Læs den officielle beskrivelse

Da de katolske biskopper i Tanzania besluttede at udvide Kirkens tjeneste til at yde højere uddannelse, forestillede de sig en uddannelse, der ville give akademiske og faglige færdigheder samt indhyllede værdier af borgerlig og social læring, såsom erhvervelse af national identitet, kulturelle normer , Politisk vækst og ansvarlig statsborgerskab. Kirkens vision er således en holistisk udvikling af en person og respekt for den menneskelige værdighed.

Hvis du har et højt akademisk potentiale, og du er på udkig efter et universitetsstudium med et internationalt ethos og et levende samfund, så er St Augustine University of Tanzania det ideelle valg for dig.

Universitetet har mange specielle egenskaber, der kombinerer for at give det en særskilt karakter:

  • Med omkring 7.037 elever, 28 forelæsnings teatre og Mario Mgulunde Learning Resource Center sikrer universitetet, at dets medlemmer kan dele læringsfaciliteterne i en intim og venlig samfundsatmosfære.
  • St Augustine University har den højeste andel af erfarne og højt engagerede medlemmer af akademisk og administrativt personale for størrelsen af ​​sine studerende.
  • Mænd og kvinder kommer til St Augustine University of Tanzania fra hele verden og fra en bred vifte af baggrunde, og der er en god blanding af studerende på en- eller to- eller tre- eller fireårige undervisede kurser og de, der forfølger forskning grader.
  • Studerende på SAUT deler læringsfaciliteter på lige vilkår. Dette muliggør den frie strøm af viden og erfaring, som enhver kandidat med rette bør forvente af et akademisk fællesskab som SAUT.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

Målet med MA-lingvistiksprogrammet er at fremme stipendium og forskning inden for lingvistikdisciplinen, både for studerende, der planlægger at fortsætte med ph.d.-uddann ... [+]

Master i lingvistik

Programmets mål og formål

Ved at studere sprog er sprogkundens mål at opbygge en sprogteori for at forklare, hvordan sprogene er opstået, hvordan de har udviklet sig, i hvilken form de eksisterer i den menneskelige hjerne, hvordan sprog ændrer sig over tid og rum og hvordan de bruges At kommunikere information og følelser. En sådan teori kommer med en dybtgående forståelse af sprogstrukturen baseret på empiriske sprogundersøgelser.

Målet med MA-lingvistiksprogrammet er at fremme stipendium og forskning inden for lingvistikdisciplinen, både for studerende, der planlægger at fortsætte med ph.d.-uddannelsen i lingvistik og for dem, der vil søge professionelt arbejde på en række områder, hvor der er baggrund i Lingvistik er påkrævet. Studerende vil blive udsat for de grundlæggende begreber på området og være forsynet med et solidt fundament i sproglig analyse. ... [-]

Tanzania Mwanza
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

Målsætning af programmet: Organisering af programmet Adgangskrav ... [+]

Målsætning af programmet:

Organisering af programmet

Adgangskrav

[-]
Tanzania Mwanza
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

... [+]

indhold program

Adgangskrav

[-]
Tanzania Mwanza
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

Dette er et toårigt program, der sigter på at producere samfundsvidenskabelige, der vil blive dedikeret akademisk og engageret i undersøgelsen af ​​samfundet og den socia ... [+]

Master of Sociology

Dette er et toårigt program, der sigter på at producere samfundsvidenskabelige, der vil blive dedikeret akademisk og engageret i undersøgelsen af ​​samfundet og den sociale verden. Programmet tilbyder fire områder af specialiseringer: Medicinsk Sociologi, Organisation Sociologi, Miljø Sociologi, og Rural Sociology.

Adgangskrav

I) Indehavere af Bachelor of Arts i Sociologi med første klasse eller anden øverste division. Ii) Indehavere af Postgraduate Diploma i Sundhedsvidenskab, Socialt Arbejde, Miljøundersøgelser og Fællesskabsudvikling. Iii) Indehavere af lavere anden klasse eller bestå grad med mindst tre års erhvervserfaring i organisationer og eller regering.... [-]

Tanzania Mwanza
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk