning, litteraturanmeldelse, konceptudvikling og vellykket afslutning af korte kurser rettet mod færdigheder og / eller videnudvikling. Det kan også være nødvendigt, at kandidater forsvarer deres forskningsforslag på særlige diskussioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af beskatningsprincipper på beskatnings ... [+]

MCom i sydafrikansk og international beskatning (af kurser)

Den studerende skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af beskatningsprincipper på beskatningsområdet. Gennem en afhandling med begrænset omfang skal en kvalificerende studerende vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal have en honours-kvalifikation eller et postgraduate-eksamensbevis i bogføring eller en skattemæssig honours-grad på nyt NQF-niveau 8 / gammelt NQF-niveau 7. Alternativt kan enhver anden fire-årig kvalifikation med honours status på nyt NQF-niveau 8 / Gammel NQF-niveau 7 og relateret beskatningserfaring, der anses for relevant og tilstrækkelig af Kontorafdelingen Forberedende undersøgelse og en adgangseksamen kan være påkrævet af regnskabsafdelingen. En udvælgelsesproces vil blive fulgt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikationen er at udvikle den studerendes anvendte kompetence på avanceret niveau i mastering, analyse, fortolkning og forståelse af økonomiske princippe ... [+]

Formålet med kvalifikationen er at udvikle den studerendes anvendte kompetence på avanceret niveau i mastering, analyse, fortolkning og forståelse af økonomiske principper og metoder. Dette program vil forberede eleverne til at reflektere over deres egne økonomiske applikationer for at vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst for økonomi som samfundsvidenskab. En kvalificerende studerende skal vise bevis for selvstændigt og originalt arbejde.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal have en æresgrad i økonomi eller økonometri på NQF niveau 8 (ny) / NQF niveau 7 (gammel) med et gennemsnit på 65%. Alternativt kan enhver anden fireårig kvalifikation med æresstatus på NQF niveau 8 (ny) / NQF niveau 7 (gammel) med et gennemsnitskriterium opnået af instituttet og tilhørende Micro- og Macroeconomics and Applied Econometrics erfaring, som anses for relevant og tilstrækkelig af Institut for Økonomi og Økonometri. Tilstedeværelse af et obligatorisk orienteringsforløb kan kræves af instituttet for økonomi og økonometri.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikationen er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende på et avanceret niveau inden for mastering, analyse, fortolkning og forståelse af øk ... [+]

Formålet med kvalifikationen er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende på et avanceret niveau inden for mastering, analyse, fortolkning og forståelse af økonometriske metoder. Dette program vil forberede de studerende til at reflektere over deres egne økonomiske anvendelser ved at bruge økonometriske teknikker enten til at udføre empirisk kontrol af specifikke økonomiske modeller eller som værktøjer til forudsigelse og evaluering af politikker. En kvalificerende studerende skal vise bevis for uafhængigt og originalt arbejde.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal være i besiddelse af en Bachelor of Commerce Honours kvalifikation på nyt NQF-niveau 8 / Gammelt NQF-niveau 7, som anses for anvendeligt af Institut for Økonomi og Økonometrik. Afslutningen af tilmeldingen til programmet (og / eller fortsat registrering) er betinget af, at ansøgere overholder instituttspecifikke krav. Sådanne krav inkluderer normalt forberedende arbejde, der fører frem til et forskningsforslag, der er godkendt af instituttet. Mulige eksempler på forberedende arbejde er forlæsning, litteraturanmeldelse, konceptudvikling og vellykket afslutning af korte kurser rettet mod færdigheder og / eller videnudvikling. Det kan også være nødvendigt, at kandidater forsvarer deres forskningsforslag på særlige diskussioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikationen er at udvikle den studerendes anvendte kompetence på avanceret niveau i mastering, analyse, fortolkning og forståelse af økonomiske princippe ... [+]

Formålet med kvalifikationen er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende på et avanceret niveau i mestring, analyse, fortolkning og forståelse af økonomiske principper og metoder. Dette program vil forberede de studerende til at reflektere over deres egne økonomiske anvendelser til at vurdere effekten deraf i den holistiske sammenhæng med økonomi som samfundsvidenskab. En kvalificerende studerende skal vise bevis for uafhængigt og originalt arbejde.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal være i besiddelse af en kvalifikation på nyt NQF-niveau 8 / gammelt NQF-niveau 7, som anses for anvendeligt af Institut for Økonomi og Økonometri. Afslutningen af tilmeldingen til programmet (og / eller fortsat registrering) er betinget af, at ansøgere overholder instituttspecifikke krav. Sådanne krav inkluderer normalt forberedende arbejde, der fører frem til et forskningsforslag, der er godkendt af instituttet. Mulige eksempler på forberedende arbejde er forlæsning, litteraturanmeldelse, konceptudvikling og vellykket afslutning af korte kurser rettet mod færdigheder og / eller videnudvikling. Det kan også være nødvendigt, at kandidater forsvarer deres forskningsforslag på særlige diskussioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er, at den studerende skal udvikle anvendt kompetence inden for mestring, fortolkning, refleksion og anvendelse af principper i det brede ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er, at den studerende skal udvikle anvendt kompetence inden for mestring, fortolkning, refleksion og anvendelse af principper i det bredere finansieringsfelt. Gennem kandidatafhandlingen viser en kvalificerende studerende bevis for videnskabelig forskning, anvendelse af videnskabelige forskningsmetoder og en evne til at reflektere derpå i den holistiske kontekst af finansiering.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal være i besiddelse af en økonomisk orienteret Bachelor of Commerce Honour's kvalifikation eller tilsvarende på New NQF niveau 8 / NQF niveau 7 med mindst økonomistyring og / eller investeringsstyring på tredje års niveau. Alternativt skal en studerende have en hvilken som helst anden fireårig kvalifikation med status som status på ny NQF-niveau 8 / Old NQF-niveau 7 og have relateret til en økonomisk orienteret oplevelse, der anses for anvendelig af Institut for Finansiering og Investeringsstyring. Afslutningen af tilmeldingen til programmet (og / eller fortsat registrering) er betinget af, at ansøgere overholder instituttspecifikke krav. Sådanne krav inkluderer normalt forberedende arbejde, der fører frem til et forskningsforslag, der er godkendt af instituttet. Mulige eksempler på forberedende arbejde er forlæsning, litteraturanmeldelse, konceptudvikling og vellykket afslutning af korte kurser rettet mod færdigheder og / eller videnudvikling. Det kan også være nødvendigt, at kandidater forsvarer deres forskningsforslag på særlige diskussioner. Forskningsforslaget skal forelægges for et panel, der er indkaldt af Department of Finance and Investment Management til dette formål.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikationen er at udvikle en ingeniør med avancerede evner til at anvende grundlæggende ingeniørvidenskaber og / design og syntese og relaterede principp ... [+]

MEng i elektrisk og elektronisk teknik (forskningsbaseret)

Formålet med kvalifikationen er at udvikle en ingeniør med avancerede evner til at anvende grundlæggende ingeniørvidenskaber og / design og syntese og relaterede principper til specifikke samfundsproblemer generelt. Et af hovedmålene med denne proces er at udvikle en avanceret kapacitet til uafhængigt at udføre grundlæggende ingeniørundersøgelser. Det fremmer også en tilgang til livslang læring.

Kvalifikationsresultater

Resultater for udgangsniveau:

Den kvalificerede studerende kan:

Identificere, vurdere, formulere, fortolke, analysere og løse tekniske forsknings- / udviklingsproblemer kreativt og innovativt ved at anvende relevant grundlæggende viden om dvs. matematik, grundlæggende videnskab og ingeniørvidenskab inden for det valgte forskningsområde.Planlæg og administrer ingeniørforskningsprojekter, demonstrerer grundlæggende viden, forståelse og indsigt i de principper, metoder og koncepter, der udgør socialt ansvarlig (overfor lokale og andre samfund) forskning / udvikling inden for det valgte felt af forskningspraksis.Arbejd effektivt, individuelt eller sammen med andre, som et medlem af et team, gruppe, organisation og samfundet eller i multidisciplinære miljøer inden for det valgte forskningsområde.Organiser og administrer sig og sine aktiviteter på en ansvarlig, effektiv, professionel og etisk måde, påtager sig ansvar inden for hans / hendes kompetencebegrænsninger, og udøv bedømmelse baseret på viden og ekspertise, der vedrører forskningsområdet.Planlæg og udfør relevante niveauer for undersøgelse, forskning og / eller eksperimenter ved anvendelse af passende teorier og metoder og udfør passende dataanalyse og fortolkning.Kommuniker effektivt, både mundtligt og skriftligt, med ingeniørfag og specifikt forskergrupper og samfundet som helhed, i det omfang de er påvirket af forskningen ved hjælp af passende struktur, stil og grafisk support.Brug og vurder passende forskningsmetoder, færdigheder, værktøjer... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikationen er at udvikle en ingeniør med avancerede evner til at anvende grundlæggende ingeniørledelsesvidenskaber og / design og syntese og relaterede ... [+]

Ming i ingeniørledelse (forelæsning)

Formålet med kvalifikationen er at udvikle en ingeniør med avancerede evner til at anvende grundlæggende ingeniørledelsesvidenskaber og / design og syntese og relaterede principper til specifikke styringssystemproblemer i samfundet som helhed. Et af hovedmålene med denne proces er at udvikle en avanceret kapacitet til uafhængigt at udføre grundlæggende systemteknik og ledelsesforskning. Det fremmer også en tilgang til livslang læring.

Kvalifikationsresultater

Resultater for udgangsniveau:

Den kvalificerede studerende kan:

Identificere, vurdere, formulere, fortolke, analysere og løse tekniske forsknings- og udviklingsproblemer kreativt og innovativt ved at anvende relevant grundlæggende viden om dvs. matematik, grundlæggende videnskab og / eller ingeniør- og ledelsesvidenskab inden for det valgte forskningsområde.Planlæg og administrer engineering management forskningsprojekter, demonstrerer grundlæggende viden, forståelse og indsigt i de principper, metoder og koncepter, der udgør socialt ansvarlig (overfor lokale og andre samfund) forskning / udvikling inden for det valgte felt af forskningspraksis.Arbejd effektivt, individuelt eller sammen med andre, som et medlem af et team, gruppe, organisation og samfundet eller i multidisciplinære miljøer inden for det valgte forskningsområde.Organiser og administrer sig og sine aktiviteter på en ansvarlig, effektiv, professionel og etisk måde, påtager sig ansvar inden for hans / hendes kompetencebegrænsninger, og udøv bedømmelse baseret på viden og ekspertise, der vedrører forskningsområdet.Planlæg og udfør relevante niveauer for undersøgelse, forskning og / eller eksperimenter ved at anvende passende teorier og metoder og udføre dataanalyse og fortolkning.Kommuniker effektivt, både mundtligt og skriftligt, med ingeniørfag og specifikt forskergrupper og samfundet som helhed, i det omfang de er påvirket af forskningen ved hjælp af passende struktur, stil og grafisk... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende, der deltager i kandidatuddannelsen, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling. ... [+]

Studerende, der deltager i kandidatuddannelsen, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling.

Adgangskrav

En Honours Degree i Sport Management.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof Leon Lategan Tlf: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med MPhil i energistudier mindre afhandling med undervisning er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de op ... [+]

Det primære formål med MPhil i energistudier mindre afhandling med undervisning er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningskomponent, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre afhandling med undervisning MPhil i energistudier består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet som en mindre afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning og refleksion om beslægtet forskningsmetodologi og korrekt skriftlig ... [+]

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning og refleksion om beslægtet forskningsmetodologi og korrekt skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og resultaterne. Målet er også at sikre, at den studerende er i stand til en god refleksion over forskningsresultater. Den studerende skal vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde.

Adgangskrav

En passende Honours Degree inden for det bredere felt af Human Resource Management, Industrial Psychology, Human Resource Development eller Employment Relations med et gennemsnit på mindst 65% for Honours Degree. Et Honours modul i forskningsmetodik (NQF-niveau 7). Studerende antal begrænsninger kræver en udvælgelsesproces, der består af et heldags vurderingscenter og psykometriske vurderinger.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med Master of Philosophy in Industrial Policy er at udvikle de studerendes intellektuelle kompetencer, intellektuel uafhængighed og praktiske færdigheder i erhve ... [+]

Formålet med Master of Philosophy in Industrial Policy er at udvikle de studerendes intellektuelle kompetencer, intellektuel uafhængighed og praktiske færdigheder i erhvervelse, analyse, fortolkning og anvendelse af passende industripolitikker til støtte for den strukturelle transformation af økonomierne på kontinentet. Programmet består af kernemoduler, der tilbyder en dybdegående dækning af en bred vifte af spørgsmål, der vedrører industriel udviklingspolitik, strategier og ledelse i Afrika, og giver de studerende mulighed for at teste den praktiske anvendelse af den viden, der gives, deltage i analyse af case-studier, udføre feltbesøg og udarbejde individuelle tekniske rapporter om de forskellige temaer, der er omfattet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Afhandlingen vil udgøre et bestemt bidrag til viden om og indsigt i fagdisciplinen såvel som forskningsområdet. Kvalificerende studerende vil også udvise kompetence i anv ... [+]

Afhandlingen vil udgøre et bestemt bidrag til viden om og indsigt i fagdisciplinen såvel som forskningsområdet. Kvalificerende studerende vil også udvise kompetence i anvendelsen af relateret forskningsmetodologi og korrekt skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og resultaterne. Studerende skal være i stand til at reflektere over deres forskningsbeslutninger og applikationer for at vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst af informationsbranchen.

Adgangskrav

Enhver relevant Honours Degree på NQF niveau 7 eller 8 med et gennemsnit på 65% for Honours Degree. Dekanen for Det Fakultet for Ledelse kan nægte en studerendes adgang til kandidatuddannelserne, hvis den er af den opfattelse, at den studerendes akademiske baggrund er utilstrækkelig til de foreslåede studier.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

At udvikle på et avanceret niveau den studerendes anvendte kompetence til at levere professionelle ledelsescoachinginterventioner. Dette gøres ved at udvikle kompetencern ... [+]

At udvikle på et avanceret niveau den studerendes anvendte kompetence til at levere professionelle ledelsescoachinginterventioner. Dette gøres ved at udvikle kompetencerne ved at indgå kontrakter, vurdere behov, udarbejde udviklingsplaner, levere individuelle og team coaching sessioner og evaluere effekten af forskellige coaching interventioner gennem en række moduler. Gennem en mini-afhandling viser den studerende bevis for videnskabelig forskning og evnen til at reflektere over den holistiske sammenhæng med lederskabscoaching. Programmet vil give en udviklingserfaring til psykologer, psykometrister, menneskelige ressource ledere og ledere samt andre postgraduate studerende i at blive kompetente og professionelle lederskabscoaches i Sydafrika.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

At udvikle på et avanceret niveau den studerendes anvendte kompetence til analyse, fortolkning og forståelse af ledelse inden for en voksende lands kontekst med et differ ... [+]

At udvikle på et avanceret niveau den studerendes anvendte kompetence til analyse, fortolkning og forståelse af ledelse inden for en voksende lands kontekst med et differentieret fokus på specifikke sektorer i disse lande. Kvalificeringen giver seniorledere og ledere mulighed for at mestre de kritiske lederegenskaber, der kræves af de specifikke sektorer, hvor de er nødt til at styre og lede i nye lande.

Adgangskrav

En potentiel studerende skal være i besiddelse af en relevant Honours Degree inden for et af følgende områder: offentlig regeringsførelse, politisk videnskab, juridiske og konstitutionelle studier, uddannelse, miljøundersøgelser, ingeniørvidenskab, sundhed og de kreative / grafiske videnskaber. En studerende skal have opnået mindst et gennemsnit på 65% på tværs af alle sine fag i Honours Degree eller en anden tilsvarende kvalifikation, der skal overvejes til optagelse.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter en vellykket afslutning af alle kravene til denne grad, vil den studerende erhverve en praksisorienteret og personlig berigende kandidatuddannelse inden for to år, ... [+]

Efter en vellykket afslutning af alle kravene til denne grad, vil den studerende erhverve en praksisorienteret og personlig berigende kandidatuddannelse inden for to år, coaching færdigheder og nye karrieremuligheder som en personlig og professionel leder, manager eller PPL facilitator.

Adgangskrav

En passende Honours Degree eller dets tilsvarende med et gennemsnit på mindst 65% for Honours Degree. Computerfærdighed og adgang til internettet samt mindst tre års arbejdserfaring. Et modul i forskningsteknologi på Honours Degree-niveau er afgørende. Det forventes af en studerende at bestå en anerkendt læsningstest.

Bemærk: Begrænsninger for studerendes antal kræver en udvælgelsesproces.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En studerende, der har opnået denne kvalifikation, er kompetent til at udføre forskning med minimal vejledning og bidrage til videnproduktion i det tekniske miljø med suc ... [+]

MTech i civilingeniør (forskningsbaseret)

En studerende, der har opnået denne kvalifikation, vil være kompetent til at udføre forskning med minimal vejledning og bidrage til videnproduktion i ingeniørmiljøet med succes.

Kvalifikationsresultater

Demonstrere evnen til at identificere et problem eller et behov i branchen og anvende forskningsmetoder for at imødekomme behovet eller problemet.

Adgangskrav og udvælgelseskriterier

A Baccalaureus Technologiae: Engineering: Civil eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.

Konference af graden

MTech: Engineering: Civil tildeles studerende, der har afsluttet afhandlingen med succes.

Civilingeniør i civilingeniør (forskningsbaseret)... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er beregnet til studerende, der gennem forskning kan bidrage til at forstå anvendelsen og evalueringen af eksisterende viden inden for et specialisere ... [+]

MTech i maskinteknik (forskningsbaseret)

Denne kvalifikation er beregnet til studerende, der gennem forskning kan bidrage til at forstå anvendelsen og evalueringen af eksisterende viden inden for et specialiseret teknologiområde. De vil også være i stand til at demonstrere et højt niveau af samlet viden på dette område, der spænder fra grundlæggende til avanceret teoretisk eller anvendt viden.

Kvalifikationsresultater og vurderingskriterier

Fuldfør succes med succes i tekniske processer, produkter eller systemer

Adgangskrav og udvælgelseskriterier

A Baccalaureus Technologiae: Engineering: Mekanisk eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.

Konference af graden... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have opnået denne kvalifikation, vil de studerende være kompetente arkitektoniske teknologer / praktikere, der kan udføre uafhængig forskning og uafhængigt udfør ... [+]

Efter at have opnået denne kvalifikation, vil de studerende være kompetente arkitektoniske teknologer / praktikere, der er i stand til at udføre uafhængig forskning og uafhængigt udføre professionelle arkitektoniske tjenester inden for teknologi, design og ledelse i de offentlige og / eller private (formelle eller uformelle) sektorer eller specialiserede områder inden for bygget miljø.

Adgangskrav

A Baccalaureus Technologiae: Arkitektursteknologi med et gennemsnitsmærke på mindst 65% eller en tilsvarende kvalifikation på en tilsvarende standard, som anbefalet af et statusudvalg og godkendt af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk fortjeneste og et foreløbigt forskningsforslag, som er godkendt af institutudvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at udføre avanceret uafhængig forskning inden for et højt specialiseret beklædningsområde og d ... [+]

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at udføre avanceret uafhængig forskning inden for et højt specialiseret beklædningsområde og demonstrere komplekse analytiske og evaluerende færdigheder for at udvide eller omdefinerer eksisterende viden, der vil bidrage til fremme af beklædningsindustrien.

Adgangskrav

A Baccalaureus Technologiae: Beklædning med et gennemsnit på mindst 65% eller en tilsvarende kvalifikation på en tilsvarende standard, som anbefalet af et statusudvalg og godkendt af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk fortjeneste og et foreløbigt forskningsforslag, som er godkendt af institutudvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med MTech Bioteknologi er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forsknin ... [+]

Det primære formål med MTech Bioteknologi er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningsdel, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder.

En afhandling-baseret MTech-bioteknologi består af en omfattende undersøgelse af et specialiseret område inden for specialisering, rapporteret om og forelagt i form af en afhandling i slutningen af programmet. Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kvalifikationen sigter mod at udvikle intellektuelle og faglige færdigheder og giver den studerende mulighed for at vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt ... [+]

Kvalifikationen sigter mod at udvikle intellektuelle og faglige færdigheder og giver den studerende mulighed for at vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde. Denne kvalifikation vil endvidere give den studerende mulighed for at udvise kompetence i anvendelsen af relevant forskningsmetodologi og korrekt skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og fundene og til at reflektere over forskningsprocessen og fundene.

Kvalifikationsresultater og vurderingskriterier

Foretage forskning og udvikling inden for et specialiseret område og engagere sig i overførsel af teknologi inden for kvantemåling og ejendomsudvikling.

Adgangskrav og udvælgelseskriterier... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

På dette niveau vil en kvalificerende studerende være kompetent til at anvende specialiseret viden og forskningsmetodik i et metallurgisk miljø, hvilket således bidrager ... [+]

På dette niveau vil en kvalificerende studerende være kompetent til at anvende specialiseret viden og forskningsmetodik i et metallurgisk miljø, hvilket således bidrager til forsknings- og udviklingsbehov i metallurgisk industri og minesamfund. Den kvalificerede studerende kan registrere sig hos ECSA som professionel teknolog.

Kvalifikationsresultater

Den kvalificerende studerende skal have evnen til at:

Initier og udfør anvendt forskning i en række metallurgiske aktiviteter til fuld afslutning.Funktion på mellem- til øverste ledelsesniveau i et metallurgisk miljø.Adgangskrav og udvælgelseskriterier

A Baccalaureus Technologiae: Ekstraktionsmetallurgi eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En kvalificerende studerende vil være i stand til at udføre uafhængig forskning med mindst vejledning inden for et valgt felt af elektroteknik og bidrage til videnprodukt ... [+]

En kvalificerende studerende vil være i stand til at udføre uafhængig forskning med mindst vejledning inden for et valgt felt af elektroteknik og bidrage til videnproduktion på dette felt.

KvalifikationsresultaterDemonstrere viden og forståelse af området / undersøgelsesområdet.Anvend forskningsmetoder og teknikker korrekt og korrekt.Adgangskrav og udvælgelseskriterier

A Baccalaureus Technologiae: Engineering: Elektrisk eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.

Konference af graden

MTech: Engineering: Electrical tildeles studerende, der har afsluttet afhandlingen med succes.

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at udføre uafhængig forskning med minimal vejledning i et industrielt designrelateret felt og ... [+]

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at udføre uafhængig forskning med minimal vejledning i et industrielt design-relateret felt og bidrage til videnproduktion på dette felt. Forskningsproblemet, dets begrundelse, proces og resultat rapporteres i en afhandling og andre forskningsrapporter, der overholder de almindeligt accepterede normer for forskning på dette niveau.

Adgangskrav

A Baccalaureus Technologiae: Industrial Design, med et gennemsnit af mindst 65% eller en tilsvarende kvalifikation på en tilsvarende standard, som anbefalet af et statusudvalg og godkendt af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk fortjeneste og et foreløbigt forskningsforslag, som er godkendt af institutudvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er beregnet til at give kandidater mulighed for at anvende integrerede driftsteknikker sammen med avanceret analyse og problemløsning til en særlig sp ... [+]

Denne kvalifikation er beregnet til at give kandidater mulighed for at anvende integrerede driftsteknikker sammen med avanceret analyse og problemløsning til en særlig specialisering inden for industriel ingeniør / driftsstyring gennem involvering i et anvendt forskningsprojekt.

Kvalifikationsresultater og vurderingskriterier

Foretag forskning og udvikling inden for et specialiseret område og engager dig i overførsel af teknologi inden for industriel ingeniørvidenskab eller driftsstyring.

Adgangskrav og udvælgelseskriterier

A Baccalaureus Technologiae: Industrial Engineering eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.

