Czech Technical University in Prague

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Generel information:

Czech Technical University in Prague er det ældste tekniske universitet i Europa, der blev grundlagt i 1707 og er i øjeblikket et førende teknisk forskningsuniversitet i regionen og i Prags forskningsklynge.

CTU tilbyder bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer på 8 fakulteter: Fakultet for civilingeniør, maskinteknik, elektroteknik, nuklear videnskab og fysisk teknik, arkitektur, transportvidenskab, biomedicinsk ingeniørarbejde, informationsteknologi og programmer på MIAS School of Business.

Desuden tilbyder CTU gratis sportsbaner, du kan besøge og studere i National Library of Technology og føle det internationale samfund på Campus Dejvice i hjertet af Europa.

136733_32cf6ae7-460a-4c2a-8f89-93860bb45f99.jpg

Universitetet uddanner fremtidige forskere og kreative medarbejdere. Alle studerende har et større projekt som en obligatorisk del af deres studietid på bachelor, kandidat og ph.d. niveau. Ingeniørstuderende har adgang til studerendes laboratorier og workshops og til det udstyr og de faciliteter, de har brug for til deres projektarbejde. Investerende studerende kan tilslutte sig et af forskerteamene på deres fakultet. Alternativt kan de for eksempel slutte sig til et af Formula Student-holdene, der hvert år udvikler en ny version af en racerbil med en traditionel motor og en anden elektrisk drevet racerbil. Videnskabelig forskning er et vigtigt element i arbejdet for alle medlemmer af det akademiske personale, der er ansat ved fakulteterne (skoler), og hovedkriteriet for deres promovering.

Forskning udføres på alle 8 fakulteter og også ved flere institutter, f.eks. Det tjekkiske Institut for Informatik, Robotik og Cybernetik (CIIRC) eller University Center for Energy Efficient Buildings (UCEEB).

CTU i Prag indtog 9. plads i den nylige QS EECA University Rankings og byen Prag forbedrede sin position i QS Bedste Stedsbyindeks for 2019. Prag rangeres også som den næstbedste by for universitetsuddannede.

Studerende og forskere fra regionen og i stigende grad fra hele verden finder ud af, at Prag ikke kun er en ideel by at studere i. Det er også et sted at mødes i og tilbringe et par dage sammen på en konference. De tjekkiske lande og Prag havde et vanskeligt tyvende århundrede, men Prag har nu fuldt ud etableret sig som en af de store byer i Centraleuropa. Den Tjekkiske Republik har genvundet sin position som et center for forskning og innovation, som den havde haft fra begyndelsen af den industrielle æra til den anden verdenskrig.

CTU i Prag er også et grundlæggende studiemedlem i Prags konsortium, der samler 7 top offentlige universiteter i Prag.

136734_18449dfd-caa9-4b75-8b17-758948d30410.jpg

Følg os på Facebook, Instagram og Twitter: @studyatctu

Placeringer

Prague 6

Address
Jugoslávských partyzánů 1580/3
160 00 Prague 6, Hlavní město Praha, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig