Læs den officielle beskrivelse

Historie og aktuelle fokus

Universitetet og Fakultetets historie begyndte med grundlæggelsen af ​​Landbrugsraadet afdeling på det tjekkiske Tekniske Universitet i Prag i 1906, ved dekret fra kejser Franz Joseph. Professor Stoklasa, en ledende skikkelse i jordbrugsvidenskab på det tidspunkt blev udnævnt som den første dekan.

Universitetet blev etableret som et uafhængigt organ af statslige dekret om 8 juli 1952. Det Naturvidenskabelige Agronomi, som det var kendt på det tidspunkt, var en af ​​tre stiftende fakulteter i denne nye universitet. Siden da har fakultetet været det vigtigste center for uddannelse og træning af eksperter, hovedsagelig for landbrugsvirksomheder, forskning og statslige administrationer.

For nylig fakultetet udvidet sit fokus, og i 2005 skiftede navn til Det Naturvidenskabelige Agrobiologi, Mad og naturressourcer (FAFNR). Denne ændring i navn karakteriserer skiftet fra primært landbrug uddannelse og forskning til et bredere fokus omfattende nye spørgsmål i forvaltning af naturressourcer og fødevarekvalitet.

I dag, Det Naturvidenskabelige Agrobiologi, Fødevarer og naturressourcer er en moderne og respekteret uddannelsesmæssige og videnskabelige institution, som kan rumme mere end 4000 studerende og 300 ansatte, med en stærk position i ind- og udland.

Kandidater fra fakultetet er ansat i landbrug, gartneri, dyreavl, plantebeskyttelse, kvalitet af landbrugsprodukter, agroindustrien, forvaltning af naturressourcer, affaldshåndtering, landskabsarkitektur, udvikling af landdistrikter og andre områder af betydning for den nationale økonomi. Vores kandidater er at finde job, ikke kun som ledere, men kan arbejde i statsadministrationen, forsknings- og videregående uddannelsesinstitutioner eller som private iværksættere.

Hvem er vi

Med næsten 4.000 studerende og 300 ansatte, den FAFNR er den næststørste fakultet på det tjekkiske University of Life Sciences (lukkede gange) og den største fakultet med tilsvarende fokus i Tjekkiet, anerkendt og respekteret både hjemme og i udlandet. Vores bygninger er godt udstyret med moderne faciliteter og på grund af et højt niveau af løbende teknisk og personlig udvikling fakultetet har trivedes i løbet af sin 110 år lange tradition for uddannelse og forskning i felt af jordbrug, fødevarer og naturressourcer.

Hvad vi tilbyder

Vi leverer uddannelse af høj kvalitet i en bred vifte af bachelor, master og ph.d.-programmer. En række uddannelser er off ob- der fokuserer på landbrug og gartneri produktion, Have- og landskabsarkitekter, opdræt af kæledyr, bæredygtig udnyttelse af naturressourcer, fødevarer og human ernæring, og mange andre. Vi foretager omfattende forskning, der er en forudsætning for godkendelse af vores uddannelser og tillader en høj grad af praktisk uddannelse med aktiv deltagelse af de studerende. Vi opretholder et tæt samarbejde med de førende branchens producenter og tjenesteudbydere, hvor vi implementerer resultaterne af anvendt forskning og vores kandidater kan fi nde beskæftigelse.

Vores langsigtede strategi

Vores mål er at opnå ekspertise og bred anerkendelse inden for de områder af vores specialer. erefore lægger vi et væsentlig investering i tekniske infrastruktur. Vi går ind for den stadige forfølgelse af forbedret for videnskabelighed og pædagogiske kvalifikationer af vores medarbejdere, og støtte af høj kvalitet udgange på arbejde, der er sammenlignelige med internationale standarder. Et stigende antal og kvaliteten af ​​videnskabelighed c publikationer, meget anvendelige kandidater, stimulere efterspørgslen efter vores deltagelse i internationale konsortier og netværk, og opretholdelse af permanent samarbejde med industrien ledere, er blandt vores vigtigste mål, og tjener som vigtige indikatorer for vores fremtidige retning.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Naturressourceforvaltning og Økologisk Ingeniørvirksomhed (NARMEE) er et nyt fælles uddannelsesprogram efter dobbeltuddannelsen i Naturressourcer og Miljø (NRE), der med ... [+]

Fællesuddannelsesprogram mellem CULS og BOKU

Naturressourceforvaltning og Økologisk Ingeniørvirksomhed (NARMEE) er et nyt fælles uddannelsesprogram efter dobbeltuddannelsen i Naturressourcer og Miljø (NRE), der med succes er blevet undervist i samarbejde med BOKU Vienna. Programmet er udarbejdet for at sætte de studerende i stand til at opnå det bedste niveau af viden og færdigheder ved at tage specifikke emner på CULS eller BOKU og kombinere dem. Studerende kan frit vælge valgfrie og fuldt valgfrie emner fra tilbud fra begge universiteter.

For studerende og deres fremtidige engagement er der yderligere vigtige praktiske emner med fokus på beskyttelse og afhjælpning af jordbund, spildevandsbehandling, GIS eller forvaltning af beskyttede områder. Programmet indeholder praktiske, udflugter og semestrale projekter.... [-]

Tjekkiet Prag
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Kandidatuddannelsen Kurset har til formål at give de studerende en detaljeret forståelse af bæredygtighed landbrug og fødevarer. De studerende vil være i stand til at bes ... [+]

Kandidatuddannelsen Kurset har til formål at give de studerende en detaljeret forståelse af bæredygtighed landbrug og fødevarer. De studerende vil være i stand til at bestemme de vigtigste kendetegn og processer i landbrugssystemer, og kritisk vurdere produktionen, miljømæssige og sociale aspekter. Dyb kendskab til videnskaber, herunder biokemi, planter og dyr fysiologi, og andre giver deres videre videnskabelig vækst og / eller forståelse, og identificering af områder for anvendelse af avanceret teknologi i landbrug og fødevarer. Den brede udbud af valgfag giver eleverne dyb specialisering i området af interesse. Kandidater er velegnede til førende karriere i forskellige profit og non-profit institutioner og statslige kontorer, internationale agro-fødevarevirksomheder og virksomheder, samt i forskningsinstitutioner.... [-]

Tjekkiet Prag
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

MSc-programmet tilbyder teoretisk og anvendt viden om bæredygtig anvendelse og forvaltning af naturressourcer (jord, vand og luft) og den positive såvel som den negative ... [+]

MSc-programmet tilbyder teoretisk og anvendt viden om bæredygtig anvendelse og forvaltning af naturressourcer (jord, vand og luft) og den positive såvel som den negative påvirkning af landbrug og skovbrug på disse ressourcer. Da programmet er fuldt undervist i engelsk kan kandidater arbejde i internationale virksomheder og statslige institutioner fokuseret på beskyttelse af miljøet.

[-]
Tjekkiet Prag
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Faculty Full of Life

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Address
Kamýcká 129 165 00 Praha 6 - Suchdol
Prag, Prag, Tjekkiet
Hjemmeside
Telefonnummer
+420 224 384 574