Læs den officielle beskrivelse

Den Institut for Regnskab Arusha tilbyder en række postgraduate grader i Arusha og Dar es Salaam, Tanzania, gennem sin strategiske partner Coventry University i England.

Uddannelsen leveres af Coventry University siden af ​​Institute of Bogføring Arusha går en lang vej mod at sikre, at vores kandidater har de færdigheder og den viden, de behøver for at nå deres ambitioner. Studerende har den bedst mulige oplevelse, og studerende ved Institut for Regnskab får den samme uddannelse af høj kvalitet, der gavner alle Coventry University kandidater.

Institut for Bogføring Arusha (IAA) har tre campusser: de vigtigste campus er beliggende i Arusha, en anden er i Dar es Salaam, og vi har også en campus i Babati. tilbydes masters-programmer i Arusha og Dar es Salaam campusser: disse udbydes om aftenen for at lette dem, der arbejder i løbet af dagen.

IAA Arusha campus er beliggende i Njiro Hill, kun få kilometer fra Arusha centrum, og er vært for hovedkvarteret og den ultra-moderne biblioteksbygning, sammen med en række af auditorier, klasse haller, klasseværelser og en computer laboratorium, alle designet til at forbedre og støtte din læring. Der er et begrænset antal vandrerhjem for både bachelor-og ph.d.-studerende, hvis de ønsker at anvende.

Coventry University har en lang tradition som leverandør af de videregående uddannelser. Det kan spore sine rødder så langt tilbage som Coventry College of Design i 1843. I dag Coventry University er en fremadrettet, moderne universitet med en stolt arv som en leverandør af uddannelse af høj kvalitet og et forvarsel om tværfaglig forskning.

Universitetet har etableret en akademisk tilstedeværelse regionalt, nationalt og internationalt, og lægger stor vægt på at yde en støttende miljø til alle sine elever.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Institute of Accountancy Arusha

Formålet med dette program er at give de studerende viden og færdigheder er nødvendige for at hjælpe dem med at forberede sig til en karriere i den finansielle og investe ... [+]

Kandidatuddannelsen i Finance og Investment har til formål at udstyre de studerende med viden og forståelse inden for finansiering og investering relaterede områder. Hovedvægten i programmet er på tolkning, evaluere og formidle finansielle oplysninger i en række forskellige former, herunder skriftlig form og præsentationer (individuel og gruppe). Desuden vil de studerende også have mulighed for at udforske områder af investeringer og risikostyring teknikker på de finansielle markeder.

Formålet med dette program er at give de studerende viden og færdigheder er nødvendige for at hjælpe dem med at forberede sig til en karriere i den finansielle og investering sektor, eller til at hjælpe forhånd og fremskynde karrieren for dem, der allerede arbejder i branchen.... [-]

Tanzania Arusha Dar es Salaam Tanzania Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk