Nanhua University Institute of International and Cross-Strait Affairs

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Nanhua University er beliggende i den midterste del af Taiwan med mere end 5.600 studerende og 468 akademiske medarbejdere. 99% af fakultetet er assistentprofessorer og derover; 99% af fakultetet har doktorgrader. Vi tilbyder mere end 300 kurser, der underviser i engelsk, og vores uddannelse har et internationalt fokus med det formål at forberede de studerende til at blive globale borgere, der kunne få succes overalt i verden. Universitetet har mere end 800 studerende fra oversøet, der kommer fra 22 lande / regeringsperioder, og mere end 600 NHU-studerende deltager hvert år i udvekslings- og mobilitetsprogrammer, hvilket betyder, at NHU er et virkelig globalt universitet.

Institute of International & Cross-Strait Affairs blev oprettet med det formål at fremme internationalisering, opbygge akademisk samarbejde inden for undervisning og forskning mellem Nanhua University og internationale og kinesiske fastlandsskoler, fremme udveksling af lærere / studerende, dobbelt grader, internationale praktikpladser og frivillige programmer , øge den internationale konkurrenceevne og mobilitet blandt lærere og studerende, såvel som at styre de internationale studerendes anliggender (oversøiske kinesiske studerende, udenlandske studerende og kinesiske fastlandsstuderende). Kontoret hjælper internationale studerende med at tilpasse sig universitetslivet, leverer kurser og vejledning i kinesisk sprog og hjælper med at udvikle og opmuntre til et venligt, internationalt campus.

Universitetet sigter mod en aktiv integration af uddannelsesressourcer samt at fremme fremme af international udvikling. Med dette i tankerne er universitetet sammen med University of the West (Nordamerika), Nan Tien Institute (Australien), Guang Ming College (Filippinerne) og Fo Guang University (Taiwan) sammen for at danne Fo Guang Shan Associated Universities System med hovedforudsætningen for at "registrere på et universitet - deltage i kurser på fem universiteter." Dette forbinder også universitetets administrative enheder med Fo Guang Shan's verdensomspændende ressourcer samt etablerer international udveksling og studier i udlandet muligheder for studerende.

Internationalt samarbejde

For at fremme den internationale udvikling af skolen og styrke studerendes internationale konkurrenceevne arbejder universitetet aktivt med udenlandske forskningsinstitutioner og universiteter for at udvikle akademiske partnerskaber. Fo Guang Shan har oprettet over 180 Dharma-forplantningscentre overalt i verden for at fungere som en international platform og har underskrevet selskabsaftaler med universiteter over hele verden for at etablere venlige forbindelser med kulturudvekslinger, kunstneriske og akademiske udvekslinger, udveksling af studerende og andre relaterede spørgsmål .

Med hensyn til akademisk udveksling er universitetet stærkt afhængig af principperne om lighed og venskab for at udvikle samarbejde i forskellige spørgsmål og tilskynde til udveksling af studerende og lærere og udveksling af studier.

Under dette vigtige spørgsmål om internationalt samarbejde giver universitetet stipendier og studievejledninger, der giver studerende mulighed for at få et af følgende uddannelsesministeriums sponsorerede stipendier "Studerer i udlandet, økonomiske ulemper Studerende studerer i udlandet udvekslinger og oversøiske praktikstipendier" og til tilbringe et semester eller et helt akademisk år i udlandet på en af universitetets udenlandske søsterskoler.

136775_pexels-photo-1438072.jpeg

Udvekslinger på tværs af stræder

For at styrke samarbejdet på tværs af strædet, gøre uddannelseskvaliteten bedre og købe det samme mål med akademisk interaktion er Nanhua University ivrig efter at underskrive samarbejdskontrakten med oversøiske universiteter og akademiske institutter for at gøre mere mulighed for at interagere med universiteterne på fastlandet Kina. Baseret på lighed mellem to-sides interaktion, holder Nanhua University aktiviteterne inden for akademisk interaktion, lærerudvekslingsforskning og studerendeudvekslingsstudier. Nanhua University har underskrevet MOU-kontrakten med Nanjing University, Yunnan University, Zhengzhou University og Northwest University, som er certificeret med Project 985 og Project 211.

I mellemtiden har Nanhua University også udvekslet studerende med disse universiteter. Vi forventer, at udveksling af planlægning kan forbedre undervisningen, forskningen og administrationen positivt mellem tværskredsskoler.

Overseas Learning

Nanhua University, Fo Guang University (Taiwan), University of the West (America), Nan Tien University (Australia) og Fo Guang College (Philippines), etablerede det første internationale United University-system "Fo Guang Shan United University system" gennem styrken af det videregående uddannelsesnetværk med fire skoler af Fo Guang-systemet. Det giver også pluralistiske læringsressourcer for studerende som "registrering af en skole og valg af femskoler". Samtidig har det også mere end 100 Fo Guang-fæstninger på fem kontinenter for de studerende ved Nanhua University, der ønsker at udveksle og studere i udlandet.

Placeringer

Chiayi

Address
Nanhua Road, Dalin Township
600 Chiayi, Chiayi City, Taiwan

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig