Sasin Graduate Institute of Business Administration

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I begyndelsen af 1980'erne, var at finde en velrenommeret MBA-programmet i Sydøstasien en udfordring. Oprettelse af den ene var endnu hårdere!

Fastslå, at det var vigtigt at sikre samarbejde på mindst én større MBA-program fra Vesten, grundlægger og nuværende direktør for Sasin sendte professor Toemsakdi Krishnamra et team på en mission til USA for at indlede forhandlinger med nogle af de bedste amerikanske forretninger skoler.

I hvad, der er blevet en model for oprettelse af andre internationale B-School programmer rundt om i verden, trådte Chulalongkorn Universitet i samarbejde med Kellogg School of Management, Northwestern University og Wharton School of the University of Pennsylvania, to af de førende business schools i USA.

Sammen har de etableret Sasin ved at ændre Kellogg's pensum og akademiske regler, og ved at give tilladelse til Kellogg og Wharton fakultet til at undervise på Sasin, en model, er siden blevet gentaget af Kellogg, Wharton og andre fremtrædende business schools over hele verden.

Placeringer

Bangkok

Address
Sasin Graduate Institute of Business Administration,
Sasa Patasala Building,
Soi Chula 12,Phyathai Road,

10330 Bangkok, Thailand

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited