Yuan Ze University & College of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor YZU

Yuan Ze University har fem colleges inklusive

 • Ledelse
 • Humaniora og samfundsvidenskab
 • Informatik
 • Elektrisk og kommunikationsteknik
 • ingeniørarbejde

Målrettet mod at huse nøgleforskningscentre i Taiwan har vores Fuel Cell Center og kommunikationsforskningscentre integreret alle ressourcer og rekrutteret talenter i alle ingeniørrelaterede afdelinger på YZU gennem støtte fra Top Universities Project.

Times Higher Education - World University Rankings

 • World University Rankings 2019: 1001
 • Young University Rankings 2018: 201-250th
 • Asia University Rankings 2019: 251-300th
 • Emerging Economies 2019: 251-300

QS World University Rankings

 • Universitetsrangering i 2019 i Asien: 199

Praktikpladser

Som en del af filantropiske programmer fra Far Eastern Group har vi etableret tætte forbindelser med alle dets datterselskaber for at danne en industriel og akademisk alliance.

Praktikplanen for både indenlandske og internationale studerende kan realiseres fuldt ud gennem et sådant netværk. Baseret på den unikke niche, som YZU har skabt, giver vi merværdi til studerende og fakultetsmedlemmer og forventer os selv at være benchmarkuniversitetet i samarbejde mellem industri og akademi.

Student Awards

 • 2019 Stanford Design Challenge Tredjeplads "Pillow Fight" fra YZU team, CKfablab
 • 2018 CAD konkurrence på ICCAD Second Place Dep. Computer Science and Engineering
 • 2018 ASIAGRAPH Reallusion Award Bedst instruktørpris Dep. Informationskommunikation
 • 2018 Moskva International Salon for industriel ejendom guldmedalje Dep. Computer videnskab

Sovesal

Internationale studerende (grad og udvekslingsstuderende) prioriteres til YZU's sovesal. YZU har to on-campus sovesale, der er 1. og 2. sovesal, hver med en mandlig og kvindelig sovesal. Alle internationale studerende arrangeres til Den 1. sovesal.

Boligområde

Discovery Plaza er et område ved siden af YZU Fitness Center, der ligger i sovesal. Det huser et varieret udvalg af cafeteriaer, Family Mart-dagligvarebutik (15% ff på alle køb), fotokopiecenter og 24 timers pengeautomat (FarEastern International Bank og Chunghwa Post). Dette område skaber et lille, men alligevel praktisk levende knudepunkt.

Bortset fra at sikre studerendes succes i deres akademikere, afholder vi også en række aktiviteter og fester for boligen, såsom "Brødfestivalen", Udendørs dansefester, Vintersolverv, Julefejring, gratis fest om aftenen midt på sigt uge, og mange flere. De sociale lejligheder og broderskab / søsterskab vil helt sikkert runde din uni-oplevelse.

Residential Area

Bibliotek

YZU-biblioteket bliver tildelt "Architect Magazine Award" og "Far East Outstanding Architectural Design Award" og er dybt elsket af studerende for sine læservenlige miljødesign. Det er en velkendt attraktion på campus og var også et populært skydested for mange dramaer, reklamer og musikvideoer. Biblioteket har mere end 300.000 samlinger og rigelige læringsområder, der integrerer multimedie audiovisuelle funktioner. Biblioteket leverer også samarbejde mellem biblioteker, der giver fakultetets medlemmer og studerende mulighed for at indtaste og låne bøger fra driftsenheder og institutter uden for campus.

Library

Mandarin Chinese Corner og TOCFL Preparation Class

Internationale studerende er velkomne til at gå ind og chatte med lærere og lokale studerende. Med forskellige emner for hver session får internationale studerende mere information om Taiwan og kinesisk kultur, som ikke undervises i klasser, mens de forbedrer mandarin-kinesiske lytte- og taleevner. YZU har også gratis test af kinesisk som fremmedsprog (TOCFL) forberedelsesklasse for internationale studerende, som kan gøre dem bekendt med testens struktur, give dem tip til score i TOCFL og styrke deres samlede mandarin-kinesiske evne.

ANSØG NU --

Anvendelsesperiode: 1. marts-15. april 2020

Placeringer

Taoyuan

Address
YZU, Building 7
Taoyuan, Taoyuan By, Taiwan

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: