Læs den officielle beskrivelse

Anglo-American University

Anglo-American University / anglo-Americká Gymnasiet (i det følgende benævnt AAU) blev etableret i 1990 og siden da er blevet et centrum for akademisk ekspertise, hvor studerende fra hele verden kommer til at forfølge akademiske studier, mens du udforsker byen, støder mangfoldighed og at udvikle en uafhængig stemme.

Anglo-American University, der er baseret i Thurn und Taxis Palace, lige under Prag Slot i det historiske distrikt Prags Malá Strana, er forpligtet til at levere en unik uddannelse undervises på engelsk baseret på den bedste amerikanske og britiske akademiske tradition.

AAU har haft elever fra mere end tres lande over hele verden. Fakultetet er også internationalt med specialister uddannet på de bedste universiteter i verden som Harvard, Yale, Stanford og andre.

Anglo-American University tilbyder akkrediteret bachelor og kandidatuddannelser inden for følgende områder:

  • Business Administration
  • Humaniora & Social Sciences
  • International Relations & Diplomati
  • Journalistik
  • John H. Carey II School of Law

Formålet med universitetet er at give de studerende praktisk viden og færdigheder, som de finder et job som ledende personligheder eller specialister i deres fag. AAU skaber et interaktivt miljø for sine elever i tæt studiegrupper hvor der lægges vægt på selvstændig tænkning, præcis begrundelse, forfining af skrivefærdigheder og praktiske og kreative anvendelse af viden og færdigheder opnået. På grund af sin multikulturelle karakter og intime miljø af undersøgelser, AAU skaber unikke rum for uddannelse af høj kvalitet. I øjeblikket Anglo-American University har mere end 800 elever.

AAU, en institution, der har ydet præmie privat undervisning i 25 år, er stolt over at meddele, at det er flyttet til Thurn und Taxis Palace. Traditionen er den nye campus beliggende lige ned ad gaden fra AAU nuværende bygning på Letenska 5, Prague 1. Bygningen, der er blevet forladt i flere år, der er gået gennem mange hænder i de seneste par hundrede år før får en neoklassisk renovering af Thurn und Taxis familie i 1814.

I henhold til aftalen indgået med kommunalbestyrelsen Prague 1 for to år siden, vil universitetet have en eksklusiv leje af slottet i 15 år. Studerende vil starte klasser i det nye campus i starten af ​​forårssemestret 2015.The nye lokaler vil tilbyde 17 fuldt udstyrede klasseværelser, en Visual Arts Studio og to gange pladsen til sin studerende. De studerende kan se frem til en helt ny cafeteria samt en moderne student lounge for at studere og socialt samvær. Desuden vil fri plads til fritidsaktiviteter og arrangementer til rådighed, og vil give mulighed for mere akademisk interaktion og vækst. Alle studerende vil få adgang til de nærliggende Vojanovy haver, fremhæver eksklusivitet AAUs nye placering.

Beslutningen om at flytte blev taget for at imødekomme en voksende studerende på en teknisk og fagligt avanceret campus. AAU øjeblikket er vært for studerende fra mere end 60 lande rundt omkring i verden og ønsker at give dem den mest fornemme og moderne campus rådighed, samtidig med at dens placering i den smukke og historiske Mala Strana. AAU har forladt Lazenska campus fuldstændigt og faciliteten vil blive lejet ud til nye lejere, men dette er helt under ladningen af ​​Knights of Malta.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Anglo-American University

Deltag i en professionel klasse af studerende, som har forberedt sig til at være ledere og strategiske beslutningstagere inden for international forretning. Dagens marked ... [+]

MA i erhvervsliv og lov i internationale markeder

Deltag i en professionel klasse af studerende, som har forberedt sig til at være ledere og strategiske beslutningstagere inden for international forretning. Dagens markeder kræver mere end erhvervslivets kyndige, og det er derfor, at AAUs Master of Arts i Business and Law i International Markets program styrer eleverne gennem en ekstraordinær tværfaglig studieplan. Studerende vil blive afgørende tænkere inden for økonomi, økonomi, international forretningsret og ledelse. AAU ved, at de mest alsidige erhvervsstuderende i dag vil være de bedste beslutningstagere i morgen.

Læringsresultater Kandidater fra MA i Business og Law i International Markets programmet kan forvente at:... [-]

Tjekkiet Prag
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Anglo-American University

Dette er en kandidat humaniora program, der engagerer eleverne i innovative intellektuelle arbejde. I små interaktive klasser lærer eleverne at anvende analysemetoder og ... [+]

MA i humaniora

Dette er en kandidat humaniora program, der engagerer eleverne i innovative intellektuelle arbejde. I små interaktive klasser lærer eleverne at anvende analysemetoder og forskningsmetoder fra samfundsvidenskab, kunst, litteratur, kulturelle og religiøse verdensbilleder og filosofi. Den toårige kandidatuddannelsen i humaniora-programmet tilbyder en anvendt tilgang til humanistisk praksis.Anglo-American University internationale fakultet er en ressource for studerende, der søger et tværkulturelt og tværfagligt humanistiske program i Prag. Studerende udvikler sig fagligt og fagligt, da de bliver eksperter inden for humanistisk arbejde, herunder visuel kultur, kunst og kulturforvaltning, populærkultur og medieteknologi, moderne intellektuel historie og avancerede litterære studier og kritik. MA i Humaniora programmet er ideel til studerende, der søger at styrke deres kandidatur til Ph.D. programmer, og for dem, der søger et alternativ til MFA-programmer.... [-]

Tjekkiet Prag
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Anglo-American University

Dette International Relations and Diplomacy graduate program udnytter fuldt ud Prags centrale beliggenhed i Europa. Interkulturel kommunikation og diplomatprotokol fremhæ ... [+]

MA i internationale relationer og diplomati Dette International Relations and Diplomacy graduate program udnytter fuldt ud Prags centrale beliggenhed i Europa. Interkulturel kommunikation og diplomatprotokol fremhæves i en læseplan, der leveres af et internationalt fagfag og fagfolk. Studerende lærer at kritisk vurdere, evaluere og sammenligne spørgsmål i internationale anliggender, lov, forhandling, regering, økonomi og uddannelse. Globaliseringen har skabt en ny type internationale forhold og tilføjer nye dimensioner til kunsten og praksis af diplomati. MA i International Relations and Diplomacy program lærer eleverne at identificere geopolitiske tendenser, konflikter og sociale bevægelser med høj færdighed i forskningsmetoder. AAUs placering i Centraleuropa skaber en akademisk atmosfære, hvor eleverne kan opleve individuel og samarbejdsproblemløsning i små, interaktive og kulturelt forskellige klasser. Personlige og kulturelle historier smager programmets læseplan og skaber en enestående uddannelse i internationale relationer og diplomati.... [-]

Tjekkiet Prag
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Anglo-American University MBA Program

Anglo-American University of Prague

Anglo-American University
Address
Anglo-American University, Letenská 5
118 00 Prag, Prag, Tjekkiet
Hjemmeside
Telefonnummer
+420 257 530 202