Læs den officielle beskrivelse

Brno University of Technology (BUT)

Hvorfor studere i Brno?

 • populær by med mange internationale studerende og udlændinge
 • betagende arkitektur og levende kultur - teatre, biografer, gallerier, museer, levende musik, festivaler og kulturelle arrangementer
 • Brno City blandt TOP 100 studerende byer i verden ifølge QS Best Student City Index - 59
 • centralt beliggende blandt tre europæiske hovedstæder - Wien (Østrig), Bratislava (Slovakiet) og Prag (Tjekkiet)
 • næststørste by i Tjekkiet med 90 000 studerende - 6 offentlige og 6 private universiteter
 • center for videnskab, forskning, højteknologi og nystartede virksomheder (kendt som tjekkisk Silicon Valley)
 • Brno Technology Park er et førende forretnings- og teknologiprojekt i Centraleuropa
 • fremragende og overkommeligt køkken og natteliv
 • sikkert og smart offentlig transport system 24/7

Med næsten 400.000 indbyggere er Brno den næststørste by i Tjekkiet og hovedstaden i den sydlige Moraviske region, der er hjemsted for 90.000 studerende, der studerer på 6 offentlige og 7 private universiteter. Det er en levende by med en ung og inspirerende ånd, et godt sted at bo, studere og lave forskning. Kæmpe investeringer i infrastruktur sammen med højteknologiske institutioner gør det til et attraktivt knudepunkt for internationale teknologiske virksomheder og innovative virksomheder, der vælger Brno for deres brancher. Derudover har Brno sit valg som et af de bedste steder at bo i henhold til New York Times og Numbeo.

38751_VUT_FP_promoce_2016-11_042.jpgHvad gør Brno så specielt?

En kombination af sin teknologiindustri med et enormt beskæftigelsespotentiale, en verdenskendt arkitektur, der spænder fra fantastiske historiske paladser til funktionalistiske juveler som den berømte UNESCO-listede Villa Tugendhat og borgervennlige tjenester, er kun nogle få elementer for alle, der søger en moderne livsstil med perspektiv. Beboere og gæster finder, at Brno også er et meget sikkert sted at bo.

I betragtning af Brnos strategiske beliggenhed i Centraleuropa er det nemt at rejse til udlandet og blive inspireret af nabolandene. Smukke landskaber, den nærliggende moraviske Karst og unikke kultur-, folkemusik- og vinfremstillings traditioner i den sydlige moraviske region forbløffer besøgende, der søger efter hvile og udendørsorienterede aktiviteter.

38750_VUT_Brno_Cohen-Tannoudji_2016-12-08_034.jpgHvorfor studere ved Brno University of Technology ?

 • over hundrede års tradition, etableret i 1899
 • mere end 25 bachelor, master og ph.d. programmer på engelsk
 • International Student Club, medlem af Erasmus Student Network - kompis program og velkomstuge for internationale studerende
 • fremragende sportsfaciliteter (stadion af olympisk standard) med bred vifte af sportsaktiviteter tilbydes
 • de største studentelejligheder i Brno
 • forskning og udviklingssamarbejde (IBM, FEI, Honeywell, Bosch, Siemens, Skoda Auto osv.)
 • centre of excellence (Centraleuropæiske Institut for Teknologi, IT4Innovations)
 • gunstig placering i QS World University Rankings og World University Rankings

Brno University of Technology (BUT) er det største tekniske / tekniske universitet i Tjekkiet og en af ​​de førende uddannelsesinstitutioner, videnskabelige og forskningsinstitutioner i Centraleuropa. Dens tradition går tilbage til 1899, mere end 115 år senere har universitetet 21.000 studerende. I dag MEN har otte fakulteter og tre universitetsinstitutter, fem regionale forskningscentre (AdMaS, CVVOZE, MRC, NETME, SIX) og det er en del af To ekspertisecentre (CEITEC, IT4Inovation).

