Læs den officielle beskrivelse

Pulserende, multikulturel og dynamisk, det Johannesburg Universitet (UJ) deler tempo og energi kosmopolitiske Johannesburg, den by, hvis navn den bærer. Stolt sydafrikanske, universitetet er i live ned til sine afrikanske rødder, og velforberedt for sin rolle i aktualisere det potentiale, de videregående uddannelser gælder for kontinentets udvikling.

Den fænomenale succes for universitetet er en, der har overrasket kritikere og vandt over skeptikere. At være en institution, der roser sig i sin tilgængelige ekspertise, efter kun 11 år UJ har etableret sig som en institution i den globale ekspertise og verdensklasse statur.

I sine første fem leveår, UJ fordoblet sin akkrediterede forskningsresultater og øget antallet af fremtrædende sydafrikanske Research Stole fra ingen til syv. Denne bemærkelsesværdigt resultat blev nået i god tid inden det fastsatte mål for 2015. 2010 forskning resultat Det var resultatet af UJ ønske, i den indledende periode, til at etablere UJ som en grundig forskning fokuseret universitet.

UJ er den første og eneste afrikanske universitet optaget til den højt respekterede konsortium af 28 forskningsintensive universiteter i verden, Universitas 21 - en vigtig blåstempling af den stigende internationale statur UJ.

UJ prale verdensklasse, internationalt anerkendte akademiske programmer baseret på læseplaner informeret af banebrydende udvikling i både bachelor og postgraduate uddannelse. UJ programmer inden for sine ni fakulteter, er designet til at forberede de studerende til arbejdsmarkedet og for globalt medborgerskab. Universitetet har fire campusser, nemlig Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; Den Doornfontein Campus; og Soweto Campus.

Baseret på valg af UJ Orange Tæppe førsteårsstuderende - dem med en APS score lig med og større end 40 point - flagskibsprogrammerne omfatter: Regnskab; Elektrisk og elektronisk / mekanisk / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Law / HD Law; Matematik / anvendt matematik; IT / Computer Sciences; Humanfysiologi; Optometri; Finans; Psykologi; og læreruddannelsen.

For at gøre UJ undervisningsmæssige, forskning og innovation mål til en realitet, UJ har i løbet af de seneste otte år, investeret i over R2 milliarder i opgradering og udvidelse af levende og læring faciliteter på alle sine campusser og til at skabe et sikkert og sikker, verdensklasse læring og forskningsmiljø for både medarbejdere og studerende.

UJ også indført håndholdte enheder (en tablet eller bærbare computer) i første års klasseværelser i 2014, i et forsøg på at forbinde disse unge hjerner med den verden af ​​e-viden, som de vokser i, og at omdanne deres evne til at bidrage og konkurrere.

UJ Graduate succesrate er nu 83,4%, og den samlede årlige graduate produktion er på over 11.400 studerende. Universitetets første år Experience-programmet (FYE), et initiativ der tilbyder faglige færdigheder forstærkning med en accent på studerende mentorordninger medstuderende, er en af ​​de støtteprogrammer, der hjælper lette skole til universitet overgang. Næsten 1.300 studerende tutorer, valgt fra tredje-års niveau og op, fungerer som en grænseflade mellem studerende og undervisere. UJ også indført akademiske rådgivere i kollegier og godkendt off-campus indkvartering faciliteter. Under UJ Academic Excellence program, er 250 studievejledere betjener 2.000 første-års studerende på 25 boliger.

Bemærkelsesværdige, også er at UJ, med mere end 49.500 elever; 2.300 internationale studerende; 6.700 kandidater og berømte videnskabelige medarbejdere, er en institution med en beundringsværdig graduering sats. UJ er hjemsted for 133 bedømte forskere, hvoraf seks er A-mærket, og har syv National Research Foundation stole. Derudover er det producerer flest sorte revisorer på alle akkrediterede boligområder universiteter i landet.

Mens UJ forfølger globale ekspertise og statur, påtænker at universitetet nationalt lydhør på en måde, som kun UJ kan. I denne forbindelse blandt Sydafrikas seks førende universiteter, kun UJ held giver adgang til næsten 2.000 første års studerende, der kommer fra de fattigste samfund, at give dem, hvor det er nødvendigt, med top-up NSFAS finansiering, stipendier og to sunde måltider om dagen .

I de næste ti år, har UJ sæt seks strategiske mål, nemlig:

Global Excellence i forskning og innovation.
Global Excellence i undervisning og læring.
En international profil Fit for Global Excellence og statur.
En fremragende Student Experience.
Active Global Reputation Management, og
En institution og People Fit for Global Excellence og statur.

Vision

En international Universitet valg, forankret i Afrika, dynamisk forme fremtiden.

Mission

Inspirerende sin samfund til at omdanne og tjene menneskeheden gennem innovation og samarbejde udøvelse af viden.

Værdier

IMAGINATION SAMTALE REGENERATION ETISK FOUNDATION

Udformning af fremtiden

Tænker uafhængigt
Udvikling af en kosmopolitisk identitet
Udstiller ambitioner og drev
Vedtagelsen iværksættervirksomheder tilgange

Learning sammen fra vores mangfoldighed

Gør kloge beslutninger kollektivt

Inddragelse meningsfuldt med hinanden
Visning af gensidig respekt
førende consultatively

Udvikle bæredygtigt gennem kreative bidrag

Introspecting for fornyelse

Innovation for det fælles gode
Gør positiv forandring
Drage fordel af oversete muligheder

Treasuring akademisk frihed

Søger balance i forfølgelsen af ​​viden

Facing udfordringer med mod og tjene tillid
Handle ansvarligt ved at være fair, konsekvent og gennemsigtig
Deltagelse i og hjælpe samfundet (Ubuntu) *
  • Ubuntu er evnen til at udtrykke medfølelse, retfærdighed, gensidighed, værdighed, harmoni og menneskelighed af hensyn til at opbygge, vedligeholde og styrke fællesskabet. Ubuntu taler til vores inter-forbundethed, vores fælles menneskelighed og ansvaret for at hver der flyder fra vores forbindelse.
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Johannesburg

Formålet med Master of Tourism og Hospitality Management er at udvikle den studerendes evne til at sætte spørgsmålstegn, analysere og fortolke turisme og gæstfrihed ledel ... [+]

Formålet med Master of Tourism og Hospitality Management er at udvikle den studerendes evne til at sætte spørgsmålstegn, analysere og fortolke turisme og gæstfrihed ledelsesmæssige spørgsmål i en global kontekst med fokus på branchespecifikke sektorer. Dette formål opnås gennem levering af en forskningsbaseret afhandling på kandidatniveau, hvor den studerende vil vise tegn på videnskabelig forskning og evnen til at reflektere i forbindelse med turisme og gæstfrihed ledelse.

Programmet hjælper derfor i den fortsatte faglige udvikling af ledere og ledere i turisme og gæstfrihed ledelse.

Adgangskrav

Den mindste Adgangskravet er en BTech (Tourism Management) eller en BTech (Hospitality Management) eller tilsvarende kvalifikationer på samme niveau inden for turisme og gæstfrihed. Udvælgelsen af ​​kandidatstuderende vil ske i overensstemmelse med regler og bestemmelser i de højere grader udvalget fra University of Johannesburg som fastsat for tværfaglige programmer. Forskningsudvalget STH kan ordinere et modul eller moduler på NQF niveau 8 eller 9 som en støttende foranstaltning for at fuldføre kvalifikationen. Dette gælder, når Forskningsudvalget den STH konkluderer, at den studerendes kendskab til forskning skal opdateres, eller når forskningsemne omfatter spørgsmål utilstrækkeligt dækket på kandidatniveau. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med Master i kemi er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de stud ... [+]

MTech Kemi

Det primære formål med MTech Kemi er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer som innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder.

En afhandling baseret MTech Kemi består af en omfattende undersøgelse af et specialiseret område inden for specialisering, rapporterede om og indsendes i form af en afhandling i slutningen af ​​programmet. Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Curriculum Policy Evaluation (M5CPEQ) ... [+]

Curriculum Policy Evaluation (M5CPEQ)

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Eleverne skal udvikle de intellektuelle og faglige kompetencer, der giver dem mulighed for at vise tegn på uafhængige og originale videnskabelige arbejde. Denne kvalifika ... [+]

Eleverne skal udvikle de intellektuelle og faglige kompetencer, der giver dem mulighed for at vise tegn på uafhængige og originale videnskabelige arbejde. Denne kvalifikation vil yderligere give den studerende mulighed for at vise kompetencer i anvendelsen af ​​relateret forskning metode og forskningsprocessen og resultater.

Adgangskrav

Den studerende, der er i besiddelse af en HD Honours kvalifikation på NQF niveau 7 eller 8 kan finde anvendelse. Dekanen for Det Naturvidenskabelige Management kan afvise en elev optagelse på kandidatuddannelsen kvalifikation, hvis opfattelse Thet den studerendes faglige baggrund i utilstrækkelig.

Varighed program Fuld tid: 1 år minimum, maksimum 2 år Deltid: 2 år minimum, maksimum 3 år Kontaktdetaljer ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Eleverne skal udvikle de intellektuelle og faglige kompetencer, der giver dem mulighed for at vise tegn på uafhængige og originale videnskabelige arbejde. Denne kvalifika ... [+]

Eleverne skal udvikle de intellektuelle og faglige kompetencer, der giver dem mulighed for at vise tegn på uafhængige og originale videnskabelige arbejde. Denne kvalifikation vil yderligere give den studerende mulighed for at vise kompetencer i anvendelsen af ​​relateret forskning metode, den rette skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og resultater, samt at reflektere over forskningsprocessen og resultater.

Adgangskrav

En passende Honours Degree i den bredere inden for Human Resource Management, Industriel Psykologi, Human Resource Development eller arbejdsmarkedsforhold. Eleverne skal tidligere har udmærket sig som ledere eller personaleledere med betydelig erhvervserfaring i organisationer (minimum 3-5 år). Studerende skal være computerkyndig og har adgang til internettet med en Honours modul i Research Methodology (NQF niveau 8 eller 9) og et gennemsnit på mindst 65% for Honours Degree. Student nummer begrænsninger nødvendiggør et udvalg, der består af en hel dag vurdering center og psykometriske vurderinger.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikation er at udvikle den anvendte kompetence studerende på en avanceret (executive) niveau i mastering, analyse, fortolkning og forståelse af performa ... [+]

Formålet med kvalifikation er at udvikle den anvendte kompetence studerende på en avanceret (executive) niveau i mastering, analyse, fortolkning og forståelse af performance, forandring og principper og metoder organisatoriske udvikling. Kvalifikationen sætter den studerende i stand til at registrere som Personnel Practitioner med den sydafrikanske Board of Personnel Practice. Det udstyrer også den studerende til at arbejde som en human ressource leder eller organisationsudvikling specialist på et avanceret niveau i organisationer. Kvalifikationen vil yderligere give de studerende mulighed for at arbejde som konsulenter i egen virksomhed samt rådgivning erhvervsprojekter.

Adgangskrav ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette program er forskningsbaseret med ingen kurser. Studerende og deres studie ledere beslutte et forskningsemne, hvorefter den studerende følger en aftalt forskningspro ... [+]

Dette program er forskningsbaseret med ingen kurser. Studerende og deres studie ledere beslutte et forskningsemne, hvorefter den studerende følger en aftalt forskningsprogrammet indtil afslutningen af ​​afhandlingen. Undersøgelserne kan enten være kvantitativ eller kvalitativ eller en kombination af begge. Studerende er også støttes gennem universitetets statistiske supporttjenester i spørgeskema design og data fortolkning.

Studerende der foretager MCom grad skal have en HD (Honours) i fagområde, mens studerende på MPhil kan komme fra andre discipliner, forudsat at de har den nødvendige faglige fundament for fagområde.

Adgangskrav

En relevant Honours Degree i Logistics Management på NQF niveau 7 eller 8. Ansøgninger er underlagt en screening og udvælgelsesproces. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det sætter den studerende i stand til at registrere som en Industrial Psykolog (med den sydafrikanske Professional Board of Psychology) til at arbejde på et avanceret niv ... [+]

Formålet med kvalifikation er at udvikle den anvendte kompetence studerende på et avanceret niveau i at mestre analyse, fortolkning og forståelse af industrielle psykologiske principper og metoder. Det sætter den studerende i stand til at registrere som en Industrial Psykolog (med den sydafrikanske Professional Board of Psychology) til at arbejde på et avanceret niveau inden for Human Resource Management og Industri Psykologi.

Adgangskrav

En Honours kvalifikation i Industrial Psychology på NQF Level 7 eller 8 med et minimum på 65% gennemsnit. Statistiske metoder eller analytiske teknikker skal have været medtaget i studieplanerne.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette program er forskningsbaseret med ingen kurser. Studerende og deres studie ledere beslutte et forskningsemne, hvorefter den studerende følger en aftalt forskningspro ... [+]

Dette program er forskningsbaseret med ingen kurser. Studerende og deres studie ledere beslutte et forskningsemne, hvorefter den studerende følger en aftalt forskningsprogrammet indtil afslutningen af ​​afhandlingen. Undersøgelserne kan enten være kvantitativ eller kvalitativ eller en kombination af begge. Studerende er også støttes gennem universitetets statistiske supporttjenester i spørgeskema design og data fortolkning. Studerende der foretager MCom grad skal have en HD (Honours) i fagområde, mens studerende på MPhil kan komme fra andre discipliner, forudsat at de har den nødvendige faglige fundament for fagområde.

Adgangskrav

En relevant Honours Degree i Transport Economics på NQF niveau 7 eller 8. Ansøgninger er underlagt en screening og udvælgelsesproces.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

I MCom i Business Management (CW) den studerende skal udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder i mastering, analyse, fortolkning og anvendelse af grund ... [+]

MCom i Business Management

Den studerende skal udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder i mastering, analyse, fortolkning og anvendelse af grundlæggende og avancerede ledelsesprincipper i de forskellige funktionelle enheder af virksomheden organisation, og være i stand til at reflektere over deres ledelsesmæssige beslutninger og programmer, og at vurdere effekten heraf i den holistiske sammenhæng med ledelse som en praksis.

Adgangskrav

En potentiel studerende skal være i besiddelse af en HD Hons kvalifikation, eller en tilsvarende fire-års kvalifikation med Honours status (ekskl BTech) med et minimum af kompetence på NQF niveau 8. De kandidater, der ikke besidder en kvalifikation i Management er rettet til en bro år, inden de accepteres på MCom (Business Management) program. Den bro år består af fire moduler: Økonomi, Business Management, Regnskab og selskabsret. Studerende, der ikke gennemfører den bro år bevarer de kreditter opnået op til denne fase. En potentiel studerende skal have en 60% gennemsnit for Honours Degree opnået. Individuelle specialiserede områder kan have forskellige krav. En potentiel studerende skal have mindst 2 års brancheerfaring. Studerende skal have tilstrækkelig engelsk sprogfærdighed ved at bestå en læsefærdigheder test.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med programmet er at udvikle den anvendte kompetence studerende på en avanceret (executive) niveau i mastering, analyse, fortolkning og forståelse af IT Manageme ... [+]

Formålet med programmet er at udvikle den anvendte kompetence studerende på en avanceret (executive) niveau i mastering, analyse, fortolkning og forståelse af IT Management principper og metoder. Gennem en Master afhandling, vil den studerende viser tegn på videnskabelig forskning og evne til at reflektere derpå i den holistiske sammenhæng IT Management. Programmet vil bidrage til fortsat faglig udvikling af erfaringer og topledere og ledere vil blive styrket for både sydafrikanske delegerede og i stigende grad fremme udviklingen af ​​IT Management færdigheder for studerende og udøvende delegerede inden både lokale og internationale kontekst.

Ved afslutningen af ​​programmet, vil de studerende være i stand til at demonstrere kompetence i:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Forberedende undersøgelse og en optagelsesprøve kan kræves af Institut for Økonomi og økonometri. ... [+]

Forberedende undersøgelse og en optagelsesprøve kan kræves af Institut for Økonomi og økonometri.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er, at den studerende udvikle anvendt kompetence i mastering, fortolkning, reflektere over og anvendelse af principperne i den bredere in ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er, at den studerende udvikle anvendt kompetence i mastering, fortolkning, reflektere over og anvendelse af principperne i den bredere inden for finansiering. Gennem mindre afhandling, en kvalificeret elev viser tegn på videnskabelig forskning, anvendelse af videnskabelige forskningsmetoder og en evne til at reflektere derpå i den holistiske sammenhæng finansiering.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal have en økonomisk orienteret Bachelor of Commerce Honours kvalifikation på New NQF niveau 8 / Gammel NQF niveau 7 med mindst enten Økonomistyring og / eller Investment Management på tredje år niveau. en studerende skal Alternativt besidder nogen andre fire-års kvalifikation med udmærkelse status på New NQF niveau 8 / Gammel NQF niveau 7 og har relaterede finansielle forvaltning og / eller investeringsforvaltningsselskab økonomisk orientedexperience som anses relevante og tilstrækkelige af afdelingen. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle de intellektuelle og faglige færdigheder til at fremlægge dokumentation for evnen til selvstændigt at producere videnskabelige arbejde på et a ... [+]

Den studerende skal udvikle de intellektuelle og faglige færdigheder til at fremlægge dokumentation for evnen til selvstændigt at producere videnskabelige arbejde på et acceptabelt niveau. Dette vil kræve kompetence i anvendelsen af ​​relateret forskning metode, evnen til at gennemføre og afslutte en godkendt forskningsundersøgelse, mundtlig og skriftlig kompetence til at præsentere resultater og konklusioner, og den faglige og personlige modenhed til kritisk reflektere over alle aspekter af undersøgelsen.

Adgangskrav

En Honours kvalifikation i Industrial Psychology på NQF niveau 7 eller 8 med mindst 65% i gennemsnit. Statistiske metoder eller analyseteknikker skal have været medtaget i bachelor læseplaner. Potentielle studerende skal have bestået et modul i forskning metode på Honours NQF niveau 8. Relaterede erfaring som anses relevante og tilstrækkelige af Department of Industrial Psykologi og People Management vil også blive vurderet. Student nummer begrænsninger nødvendiggøre en udvælgelsesproces.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendt specialkompetence i mastering, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af regnskabspraksis på regnskabsområdet finansielle. Gen ... [+]

Den studerende skal udvikle anvendt specialkompetence i mastering, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af regnskabspraksis på regnskabsområdet finansielle. Gennem en begrænset rækkevidde afhandling, bør en kvalificeret elev viser tegn på uafhængige og originale videnskabelige arbejde.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal have en udmærkelse kvalifikation eller en postgraduate diplom i Regnskab eller en Økonomistyring relaterede udmærkelse grad på New NQF niveau 8 / Gammel NQF niveau 7. Alternativt alle andre fireårige kvalifikation på New NQF niveau 8 / Gammel NQF niveau 7 og relaterede regnskabsmæssig erfaring, som anses for relevante og tilstrækkelige af Department of Bogføring. Forberedende undersøgelse og en optagelsesprøve kan kræves af Institut for regnskab. Et udvalg proces vil blive fulgt. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er, at den studerende udvikle anvendt kompetence i mastering, fortolkning, reflektere over og anvendelse af principperne i den bredere in ... [+]

Mulige eksempler på det forberedende arbejde er præ-læsning, litteratur anmeldelser, konceptudvikling, og en vellykket gennemførelse af korte kurser rettet mod færdigheder og / eller udvikling viden. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i købet, fortolkning reflektere over og anvendelse af principperne marketing management. Den stu ... [+]

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i købet, fortolkning reflektere over og anvendelse af principperne marketing management. Den studerende skal opnå en fokuseret kompetence afhængig af emnet for afhandlingen. Den studerende skal vise tegn på uafhængige og originale videnskabelige arbejde. Studerende vil også vise kompetence i anvendelsen af ​​relevant forskning metode og korrekt skriftlig kommunikation af forskningsprocessen og resultater. Den studerende skal kunne reflektere over hans / hendes forskning beslutninger og programmer, og at vurdere effekten heraf i den holistiske sammenhæng marketing management.

Adgangskrav

En studerende, der er i besiddelse af en HD Honours kvalifikation i Marketing Management på NQF niveau 7 eller 8 kan søge om optagelse på denne kvalifikation. Dekanen for Det Naturvidenskabelige Management kan afvise en elev optagelse på kandidatuddannelsen kvalifikation, hvis af den opfattelse, at den studerendes faglige baggrund er utilstrækkelig til de foreslåede undersøgelser.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Den studerende skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer i mastering, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af revisionsprincipper i revision feltet.

Ansøgerne kan også være nødvendigt at kunne forsvare deres forskning forslag på særlige diskussioner. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Forberedende undersøgelse og en optagelsesprøve kan kræves af Institut for Regnskab. Et udvalg proces vil blive fulgt.