Konference af graden

MTech: Engineering: Industrial tildeles studerende, der har afsluttet afhandlingen med succes.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at yde et betydeligt forskningsbidrag og evaluering af eksisterende viden inden for det specia ... [+]

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at yde et betydeligt forskningsbidrag og evaluering af eksisterende viden inden for det specialiserede felt inden for interiørdesign og demonstrere et højt niveau af generel viden inden for det specialiserede område, lige fra grundlæggende koncepter til avanceret teoretisk eller anvendt viden .

Adgangskrav

A Baccalaureus Technologiae: Interiørdesign, med et gennemsnitsmærke på mindst 65% eller en tilsvarende kvalifikation på en tilsvarende standard, som anbefalet af et statusudvalg og godkendt af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk fortjeneste og et foreløbigt forskningsforslag, som er godkendt af institutudvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er beregnet til kemiske ingeniører eller teknologer, der arbejder i procesrelaterede industrier. Studerende, der har opnået denne kvalifikation, vil v ... [+]

Denne kvalifikation er beregnet til kemiske ingeniører eller teknologer, der arbejder i procesrelaterede industrier. Studerende, der har opnået denne kvalifikation, vil være kompetente til at udføre uafhængig forskning inden for kemiteknik og bidrage væsentligt til videnproduktion gennem forståelse, anvendelse og evaluering af eksisterende viden. Forskningsproblemet, dets begrundelse, proces og resultat rapporteres i en afhandling, der er i overensstemmelse med de almindeligt accepterede normer på dette niveau.

Kvalifikationsresultater

Den kvalificerende studerende har evnen til at:

Indsaml og organiser information inden for det valgte felt / forskningsområde.Anvend forskningsmetoder og teknikker korrekt og korrekt.Giv et betydeligt bidrag ved at anbefale forbedringer til eksisterende kemiske ingeniørvidenskab og teknologifelter.Adgangskrav og udvælgelseskriterier... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er beregnet til at gøre det muligt for kandidater at anvende integreret teknisk viden / færdigheder og avanceret analyse og problemløsning til særlig ... [+]

Denne kvalifikation er beregnet til at gøre det muligt for kandidater at anvende integreret teknisk viden / færdigheder og avanceret analyse og problemløsning til særlig specialisering inden for byggeri, ejendom og relaterede felter gennem involvering i et anvendt forskningsprojekt.

Kvalifikationsresultater

Foretage forskning og udvikling inden for et specialiseret område og engagere sig i overførsel af teknologi inden for byggeri og ejendomsudvikling

Adgangskrav og udvælgelseskriterier

En BTech: Construction Management eller tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard ELLER Et nationalt højere eksamensbevis: Byggeundersøgelse eller konstruktionstilsyn plus godkendt arbejdserfaring og andre post-diplomstudier. Studerende vælges på akademisk fortjeneste og godkendt felt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at udføre avanceret uafhængig forskning inden for et bestemt område af billedkunst, demonstrer ... [+]

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at udføre avanceret uafhængig forskning inden for et bestemt område af billedkunst, demonstrere komplekse analytiske og praktiske færdigheder og viden til at skrive en afhandling og, hvor det er relevant, en udstilling af originalt arbejde eller artefakter, der er passende til forskningen mode.

Adgangskrav

A Baccalaureus Technologiae: Fine Art, med et gennemsnit af mindst 65% eller en tilsvarende kvalifikation på en tilsvarende standard, som anbefalet af et statusudvalg og godkendt af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk fortjeneste og et foreløbigt forskningsforslag, som er godkendt af institutudvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er beregnet til at gøre det muligt for kandidater at anvende integreret teknisk viden / færdigheder og avanceret analyse og problemløsning til en best ... [+]

Denne kvalifikation er beregnet til at gøre det muligt for kandidater at anvende integreret teknisk viden / færdigheder og avanceret analyse og problemløsning til en bestemt specialisering inden for kvantemåling, ejendomsudvikling og andre relaterede felter gennem involvering i et anvendt forskningsprojekt.

Kvalifikationsresultater og vurderingskriterier

Foretage forskning og udvikling inden for et specialiseret område og engagere sig i overførsel af teknologi inden for kvantemåling og ejendomsudvikling.

Adgangskrav og udvælgelseskriterier

En BTech: Mængdeundersøgelse eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard ELLER En national højere eksamensbevis: Byggeundersøgelse plus godkendt arbejdserfaring og andre kvalifikationer efter eksamensbevis. Studerende vælges på akademisk fortjeneste og godkendt felt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med MTech Food Technology er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt fo ... [+]

Det primære formål med MTech Food Technology er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningskomponent, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og de nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder.

En afhandling-baseret MTech Food Technology består af en omfattende undersøgelse af et specialiseret område inden for specialisering, rapporteret om og afleveret i form af en afhandling i slutningen af programmet. Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

På dette niveau vil en kvalificerende studerende være kompetent til at anvende specialiseret viden og forskningsmetodik i et metallurgisk miljø og således bidrage til for ... [+]

På dette niveau vil en kvalificerende studerende være kompetent til at anvende specialiseret viden og forskningsmetodik i et metallurgisk miljø og således bidrage til forsknings- og udviklingsbehov i den metallurgiske industri og minesamfundet. Den kvalificerede studerende kan registrere sig hos ECSA som professionel teknolog.

Kvalifikationsresultater og vurderingskriterier

Den kvalificerende studerende skal have evnen til at:

Initier og udfør anvendt forskning i en række metallurgiske aktiviteter til fuld afslutning.Funktion på mellem- til øverste ledelsesniveau i et metallurgisk miljø.Adgangskrav og udvælgelseskriterier

A Baccalaureus Technologiae: Engineering: Metallurgy eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

At give de studerende færdigheder til at udføre uafhængig forskning gennem avancerede problemløsningsevner og anvendelse af kritisk og reflekterende tankegang inden for m ... [+]

At give de studerende færdigheder til at udføre uafhængig forskning gennem avancerede problemløsningsevner og anvendelse af kritisk og reflekterende tankegang inden for miljøsundhed.

Adgangskrav

BTech Miljøsundhed. I BTech-programmet kræves et gennemsnit på 65%.

Kontaktoplysninger

Navn: Fru Martha Chadyiwa Tlf: 011 559 6239 / E-mail: mchadyiwa@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at udføre uafhængig forskning inden for et specialiseret felt af tøj eller mode og bidrage til ... [+]

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at udføre uafhængig forskning inden for et specialiseret felt af tøj eller mode og bidrage til videnproduktion inden for et udvalgt område. Forskningsproblemet, dets begrundelse, proces og resultat rapporteres i en afhandling, der er i overensstemmelse med almindeligt accepterede normer på dette niveau.

Adgangskrav

A Baccalaureus Technologiae: Mode med et gennemsnitsmærke på mindst 65% eller en tilsvarende kvalifikation på en tilsvarende standard, som anbefalet af et statusudvalg og godkendt af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk fortjeneste og et foreløbigt forskningsforslag, som er godkendt af institutudvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

University of Johannesburg

I det irriterende program på Afrikaans (Honneurs, kandidatgrad og doktorgrad) underkastes den menneskelige eksistens den simbole, mider, metafor og udkast til det, der fo ... [+]

Gedoseer

I det irriterende program på Afrikaans (Honneurs, kandidatgrad og doktorgrad) underkastes den menneskelige eksistens den simbole, mider, metafor og udkast til det, der formidler menneskets eksistens. Som i alle disse andre humaniora er forståelsen af den menneskelige eksistens det formål. I dette emne er Afrikaans sprog og har trukket dette middel til dette formål.

For at undergrave denne person og den måde, hvorpå personen forstår verden, skal du studere det sprog, som personen bruger til at udtrykke denne verden, sig selv og den verden, hvor han / hun lever.

Denne kandidatgrad involverer en skripsie, i regi af en af disse dosente i den afdeling, til et tema, der diskuteres. Temas kan vælges fra det sprog eller den litteratur.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Afrikaans
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En studerende skriver en afhandling om et emne i sprogvidenskab eller litteratur, der viser beviset for evnen til at udføre forskning. Dette dokument vil være cirka 100 s ... [+]

En studerende skriver en afhandling om et emne i sprogvidenskab eller litteratur, der viser beviset for evnen til at udføre forskning. Dette dokument vil være cirka 100 sider langt.

