National Taiwan University International College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

National Taiwan University International College (NTUIC) er en platform for videregående uddannelser med tværfaglige studier og taiwanske karakteristika og styrker og er forpligtet til at pleje internationalt mobile fagfolk. For talenter i verdensklasse er fremragende faglige færdigheder et grundlæggende krav; tværfaglig tænkning og international mobilitet er nøglerne til at øve indflydelse globalt. NTUIC giver et tværfagligt og tværkulturelt læringsmiljø for internationale talenter, der giver studerende mulighed for at træde ud af deres komfortzone og lære at tænke ud fra forskellige synspunkter gennem en proces med samarbejde og brainstorming. Det forventes, at studerende i fremtiden er i stand til at samarbejde med verdensomspændende talenter med færdigheder og viden opnået fra Taiwan for at identificere og løse globale udfordringer, problemer og uopfyldte behov.

mentatdgt / Pexels

Vision og Mission

De globale spørgsmål, der ligger foran os, er med større skala og kompleksitet, derfor står NTUIC på begrebet 3 i (International, tværfaglig og indflydelsesrig) for at integrere NTU's akademiske højdepunkter og give en international uddannelse af høj kvalitet til pleje af de kompetencer, der er nødvendige for at løse globale problemer. I sidste ende søger NTUIC at styrke landets internationale konkurrenceevne i beslægtede industrier og yder et direkte bidrag til både landet og verdenen.

International

Som svar på globale krav og internationale tendenser leverer NTUIC engelsksprogede programmer og fremhævede kurser for at tiltrække fremragende talenter fra hele verden og kultiverer dem med global mobilitet og forskellige kulturelle perspektiver.

Tværfaglig

NTUIC nedbryder barrierer blandt akademiske discipliner og leverer en international uddannelse, der integrerer forskellige discipliner og colleges. Dette multiplicerer de store aktiver i universitetets eksisterende elleve colleges og opfordrer studerende til at udforske deres egne fordele gennem tværfaglig læring for at fremme deres akademiske udvikling.

Indflydelsesrig

NTUIC lancerer internationale uddannelser, der udelukkende undervises på engelsk, og som udnytter universitetets akademiske styrker samt Taiwans industrielle fordele og kulturelle egenskaber. Disse programmer sigter mod at øge NTUs indflydelse på globale spørgsmål gennem tværfaglig forskning og internationale dialoger og samarbejde.

Hvad vi gør

NTUIC samler mange af de førende internationale akademiske discipliner ved NTU og integrerer universitetets ressourcer til at lancere tværfaglige uddannelser undervist på engelsk. Disse programmer er også tæt tilpassede verdens behov og internationale dynamik. De første tre hovedfokus for programmerne omfatter landbrug og livsvidenskab, bæredygtighed og katastrofeforebyggelse og smart teknologi. Læreplanudformningen understøtter studerendes tværfaglige professionelle og praktiske læring i et engelsk undervisningsmiljø, da det stræber efter at opfylde internationale standarder og uddybe den faglige vitalitet. Desuden understreger pensum også den praktiske brug af akademisk viden til industrielle applikationer og hjælper studerende med at oprette forbindelser med forskellige brancher. Lokale og oversøiske praktikmuligheder tilvejebringes for studerende til glat at overføre til deres ideelle karriereveje. Der er tre opgaver til NTUIC:

1. Opret tværfaglige internationale programmer, der er undervist på engelsk

De tre hovedfokus for NTUICs internationale uddannelser er Landbrug og Life Science, Bæredygtighed og katastrofeforebyggelse og Smart Technology. Hvert fokus vil designe to tværfaglige uddannelser med kandidatuddannelse og ph.d. kurser som udgangspunkt. Det første etablerede program, Master Program i Global Agriculture Technology og Genomic Science (Global ATGS) er inden for landbrugs- og livsvidenskabsfeltet og vil byde sin første gruppe studerende velkommen i september 2020. I fremtiden vil mere fremadrettede tværfaglige uddannelser tilføjes.

2. Sørg for international uddannelse med et grænseløst campus for at fremme den pædagogiske innovation.

Internationale samarbejdsprogrammer
NTUIC planlægger at samarbejde med udenlandske universiteter om udvikling af uddannelser eller faglige kurser for at tildele eksamensbeviser, kursuskreditter eller afsluttende attester fra to institutioner. Ved fælles drift af programmerne eller kurserne forsøger NTUIC at tilskynde førende udenlandske universiteter til at oprette et campus på NTU for at tiltrække fremragende internationale studerende.

International featured kurser
De udvalgte kurser, der tilbydes af NTUIC, inkluderer to typer: onlinekurser og kortvarige kurser. Kurserne er fra tre hovedfokus i NTUIC: Landbrug og livsvidenskab, bæredygtighed og katastrofeforebyggelse og smart teknologi. Onlineundervisning og intensive kortvarige kurser overvinder traditionelle barrierer for tid og rum og fremmer og udvider NTUs indflydelse på de tre felter og imødekommer studerendes behov for at udvikle en række evner.

3. Opret forbindelse med andre engelsksprogede programmer på Campus

NTUIC vil etablere horisontale forbindelser mellem akademiske afdelinger og institutter på campus ved at integrere kurserne og ressourcerne i tværfaglige uddannelser, der undervises på engelsk. Studerende er måske ikke længere begrænset til strukturen i individuelle programmer og har adgang til flere læringsmuligheder til yderligere at designe deres hovedfag ud fra deres egne akademiske interesser. Dette sigter mod at tilskynde til aktiv læring på tværs af discipliner og dermed øge dybden og bredden af læring.

Placeringer

Taipei

Address
7F, Multi-Purpose Classroom Building
No.1, Sec.4, Roosevelt Rd., Taipei 10617, Taiwan

10617 Taipei, Taiwan

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig