ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Da de katolske biskopper i Tanzania besluttede at udvide Kirkens tjeneste til at yde højere uddannelse, forestillede de sig en uddannelse, der ville give akademiske og faglige færdigheder samt indhyllede værdier af borgerlig og social læring, såsom erhvervelse af national identitet, kulturelle normer , Politisk vækst og ansvarlig statsborgerskab. Kirkens vision er således en holistisk udvikling af en person og respekt for den menneskelige værdighed.

Hvis du har et højt akademisk potentiale, og du er på udkig efter et universitetsstudium med et internationalt ethos og et levende samfund, så er St Augustine University of Tanzania det ideelle valg for dig.

Universitetet har mange specielle egenskaber, der kombinerer for at give det en særskilt karakter:

  • Med omkring 7.037 elever, 28 forelæsnings teatre og Mario Mgulunde Learning Resource Center sikrer universitetet, at dets medlemmer kan dele læringsfaciliteterne i en intim og venlig samfundsatmosfære.
  • St Augustine University har den højeste andel af erfarne og højt engagerede medlemmer af akademisk og administrativt personale for størrelsen af ​​sine studerende.
  • Mænd og kvinder kommer til St Augustine University of Tanzania fra hele verden og fra en bred vifte af baggrunde, og der er en god blanding af studerende på en- eller to- eller tre- eller fireårige undervisede kurser og de, der forfølger forskning grader.
  • Studerende på SAUT deler læringsfaciliteter på lige vilkår. Dette muliggør den frie strøm af viden og erfaring, som enhver kandidat med rette bør forvente af et akademisk fællesskab som SAUT.

Placeringer

Mwanza

Address
Saint Augustine University Of Tanzania
PO Box 307

Mwanza, Mwanza-regionen, Tanzania