Kontaktdetaljer: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette program vil forberede de studerende til at reflektere over deres egen økonomiske applikationer ved hjælp af økonometriske teknikker enten at udføre empiriske kontro ... [+]

Ansøgerne kan også være nødvendigt at kunne forsvare deres forskning forslag på særlige diskussioner. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Forslaget forskning skal forelægges et panel indkaldt af Institut for Finansiering og Investment Management til dette formål.

Kontaktdetaljer: Prof Ilse Botha / 011 559 2056 / ilseb@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med Professional MCom (Local Economic Development) er at udvikle et avanceret niveau af viden, færdigheder og anvendt kompetence inden for lokal økonomisk udvikl ... [+]

Formålet med Professional MCom (Local Economic Development) er at udvikle et avanceret niveau af viden, færdigheder og anvendt kompetence inden for lokal økonomisk udvikling (LED).

Studerende, hvis tidligere grader ikke omfatter lokal økonomisk udvikling (LED) bliver nødt til at fuldføre en bro modul i form af en kort læring program (SLP) med titlen "Introduktion til LED".

Kontaktdetaljer: Prof Lorraine Greyling / 011 559 2057 / lgreyling@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Adgangskrav:

En potentiel studerende skal være i besiddelse af en Kvantitative Finance orienteret Bachelor of Commerce Honours kvalifikation på New NQF niveau 8 / Gammel NQF niveau 7; eller en studerende skal Alternativt besidder nogen anden kvalifikation på New NQF niveau 8 / Gammel NQF niveau 7 og har relateret kvantitative finansiering orienteret oplevelse, som anses anvendelig ved Institut for Økonomi og Investment Management; Afsluttende adgangskrav vil fra tid til anden fastsættes af afdelingen. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer i mastering, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af principperne beskatning på området beskatni ... [+]

Den studerende skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer i mastering, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af principperne beskatning på området beskatning. En kvalificerende studerende skal vise tegn på uafhængige og originale videnskabelige arbejde gennem Master afhandling.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal være i besiddelse af en regnskabsmæssig eller Financial Management orienterede Bachelor of Commerce Honours kvalifikation på New NQF niveau 8 / Gammel NQF niveau 7, som anses for gældende ved Institut for Regnskab. Færdiggørelse af tilmelding til programmet (og / eller fortsat registrering) er underlagt ansøgere opfylder afdelingerne krav. Sådanne krav omfatter normalt forberedende arbejde, der fører op til et forslag forskning, der er godkendt af afdelingen. Mulige eksempler på det forberedende arbejde er præ-læsning, litteratur anmeldelser, konceptudvikling, og en vellykket gennemførelse af korte kurser rettet mod færdigheder og / eller udvikling viden. Ansøgerne kan også være nødvendigt at kunne forsvare deres forskning forslag på særlige diskussioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Færdiggørelse af tilmelding til programmet (og / eller fortsat registrering) er underlagt ansøgere opfylder afdelingerne krav.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i købet, fortolkning, forståelse og anvendelse af strategiske og generelle ledelsesprincipper. ... [+]

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i købet, fortolkning, forståelse og anvendelse af strategiske og generelle ledelsesprincipper. Kvalifikationen udvikler forsknings- og konceptionelle færdigheder den studerende i den strategiske og generel ledelse felt. En kvalificerende studerende skal vise tegn på videnskabelig forskning og evnen til at rapportere herom. Den studerende skal kunne reflektere hans / hendes forskning beslutninger og programmer, og at vurdere effekten heraf i den holistiske sammenhæng med strategisk og generel ledelse.

Adgangskrav

En studerende, der er i besiddelse af en HD Honours kvalifikation i Strategic Management på NQF niveau 8 kan søge om optagelse på denne kvalifikation. Dekanen for Det Naturvidenskabelige Management kan afvise en elev optagelse på kandidatuddannelsen kvalifikation, hvis af den opfattelse, at den studerendes faglige baggrund er utilstrækkelig til de foreslåede undersøgelser.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikationen er at udvikle den studerendes anvendte kompetence på avanceret niveau i mastering, analyse, fortolkning og forståelse af økonomiske princippe ... [+]

Formålet med kvalifikationen er at udvikle den studerendes anvendte kompetence på avanceret niveau i mastering, analyse, fortolkning og forståelse af økonomiske principper og metoder. Dette program vil forberede eleverne til at reflektere over deres egne økonomiske applikationer for at vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst for økonomi som samfundsvidenskab. En kvalificerende studerende skal vise bevis for selvstændigt og originalt arbejde.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal have en æresgrad i økonomi eller økonometri på NQF niveau 8 (ny) / NQF niveau 7 (gammel) med et gennemsnit på 65%. Alternativt kan enhver anden fireårig kvalifikation med æresstatus på NQF niveau 8 (ny) / NQF niveau 7 (gammel) med et gennemsnitskriterium opnået af instituttet og tilhørende Micro- og Macroeconomics and Applied Econometrics erfaring, som anses for relevant og tilstrækkelig af Institut for Økonomi og Økonometri. Tilstedeværelse af et obligatorisk orienteringsforløb kan kræves af instituttet for økonomi og økonometri.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Færdiggørelse af tilmelding til programmet (og / eller fortsat registrering) er underlagt ansøgere opfylder afdelingerne krav. ... [+]

Færdiggørelse af tilmelding til programmet (og / eller fortsat registrering) er underlagt ansøgere opfylder afdelingerne krav.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikation er at udvikle en ingeniør med avancerede evner i at anvende grundlæggende ingeniørvidenskab og / design og syntese, og relaterede principper på ... [+]

Meng i Elektroteknik (Forskning - baseret)

Formålet med kvalifikation er at udvikle en ingeniør med avancerede evner i at anvende grundlæggende ingeniørvidenskab og / design og syntese, og relaterede principper på specifikke problemer i samfundet som helhed. Et af de vigtigste mål for denne proces er at udvikle en avanceret evne til at udføre grundlæggende teknisk forskning i hængigt. Det fremmer også en livslang læring.

kvalifikationskrav resultater

Afslut niveau resultater: Det kvalificerede studerende vil være i stand til:

Identificere, vurdere, formulere, fortolke, analysere og løse ingeniørmæssige forskning / udviklingsproblemer kreativt og innovativt ved at anvende relevant grundlæggende viden om dvs. matematik, Basic Science and Engineering Sciences i det valgte område for forskning. Plan og styre engineering forskningsprojekter, demonstrerer grundlæggende viden, forståelse og indsigt i de principper, metoder og begreber, der udgør socialt ansvarlige (til lokale og andre samfund) forskning / udvikling i det valgte område for forskning praksis. Arbejde effektivt, enkeltvis eller sammen med andre, som medlem af et team, gruppe, organisation og samfund eller i tværfaglige miljøer i det valgte område for forskning. Organiser og styre ham / hende selv og hans / hendes aktiviteter ansvarligt, effektivt, professionelt og etisk, tage ansvar inden for hans / hendes grænser for kompetence, og foretage en vurdering baseret på viden og ekspertise, som er knyttet til forskningsområdet. Plan og gennemføre gældende niveauer af undersøgelser, forskning og / eller eksperimenter ved at anvende passende teorier og metoder, og gennemfører en passende dataanalyse og fortolkning. Kommuniker effektivt, både mundtligt og skriftligt, med teknik og... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikation er at udvikle en ingeniør med avancerede evner i at anvende grundlæggende teknisk ledelse videnskaber og / design og syntese og relaterede prin ... [+]

Meng i Engineering Management (Underviste)

Formålet med kvalifikation er at udvikle en ingeniør med avancerede evner i at anvende grundlæggende teknisk ledelse videnskaber og / design og syntese og relaterede principper med specifikke systemer problemer samfundet som helhed. Et af de vigtigste mål i denne proces er at udvikle en avanceret evne til at udføre grundlæggende systemudvikling og management forskning uafhængigt af hinanden. Det fremmer også en livslang læring.

kvalifikationskrav resultater

Afslut niveau resultater: Det kvalificerede studerende vil være i stand til:

Identificere, vurdere, formulere, fortolke, analysere og løse engineering forskning og udvikling problemer kreativt og innovativt ved at anvende relevant grundlæggende viden om dvs. matematik, Basic Science og / eller Engineering og Management Sciences i det valgte område for forskning. Plan og styre engineering management forskningsprojekter, demonstrerer grundlæggende viden, forståelse og indsigt i de principper, metoder og begreber, der udgør socialt ansvarlige (til lokale og andre samfund) forskning / udvikling i det valgte område for forskning praksis. Arbejde effektivt, enkeltvis eller sammen med andre, som medlem af et team, gruppe, organisation og samfund eller i tværfaglige miljøer i det valgte område for forskning. Organiser og styre ham / hende selv og hans / hendes aktiviteter ansvarligt, effektivt, professionelt og etisk, tage ansvar inden for hans / hendes grænser for kompetence, og foretage en vurdering baseret på viden og ekspertise, som er knyttet til forskningsområdet. Plan og gennemføre gældende niveauer af undersøgelser, forskning og / eller eksperimenter ved at anvende passende teorier og metoder og udføre dataanalyse og fortolkning. Kommuniker... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med programmet er at udvikle en ingeniør med avancerede evner i at anvende grundlæggende strukturelle ingeniørvidenskab, design og syntese til specifikke struktu ... [+]

Formålet med programmet er at udvikle en ingeniør med avancerede evner i at anvende grundlæggende strukturelle ingeniørvidenskab, design og syntese til specifikke strukturelle ingeniørmæssige problemer i samfundet som helhed. Et af de vigtigste mål er at udvikle en avanceret evne til at gøre grundlæggende strukturelle engineering forskning selvstændigt og i den forbindelse, fremme livslang læring.

kvalifikationskrav resultater

Afslut niveau resultater: Det kvalificerede studerende vil være i stand til:

Identificere, vurdere, formulere, fortolke, analysere og løse de strukturelle engineering forskning og udvikling problemer kreativt og innovativt ved at anvende relevant grundlæggende viden om dvs. matematik, grundlæggende videnskab og ingeniørvidenskab i det valgte område for forskning. Plan og styre strukturelle engineering forskningsprojekter demonstrerer underliggende grundlæggende viden, forståelse og indsigt i de principper, metoder og begreber, der udgør socialt ansvarlige (til lokale og andre samfund) teknisk forskning / udvikling i det valgte område for forskning praksis. Arbejde effektivt individuelt eller sammen med andre, som et medlem af et team, gruppe, organisation og samfund eller i tværfaglige miljøer i det valgte område for forskning Organiser og styre ham / hende selv og hans / hendes aktiviteter ansvarligt, effektivt, professionelt og etisk og tage ansvar inden for hans / hendes egne grænser for kompetence og for at foretage en vurdering står mål med viden og ekspertise, som er knyttet til forskningsområdet Plan og gennemføre gældende niveau for undersøgelser, forskning og / eller eksperimenter ved at anvende passende teorier og metoder og udføre dataanalyse og fortolkning Kommuniker effektivt, både mundtligt og skriftligt, med teknik og specifikt... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende, der deltager i kandidatuddannelsen vil være forpligtet til at skrive og præsentere et forsknings-afhandling. ... [+]

Studerende, der deltager i kandidatuddannelsen vil være forpligtet til at skrive og præsentere et forsknings-afhandling.

Adgangskrav

En Honours Degree i Sport Management.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med MPhil i Energy Studies mindre-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kraven ... [+]

Det primære formål med MPhil i Energy Studies mindre-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kursusaktiviteter MPhil i Energy Studies består af minimum 120 point for forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet op som en mindre-afhandling.

Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Afhandlingen vil udgøre en bestemt bidrag til viden om, og indsigt i, emnet disciplin samt inden for forskning. Kvalificerede studerende ville også vise kompetence i anve ... [+]

Afhandlingen vil udgøre en bestemt bidrag til viden om, og indsigt i, emnet disciplin samt inden for forskning. Kvalificerede studerende ville også vise kompetence i anvendelsen af ​​relateret forskning metode, og den rette skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og resultater. Eleverne skal være i stand til at reflektere over deres forskning beslutninger og programmer til at vurdere effekten heraf i den holistiske sammenhæng med oplysninger industrien.

Adgangskrav

Enhver relevant Honours Degree på NQF niveau 7 eller 8 med et gennemsnit på 65% for Honours Degree. Dekanen for Det Naturvidenskabelige Management kan afvise en elev adgang til kandidatuddannelser kvalifikationer, hvis af den opfattelse, at den studerendes faglige baggrund er utilstrækkelig til de foreslåede undersøgelser.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

At udvikle på et avanceret niveau den anvendte kompetence studerende i analyse, fortolkning og forståelse af lederskab i en spirende land kontekst, med en differentieret ... [+]

At udvikle på et avanceret niveau den anvendte kompetence studerende i analyse, fortolkning og forståelse af lederskab i en spirende land kontekst, med en differentieret fokus på specifikke sektorer i disse lande. Kvalifikationen vil give topledere og ledere til at mestre de kritiske lederevner, som de særlige sektorer, hvor de har til at styre og lede i vækstlandene.

Adgangskrav

En potentiel studerende skal være i besiddelse af en relevant Honours Degree i et af følgende områder: offentlig ledelse, statskundskab, retlige og forfatningsmæssige undersøgelser, uddannelse, miljøundersøgelser, teknik, sundhed og de kreative / grafiske videnskaber. En studerende skal have opnået mindst en gennemsnitlig 65% på tværs af alle hans / hendes emner i Honours Degree eller tilsvarende kvalifikation skal i betragtning til optagelse. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

At udvikle på et avanceret niveau den anvendte kompetence studerende i at yde professionel ledelse coaching interventioner. Det skal ske ved at udvikle kompetencer ordreg ... [+]

At udvikle på et avanceret niveau den anvendte kompetence studerende i at yde professionel ledelse coaching interventioner. Det skal ske ved at udvikle kompetencer ordregivende, vurdering af behov, konstruere udviklingsplaner, der leverer individuelle og team coaching sessioner og evaluering af virkningen af ​​forskellige coaching interventioner gennem en række moduler. Gennem en mini afhandling, vil den studerende viser tegn på videnskabelig forskning og evnen til at reflektere over den holistiske kontekst af lederskab coaching. Programmet vil give en udvikling erfaring til psykologer, psychometrists, personalechefer og ledere samt andre ph.d.-studerende i at blive dygtige og professionelle lederskab trænere i Sydafrika.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Et udvalg proces vil blive fulgt. Kontaktdetaljer: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za ... [+]

Et udvalg proces vil blive fulgt.

Kontaktdetaljer: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter en vellykket afslutning af alle krav til denne grad, skal den studerende erhverve en praksis-orienteret og personligt berigende Master kvalifikation inden for to år ... [+]

Efter en vellykket afslutning af alle krav til denne grad, skal den studerende erhverve en praksis-orienteret og personligt berigende Master kvalifikation inden for to år, coaching færdigheder og nye karrieremuligheder som en personlig og professionel leder, leder eller PPL facilitator.

Adgangskrav

En passende Honours Degree eller tilsvarende med et gennemsnit på mindst 65% for Honours Degree. Computer færdigheder og adgang til internettet, samt mindst tre års erhvervserfaring. Et modul i Research Technology på Honours Degree er af afgørende betydning. Det forventes af en studerende til at bestå en anerkendt færdigheder test.

Bemærk venligst: Student nummer begrænsninger nødvendiggøre en udvælgelsesproces.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i købet, fortolkning og refleksion over relateret forskning metode, og korrekt skriftlig og / el ... [+]

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i købet, fortolkning og refleksion over relateret forskning metode, og korrekt skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og resultater. Formålet er også at sikre, at den studerende er i stand til lyd refleksion over forskningsresultater. Den studerende skal vise tegn på uafhængige og originale videnskabelige arbejde.

Adgangskrav

En passende Honours Degree i den bredere inden for Human Resource Management, Industriel Psykologi, Human Resource Development eller arbejdsmarkedsforhold med et gennemsnit på mindst 65% for Honours Degree. En Honours modul i Research Methodology (NQF Level 7) .Student nummer begrænsninger nødvendiggør et udvalg, der består af en hel dag vurdering center og psykometriske vurderinger.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En studerende har opnået denne kvalifikation vil være kompetente til at udføre forskning med minimal vejledning og bidrage til vidensproduktion i ingeniør miljø med succe ... [+]

MTech i Byggeri og Anlæg (Forskning - baseret)

En studerende har opnået denne kvalifikation vil være kompetente til at udføre forskning med minimal vejledning og bidrage til vidensproduktion i ingeniør miljø med succes.

kvalifikationskrav resultater

Demonstrere evnen til at identificere et problem eller har brug for i industrien, og anvende forskningsmetoder til at imødekomme behovet eller problemet.

Adgangskrav og udvælgelseskriterier

En Baccalaureus technologiae: Teknik: Civil, eller tilsvarende kvalifikationer af tilsvarende standard.

Tildeling af graden

Den MTech: Teknik: Civil vil blive tillagt de studerende, der har gennemført afhandlingen med succes.

... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er beregnet til studerende, der vil gøre et bidrag, gennem forskning, til forståelse af anvendelsen og evalueringen af ​​eksisterende viden på et spec ... [+]

MTech i Mechanical Engineering (Forskning - baseret)

Denne kvalifikation er beregnet til studerende, der vil gøre et bidrag, gennem forskning, til forståelse af anvendelsen og evalueringen af ​​eksisterende viden på et specialiseret område af teknologi. De vil også være i stand til at demonstrere en høj grad af den samlede viden på dette område, der spænder fra grundlæggende til avanceret teoretisk eller anvendt viden.

Kvalifikationskrav resultater og vurderingskriterier

Komplet forskning med succes i tekniske processer, produkter eller systemer

Adgangskrav og udvælgelseskriterier

En Baccalaureus technologiae: Teknik: Mekanisk, eller tilsvarende kvalifikationer af tilsvarende standard.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være kompetente arkitektoniske teknologer / praktikere, som er i stand til at udføre uafhængig forskning og uafh ... [+]

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være kompetente arkitektoniske teknologer / praktikere, som er i stand til at udføre uafhængig forskning og uafhængigt udføre professionel arkitektvirksomhed inden for teknologi, design og ledelse i den offentlige og / eller private (formelle eller uformelle) sektorer eller specialiserede områder i byggede miljø.

Adgangskrav

En Baccalaureus technologiae: Teknologi med et karaktergennemsnit på mindst 65% eller tilsvarende kvalifikationer på et tilsvarende standard, som anbefalet af en status udvalg og godkendes af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk merit og en foreløbig forskning forslag, som er godkendt af afdelingsleder udvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med MTech Bioteknologi er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de ... [+]

Det primære formål med MTech Bioteknologi er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer som innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder.

En afhandling baseret MTech Bioteknologi består af en omfattende undersøgelse af et specialiseret område inden for specialisering, rapporterede om og indsendes i form af en afhandling i slutningen af ​​programmet. Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er at gøre det muligt for kandidater til at anvende integrerede tekniske viden / færdigheder og avanceret analyse og problemløsning til særlig special ... [+]

Denne kvalifikation er at gøre det muligt for kandidater til at anvende integrerede tekniske viden / færdigheder og avanceret analyse og problemløsning til særlig specialisering i byggeledelse, ejendom og beslægtede områder, gennem involvering i en anvendt forskningsprojekt.

kvalifikationskrav resultater

Udføre forskning og udvikling i et specialiseret område og engagere sig i overførsel af teknologi inden for byggeledelse og ejendomsudvikling.

Adgangskrav og udvælgelseskriterier

En BTech: Construction Management, eller tilsvarende kvalifikationer af tilsvarende standard ELLER En National Higher Diploma: Bygning Landmåling eller byggeledelse, plus godkendt erhvervserfaring og andre post-diplom studier. Eleverne er udvalgt på akademisk merit og godkendt fagområde.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kvalifikationen til formål at udvikle intellektuelle og faglige færdigheder, og giver den studerende mulighed for at vise tegn på uafhængige og originale videnskabelige a ... [+]

Kvalifikationen til formål at udvikle intellektuelle og faglige færdigheder, og giver den studerende mulighed for at vise tegn på uafhængige og originale videnskabelige arbejde. Denne kvalifikation vil yderligere give den studerende mulighed for at vise kompetencer i anvendelsen af ​​relevant forskning metode, og den rette skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og resultater og til at reflektere over forskningsprocessen og resultater.

Kvalifikationskrav resultater og vurderingskriterier

Udføre forskning og udvikling i et specialiseret område og engagere sig i overførsel af teknologi inden for kvantitet opmåling og ejendomsudvikling.

Adgangskrav og udvælgelseskriterier ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En kvalificerende studerende vil være i stand til at udføre uafhængig forskning, med minimal vejledning, i et udvalgt område for Elektroteknologi, og bidrage til videnspr ... [+]

En kvalificerende studerende vil være i stand til at udføre uafhængig forskning, med minimal vejledning, i et udvalgt område for Elektroteknologi, og bidrage til vidensproduktion på området.

kvalifikationskrav resultater Demonstrere viden om og forståelse af feltet / undersøgelsesområdet. Påfør forskningsmetoder og teknikker hensigtsmæssigt og korrekt. Adgangskrav og udvælgelseskriterier

En Baccalaureus technologiae: Teknik: El, eller tilsvarende kvalifikationer af tilsvarende standard.