Fakulteter

 • Fakultet for Arkitektur - FA
 • Fakultet for Erhvervsøkonomi - FBM
 • Fakultet for Byggeri og Anlæg - FCE
 • Fakultet for Kemi - FCH
 • Fakultet for Elektroteknik og Kommunikation - FEEC
 • Kunstakademiets FFA
 • Fakultet for Informationsteknologi - FIT
 • Fakultet for Mekanik- FME

38752_FEEC.jpgUniversitetsinstitutter

 • Institut for Forensic Engineering - IFE
 • Centraleuropæiske Teknologiske Institut - CEITEC
 • Center for Sportsaktiviteter - CESA

MEN programmer dækker ikke kun teknik, men også naturvidenskab, arkitektur, billedkunst, it og økonomi, med en stærk tværfaglig vægt og tæt tilknytning til industriområdet. Med sine topmoderne forskningsfaciliteter og akademisk ekspertise, MEN har et kendskab til ry blandt studerende og fagfolk.

Brno University of Technology modtog, som en af ​​de første i Tjekkiet, ECTS og DS Label certifikaterne. Begge certifikater er et bevis på, at MEN opfylder EU's kriterier inden for videregående uddannelse, og de yder også et vigtigt bidrag til udvidelse af mobiliteten og forøgelse af universitetets internationalisering.

Universitetet samarbejder med både EU og ikke-EU-partnere (har for tiden over 600 aftaler) og beskæftiger sig med forskellige mobilitetsprogrammer (Erasmus, CEEPUS, Aktion, EEA og Norway Grants mv.). Universitetets langsigtede plan er at styrke dets stilling blandt de førende, internationalt respekterede forskningsuniversiteter. Internationalt samarbejde er derfor en af ​​de strategiske prioriteter for Brno University of Technology . For at nå dette mål, forpligter MA på den ene side aktiviteter til at rekruttere flere internationale studerende, men også på den anden side at ansætte forskere og lærere fra udlandet. Som medlem af European University Association (ERE), CESAER og andre organisationer er BUT aktiv i fælles projekter og aktiviteter.

MEN har samarbejdet med de førende internationale virksomheder som Škoda Auto, Siemens, FEI, Honeywell, Bosch og IBM på lang sigt. MEN knytter disse virksomheder til studerende, der har mulighed for at forfølge en praktikplads relateret til deres fagområde eller endda at blive overvåget af eksperter fra branchen, mens de arbejder på deres afhandlinger. Jobtilbud deles med både studerende og kandidater. Universitetet tilbyder en bred vifte af sport på CESA sportscenter, som er en af ​​de bedst udstyrede centre i Tjekkiet, med stadion af olympisk standard. For BUT elever er de fleste af sportsaktiviteterne gratis.

38749_CESA.jpg

MEN har den største studentindkvartering kapacitet på alle Brno universiteter. Udgifter til indkvartering på universitetsstuderende er ca. 170 EUR om måneden, hvert værelse har højhastigheds internet. Næsten alle tjenester ligger i nærheden af ​​campus - kantiner, caféer, sportspladser, International Student Club og universitets klubber. MEN sovesale var blandt de øverste tre i en konkurrence om de bedste haller i Tjekkiet, som vidner om deres gode kvalitet. De fleste universitetsbygninger er beliggende på universitetet Campus (Pod Palackeho Vrchem) i den nordlige del af byen Brno.

Universitetet har mange cateringfaciliteter til rådighed på fakulteter og studiehaller, som omfatter: cafeterier, restauranter, pizzeriaer, caféer, barer og snackbarer. Der er et bredt udvalg af menuer i form af varmt og koldt, lavet til bestilling, speciel kost og vegetariske retter i cafeterier og restauranter. Der er et computeriseret fødevaresystem til online bestilling og kontantfrit betaling med studiekort.

Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Tjekkisk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Brno University of Technology

Byggetjenester specialisering i byggekonstruktion filial af trimester på hinanden følgende kandidatuddannelsen Civilingeniør følger videre fra fire-årige bachelor kurser ... [+]

Bygningskonstruktioner (Bygningskonstruktioner Design)

Forkortelse: S

Specialisering: Bygningstjenester

Studielængde: 1,5 år

Program: Civilingeniør

Fakultet: Fakultet for Byggeri og Anlæg

Akademisk år: 2019/2020

Akkrediteret fra: 25.7.2007

Akkrediteret til: 31.8.2023

Filialens profil:

Byggetjenester specialisering i byggekonstruktion filial af trimester på hinanden følgende kandidatuddannelsen Civilingeniør følger videre fra fire-årige bachelor kurser af samme teknisk art. I løbet af deres studier udvider de studerende deres viden om de seneste videnskabelige og tekniske fund inden for byggekonstruktioner og fra specialiseringen af ​​byggeservices.... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Brno University of Technology

Forberedelse af en gradueret arkitekt for at blive en kreativ ekspert i hele hans komplekskompleks, der er i stand til at klare design og ledelsesopgaver i processen med ... [+]

Arkitektur og Urban Design

Forkortelse: ARCHURB

Kursusniveau: Master's

Fakultet: Fakultet for Arkitektur

Akademisk år: 2019/2020

En titel tildeles: Ing. bue.

Kvalifikation tildelt: Ing. bue. i feltet "Arkitektur og bydesign"

Kvalifikationsniveau: Master's (2. cyklus)

Specifikke adgangskrav: Tilmelding til optagelse er at opnå en bachelorgrad.

Nøgle læringsresultater:

Studiet tager sigte på at opnå en sådan grad af kandidatuddannelsen, at han ved godkendelsen - ved sin tiltrædelse af det tjekkiske arkitektsamfund - er i stand til at bevise den krævede viden og færdigheder.

Erhvervserfaring

Specialiseret studie tager sigte på at uddanne en højt kvalificeret konceptuel medarbejder inden for arkitektur og bydesign. De kandidater får den viden og færdigheder, der kvalificerer dem til at opfylde betingelserne i godkendelsesreglerne for den tjekkiske arkitekts arkitektur, som gør det muligt for dem at forfølge et freelance erhverv.... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Brno University of Technology

Kandidatuddannelsen giver den specialiserede universitetsuddannelse til kandidater fra den tidligere bachelorstudie i alle tekniske brancher af lille kraft, som af højtek ... [+]

Elektrisk, Elektronisk, Kommunikations- og Kontrolteknologi

Forkortelse: EEKR-MN

Kursusniveau: Master's

Fakultet: Fakultet for Elektroteknik og Kommunikation

Akademisk år: 2019/2020

En titel tildeles: Ing.

Kvalifikation tildelt: Ing. i feltet "Elektrisk, elektronisk, kommunikations- og styreteknologi"

Kvalifikationsniveau: Master's (2. cyklus)

Specifikke adgangskrav: Tilmelding til optagelse er at opnå en bachelorgrad.

Profil af programmet:

Kandidatuddannelsen giver den specialiserede universitetsuddannelse til kandidater fra den tidligere bachelorstudie i alle tekniske brancher af lille kraft, som af højteknologisk elteknik og elektronik, kommunikationsteknologi, cybernetik, kontrol og målingsteknikker.... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Brno University of Technology

Masteruddannelsen Informationsteknologi breder og uddyber viden og færdigheder af bacheloruddannelserne med fokus på informatik eller informationsteknologi. ... [+]

Hvorfor studere på FIT MEN?De bedste teknologier - supercomputing, moderne laboratorier, flysimulatorPraktisk orientering - industri, forskning, projekterCampus - gammelt kloster fuld af moderne faciliteterKandidater - høj efterspørgsel, 99% i 3 måneder, 120% lønBrno - Silicon Valley of EuropeLær af de bedste lærere er forskningsledereInternationalt samarbejdeBliv eliten i IT på FIT MEN"Vær en del af en af ​​de førende europæiske institutioner"