Adgangskrav

Studerende, der har opnået en BA-uddannelse med et karakter på mindst 60% (men fortrinsvis højere) i Northern Sotho (Sesotho sa Lebowa / Sepedi) eller isiZulu, kan registrere sig.

Kontaktoplysninger

Navn: Dr IK Mndawe Tlf: 011 559 4662 / E-mail: ikmndawe@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet tilbyder en kandidatuddannelse via forskning, der fører til en afhandling på omkring 120 sider. Afhandlingen er forberedt til eksamen under vejledning af en ve ... [+]

Programmet tilbyder en kandidatuddannelse via forskning, der fører til en afhandling på omkring 120 sider. Afhandlingen er forberedt til eksamen under vejledning af en vejleder med ekspertise i dit valg af emne.

Adgangskrav

En æresgrad i antropologi og et sidste kursusmærke på mindst 65% inden for den bestemte disciplin.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof David Moore Tlf: 011 559 2979/2859 / E-mail: dbmoore@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Postgraduate-programmet i Anvendt sprogvidenskab og litterær teori, der bygger på viden inden for begge dens discipliner, er rettet mod den specialiserede uddannelse og u ... [+]

MA i anvendt sprogvidenskab

Postgraduate-programmet i Anvendt sprogvidenskab og litterær teori, der bygger på viden inden for begge dens discipliner, er rettet mod den specialiserede uddannelse og uddannelses- og forskningsbehov hos sprogudøvere såsom oversættere, tolke, tekstredaktører, sprogplanlæggere, tekstforfattere, litterære korrekturlæsere og sproglærere. Oversættelse og tolkning er komplekse sproglige, kognitive og tekstmæssige processer, som blandt andet også indebærer sociokulturel formidling.

I betragtning af kompleksiteten af disse aktiviteter og dermed sprogpraksis tværfaglige karakter, tilbyder disse programmer en balance mellem teoretisk, praktisk og oplevelsesmæssig viden og færdigheder.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En afhandling om et tema fra Audiovisuel kommunikation, der viser bevis for kandidatens kritiske sans og forskningsevne, er påkrævet. En forskningsartikel, der er egnet t ... [+]

En afhandling om et tema fra Audiovisuel kommunikation, der viser bevis for kandidatens kritiske sans og forskningsevne, er påkrævet. En forskningsartikel, der er egnet til offentliggørelse, er også påkrævet.

Adgangskrav

Der kræves en Honours i kommunikation med et gennemsnit på mindst 65%. Den generelle regulering med hensyn til varigheden af kandidatuddannelsen gælder også i dette tilfælde.

Sidste frist for ansøgninger om denne grad er 31. oktober det foregående år for det første semester og 30. april samme år for det andet semester.

Kontaktoplysninger

Navn: Dr. Ylva Rodny-Gumede Tlf: 011 559 4112 / E-mail: yrodny-gumede@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette område omfatter en forskningsafhandling om et tema fra Det Gamle Testamente (OT) eller Det nye testamente (NT) eller en kombination af temaer fra OT og NT. Kandidat ... [+]

Dette område omfatter en forskningsafhandling om et tema fra Det Gamle Testamente (OT) eller Det nye testamente (NT) eller en kombination af temaer fra OT og NT. Kandidatuddannelsen er i sin natur et avanceret studie i enten OT eller NT bygger på viden inden for de felter, der allerede er opnået på Honours-niveau. Programmet er en afhandling skrevet om et tema fra Det Gamle eller Det Nye Testamente.

Adgangskrav

Biblical Studies Honours eller en tilsvarende kvalifikation er en forudsætning såvel som de generelle krav til universitetets adgang til kandidatuddannelsen. Græsk eller hebraisk op til andet års niveau kan være påkrævet afhængigt af studieretningen og forskningsområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

For denne grad skal kandidaten gennemføre forskning og skrive en afhandling om et godkendt, relevant emne. ... [+]

Kandidaten skal gennemføre forskningen og skrive en afhandling om et godkendt, relevant emne.

Adgangskrav

Optagelse vil blive overvejet for en studerende, der er i besiddelse af et universitetsbaseret Honours-kvalifikation i bystudier på NQF-niveau 7. Hvis en studerende ikke overholder ovennævnte krav, kan optagelse gives af dekanen for fakultetet ved henstilling fra instituttets formand.

Kontaktoplysninger

Navn: Dr. Liela Groenewald Tlf: 011 559 2884 / E-mail: lielagr@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med programmet er at uddanne og uddanne forskere, der kan bidrage til udvikling af viden på et avanceret niveau. Kandidatuddannelsen opnås ved at afslutte et enk ... [+]

Formålet med programmet er at uddanne og uddanne forskere, der kan bidrage til udvikling af viden på et avanceret niveau. Kandidatuddannelsen opnås ved at afslutte et enkelt avanceret forskningsprojekt, der kulminerer med produktion og accept af en afhandling.

Adgangskrav

En relevant bachelorgrad. En ”professionel” bachelorgrad, eller et postgraduate diplom, med tilstrækkelig forberedelse til at udføre forskning med et anbefalet minimum på 60% for alle sidste års moduler.

Udvælgelseskriterier

Ud over de minimale adgangskrav, som beskrevet ovenfor, kan potentielle studerende blive bedt om at præsentere en portefølje af deres arbejde for et interviewpanel. En portefølje ville blive anmodet om, hvis der kræves yderligere bevis for, at de studerende er rede til at udføre tekst- eller artefaktuel forskning. I tilfælde af tekstundersøgelser vil porteføljen indeholde eksempler på skriftlig forskning, og i tilfælde af artefaktuel forskning ville en portefølje med designet kræves.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle de intellektuelle og faglige færdigheder for at give bevis for evnen til selvstændigt at producere videnskabeligt arbejde på et acceptabelt ni ... [+]

Den studerende skal udvikle de intellektuelle og faglige færdigheder for at give bevis for evnen til selvstændigt at producere videnskabeligt arbejde på et acceptabelt niveau. Dette kræver kompetence i anvendelsen af beslægtet forskningsmetodologi, evnen til at gennemføre og gennemføre en godkendt forskningsundersøgelse, den mundtlige og skriftlige kompetence til at præsentere resultater og fund og den akademiske og personlige modenhed til kritisk at reflektere over alle aspekter af studiet.

Adgangskrav

En Honours kvalifikation i industriel psykologi på NQF niveau 7 eller 8 med et gennemsnit på mindst 65%. Statistiske metoder eller analyseteknikker skal være inkluderet i undervisningsplaner. Potentielle studerende skal have bestået et modul i forskningsmetodologi på Honours NQF niveau 8. Relateret erfaring, der anses for relevant og tilstrækkelig af Institut for Industriel Psykologi og People Management vil også blive vurderet. Begrænsninger for studerendes antal nødvendiggør en udvælgelsesproces.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

For forskningsgraden skriver de studerende en afhandling på cirka 45.000 ord under vejledning om et emne valgt i samråd med instituttet. Emnet skal være i overensstemmels ... [+]

MA i filosofi (forskning)

For denne grad skriver de studerende en afhandling på ca. 45.000 ord under vejledning om et emne valgt i samråd med instituttet. Emnet skal være i overensstemmelse med de tilgængelige forelæsers ekspertise.

Adgangskrav

For at få adgang til denne grad skal studerende opfylde instituttets optagelseskrav (ud over universitetets adgangskrav) og bevise deres viden om forskningsmetodik og filosofihistorie. Nogle af kravene er [i] mindst 65% i gennemsnit for Honours-graden i filosofi og [ii] indsendelse af skriftligt filosofisk arbejde udført til Honours Degree. Supplerende mundtlige prøver kan være påkrævet.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof Velislava Mitova Tlf: 011 559 3133 / E-mail: vmitova@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

På et mere avanceret niveau (kandidatstudier) opfordres de studerende til at samarbejde med os inden for vores ekspertiseområder, dvs. den moderne franske roman; Selvbiog ... [+]

På et mere avanceret niveau (kandidatstudier) opfordres de studerende til at samarbejde med os inden for vores ekspertiseområder, dvs. den moderne franske roman; Selvbiografi; Moderne fransk teater og frankofonisk litteratur for at udvikle deres kapacitet til forskning og kritisk tanke. Den franske afdelings kandidatuddannelse er designet til dedikerede forskere og består hovedsageligt af en afhandling eller en speciale.

