Læs den officielle beskrivelse

Med den stadigt stigende rolle Globalization i dagens samfund, etablerede Silpakorn University International College i 2003 for at tilbyde kvalitetsprogrammer høj foregår på engelsk.

Vækst af SUIC

Fakultetet startede med kun 30 elever, på en Bachelor of Business Administration Double Degree i Hotel Management med Vatel koncernen fra Frankrig. I 2004 en dobbelt grad med Birmingham City University, UK blev indført i Digital kommunikation Design, sammen med en MBA Double Degree i Hotel og Turisme Management gennem Vatel. I 2009 blev der iværksat en MBA i International Business, der også omfatter et værk studietur til Sydney, Australien, arrangeret af University of Technology, Sydney.

I 2010 den internationale fakultet var vokset i popularitet og antal studerende var steget til over 500. Som en del af denne vækst SUIC øget sin kapacitet ved at udvide til nye og større lokaler. Først og fremmest SUIC tog ekstra plads i præsidentens bygning i Talingchan, Bangkok for at imødekomme den stigende efterspørgsel. En ny restaurant blev også etableret nær campus for Hotel Management-program, mens Digital kommunikation Design afdeling blev flyttet til en helt ny state of the art facilitet i CAT Telecom bygning, Charoen Krung Road, Si Phraya, Bangrak, Bangkok.

Industrien har anerkendt kvaliteten og styrken af ​​SUIC studerende samtidig værdsætter den effektive karakter af læreplanerne og levering. Det er derfor formålet med kollegiet til fortsat at levere professionelle programmer og udvide disse i den nærmeste fremtid. Det er også SUIC mål at arbejde tættere sammen med skoler, offentlige myndigheder og industrien ved at levere forskellige uddannelse.

SUIC mission:

  • At producere professionelle kandidater, der kan anvende deres viden og moral ved at arbejde effektivt i et internationalt miljø.
  • At tiden udvikle faglige færdigheder i forskning og undervisning.
  • At være førende i at beskytte nationale kunst og kulturer.
  • At være et center for uddannelse i Asien: yde professionel uddannelse og uddannelse.
Programmer undervist i:
Engelsk

BBA Hotel Management Alumni Interview

SUIC Bachelor Programs - Morning Talk