Beliggende i det unikke, tidligere karthusske kloster, der er forbundet med en ny moderne bygning nær byens centrum, er fakultetet for informationsteknologi (FIT) en af ​​de førende europæiske uddannelses- og forskningsinstitutioner, der leverer højkvalitetsgrader inden for informations- og computerteknologi. Studerende opfordres til at arbejde på egne projekter i fakultetets computercenter og til at deltage i teams, der forfølger national og international forskning inden for state-of-the-art laboratorier, herunder, men ikke begrænset til, multimedier, biometri, optik og robotik.... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Brno University of Technology

Toårig opfølgende masterstudium "Maskinteknik" er designet til kandidater fra de generelle filialer af bacheloruddannelser med speciale i ingeniørvidenskab. ... [+]

Aircraft Design

Forkortelse: M-STL

Programansvarlig: doc.

Type studie: fuldtidsarbejde

Instruks sprog: engelsk

Standardlængde: 2 år

Kvalifikation tildelt: Ing.

Profil:

Toårig opfølgende masterstudium "Maskinteknik" er designet til kandidater fra de generelle filialer af bacheloruddannelser med speciale i ingeniørvidenskab. Det er et universitetsstudium, der giver de studerende en bred og dyb teoretisk samt praktisk viden i den valgte specialiserede afdeling.

Listen over alle brancher findes på fakultetets hjemmeside ("Studieplaner").

Kandidater kan arbejde fx inden for forskning og udvikling, design og teknologi, fremstilling og drift samt ledelse, handel og service. De kan optage stillinger som designere, medlemmer og ledere af udviklingshold, projektledere og lignende. Karrieremuligheder er afhængige af den valgte faggruppe.... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Brno University of Technology

Toårig opfølgende masteruddannelse "Applied Sciences in Engineering" er designet til kandidater fra bacheloruddannelserne med speciale i anvendt videnskab. ... [+]

Matematisk ingeniørvirksomhed

Forkortelse: M -MAI

Acad. år: 2019/2020

Program: Applied Sciences in Engineering

Type studie: fuldtidsarbejde

Standardlængde: 2 år

Kvalifikation tildelt: Ing.

Profil:

De kandidater vil erhverve mere dybtgående viden om matematik og informatik, der kan bruges til at håndtere avancerede problemer inden for ingeniørpraksis. Udover kendskabet til de væsentlige ingeniørfag, der er erhvervet med bacheloruddannelsen, vil de således opnå den teoretiske baggrund, der er nødvendig for at opnå ledende stillinger i forskerhold i forskellige ingeniørfaglige specialer.... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Brno University of Technology

Det europæiske erhvervsliv og finansprogram bygger på økonomiske teorier, der undervises på kandidatuddannelsesniveau på forskellige gymnasier og fokuserer på uddannelses ... [+]

Økonomi og ledelse

Forkortelse: MGR-EBF Kursusniveau: Master's Fakultet: Fakultet for Erhverv og Ledelse Akademisk år: 2019/2020

Kvalifikation tildelt: Ing. i feltet "Økonomi og ledelse"

Kvalifikationsniveau: Master's (2. cyklus)

Akkrediteret fra: 20.7.2005

Akkrediteret til: 31.7.2019

Specifikke adgangskrav: Tilmelding til optagelse er at opnå en bachelorgrad og bestå godt af adgangskoden.

Profil af programmet:

Det europæiske erhvervsliv og finansprogram bygger på økonomiske teorier, der undervises på kandidatuddannelsesniveau på forskellige gymnasier og fokuserer på uddannelses fagfolk inden for iværksætteri, erhvervsliv og finansiering, især inden for EU-miljøet.... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Brno University of Technology: Strong Connection between Technology and Emotions

BUT: I Belong Here

BUT: I Am Not An Idol

Brno University of Technology
Address
BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY Antonínská 548/1 601 90 Brno Czech Republic
Brno, South Moravian Region, Tjekkiet
Hjemmeside
Telefonnummer
+420 541 141 111