Tildeling af graden

Den MTech: Teknik: Elektrisk vil blive tillagt de studerende, der har gennemført afhandlingen med succes.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med MTech Food Technology er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så ... [+]

Det primære formål med MTech Food Technology er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer som innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder.

En afhandling baseret MTech Food Technology består af en omfattende undersøgelse af et specialiseret område inden for specialisering, rapporterede om og indsendes i form af en afhandling i slutningen af ​​programmet. Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at yde et væsentligt forskning bidrag og evaluering af eksisterende viden i den specialiserede ... [+]

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at yde et væsentligt forskning bidrag og evaluering af eksisterende viden i den specialiserede inden for interiør design og demonstrere en høj grad af generel viden i det specialiserede område, der spænder fra grundlæggende begreber til avancerede teoretisk eller anvendt viden .

Adgangskrav

En Baccalaureus technologiae: Interiør design, med et karaktergennemsnit på mindst 65% eller tilsvarende kvalifikationer på et tilsvarende standard, som anbefalet af en status udvalg og godkendes af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk merit og en foreløbig forskning forslag, som er godkendt af afdelingsleder udvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at udføre uafhængig forskning med minimal vejledning i et industrielt design-relateret område, ... [+]

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at udføre uafhængig forskning med minimal vejledning i et industrielt design-relateret område, og bidrage til vidensproduktion på området. Forskningen problem, er dens berettigelse, proces og resultat rapporteret i en afhandling og andre forskningsrapporter, der overholder de generelt accepterede normer for forskning på dette niveau.

Adgangskrav

En Baccalaureus technologiae: Industriel Design, med et karaktergennemsnit på mindst 65% eller tilsvarende kvalifikationer på et tilsvarende standard, som anbefalet af en status udvalg og godkendes af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk merit og en foreløbig forskning forslag, som er godkendt af afdelingsleder udvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er at gøre det muligt for kandidater til at anvende integrerede operationer teknikker, sammen med avanceret analyse og problemløsning, til en særlig s ... [+]

Denne kvalifikation er at gøre det muligt for kandidater til at anvende integrerede operationer teknikker, sammen med avanceret analyse og problemløsning, til en særlig specialisering inden for Industrial Engineering / Operations Management, gennem involvering i en anvendt forskningsprojekt.

Kvalifikationskrav resultater og vurderingskriterier

Udføre forskning og udvikling i et specialiseret område og engagere sig i overførsel af teknologi inden for Industrial Engineering eller Operations Management.

Adgangskrav og udvælgelseskriterier

En Baccalaureus technologiae: Industrial Engineering, eller tilsvarende kvalifikationer af tilsvarende standard.

Tildeling af graden ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at udføre avanceret uafhængig forskning i et bestemt område af billedkunst, demonstrerer komple ... [+]

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at udføre avanceret uafhængig forskning i et bestemt område af billedkunst, demonstrerer komplekse analytiske og praktiske færdigheder og viden i at skrive en afhandling og i givet fald, en udstilling af originale værk eller artefakter hensigtsmæssigt at forskningen mode.

Adgangskrav

En Baccalaureus technologiae: Kunst, med et karaktergennemsnit på mindst 65% eller tilsvarende kvalifikationer på et tilsvarende standard, som anbefalet af en status udvalg og godkendes af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk merit og en foreløbig forskning forslag, som er godkendt af afdelingsleder udvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

På dette niveau en kvalificerende studerende vil være kompetent i at anvende specialiseret viden og forskning metode i en metallurgisk miljø og dermed bidrage til forskni ... [+]

På dette niveau en kvalificerende studerende vil være kompetent i at anvende specialiseret viden og forskning metode i en metallurgisk miljø og dermed bidrage til forskning og udvikling behov i metalindustrien og minedrift samfund. Det kvalificerede studerende vil være i stand til at registrere med ECSA som en professionel teknolog.

Kvalifikationskrav resultater og vurderingskriterier

Den kvalificerende studerende skal have mulighed for at:

Igangsætte og udføre anvendt forskning i en række metallurgiske aktiviteter til fuld færdiggørelse. Funktion ved midten til øverste ledelsesniveau i en metallurgisk miljø. Adgangskrav og udvælgelseskriterier

En Baccalaureus technologiae: Teknik: Metallurgi, eller tilsvarende kvalifikationer af tilsvarende standard.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

At give de studerende de færdigheder til at udføre uafhængig forskning gennem avancerede problemløsning færdigheder, og anvendelsen af ​​kritiske og reflekterende tænknin ... [+]

At give de studerende de færdigheder til at udføre uafhængig forskning gennem avancerede problemløsning færdigheder, og anvendelsen af ​​kritiske og reflekterende tænkning inden for Environmental Health.

Adgangskrav

BTech Environmental Health. Et gennemsnit på 65% er påkrævet i BTech programmet.

Kontaktdetaljer

Navn: Fru Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / E-mail: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er at gøre det muligt for kandidater til at anvende integrerede tekniske viden / færdigheder og avanceret analyse og problemløsning til en særlig spec ... [+]

Denne kvalifikation er at gøre det muligt for kandidater til at anvende integrerede tekniske viden / færdigheder og avanceret analyse og problemløsning til en særlig specialisering i mængde landmåling, ejendomsudvikling og andre relaterede områder, gennem involvering i en anvendt forskningsprojekt.

Kvalifikationskrav resultater og vurderingskriterier

Udføre forskning og udvikling i et specialiseret område og engagere sig i overførsel af teknologi inden for kvantitet opmåling og ejendomsudvikling.

Adgangskrav og udvælgelseskriterier

En BTech: Mængde Landmåling, eller tilsvarende kvalifikationer af tilsvarende standard ELLER En National Højere Diploma: Bygning Landmåling plus godkendt erhvervserfaring og andre post-eksamensbevis kvalifikationer. Eleverne er udvalgt på akademisk merit og godkendt fagområde.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at udføre avanceret uafhængig forskning i en højt specialiseret område af tøj, og demonstrere k ... [+]

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at udføre avanceret uafhængig forskning i en højt specialiseret område af tøj, og demonstrere komplekse analytiske og evaluerende færdigheder, for at udvide eller omdefinere eksisterende viden, der vil bidrage til fremme af beklædningsindustrien.

Adgangskrav

En Baccalaureus technologiae: Tøj Management med et karaktergennemsnit på mindst 65% eller tilsvarende kvalifikationer på et tilsvarende standard, som anbefalet af en status udvalg og godkendes af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk merit og en foreløbig forskning forslag, som er godkendt af afdelingsleder udvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

På dette niveau, en kvalificerende studerende vil være er kompetent i at anvende specialiseret viden og forskning metode i en metallurgisk miljø og dermed bidrage til for ... [+]

På dette niveau, en kvalificerende studerende vil være er kompetent i at anvende specialiseret viden og forskning metode i en metallurgisk miljø og dermed bidrage til forskning og udvikling behov i metallurgiske industri og minedrift samfund. Det kvalificerede studerende vil være i stand til at registrere med ECSA som en professionel teknolog.

kvalifikationskrav resultater

Den kvalificerende studerende skal have mulighed for at:

Igangsætte og udføre anvendt forskning i en række metallurgiske aktiviteter til fuld færdiggørelse. Funktion ved midten til øverste ledelsesniveau i en metallurgisk miljø. Adgangskrav og udvælgelseskriterier

En Baccalaureus technologiae: Extraction Metallurgi, eller tilsvarende kvalifikationer af tilsvarende standard.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er beregnet til kemiske ingeniører eller teknikere, der arbejder i proces- industrier. Studerende, der har opnået denne kvalifikation vil være kompete ... [+]

Denne kvalifikation er beregnet til kemiske ingeniører eller teknikere, der arbejder i proces- industrier. Studerende, der har opnået denne kvalifikation vil være kompetent til at udføre uafhængig forskning i kemiteknik, og bidrage væsentligt til vidensproduktion gennem forståelse, anvendelse og evaluering af eksisterende viden. Forskningen problem, er dens berettigelse, proces og resultat rapporteret i en afhandling, der overholder de generelt accepterede normer på dette niveau.

kvalifikationskrav resultater

Den kvalificerende studerende vil have mulighed for at:

Indsamle og organisere information i det valgte felt / forskningsområde. Påfør forskningsmetoder og teknikker hensigtsmæssigt og korrekt. Lav et væsentligt bidrag ved at anbefale forbedringer af eksisterende felter Kemiteknik Videnskab og Teknologi. Adgangskrav og udvælgelseskriterier ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at udføre uafhængig forskning inden for et specialiseret tøj eller mode og bidrage til videnspr ... [+]

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at udføre uafhængig forskning inden for et specialiseret tøj eller mode og bidrage til vidensproduktion i et udvalgt område. Forskningen problem, er dens berettigelse, proces, og resultaterne rapporteret i en afhandling, der overholder generelt accepterede normer på dette niveau.

Adgangskrav

En Baccalaureus technologiae: Fashion med et karaktergennemsnit på mindst 65% eller tilsvarende kvalifikationer på et tilsvarende standard, som anbefalet af en status udvalg og godkendes af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk merit og en foreløbig forskning forslag, som er godkendt af afdelingsleder udvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

University of Johannesburg

En studerende skriver en afhandling om et emne i lingvistik eller litteratur som bevis for den evne til at gennemføre forskning. Dette dokument vil være omkring 100 sider ... [+]

En studerende skriver en afhandling om et emne i lingvistik eller litteratur som bevis for den evne til at gennemføre forskning. Dette dokument vil være omkring 100 sider lang.

Adgangskrav

Studerende, der har opnået en BA Honours med et karaktergennemsnit på mindst 60% (men helst højere) i nordsotho (Sesotho sa Lebowa / Sepedi) eller isiZulu kan registrere.

Kontaktdetaljer

Navn: Dr. IK Mndawe Tel: 011 559 4662 / E-mail: ikmndawe@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet tilbyder en MA via forskning, der fører til en afhandling på omkring 120 sider. Afhandlingen er forberedt til undersøgelse under ledelse af en vejleder med eks ... [+]

Programmet tilbyder en MA via forskning, der fører til en afhandling på omkring 120 sider. Afhandlingen er forberedt til undersøgelse under ledelse af en vejleder med ekspertise i dit valg af emne.

Adgangskrav

En Honours Degree i antropologi og en endelig kursus karaktergennemsnit på mindst 65% i særlige disciplin.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof David Moore Tel: 011 559 2979/2859 / E-mail: dbmoore@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den postgraduate program i Anvendt Sprogvidenskab og litteraturteori, i at trække på den viden inden for både sine discipliner, er rettet mod de specialiserede uddannelse ... [+]

MA i Anvendt Sprogvidenskab

Den postgraduate program i Anvendt Sprogvidenskab og litteraturteori, i at trække på den viden inden for både sine discipliner, er rettet mod de specialiserede uddannelsessystemer og forskning behov sproglige praktikere såsom oversættere, tolke, teksteditorer, sprog planlæggere, tekstforfattere, litterære korrekturlæsere og sproglærere. Oversættelse og tolkning er komplekse sproglige, kognitive og tekstmæssige processer, blandt andet, også medføre sociokulturelle mægling.

I betragtning af kompleksiteten af ​​disse aktiviteter og dermed den tværfaglige sprog praksis, disse programmer tilbyder en balance mellem teoretisk, praktisk og erfaringsbaseret viden og færdigheder. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En afhandling om et tema fra audiovisuelle kommunikation, som giver bevis for ansøgerens kritiske sans og forskningskapacitet er påkrævet. En forskning artikel, der er eg ... [+]

En afhandling om et tema fra audiovisuelle kommunikation, som giver bevis for ansøgerens kritiske sans og forskningskapacitet er påkrævet. En forskning artikel, der er egnet til offentliggørelse er også påkrævet.

Adgangskrav

En Honours i meddelelsen er påkrævet, med et minimum gennemsnit på 65%. Den generelle regulering med hensyn til varigheden af ​​kandidatuddannelsen gælder også i dette tilfælde.

Sidste frist for ansøgninger til denne grad er den 31. oktober i det foregående år for første halvår og den 30. april samme år for andet halvår.

Kontaktdetaljer

Navn: Dr. Ylva Rodny-Gumede Tel: 011 559 4112 / E-mail: yrodny-gumede@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette område omfatter en forskning afhandling om et tema fra det Gamle Testamente (OT) eller Nye Testamente (NT) eller en kombination af temaer fra OT og NT. Kandidatudda ... [+]

Dette område omfatter en forskning afhandling om et tema fra det Gamle Testamente (OT) eller Nye Testamente (NT) eller en kombination af temaer fra OT og NT. Kandidatuddannelsen er af natur en avanceret undersøgelse i enten OT eller NT bygning på viden inden for de områder, der allerede er opnået på Honours niveau. Programmet er en afhandling skrevet på et tema fra det gamle eller nye testamente.

Adgangskrav

Bibelsk Studies Honours eller tilsvarende kvalifikationer er en forudsætning, samt de generelle universitetets adgangskrav til kandidatuddannelsen. Græsk eller hebraisk op til anden-års niveau kan være påkrævet afhængigt af fagområde og forskning.

Kontaktdetaljer ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Til denne grad, bør kandidaten fuldføre forskning og skrive en afhandling om et godkendt, relevant emne. ... [+]

Kandidaten skal udfylde forskning og skrive en afhandling om et godkendt, relevant emne.

Adgangskrav

Entré vil komme i betragtning til en studerende, der er i besiddelse af et universitet baseret Honours kvalifikation i Urban Studies på NQF niveau 7. Hvis en studerende ikke opfylder ovennævnte krav, kan optagelse gives af dekanen for fakultetet, efter indstilling fra formanden for afdelingen.

Kontaktdetaljer

Navn: Dr. Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-mail: lielagr@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette program er designet til at lette beherskelse af en kompleks og specialiseret viden område inden for disciplinen Corporate Communication. Fokus i denne kvalifikation ... [+]

Dette er en avanceret uddannelse, der kan gennemføres enten som en kurser eller som en forskningsbaseret uddannelse.

Dette program er designet til at lette beherskelse af en kompleks og specialiseret viden område inden for disciplinen Corporate Communication. Fokus i denne kvalifikation er på udvikling af konceptuelle viden og færdigheder på højt abstrakte niveauer, der vil lette højt specialiserede og avancerede tekniske, faglige og forskning færdigheder i virksomhedskommunikation.

Adgangskrav

En Honours Degree i kommunikation er påkrævet, med et minimum gennemsnit på 65%. Sidste frist for ansøgninger til denne grad er den 31. oktober i det foregående år for første halvår og den 30. april samme år for andet halvår.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med programmet er at uddanne og træne forskere, der kan bidrage til udvikling af viden på et avanceret niveau. Kandidatuddannelsen er optjent ved at udfylde et e ... [+]

Formålet med programmet er at uddanne og træne forskere, der kan bidrage til udvikling af viden på et avanceret niveau. Kandidatuddannelsen er optjent ved at udfylde et enkelt avanceret forskningsprojekt, der kulminerede i produktionen og accept af en afhandling.

Adgangskrav

En relevant Bachelor Honours Degree. En "professionelle" bachelorgrad eller en Postgraduate Diploma, med tilstrækkelig forberedelse til at udføre forskning med en anbefalet minimum på 60% for alle endelige-årige moduler.

Udvælgelseskriterier

Ud over de minimumskrav adgangskrav som skitseret ovenfor, kan potentielle studerende være forpligtet til at præsentere en portefølje af deres arbejde til et interview panel. En portefølje ville blive anmodet hvis der kræves yderligere dokumentation for en studerendes parathed til at foretage tekstmæssige eller kulturgenstandsspor forskning. I tilfælde af tekstuel forskning porteføljen ville indeholde eksempler på skriftlig forskning, og i tilfælde af kulturgenstandsspor forskning ville være påkrævet en portefølje med design.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

For researchg degree studerende skrive en afhandling på ca. 45.000 ord under opsyn, om et emne valgt i samråd med Institut. Emnet skal være i overensstemmelse med den eks ... [+]

MA i filosofi (Research)

Til denne grad studerende skriver en afhandling på ca. 45.000 ord under opsyn, om et emne valgt i samråd med Institut. Emnet skal være i overensstemmelse med den ekspertise, de tilgængelige undervisere.

Adgangskrav

For at blive optaget på denne grad, skal de studerende opfylde instituttets adgangskrav (ud over universitetets adgangskrav) og bevise deres kendskab til forskning metode og filosofiens historie. Nogle af kravene er [i] mindst 65% i gennemsnit for Honours i filosofi og [ii] afgivelse af skriftlige filosofiske arbejde for Honours Degree. Supplerende mundtlige prøver kan være påkrævet.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof Velislava Mitova Tel: 011 559 3133 / E-mail: vmitova@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

På et mere avanceret niveau (Master 's undersøgelser) studerende opfordres til at samarbejde med os i vores ekspertområder, dvs. Contemporary franske roman; Selvbiografi; ... [+]

På et mere avanceret niveau (Master 's undersøgelser) studerende opfordres til at samarbejde med os i vores ekspertområder, dvs. Contemporary franske roman; Selvbiografi; Moderne fransk Teater og fransktalende Litteratur, for at udvikle deres kapacitet til forskning og kritisk tænkning. Den franske instituttets kandidatuddannelse er designet til dedikerede forskere og hovedsagelig består af en afhandling eller et speciale.

Adgangskrav

Adgangskravet til en Master er en Honours Degree i fransk.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof WA Kabwe-Segatti Tel: 011 559 2757 / E-mail: desirew@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

De kursusaktiviteter MA i græsk er dybest set rettet mod studerende, der gerne vil gøre en kortere afhandling sammen med to undersøgte moduler. Den MA i græsk har til for ... [+]

MA i græsk (Kursusaktiviteter)

De kursusaktiviteter MA i græsk er dybest set rettet mod studerende, der gerne vil gøre en kortere afhandling sammen med to undersøgte moduler. Et intensivt kursus i det græske sprog, der udbydes til studerende ind kurset med en Honours Degree i klassisk Civilisation. De to undersøgte moduler ville dække en intensiv undersøgelse af græsk historie, religion, litteratur, filosofi, kultur eller kunst og arkitektur. På kort afhandling, studerende har mulighed for at koncentrere sig om klassisk græsk, hellenistisk græsk (Nye Testamente og kirkefædrene), byzantinske græsk eller moderne græsk.

Adgangskrav

En Honours i græsk eller klassisk kultur fører til en kursusaktiviteter masteruddannelse.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at give de studerende mulighed for at gennemføre avanceret forskning, til at ansætte analytisk indsigt inden for et afgrænset område a ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at give de studerende mulighed for at gennemføre avanceret forskning, til at ansætte analytisk indsigt inden for et afgrænset område af tekstmæssige undersøgelse, at registrere resultaterne af forskningen i et acceptabelt format, og til at ansætte disse færdigheder på en sådan måde for at fremme hans / hendes muligheder for intellektuel udvikling, erhvervsarbejde og meningsfuld social aktivitet. Et emne er valgt i samråd med underviseren.

Adgangskrav

Kandidaten skal forelægge et forslag om en klart defineret område af tekstanalyse. Forslaget skal afsløre en forståelse af korrekte procedure forskning, besiddelse af relevant viden om emnet indhold, og de nødvendige teoretiske og metodiske færdigheder.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle de intellektuelle og faglige færdigheder til at fremlægge dokumentation for evnen til selvstændigt at producere videnskabelige arbejde på et a ... [+]

Den studerende skal udvikle de intellektuelle og faglige færdigheder til at fremlægge dokumentation for evnen til selvstændigt at producere videnskabelige arbejde på et acceptabelt niveau. Dette vil kræve kompetence i anvendelsen af ​​relateret forskning metode, evnen til at gennemføre og afslutte en godkendt forskningsundersøgelse, mundtlig og skriftlig kompetence til at præsentere resultater og konklusioner, og den faglige og personlige modenhed til kritisk reflektere over alle aspekter af undersøgelsen.

Adgangskrav

En Honours kvalifikation i Industrial Psychology på NQF niveau 7 eller 8 med mindst 65% i gennemsnit. Statistiske metoder eller analyseteknikker skal have været medtaget i bachelor læseplaner. Potentielle studerende skal have bestået et modul i forskning metode på Honours NQF niveau 8. Relaterede erfaring som anses relevante og tilstrækkelige af Department of Industrial Psykologi og People Management vil også blive vurderet. Student nummer begrænsninger nødvendiggøre en udvælgelsesproces.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kandidaten skal fuldføre den avancerede kursus i Social Theory, den avancerede kursus i Social Research Methodology, og komplet forskning og skrive en mindre afhandling o ... [+]

MA i Arbejdssociologi (Kursusaktiviteter)

Kandidaten skal fuldføre den avancerede kursus i Social Theory, den avancerede kursus i Social Research Methodology, og komplet forskning og skrive en mindre afhandling om et godkendt, relevant emne. Studerende også erhverve SPSS færdigheder og kompetencer.

Adgangskrav

Student adgang vil blive betragtet for en studerende, der er i besiddelse af en universitetsbaseret Honours kvalifikation i sociologi / Arbejdssociologi på NQF niveau 7. Hvis en studerende ikke opfylder ovennævnte krav, kan optagelse gives af dekanen for fakultetet, efter indstilling fra formanden for afdelingen.

Kontaktdetaljer

Navn: Dr. Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-mail: lielagr@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En afhandling om et tema fra journalistik, der dokumenterer den kritiske sans og forskningskapacitet af kandidaten er påkrævet. En forskning artikel, der er egnet til off ... [+]

En afhandling om et tema fra journalistik, der dokumenterer den kritiske sans og forskningskapacitet af kandidaten er påkrævet. En forskning artikel, der er egnet til offentliggørelse er også påkrævet.

Adgangskrav

En Honours Degree i kommunikation er påkrævet, med et minimum gennemsnit på 65%. Sidste frist for ansøgninger til denne grad er den 31. oktober i det foregående år for første halvår og den 30. april samme år for andet halvår.

Kontaktdetaljer

Navn: Fru Elna Rossouw Tel: 011 559 3434 / E-mail: erossouw@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den (Clinical Psychology) program MA fører til registrering som klinisk psykolog med professionel bestyrelse for Psykologi i sundhedssektoren Rådet for Sydafrika (HPCSA). ... [+]

Den (Clinical Psychology) program MA fører til registrering som klinisk psykolog med professionel bestyrelse for Psykologi i sundhedssektoren Rådet for Sydafrika (HPCSA).

Denne fuld tid program omfatter et bredt spektrum af klinisk psykologi. Programmet består af en forskning komponent (færdiggørelse af en mindre afhandling) samt deltage workshops, kontakt sessioner og praktisk arbejde.

Efter en vellykket afslutning af dDegree, studerende ansøge om en praktikplads i klinisk psykologi. I overensstemmelse med reglerne ved Department of Health, de studerende har også til at fuldføre et års samfundstjeneste efter afslutningen af ​​praktikken.

Adgangskrav

Eleverne skal være i besiddelse af en Honours Degree eller en tilsvarende grad i psykologi. Studerende er optaget til programmet, efter at de er blevet vurderet som egnede kandidater fra Institut gennem en udvælgelsesproces, som finder sted i august. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kursusaktiviteter masteruddannelse hjælper kvalificerede socialarbejdere i at fremme deres rådgivning evner inden for klinisk arbejde praksis socialt. Denne kvalifi ... [+]

Denne kursusaktiviteter masteruddannelse hjælper kvalificerede socialarbejdere i at fremme deres rådgivning evner inden for klinisk arbejde praksis socialt. Du får disse gennem syv moduler, fx: Moderne teorier; Kompleks Adfærd og Environmental Change; Vurdering, Intervention og evaluering; Mentalt helbred; og udvikling af det terapeutiske Selv. Derudover vil du anvende denne viden i løbet af et års praktik program, der fokuserer på mikro- og Messo interventioner. I dit andet år, du foretage et forskningsprojekt for at demonstrere din forskningskompetence.

Denne kvalifikation giver de studerende til at arbejde som private eller praktiserende speciallæger i deres særlige arbejdssammenhænge.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette program er at udforske en bred vifte af former for menneskelig kommunikation fra en række forskellige perspektiver, der forbinder det lokale og det glo ... [+]

MA i Kommunikation (Kursusaktiviteter)

Formålet med dette program er at udforske en bred vifte af former for menneskelig kommunikation fra en række forskellige perspektiver, der forbinder det lokale og det globale og har rod i afrikanske sammenhænge og erfaringer. Vores pensum udvikler en innovativ undersøgelser deltagelse tilgang, der tager de specifikke kommunikative, kulturelle og sociale sammenhænge, ​​hvor vi opererer. Som en iboende tværfagligt og fleksibelt program, MA i Kommunikation skærer en mangfoldighed af marker og områder i humaniora og samfundsvidenskab og giver mulighed for at udforske deres komplementaritet og indbyrdes.

Det første studieår består af fire moduler, nemlig kommunikationsteori, Forskning Metodologi og to Contemporary Communication fokuserede moduler. Det andet studieår primært fokuserer på udarbejdelse og gennemførelse af en mindre forskning afhandling.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

De kursusaktiviteter MA i latin er dybest set rettet mod studerende, der gerne vil gøre en kortere afhandling sammen med to undersøgte moduler. Et intensivt kursus i det ... [+]

MA i latin (Kursusaktiviteter)

De kursusaktiviteter MA i latin er dybest set rettet mod studerende, der gerne vil gøre en kortere afhandling sammen med to undersøgte moduler. Et intensivt kursus i det latinske sprog, der udbydes til studerende ind kurset med en Honours Degree i klassisk Civilisation.

De to undersøgte moduler ville dække en intensiv undersøgelse af romersk historie, religion, litteratur, filosofi, kultur eller kunst og arkitektur.

Adgangskrav

En Honours Degree i latin eller klassisk kultur fører til en kursusaktiviteter kandidatuddannelse dDegree.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof JLP Wolmarans Tel: 011 559 2737 / E-mail: hansiew@uj.ac.za

MA i latin (Research) Kontaktdetaljer ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En afhandling om et tema fra området Marketing Communication forelægge bevis for den kritiske sans og forskningskapacitet af kandidaten er påkrævet. En forskning artikel, ... [+]

En afhandling om et tema fra området Marketing Communication forelægge bevis for den kritiske sans og forskningskapacitet af kandidaten er påkrævet. En forskning artikel, der er egnet til offentliggørelse er også påkrævet.

Adgangskrav

En Honours Degree i kommunikation er påkrævet, med et minimum gennemsnit på 65%. Sidste frist for ansøgninger til denne grad er den 31. oktober i det foregående år for første halvår og den 30. april samme år for andet halvår.

Kontaktdetaljer

Navn: Ms Andrea Crystal Tel: 011 559 2574 / E-mail: acrystal@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wa ... [+]

Gedoseer

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat die menslike bestaan medieer. Soos in al die ander geesteswetenskappe is begrip van die menslike bestaan die doel. In die vak Afrikaans is taal en tekste die middel tot hierdie doel.

Om die mens en die manier waarop die mens die wêreld verstaan, te ondersoek, word die taal wat die mens gebruik om uitdrukking te gee aan hierdie wêreld, om sin te gee aan sigself en aan die wêreld waarin hy/sy leef, bestudeer.

Die meestersgraad behels ‘n skripsie, onder leiding van een van die dosente in die Departement, oor ‘n tema waarop ooreengekom word. Temas kan uit die taal- of letterkunde gekies word.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Afrikaans
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kursusaktiviteter kandidatuddannelse omfatter en obligatorisk og tre valgfrie moduler, der skal udfyldes, samt en obligatorisk mindre afhandling. Det obligatoriske ... [+]

MA i Public Management og Governance (CW)

Denne kursusaktiviteter kandidatuddannelse omfatter en obligatorisk og tre valgfrie moduler, der skal udfyldes, samt en obligatorisk mindre afhandling. Det obligatoriske modul er en Research Methodology modul, og er suppleret med yderligere tre valgfrie moduler.

Det obligatoriske afhandling er i form af et forskningsprojekt.

De kursusaktiviteter masteruddannelse struktur indeholder bestemmelser enten for to specialiserede sub-disciplinært foci, eller for en generel PMG fokus gennem et tilfældigt valg af tre valgfag ud af mulige ni tilgængelige moduler. Et specialiseret fokus er på at evaluere generelle politiske forvaltning af den offentlige sektor og regeringsførelse og den anden fokuserer på en specialisering i avanceret kommunal ledelse og styring.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den MA Politik Research kandidatuddannelse dækker spørgsmål i Politik og internationale relationer. En studerende har til at skrive en afhandling om et udvalgt tema fra e ... [+]

Den MA Politik Research kandidatuddannelse dækker spørgsmål i Politik og internationale relationer. En studerende har til at skrive en afhandling om et udvalgt tema fra enten områderne Statskundskab eller internationale forbindelser, der udviser tegn på en kritisk tilgang og forskningskapacitet. En artikel klar til offentliggørelse skal indsendes sammen med afhandlingen.

Adgangskrav

Eleverne har brug for en 65% beståelsesprocent på Honours niveau.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof Deon Geldenhuys Tel: 011 559 2894 / E-mail: deong@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende udvikle avancerede kvantitative og kvalitative forskning færdigheder i Psykologi. Disse færdigheder kan føre til en forskningsbaseret eller akademisk karriere. ... [+]

Studerende udvikle avancerede kvantitative og kvalitative forskning færdigheder i Psykologi. Disse færdigheder kan føre til en forskningsbaseret eller akademisk karriere. Anvendelse af forskning metode og den kompetente formidling af forskningsresultater skal påvises; studerende skal således kunne udføre uafhængig forskning. Deltagerlisten af ​​workshops og / eller kontaktlinser sessioner vil være påkrævet.

Adgangskrav

Den mindste Adgangskravet er 65% i en Honours Degree i psykologi, som normalt skulle have været opnået inden for de foregående fem år.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof T Guse Tel: 011 559 3248 / E-mail: tguse@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den (konsulterende psykologi) program MA fører til registrering som Rådgivning Psykolog med professionel bestyrelse for Psykologi i sundhedssektoren Rådet for Sydafrika ( ... [+]

Den (konsulterende psykologi) program MA fører til registrering som Rådgivning Psykolog med professionel bestyrelse for Psykologi i sundhedssektoren Rådet for Sydafrika (HPCSA). Denne fuld tid program omfatter et bredt spektrum af konsulterende psykologi. Programmet består af en forskning komponent (færdiggørelse af en minordissertation) samt deltage workshops, kontakt sessioner og praktisk arbejde.

Efter en vellykket afslutning af Degree studerende ansøge om en praktikplads i Rådgivning Psykologi.

Adgangskrav

Eleverne skal være i besiddelse af en Honours Degree eller en tilsvarende grad i psykologi. Studerende er optaget til programmet, efter at de er blevet vurderet som egnede kandidater ved afdelingen gennem en udvælgelsesproces. Antallet af studerende er tilladt i programmet er bestemt af tilgængeligheden af ​​personale, tilgængeligheden af ​​praktikophold og markedskrav. Sidste frist for ansøgninger og datoerne for udvælgelse foretages årligt af afdelingen. Ansøgningsskemaer og oplysninger kan fås fra afdelingen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle avancerede kompetencer i facilitering af processer, teknikker og principper for bæredygtige fællesskabsprogrammer og projek ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle avancerede kompetencer i facilitering af processer, teknikker og principper for bæredygtige fællesskabsprogrammer og projekter baseret på folk-centreret, participatoriske teoretiske tilgange, at imødegå ulighed, fattigdom og uretfærdigheder i en global og afrikansk kontekst. Yderligere studerende vil være i stand til at lette oprettelsen og forvaltningen af ​​lokalt baserede organisationer inden for rammerne af økonomisk udvikling integrere sociale og samfundsudvikling.

Adgangskrav

En adgangsgivende eksamen kan være påkrævet. En fireårig bachelorgrad i Socialt Arbejde, eller en tre-årig grad i Socialt Arbejde sammen med en Honours Degree i Socialt Arbejde, eller en anden udmærkelse grad relevant for udvikling af lokalsamfundet anses af formanden for afdelingen for at være passende er påkrævet. En fjerde år (udmærkelse) karaktergennemsnit på mindst 65% er påkrævet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

De kursusaktiviteter program i MA i semitiske sprog og kulturer består af en mindre afhandling og de to moduler. I forskning tilstand en afhandling, hvor de studerende fo ... [+]

MA i semitiske sprog og kulturer (Kursusaktiviteter)

Programmet består af en mindre afhandling og de to moduler, som angivet nedenfor. Studerende i samarbejde med Institut, vælge to moduler fra listen nedenfor. Moduler tilbydes over to semestre. Hvert modul er undersøgt ved hjælp af en undersøgelse med en vægt på 45 point hver. Den mindre afhandling har et omfang på 90 point.

Eleverne fokuserer på arabisk, islamiske studier, hebraisk (herunder jødiske Studies) eller en beslægtet semitisk sprog. Moduler har følgende generiske indhold:

Obligatoriske moduler

Modul 1: Metode af litterære forskning Modul 2: Indhold analyse af en udvalgt forskningsfelt Modul 3: Mindre afhandling Adgangskrav ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende er forpligtet til at gennemføre et kursus om SIA metoder, avanceret social forskning (ASR) samt en mindre afhandling om et godkendt, relevant emne. Studerende ... [+]

Studerende er forpligtet til at gennemføre et kursus om SIA metoder, avanceret social forskning (ASR) samt en mindre afhandling om et godkendt, relevant emne. Studerende også erhverve SPSS færdigheder og kompetencer.

Adgangskrav

En Honours Degree i et af følgende fag: Sociologi, Arbejdssociologi, geografi, filosofi, historiske studier, Udviklingsstudier, psykologi, Industriel Psykologi, Politik, Public Governance, Socialt Arbejde og økonomi.

Hvis en studerende ikke opfylder ovennævnte krav, kan optagelse gives af dekanen for fakultetet, efter indstilling fra formanden for afdelingen.

Kontaktdetaljer

Navn: Dr. Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-mail: lielagr@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

The Master 's ved forskning medfører kun en forskningsundersøgelse - større end den mindre afhandling af kursusaktiviteter Master, men ikke så stor som en doktordisputats ... [+]

The Master 's ved forskning medfører kun en forskningsundersøgelse - større end den mindre afhandling af kursusaktiviteter Master, men ikke så stor som en doktordisputats. Princippet formål herres ved forskning udvikler avancerede kompetencer inden for forskning. Derudover vil du også udvikle ekspertviden i dit fagområde. The Master 's ved forskningsprogrammet er ideel til studerende, der er primært interesseret i at udvikle deres forskning kompetence, ønsker ikke at deltage i foredrag eller workshops, er meget selvmotiverende, uafhængig og selvstyret og har en fokuseret, konkret forskningsfelt interesse .

Adgangskrav

Kandidater med en relevant Honours Degree i socialt arbejde er i betragtning til optagelse. En fjerde år (udmærkelse) karaktergennemsnit på mindst 65% er påkrævet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

I kursusaktiviteter tilstand bør kandidaten fuldføre den avancerede kursus i Social Theory, den avancerede kursus i Social Research Methodology, og komplet forskning og s ... [+]

MA i sociologi (Kursusaktiviteter)

Kandidaten skal fuldføre den avancerede kursus i Social Theory, den avancerede kursus i Social Research Methodology, og komplet forskning og skrive en mindre afhandling om et godkendt, relevant emne.

Adgangskrav

Entré vil komme i betragtning til en studerende, der er i besiddelse af et universitet baseret Honours kvalifikation i sociologi / Arbejdssociologi på NQF niveau 7. Hvis en studerende ikke opfylder ovennævnte krav, kan optagelse gives af dekanen for fakultetet, efter indstilling fra formanden for afdelingen.

Kontaktdetaljer

Navn: Dr. Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-mail: lielagr@uj.ac.za

MA i sociologi (Research)

Kandidaten skal udfylde forskning og skrive en afhandling om et godkendt, relevant emne.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette er en avanceret uddannelse, der kan gennemføres som en kursusaktiviteter baseret uddannelse. Dette program er designet til at lette beherskelse af en kompleks og sp ... [+]

Dette er en avanceret uddannelse, der kan gennemføres som en kursusaktiviteter baseret uddannelse. Dette program er designet til at lette beherskelse af en kompleks og specialiseret viden område inden for disciplinen Strategisk kommunikation. På grund af en stigende konvergens af de Marketing Kommunikation, Corporate Communications og Public Relations programmet vil tage fat på integrationen mellem disse kommunikation disciplin.

Adgangskrav

En Honours Degree i Corporate eller Marketing Communication eller beslægtet område er påkrævet, med et minimum gennemsnit på 65%. Sidste frist for ansøgninger til denne grad er den 31. oktober i det foregående år for første halvår og den 30. april samme år for andet halvår.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En avanceret studieprogram ved kurser, plus en mindre afhandling er påkrævet, eller via forskning, der fører til en afhandling på omkring 120 sider. ... [+]

MA i Udviklingsstudier (Kursusaktiviteter)

En avanceret studieprogram ved kurser, plus en mindre afhandling er påkrævet.

Semester 1

Modul 1: Kritisk udviklingsteorier Modul 2: socialpolitik Modul 3: Advanced Research Methodology

Semester 2

Modul 4: Udvikling Ledelse Modul 5: Mindre Dissertation Moduler 1 til 4 bidrager 50% til den endelige karakter og modul 5 bidrager med 50%. Adgangskrav

En Honours Degree i Udviklingsstudier og en endelig kursus karaktergennemsnit på mindst 65% i særlige disciplin. På grund af den tværfaglige Development Studies, ansøgere (for MA) fra andre Social Science Grader med Udviklingsstudier indhold, opfordres, og vil blive behandlet gennem universitetets anerkendelse af Prior udvalg Learning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende accepteret til dette kursus er forpligtet til at forske, skrive og præsentere en fuld afhandling (ca. 120 sider), under vejledning af en vejleder. Instituttet ... [+]

MA i engelsk (Research eller Kursusaktiviteter)

Studerende accepteret til dette kursus er forpligtet til at forske, skrive og præsentere en fuld afhandling (ca. 120 sider), under vejledning af en vejleder. Instituttet er i stand til at overvåge emner i de fleste områder under den generelle rammerne af engelske undersøgelser, herunder sydafrikanske litterære Studier og postkolonialisme; Tekst redigering; Medieval, renæssance og romantiske Studies; og Contemporary Fiction.

Adgangskrav

Adgang til masteruddannelse skal godkendes af formanden for afdelingen.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof Karen Scherzinger Tel: 011 559 2493 / E-mail: kscherzinger@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En afhandling om et tema fra tysk litteratur eller lingvistik, der vil bevidne en kritisk evne og forskningskompetence. ... [+]

En afhandling om et tema fra tysk litteratur eller lingvistik, der vil bevidne en kritisk evne og forskningskompetence.

Adgangskrav

Forudsætning: En tysk Honours Degree med mindst 65%.

Kontaktdetaljer

Navn: Dr. Anne Baker Tel: 011 559 2717 / E-mail: abaker@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Anvendt Matematik mindre-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidi ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Anvendt Matematik mindre-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kursusaktiviteter MSc i Anvendt Matematik består af minimum 120 point for forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet op som en mindre-afhandling.

Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Biokemi minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Biokemi minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer som innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kursusaktiviteter MSc i biokemi består af minimum 120 point for forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet op som en mindre-afhandling.

Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Botany minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder k ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Botany minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer som innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kursusaktiviteter MSc i Botany består af minimum 120 point for forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet op som en mindre-afhandling.

Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Datalogi minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Datalogi minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kursusaktiviteter MSc i Datalogi består af minimum 120 point for forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet op som en mindre-afhandling.

Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Environmental Management minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse s ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Environmental Management minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kursusaktiviteter MSc i Environmental Management består af minimum 120 point for forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet op som en mindre-afhandling.

Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Fysik minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kr ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Fysik minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer som innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kursusaktiviteter Kandidatuddannelsen i Fysik består af minimum 120 point for forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet op som en mindre-afhandling.

Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i geografi minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i geografi minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer som innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kursusaktiviteter MSc i Geografi består af minimum 120 point for forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet op som en mindre-afhandling.

Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i geologi minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i geologi minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer som innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kursusaktiviteter MSc i geologi består af minimum 120 point for forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet op som en mindre-afhandling.

Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i informatik minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfyld ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i informatik minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer som innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kursusaktiviteter MSc i Informatik består af minimum 120 point for forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet op som en mindre-afhandling.

Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i informationsteknologi minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samt ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i informationsteknologi minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kursusaktiviteter MSc i Information Technology består af minimum 120 point for forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet op som en mindre-afhandling.

Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Matematik minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylde ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Matematik minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer som innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kursusaktiviteter Kandidatuddannelsen i matematik består af minimum 120 point for forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet op som en mindre-afhandling.

Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Matematisk Statistik mindre-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samt ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i Matematisk Statistik mindre-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kursusaktiviteter MSc i Matematisk Statistik består af minimum 120 point for forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet op som en mindre-afhandling.

Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i nanoscience minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfyl ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i nanoscience minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer som innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kursusaktiviteter MSc i nanoscience består af minimum 120 point for forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet op som en mindre-afhandling.

Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i zoologi minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i zoologi minor-afhandling med kursusaktiviteter er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer som innovation , beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre-afhandling med kursusaktiviteter MSc i zoologi består af minimum 120 point for forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, skrevet op som en mindre-afhandling.

Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media