Læs den officielle beskrivelse

En amerikansk universitet, hvor verden er din Campus

Med sin hjem campus i St. Louis, Missouri, USA, Webster University (www.webster.edu) omfatter en handlingsorienteret globalt netværk af fakultet, personale, studerende og tidligere studerende, som smede magtfulde obligationer med hinanden og med deres samfund rundt omkring i kloden.

Grundlagt i 1915, Webster er en privat non-profit universitet med næsten 20.000 studerende studere på campus steder i Nordamerika, Europa, Asien og Afrika og i en robust læringsmiljø online. Universitetet er forpligtet til at levere høj kvalitet, læring oplevelser, der transformerer de studerende til globalt medborgerskab og individuel ekspertise.

Små klasser og personlig opmærksomhed er kendetegnende for oplevelsen Webster University - på steder rundt om i verden eller online. Webster globale steder er så karakteristisk som regionerne, de tjener, og så forskellige som verden af ​​Webster selv.

Tjen en amerikansk Degree i hjertet af Sydøstasien

Asien er stigende, og du kommer til at være i centrum af det, når du studerer i Thailand. Webster University i Thailand er til stede på to steder, Cha-Am / Hua Hin campus og Bangkok Academic Center (www.webster.ac.th). Cha-Am / Hua Hin campus ligger cirka 185 kilometer syd for Bangkok, hvor bacheloruddannelser udbydes, mens kandidat og vælg bacheloruddannelser udbydes i Bangkok Academic Center.

På nuværende tidspunkt er der tæt på 500 studerende begge steder i Thailand.

Top grunde til at vælge Webster Thailand

Den eneste amerikanske universitet i Thailand akkrediteret både i USA og Thailand Websters studier i udlandet programmer rang i top 2 procent af de 1.600 gymnasier og universiteter adspurgte i "USAs bedste Colleges" 2015 udgaven af ​​US News & World Report Studerende, undervisere og medarbejdere har særlige muligheder for at forbinde med folk fra hele verden Distinguished fakultet giver en balance i den globale stipendium og erhvervserfaring til at bringe førsteklasses, virkelige verden viden til deres klasseværelser Vores små, meget interaktive klasser fremme innovation, samarbejde og selvudfoldelse Programmer, der afspejler globale akademisk ekspertise og er målrettet struktureret til at hjælpe de studerende lykkes i deres liv og i deres karriere Mere end 176.000 alumner danner en elite globalt netværk af dygtige og tilsluttede borgere, der er udstyret til at fremme deres nuværende karriere, starte en ny karriere eller udvide deres virksomhed til nye markeder Læringsmiljø, der favner en påskønnelse for mangfoldighed og inklusion baseret på race, hudfarve, tro, national oprindelse, etnicitet, køn, kønsidentitet, seksuel orientering, alder, socioøkonomisk status, handicap, religion eller militær status

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Webster University Thailand Campus

Master of Arts i International Relations fra Webster University Thailand er designet til at give de studerende en bred forståelse og kritisk bevidsthed om globale spørgsm ... [+]

Master of Arts i International Relations fra Webster University Thailand er designet til at give de studerende en bred forståelse og kritisk bevidsthed om globale spørgsmål og relevante internationale relationer udfordringer, alt sammen inden for rammerne af en verden i forandring kultur.

Dybdegående læring, real-life oplevelse, og kritisk analyse er alle en del af den dynamiske, up-to-date kursus struktur og pensum. Studerende udforske de nyeste internationale relationer teorier gennem case studier og specialiserede projekter. Underviserne med ekspertise i en række enkelte felter, gæstelærere, og ture til internationale organisationer giver mulighed for at dykke ned i komplekse virkelige verdens problemer, mens opdage forskellige perspektiver. ... [-]

Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Webster University Thailand