Charles University Faculty of Pharmacy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Charles University

Charles University, det første universitet etableret i Centraleuropa, blev grundlagt af Charles IV, den tjekkiske kong og romerske kejser, i 1348. Fra begyndelsen blev Karlsuniversitetet karakteriseret som en "studium generale", og kongen tildelte det alle de privilegier, der blev nydt af de andre gamle universiteter. På nuværende tidspunkt har Karlsuniversitetet sytten fakulteter i alt, hvoraf 14 ligger i Prag, mens de tre andre er placeret i vigtige tjekkiske byer Hradec Králové og Plzeň.

Pharmacy

Pharmacy-fakultetet med hjemsted i byen Hradec Králové blev oprettet ved et dekret i 1969. Dette pharmacy-fakultet har fortsat i den gamle og langvarige tradition for ph.d.-uddannelsen på Charles University.

Apotek er en medicinsk afdeling, der fokuserer på forskning, produktion, kontrol, levering og dispensering af lægemidler og lægemidler. Det omhandler også information om narkotika- og farmaceutiske funktioner, organisationer, ledelse af farmaceutiske funktioner inden for sundhedsvæsenet (social apotek) og med den historiske udvikling af filialen.

Pregraduate Studies

 • Et femårigt ph.d.- studieprogram undervises på engelsk
 • Studieprogrammet overholder EU-direktiv 2005/36 / EF
 • Studiet består af obligatoriske, valgfag og valgfrie kurser.
 • Biologi og kemi baserede første to års studier
 • Farmaceutiske fag fra 3. studieår
 • Diplomafhandling og afsluttende statseksamen, der fører til kandidatuddannelsen (Mgr. Fuldt ud svarende til MSc, og valgfri ph.d.-ph.d.-grad, Pharm.Dr)
 • Mulighed for at deltage i fremragende forskerhold på vores fakultet under dine studier i din bachelorstudie
 • Undergraduaterne er forpligtet til at deltage i alle seminarer givet i de indskrevne emner; Det er obligatorisk at deltage i den praktiske (laboratorie) uddannelse og gennemgå praktiske placeringer (i apoteker og andre farmaceutiske institutioner) i løbet af deres studier. Niveauet af viden opnået i de indskrevne fag kontrolleres ved undersøgelser. Forløbet af studierne afsluttes ved at bestå den endelige statseksamen og med et vellykket forsvar af bacheloruddannelsen (eksamensopgave). Endelig tildeles kandidaten den akademiske grad af Magister (Mg. Svarende til MSc) ved gradueringsceremonien.

The Postgraduate (Doctoral) Studies

Kandidatuddannelsen i ph.d.-studiet (eller nogle tilknyttede områder som medicin eller naturvidenskab), der har erhvervet Magister-grad eller tilsvarende, kan ansøge om optagelse på de fireårige interne forløb af ph.d.-studier. Ph.d.-studierne involverer videnskabeligt arbejde i et udvalgt forskningsprojekt under ledelse af fornemte lærere ved Det Pharmacologiske Fakultet. Postgraduate studierne afsluttes ved at bestå eksamener i teoretiske emner relateret til det relevante forskningsprojekt ved at udgive videnskabelige artikler i tidsskrifter med effektfaktor og ved at skrive og forsvare en ph.d.-afhandling.

Akkrediteringsudvalget for Den Tjekkiske Republik godkendte elleve områder, hvor det er muligt at opnå ph.d.-doktorgrad på ph.d.-fakultetet:

 • Bioanalytisk kemi
 • Bioorganic Chemistry
 • Klinisk og socialt apotek
 • Farmaceutisk kemi
 • Farmaceutisk analyse

Hradec Králové

Hradec Králové, den største by i Østbøhmen, har omkring hundrede tusinde indbyggere; Det er beliggende ved sammenløbet af floderne Labe og Orlice omkring 100 km øst for hovedstaden i landet, Prag. Det er nævnt blandt de ældste tjekkiske byer allerede i 1225. I begyndelsen af 1400-tallet blev det dowry og royal sæde for tjekkiske dronninger. Derfor har den siden dengang haft det moderne navn - "Dronningens Slot". Selve byen blomstrede økonomisk i det 15. århundrede, men senere blev den ødelagt i tredive årskrig. Den historiske kerne af byen er dannet af flere større bygninger: Helligåndens katedral, der dateres tilbage til begyndelsen af det 14. århundrede, Det Hvide Tårn bygget i slutningen af det 16. århundrede og den barokke Jesuit kirke af antagelsen om Maria Jomfruen med et kloster, der går tilbage til 2. halvdel af det 17. århundrede. Mod slutningen af det 18. århundrede blev byen ændret til en sen barok fæstning. Siden 1884 blev stadens karakter som fæstning gradvist omdannet - byen blev afskåret af befæstningens skal og yderligere muligheder for dens udvikling blev tilgængelige. Mellem de to verdenskrige udviklede byen sig til centrum for den moderne tjekkiske arkitektur.

Efter 2. verdenskrig blev Hradec Králové det administrative og kulturelle centrum i Østbøhmen - med teatre, gallerier, museer, gymnasier og gymnasier. Udover det farmaceutiske fakultet er det også sæden for det medicinske fakultet, Charles University; Militær Medicinsk Akademi; og det uafhængige pædagogiske universitet. Omkring 4.000 universitetsstuderende deltager hvert år i klasser i denne by.

Placeringer

Hradec Kralove

Address
Faculty Of Pharmacy,
Akademika Heyrovského 1203

500 05 Hradec Kralove, Hradec Králové-regionen, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: