National Taiwan University International College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

NTUIC inkorporerer NTU's styrker i flere førende fag til at levere engelskunderviste tværfaglige programmer, der passer til de globale behov og følger med internationale tendenser.

Baseret på ideen om at oprette programmer for multi-nation og multi-schools, konstruerer NTUIC et grænseløst campus med uddannelsesmæssig innovation for at hjælpe studerende med at lære af og koble til verden. NTUIC bringer også globalt fremragende professorer og kurser ind, samtidig med at NTU's top uddannelsesressourcer deles med verden. Taiwans banebrydende akademiske styrker kan således blive tværkulturel frugtbar jord for globale talenter.

NTUIC samler også afdelinger, der leverer engelskundervisede kurser for at forbedre NTU's evner inden for videregående uddannelse og Taiwans fordele og således skabe globale effekter.

mentatdgt / Pexels

Vision og Mission

Grundlæggelsen af International College of National Taiwan University (NTUIC) markerer en milepæl i NTUs fremme af international uddannelse.

NTUIC centrerer om konceptet med tre ”BÅDE”, som er

  • Bring andre talenter hit
  • Bring vores talenter hjem
  • Vær fremragende. Tænk på menneskeheden

Den sidste Både vil blive opnået gennem skabelsen af et åbent læringsmiljø af høj kvalitet, hvor studerende søger fremragende egenskaber, mens de tager menneskeheden i tankerne, opbygger en stærk mentalitet og global vision.

Hvad vi gør

NTUIC vil være en ”global integrationsplatform” og ”koordinator” på NTU, der dedikerer til oprettelsen af et globaliseret læringsmiljø for hver afdeling.

NTUIC vil gradvist gennemføre engelsksprogede masterprogrammer inden for områder, herunder global landbrugsteknologi og genomisk videnskab, katastrofeforebyggelse og skadesreduktion, og smart medicin og digital sundhedspleje om begreberne menneskehed, tværnational gensidig hjælp og opnåelse af fremragende karakter.

Programmerne åbner NTUs campus for studerende over hele verden. NTUIC kan således dedikere Taiwans fremragende F & U samt akademiske evner til verden. Samtidig sigter programmerne mod at bevare talenter i Taiwan ved at integrere NTUs verdenskendte akademiske styrker. Et eksempel på programmerne er kandidatuddannelsen i Global Agriculture Technology and Genomic Science, som vil begynde at acceptere ansøgninger fra internationale studerende i 2019.

Med integrationen af NTU's akademiske styrker påtager NTUIC ikke kun ansvaret for at fremme tværfaglig F&U og undervisning, men spiller også en vigtig rolle i markedsføringen af Taiwan og NTU til verden.

Placeringer

Taipei

Address
4F, Liberal Education Classroom Building, No.1, Sec.4 Roosevelt Rd., Taipei 10617, Taiwan
10617 Taipei, Taiwan