Adgangskrav

Adgangskravet til en kandidatuddannelse er en Honours Degree i fransk.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof WA Kabwe-Segatti Tlf: 011 559 2757 / E-mail: desirew@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kursusuddannelsen MA i græsk er dybest set rettet mod studerende, der gerne vil lave en kortere afhandling sammen med to eksaminerede moduler. Kandidatuddannelsen i græsk ... [+]

MA i græsk (kurser)

Kursusuddannelsen MA i græsk er dybest set rettet mod studerende, der gerne vil lave en kortere afhandling sammen med to eksaminerede moduler. Et intensivt kursus i det græske sprog tilbydes for studerende til at gå ind på kurset med en Honours Degree in Classical Civilization. De to undersøgte moduler dækker en intensiv undersøgelse af græsk historie, religion, litteratur, filosofi, kultur eller kunst og arkitektur. I den korte afhandling har studerende mulighed for at koncentrere sig om klassisk græsk, hellenistisk græsk (Det nye testamente og kirkefædre), byzantinsk græsk eller moderne græsk.

Adgangskrav

En æresbevisning i græsk eller klassisk kultur fører til en kandidatgrad.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at give de studerende evnen til at udføre avanceret forskning, at anvende analytisk indsigt inden for et afgrænset tekstundersøgelseso ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at give de studerende evnen til at udføre avanceret forskning, at anvende analytisk indsigt inden for et afgrænset tekstundersøgelsesområde, at registrere resultaterne af forskningen i et acceptabelt format og at anvende disse færdigheder på en sådan måde med henblik på at fremme hans / hendes muligheder for intellektuel udvikling, erhvervsmæssig beskæftigelse og meningsfuld social aktivitet. Et emne vælges i samråd med underviseren.

Adgangskrav

Kandidaten skal forelægge et forslag på et klart defineret tekstmæssigt analyseområde. Forslaget skal afsløre en forståelse af korrekt forskningsprocedure, besiddelse af relevant viden om emneindhold og de nødvendige teoretiske og metodologiske færdigheder.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kandidaten skal gennemføre det avancerede kursus i social teori, det avancerede kursus i social forskningsmetodologi og gennemføre forskning og skrive en mindre afhandlin ... [+]

MA i industriel sociologi (kurser)

Kandidaten skal gennemføre det avancerede kursus i social teori, det avancerede kursus i social forskningsmetodologi og gennemføre forskning og skrive en mindre afhandling om et godkendt, relevant emne. Studerende erhverver også SPSS færdigheder og kompetencer.

Adgangskrav

Studerendes adgang vil blive overvejet for en studerende, der er i besiddelse af en universitetsbaseret Honours-kvalifikation i sociologi / industriel sociologi på NQF-niveau 7. Hvis en studerende ikke overholder ovennævnte krav, kan der gives adgang til dekanen for instituttet Fakultet efter henstilling fra instituttets formand.

Kontaktoplysninger

Navn: Dr. Liela Groenewald Tlf: 011 559 2884 / E-mail: lielagr@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En afhandling om et tema fra journalistik, der giver bevis for kandidatens kritiske sans og forskningsevne. En forskningsartikel, der er egnet til offentliggørelse, er og ... [+]

En afhandling om et tema fra journalistik, der giver bevis for kandidatens kritiske sans og forskningsevne. En forskningsartikel, der er egnet til offentliggørelse, er også påkrævet.

Adgangskrav

Der kræves en æresgrad i kommunikation, med et gennemsnit på mindst 65%. Sidste frist for ansøgninger om denne grad er 31. oktober det foregående år for det første semester og 30. april samme år for det andet semester.

Kontaktoplysninger

Navn: Fru Elna Rossouw Tlf: 011 559 3434 / E-mail: erossouw@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet MA (Clinical Psychology) fører til registrering som klinisk psykolog hos Professional Board of Psychology fra Health Professionions Council of South Africa (HP ... [+]

Programmet MA (Clinical Psychology) fører til registrering som klinisk psykolog hos Professional Board of Psychology fra Health Professionions Council of South Africa (HPCSA).

Dette fuldtidsprogram omfatter det brede spektrum af klinisk psykologi. Programmet består af en forskningskomponent (færdiggørelse af en mindre afhandling) samt deltagelse i workshops, kontakter og praktisk arbejde.

Efter succesfuld afslutning af graden ansøger studerende om en praktikplads i klinisk psykologi. I henhold til forskrifter fra Institut for Sundhed skal studerende også gennemføre et års samfundstjeneste efter afslutningen af praktikpladsen.

Adgangskrav

Studerende skal være i besiddelse af en honours degree eller en tilsvarende grad i psykologi. Studerende optages i programmet, efter at de er blevet evalueret som passende kandidater af instituttet gennem en udvælgelsesproces, der finder sted i august.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kursus-kandidatgrad hjælper kvalificerede socialarbejdere med at fremme deres rådgivningsevner inden for klinisk socialt arbejde. Denne kvalifikation giver studeren ... [+]

Denne kursus-kandidatgrad hjælper kvalificerede socialarbejdere med at fremme deres rådgivningsevner inden for klinisk socialt arbejde. Du vil erhverve disse gennem syv moduler, f.eks .: Moderne teorier; Kompleks adfærd og miljøændring; Evaluering, intervention og evaluering; Mentalt helbred; og udviklingen af det terapeutiske selv. Derudover vil du anvende denne viden i løbet af et års praktikprogram med fokus på mikro- og messo-interventioner. I dit andet år påtager du dig et forskningsprojekt for at demonstrere din forskningskompetence.

Denne kvalifikation giver studerende mulighed for at arbejde som private eller specialiserede praktikere i deres særlige arbejdsforhold.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette program er at udforske en bred vifte af former for menneskelig kommunikation fra forskellige perspektiver, der forbinder det lokale og det globale og e ... [+]

MA i kommunikationsstudier (kurser)

Formålet med dette program er at udforske en bred vifte af former for menneskelig kommunikation fra forskellige perspektiver, der forbinder det lokale og det globale og er forankret i afrikanske kontekster og oplevelser. Vores læseplan udvikler en innovativ tilgang til deltagelsesundersøgelser, der adresserer de specifikke kommunikative, kulturelle og sociale kontekster, som vi arbejder i. Som et iboende tværfagligt og fleksibelt program skærer MA i kommunikationsstudier en række forskellige felter og områder inden for humaniora og samfundsvidenskab og giver en mulighed for at udforske deres komplementaritet og sammenhæng.

Det første studieår består af fire moduler, nemlig kommunikationsteori, forskningsmetodologi og to moderne kommunikationsfokuserede moduler. Det andet studieår fokuserer hovedsageligt på forberedelse og afslutning af en mindre forskningsafhandling.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kursusuddannelsen MA i latin er dybest set rettet mod studerende, der gerne vil lave en kortere afhandling sammen med to eksaminerede moduler. Et intensivt kursus i latin ... [+]

MA i Latin (kurser)

Kursusuddannelsen MA i latin er dybest set rettet mod studerende, der gerne vil lave en kortere afhandling sammen med to eksaminerede moduler. Et intensivt kursus i latin sprog tilbydes for studerende, der deltager i kurset med en Honours Degree in Classical Civilization.

De to undersøgte moduler dækker en intensiv undersøgelse af romersk historie, religion, litteratur, filosofi, kultur eller kunst og arkitektur.

Adgangskrav

En æresgrad i latin eller klassisk kultur fører til en kandidatgrad til kurser.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof JLP Wolmarans Tlf: 011 559 2737 / E-mail: hansiew@uj.ac.za

MA i Latin (Forskning)Kontaktoplysninger

Kandidatuddannelsen i latin har til formål at introducere den studerende til avancerede metoder til forskning, der kan anvendes til romerske studier, for eksempel inden for historie, litteratur, filosofi, religion, mytologi, kultur eller kunst. Studerende får evnen til at finde og definere emner til forskning, som de finder relevante for enten deres moderne miljø eller deres egen indre rejse.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En afhandling om et tema inden for marketingkommunikation, der giver bevis for kandidatens kritiske sans og forskningsevne. En forskningsartikel, der er egnet til offentl ... [+]

En afhandling om et tema inden for marketingkommunikation, der giver bevis for kandidatens kritiske sans og forskningsevne. En forskningsartikel, der er egnet til offentliggørelse, er også påkrævet.

Adgangskrav

Der kræves en æresgrad i kommunikation, med et gennemsnit på mindst 65%. Sidste frist for ansøgninger om denne grad er 31. oktober det foregående år for det første semester og 30. april samme år for det andet semester.

Kontaktoplysninger

Navn: fru Andrea Crystal Tlf: 011 559 2574 / E-mail: acrystal@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette kursusuddannelse består af et obligatorisk og tre valgfrie moduler, der skal afsluttes samt en obligatorisk mindre afhandling. Det obligatoriske modul er et forskni ... [+]

MA i Offentlig ledelse og regeringsførelse (CW)

Dette kursusuddannelse består af et obligatorisk og tre valgfrie moduler, der skal afsluttes samt en obligatorisk mindre afhandling. Det obligatoriske modul er et forskningsmetodologi-modul og suppleres med yderligere tre valgfrie moduler.

Den obligatoriske afhandling er i form af et forskningsprojekt.

Kursusarbejdet kandidatgradstruktur giver mulighed for enten to specialiserede subdisciplinære foci eller til et generelt PMG-fokus gennem et tilfældigt valg af tre valgfag ud af mulige ni tilgængelige moduler. Ét specialiseret fokus er på evaluering af generel offentlig styring og styring af den offentlige sektor, og det andet fokuserer på en specialisering inden for avanceret kommunal ledelse og styring.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Masterprogrammet i MA Politics Research dækker emner inden for politik og internationale relationer. En studerende skal skrive en afhandling om et udvalgt tema fra enten ... [+]

Masterprogrammet i MA Politics Research dækker emner inden for politik og internationale relationer. En studerende skal skrive en afhandling om et udvalgt tema fra enten politisk videnskab eller internationale forbindelser for at bevise en kritisk tilgang og forskningsevne. En artikel klar til offentliggørelse skal indsendes sammen med afhandlingen.

Adgangskrav

Studerende har brug for en 65% bestået på Honours-niveau.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof Deon Geldenhuys Tlf: 011 559 2894 / E-mail: deong@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende udvikler avancerede kvantitative og kvalitative forskningsevner inden for psykologi. Sådanne færdigheder kan føre til en forskningsbaseret eller akademisk karr ... [+]

Studerende udvikler avancerede kvantitative og kvalitative forskningsevner inden for psykologi. Sådanne færdigheder kan føre til en forskningsbaseret eller akademisk karriere. Der skal demonstreres anvendelse af forskningsmetodologi og den kompetente kommunikation af forskningsresultater; studerende skal således kunne udføre uafhængig forskning. Deltagelse af workshops og / eller kontakter vil være påkrævet.

Adgangskrav

Minimumskrav til optagelse er 65% i en Honours Degree in Psychology, som normalt skulle have været opnået inden for de foregående fem år.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof T Guse Tlf: 011 559 3248 / E-mail: tguse@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet MA (Counselling Psychology) fører til registrering som Counselling Psychologist hos Professional Board of Psychology fra Health Professions Council of South Af ... [+]

Programmet MA (Counselling Psychology) fører til registrering som Counselling Psychologist hos Professional Board of Psychology fra Health Professions Council of South Africa (HPCSA). Dette fuldtidsprogram omfatter det brede spektrum af Rådgivningspsykologi. Programmet består af en forskningskomponent (færdiggørelse af en mindre afhandling) samt deltagelse i workshops, kontakter og praktisk arbejde.

Efter en vellykket afslutning af graden ansøger de studerende om en praktikplads i rådgivningspsykologi.

Adgangskrav

Studerende skal have en Honours Degree eller en tilsvarende grad i Psykologi. Studerende optages i programmet, efter at de er blevet evalueret som egnede kandidater af instituttet gennem en udvælgelsesproces. Antallet af studerende, der er tilladt i programmet, bestemmes af tilgængeligheden af personale, tilgængeligheden af praktikpladser og markedets krav. Sidste frist for ansøgninger og datoer for udvælgelse bestemmes årligt af afdelingen. Ansøgningsskemaer og information kan fås hos afdelingen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle avancerede kompetencer til at lette processer, teknikker og principper for bæredygtige samfundsprogrammer og projekter, der ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle avancerede kompetencer til at lette processer, teknikker og principper for bæredygtige samfundsprogrammer og projekter, der er baseret på menneskecentrede, deltagende teoretiske tilgange, til at tackle ulighed, fattigdom og uretfærdigheder i en global og afrikansk kontekst. Yderligere studerende vil være i stand til at lette oprettelse og ledelse af samfundsbaserede organisationer inden for rammerne af samfundsøkonomisk udvikling, der integrerer social og samfundsudvikling.

Adgangskrav

En adgangseksamen kan være påkrævet. Der kræves en fire-årig bachelorgrad i socialt arbejde, eller en tre-årig grad i socialt arbejde sammen med en honoursgrad i socialt arbejde, eller en anden honoursgrad, der er relevant for samfundsudvikling, som afdelingsformanden anser for at være passende. Et fjerde år (æresbevisning) gennemsnitligt karakter på mindst 65% kræves.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kursusuddannelsen i MA i semitiske sprog og kulturer består af en mindre afhandling og de to moduler. I forskningsmodus skal en afhandling, hvor studerende fokuserer på e ... [+]

MA i semitiske sprog og kulturer (kurser)

Programmet består af en mindre afhandling og de to moduler som anført nedenfor. Studerende vælger i samarbejde med instituttet to moduler fra listen nedenfor. Moduler tilbydes over to semestre. Hvert modul undersøges ved hjælp af en eksamen med en vægtning på 45 point hver. Den mindre afhandling har en vægtning på 90 point.

Studerende fokuserer på arabisk, islamiske studier, hebraisk (inklusive jødiske studier) eller et kognat semitisk sprog. Moduler har følgende generiske indhold:

Obligatoriske moduler

Modul 1: Metodologi for litterær forskningModul 2: Indholdsanalyse af et udvalgt forskningsfeltModul 3: Mindre afhandlingAdgangskrav... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende skal gennemføre et kursus i SIA-metodologier, avanceret social forskning (ASR) samt en mindre afhandling om et godkendt, relevant emne. Studerende erhverver og ... [+]

Studerende skal gennemføre et kursus i SIA-metodologier, avanceret social forskning (ASR) samt en mindre afhandling om et godkendt, relevant emne. Studerende erhverver også SPSS færdigheder og kompetencer.

Adgangskrav

En æresgrad i et af følgende emner: Sociologi, industriel sociologi, geografi, filosofi, historiske studier, udviklingsstudier, psykologi, industriel psykologi, politik, offentlig regeringsførelse, socialt arbejde og økonomi.

Hvis en studerende ikke overholder ovennævnte krav, kan optagelse gives af dekan på fakultetet efter henstilling fra instituttets formand.

Kontaktoplysninger

Navn: Dr. Liela Groenewald Tlf: 011 559 2884 / E-mail: lielagr@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kandidatuddannelsen indebærer kun en forskningsundersøgelse - større end den mindre afhandling af kursusuddannelsen, men ikke så stor som en doktorafhandling. Det primære ... [+]

Kandidatuddannelsen indebærer kun en forskningsundersøgelse - større end den mindre afhandling af kursusuddannelsen, men ikke så stor som en doktorafhandling. Det primære formål med master ved forskning er at udvikle avancerede kompetencer inden for forskning. Derudover vil du også udvikle ekspertviden inden for dit fagområde. Master's by research-programmet er ideelt for studerende, der primært er interesseret i at udvikle deres forskningskompetence, ikke ønsker at deltage i forelæsninger eller workshops, er meget selvmotiverede, uafhængige og selvstyrede og har et fokuseret, specifikt forskningsinteresse .

Adgangskrav

Kandidater med relevant honoursgrad i socialt arbejde overvejes til optagelse. Et fjerde år (æresbevisning) gennemsnitligt karakter på mindst 65% kræves.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

I kursetilstand skal kandidaten med succes gennemføre det avancerede kursus i social teori, det avancerede kursus i social forskningsmetodologi og gennemføre forskning og ... [+]

MA i sociologi (kurser)

Kandidaten skal gennemføre det avancerede kursus i social teori, det avancerede kursus i social forskningsmetodologi og gennemføre forskning og skrive en mindre afhandling om et godkendt, relevant emne.

Adgangskrav

Optagelse vil blive overvejet for en studerende, der er i besiddelse af en universitetsbaseret honours-kvalifikation i sociologi / industriel sociologi på NQF-niveau 7. Hvis en studerende ikke overholder ovennævnte krav, kan optagelse gives af dekanen for fakultetet efter henstilling fra instituttets formand.

Kontaktoplysninger

Navn: Dr. Liela Groenewald Tlf: 011 559 2884 / E-mail: lielagr@uj.ac.za

MA i sociologi (forskning)

Kandidaten skal gennemføre forskningen og skrive en afhandling om et godkendt, relevant emne.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette er et avanceret studieprogram, der kan afsluttes som et kursusbaseret studieprogram. Dette program er designet til at lette mestring af et komplekst og specialisere ... [+]

Dette er et avanceret studieprogram, der kan afsluttes som et kursusbaseret studieprogram. Dette program er designet til at lette mestring af et komplekst og specialiseret videnområde inden for disciplinen Strategisk Kommunikation. På grund af en stigende konvergens af marketingkommunikation, virksomhedskommunikation og PR vil programmet tage sig af integrationen af denne kommunikationsdisciplin.

Adgangskrav

Der kræves en Honours Degree i virksomheds- eller markedskommunikation eller beslægtet felt med et gennemsnit på mindst 65%. Sidste frist for ansøgninger om denne grad er 31. oktober det foregående år for det første semester og 30. april samme år for det andet semester.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En afhandling om et tema fra tysk litteratur eller sprogvidenskab, der vidner om en kritisk evne og forskningskompetence. ... [+]

En afhandling om et tema fra tysk litteratur eller sprogvidenskab, der vidner om en kritisk evne og forskningskompetence.

Adgangskrav

Forudsætning: En tysk hædersgrad med mindst 65%.

Kontaktoplysninger

Navn: Dr. Anne Baker Tlf: 011 559 2717 / E-mail: abaker@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Der kræves et avanceret studieprogram med kurser plus en mindre afhandling eller via forskning, der fører til en afhandling på omkring 120 sider. ... [+]

MA i udviklingsstudier (kurser)

Et avanceret studieprogram med kurser plus en mindre afhandling er påkrævet.

Semester 1

Modul 1: Kritiske udviklingsteorierModul 2: SocialpolitikModul 3: Avanceret forskningsmetodik

Semester 2

Modul 4: UdviklingsstyringModul 5: Mindre afhandlingModuler 1 til 4 bidrager med 50% til det endelige karakter og modul 5 bidrager med 50%.Adgangskrav

En æresgrad i udviklingsstudier og et sidste kursusmærke på mindst 65% inden for den bestemte disciplin. På grund af den tværfaglige karakter af udviklingsundersøgelser, tilskyndes ansøgere (til kandidatuddannelsen) fra andre samfundsvidenskabelige grader med indhold af udviklingsstudier og behandles gennem universitetets udvalg for anerkendelse af foruddannelse.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette program er designet til at lette mestring af et komplekst og specialiseret videnområde inden for disciplinen Corporate Corporate. Fokus for denne kvalifikation er p ... [+]

Dette er et avanceret studieprogram, der kan afsluttes enten som en kursus eller som et forskningsbaseret studieprogram.

Dette program er designet til at lette mestring af et komplekst og specialiseret videnområde inden for disciplinen Corporate Corporate. Fokus for denne kvalifikation er på udvikling af konceptuel viden og færdigheder på meget abstrakte niveauer, der vil lette højt specialiserede og avancerede tekniske, faglige og forskningsevner inden for virksomhedskommunikation.

Adgangskrav

Der kræves en æresgrad i kommunikation, med et gennemsnit på mindst 65%. Sidste frist for ansøgninger om denne grad er 31. oktober det foregående år for det første semester og 30. april samme år for det andet semester.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende, der er accepteret til dette kursus, er forpligtet til at forske, skrive og præsentere en fuld afhandling (ca. 120 sider) under vejledning af en vejleder. Afde ... [+]

MA på engelsk (forskning eller kurser)

Studerende, der er accepteret til dette kursus, er forpligtet til at forske, skrive og præsentere en fuld afhandling (ca. 120 sider) under vejledning af en vejleder. Afdelingen er i stand til at føre tilsyn med emner på de fleste områder under den generelle ambition af engelske studier, herunder sydafrikanske litterære studier og postkolonialisme; Tekstredigering; Middelalder, renæssance og romantiske studier; og moderne fiktion.

Adgangskrav

Optagelse til kandidatgraden skal godkendes af instituttets formand.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof Karen Scherzinger Tlf: 011 559 2493 / E-mail: kscherzinger@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i anvendt matematik mindre-afhandling med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i anvendt matematik mindre-afhandling med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningsdel, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En afhandling med kandidatuddannelse MSc i anvendt matematik består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet som en mindre afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i biokemi mindre speciale med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de op ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i biokemi mindre speciale med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningsdel, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En afhandling med kandidatuddannelse MSc i biokemi består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet som en mindre afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i kandidatuddannelse med botanik med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med a ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i kandidatuddannelse med botanik med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningsdel, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En afhandling med kandidatuddannelse MSc i botanik består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet som en mindre afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i computervidenskab med speciale i kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i computervidenskab med speciale i kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningsdel, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En afhandling med kandidatuddannelse MSc i datalogi består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, der er skrevet op som en mindre afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i fysik mindre kursus er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i fysik mindre kursus er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningsdel, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En afhandling med kandidatuddannelse MSc i fysik består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, der er skrevet op som en mindre afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i geografi mindre kursus er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder krave ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i geografi mindre kursus er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningsdel, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En afhandling med kandidatuddannelse MSc i geografi består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, der er skrevet op som en mindre afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i geologi mindre kursus er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kraven ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i geologi mindre kursus er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningsdel, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En afhandling med kandidatuddannelse MSc i geologi består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet som en mindre afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i informatik mindre speciale med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i informatik mindre speciale med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningsdel, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En afhandling med kandidatuddannelse MSc i informatik består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet som en mindre afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i informationsteknologi mindre kursus er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de o ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i informationsteknologi mindre kursus er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en specifik forskningsdel, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre afhandling med kurser MSc i informationsteknologi består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet som en mindre afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i matematik mindre speciale med kurser er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i matematik mindre speciale med kurser er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningskomponent, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En afhandling med kandidatuddannelse MSc i matematik består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet som en mindre afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i matematisk statistik mindre speciale med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i matematisk statistik mindre speciale med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningsdel, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En afhandling med kandidatuddannelse MSc i matematisk statistik består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet som en mindre afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i miljøledelse mindre speciale med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i miljøledelse mindre speciale med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningsdel, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre afhandling med kurser MSc i miljøledelse består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, der er skrevet op som en mindre afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Nanoscience mindre-afhandling med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Nanoscience mindre-afhandling med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningsdel, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kurser MSc i nanovidenskab består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet som en mindre-afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i zoologi mindre speciale med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de op ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i zoologi mindre speciale med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningsdel, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre afhandling med kurser MSc i zoologi består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet som en mindre afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media