Dhurakij Pundit University's International College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

DPUIC er den internationale skole oprettet ved Dhurakij Pundit Universitet for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter uddannelser i internationale standarder undervises på engelsk. Årsagerne til at starte det er indlysende. Hvert år hundredvis af thailandske studerende tilbringer enorme summer af penge til at studere i universiteter, gymnasier og skoler i udlandet. Dem med ingen finansielle midler til at tage til udlandet har begrænsede muligheder for at få en videregående uddannelse i engelsk derhjemme. Ved at gøre disse kurser til rådighed i Bangkok, DPUIC er i stand til at opfylde deres behov og gemme dem tid og penge.

For udenlandske studerende er det meget tiltrækkende at studere i den overkommelige, blomstrende by Bangkok tæt på verdensberømte strande og kulturelle attraktioner. DPUICoffers ni bachelor, postgraduate og doctoratal programmer (med muligheder for mange koncentrationer) i areassuch som business administration, integreret marketing kommunikation, turisme management og business informatik. Der er planlagt flere programmer for fremtiden. Med studerende fra regionen, herunder Kina, Cambodja, Bhutan og Vietnam, og udvekslingsstuderende fra endnu længere væk, DPUIC er at opbygge en virkelig international samfund.

DPUIC kandidater vil ikke kun modtage grader af internationale standarder, men også få kompetence i det engelske sprog. Vores udenlandske og lokale undervisere er fagligt kvalificerede og uddannet til at hjælpe eleverne i korrekt brug af engelsk i og uden for deres auditorier.

Under forskellige udvekslingsprogrammer for studerende ordninger, DPUIC studerende har også mulighed for at studere et eller to semestre på deres kursus arbejde på udpegede universiteter i Europa, Amerika eller Australien. Oplevelsen stammer fra dette vil udvide deres rækkevidde og forståelse af det internationale samfund.

Tøv ikke med at kontakte os for mere information, og for at besøge os på Facebook: https://www.facebook.com/dpu.international.college

Placeringer

Bangkok

Dhurakij Pundit University, DPU International College

Address
DPU International College
Dhurakij Pundit University
6th Floor, Building 6
110/1-4 Prachachuen Road
Laksi

10210 Bangkok, Thailand

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig