Læs den officielle beskrivelse

HVORFOR NATIONAL TAIPEI Pædagogiske Universitet?

  • Toppe i grundskole og læreruddannelse: siden 1895, National Taipei Pædagogiske Universitet er vugge uddannelse elementære skolens lærere. c
  • Top internationale fakultet og forskere fra udlandet og Taiwan: dette program inviterer professorer indefra og National Taiwan University samt anerkendte forskere fra udenlandske universiteter.
  • Pioneer i reform undervisningen: ved Undervisningsministeriet betroet på projekter som Cooperative Learning, Innovation i engelsk undervisning, og Mobile Learning.
  • Professionel Practicum: NTUE prale af stærke bånd med mere end 100 skoler i Taiwan, herunder vores helt egen NTUE Experimental Elementary School. Denne stærke tilhørsforhold giver de afgørende hands-on muligheder for undervisning practicum.
  • Bedste Faciliteter: state-of-the art interaktive klasseværelser, case-baseret undervisning klasseværelser og renoverede sovesale, alle i hjertet af hovedstaden Taipei.

Centralt beliggende i Taipei

Vores campus er centralt beliggende i hovedstaden i Taiwan. Det er tæt på en metrostation og alle større faciliteter. On-campus kinesisk-Learning Center (modtaget tusindvis af studerende i de seneste 5 år) giver en bred vifte af kurser og ressourcer for ikke-indfødte studerende til at forbedre deres sprogfærdigheder. Alt i alt, vi er en af ​​de bedste studie destinationer for udenlandske studerende at forfølge grader i Taiwan.

NatueNatue
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

National Taipei University of Education

M.Ed. i Læring og Instruktion fokuserer på lærerorienteret instruktion, læringsteorier og strategier, mobil læring og læringsvurdering. ... [+]

M.Ed. I LÆR OG INSTRUKTION

M.Ed. i Læring og Instruktion fokuserer på lærerorienteret instruktion, læringsteorier og strategier, mobil læring og læringsvurdering. Internationale studerende, der har en bachelorgrad eller tilsvarende, er velkomne. Alle kurser holdes på engelsk. Ingen TOCFL eller kinesiske tests kræves. Vi mener, at instruktion skal være som solsystemet, hvor solen er i centrum, og de ni planeter drejer sig om det. Ligeledes bør elevernes læring i en læringsinstitution være i centrum, og undervisningen, vurderingen, læringsmiljøet fungerer i overensstemmelse hermed. Med denne overbevisning præsenterer vi internationale studerende M.Ed. i læring og instruktion.... [-]

Taiwan Taipei
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk