Read the Official Description

Film- og tv-skole (FAMU)

Film- og tv-skolen (FAMU) er en integreret del af The Academy of Performing Arts, som blev grundlagt efter Anden Verdenskrig, i 1947. Det er den femte ældste filmskole i verden. Dens kandidater omfatter mange indflydelsesrige filmskabere og manusforfattere, mange kendt inden for internationale sammenhænge som Oscar-vindere eller laureater af internationale filmfestivaler. Desuden er de fleste, der arbejder i Tjekkiets film- og tv-industri i kunstneriske eller produktionsstillinger, samt stillfotografer i forskellige medier, kandidater fra FAMU.

FAMU3


1960'erne var måske den mest strålende periode i historien om både tjekkisk biograf og FAMU. Studerende og professorer tilbød de mest progressive og udfordrende ideer til tidenes overordnede sociale diskurs. Efter besættelsen af ​​Tjekkoslovakiet i august 1968 måtte flere FAMU professorer og kandidater forlade landet. Nogle af dem bidrog til udviklingen af ​​filmkunst og industri i verden og spillede en betydelig rolle i udviklingen af ​​filmundervisning. Efter kommunismens fald i Europa fastholdt FAMU sin status som den nationale filmskole, men på samme tid åbnede portene for internationale studerende fra hele verden.
FAMU er stiftende medlem af CILECT (World Association of Film Schools), European League of Institutes of Arts (ELIA) og af European Association of Cinema and Television Schools GEECT. Works af sine kandidater har modtaget mange priser på internationale festivaler og har ofte været co-produceret med indenlandske tv-netværk og udsendt over hele landet./>

STUDIER PÅ FAMU = FILMMAKING SKRIFT AKADEMISK DISCIPLINES
FAMU International har forskellige programmer på engelsk, fra en til seks uger sommer workshops til en semester programmer organiseret i udlandet til etårige programmer til fulde kandidatuddannelser. Generelt består hvert program af en varierende andel af praktisk filmskabelse med hjælp, skrivefærdigheder forbundet med praktiske processer og akademiske discipliner relateret til det audiovisuelle felt med deres refleksioner og metoder. Hvert program har forskellige betingelser for optagelse. Nogle kortere programmer (normalt de et semester eller sommer workshop programmer) er baseret på kontrakter med bestemte universiteter eller akademiske agenturer. Disse programmer ledes af FAMU vedrørende læseplaner, men indlæggelser administreres af det bestemte universitet eller akademiske agentur (CIEE eller CET), med hvem FAMU er indgået kontrakt. FAMU3 Dette afsnit på vores hjemmeside giver fuldstændig information om karakteristika for hvert program og links til sektionen for ansøgere, hvor du kan finde oplysninger om optagelser. FAMU1 At studere hos FAMU betyder også at bruge dit liv i hjertet af en af ​​de smukkeste byer i verden. Pragen er hjemsted for en række berømte kulturattraktioner, hvoraf mange overlevede volden og ødelæggelsen af ​​det tyvende århundrede i Europa. Hovedattraktionerne omfatter Prag-slottet, Karlsbroen, Den Gamle Bytorv, Det Jødiske Kvarter, Lennon-muren og Petřín-bakken. Siden 1992 har Prags omfattende historiske centrum været med på UNESCOs liste over verdensarvssteder. På den anden side har Prag også mange forskellige ansigter, tidligere industrielle dele, mange forstæder med en række forskellige stilarter, herunder store byrum med panelhuse fra den kommunistiske tid, borgerlig arkitektur fra en lang række 19 og 20 århundrede, mange parker osv. .

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Den treårige opfølgende kandidatuddannelse er en intensiv praktisk træning i screenwriting. ... [+]

Screenwritting er en treårig opfølgning Masteruddannelse undervist på engelsk for kandidatstuderende, der allerede har fået en bachelorgrad i biograf eller et andet felt.

De studerende vælges til programmet baseret på evaluering af deres talenter og nødvendige færdighedsniveau. Det forsætligt lave antal studerende garanterer en personlig tilgang til hver enkelt elev.

Kernen i programmet er det intime mentor-ledede værksted, der giver små grupper af studerende (seks eller mindre) intensive hands-on og one-on-one vejledning om, hvordan man omdanner en kreativ idé til et funktionelt manuskript.

Workshoppen suppleres af yderligere klasser om screenwriting teknikker og metoder.... [-]

Tjekkiet Prague
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Den treårige opfølgende kandidatuddannelse er en intensiv praktisk træning i filmskabelse. ... [+]

Etableret i 2008, Cinema og Digital Media - Directing er en treårig opfølgning Masteruddannelser undervist på engelsk for kandidatstuderende, der allerede har fået en bachelorgrad i biograf eller et andet felt.

Programbeskrivelse

De studerende vælges til programmet baseret på evaluering af deres talenter og nødvendige færdighedsniveau. Det forsætligt lave antal studerende garanterer en personlig tilgang til hver enkelt elev.

Programmet er bygget på systemet af mentorledede workshops, der giver små grupper af studerende (seks eller mindre) en intensiv praktisk vejledning om, hvordan man omdanner en kreativ idé til en fuldt realiseret kortfilm.

Undervisning omfatter mindst en kortfilmproduktion i hvert semester (år et og to) og endelige film (år tre) ved hjælp af både digital og analog ( 16 og 35 mm ) teknologi, på stedet og i skolens eget studie.... [-]

Tjekkiet Prague
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Fotografisk Institut tilbyder et kandidatuddannelse, bacheloruddannelse og et kortsigtet studieprogram inden for fotografi på engelsk. Studerende, der studerer på engelsk ... [+]

OM OS

FAMU er den femte ældste filmskole i verden. Dens kandidater omfatter mange indflydelsesrige filmskabere og manusforfattere, hvoraf mange er kendt internationalt som Oscar-vindere og laureater af internationale filmfestivaler. | Fotografiet blev grundlagt i 1975, hvilket gør det til en af ​​de ældste institutioner af sin art i Europa. Skolen ligger lige i Prags historiske centrum. Vores unikke specialisering er sammenkoblingen af ​​klassiske fotograferingsteknikker med moderne multimedietrends. Grundlæggende oplysninger om programmet, faciliteter, undervisningsmetoder og aktuelle begivenheder findes på afdelings hjemmeside foto.amu.cz/en . MERE ANSØGNING INFO .

... [-]
Tjekkiet Prague
September 2019
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Hvis du har gennemført en bachelorgrad i film eller et beslægtet felt, har stor erfaring med filmredigering og ønsker at udvide din viden og færdigheder, skal du tilmelde ... [+]

Målet med Montage Master's program:

Du vil mestre montage som en naturlig måde på dit kunstneriske udtryk, og du vil stå side om side med instruktøren som sin kreative partner. Du vil have ekspertens evner og færdigheder til at løse forskellige problemer i komponering af lyd og billede. Du vil være i stand til at henvende dig til redigering af et audiovisuelt arbejde på en omfattende måde, idet du respekterer og udvikler direktørens vision og arten af ​​det igangværende arbejde på en kreativ måde, mens du bruger nutidens kunst og teknologiske trends. Du vil få filmredigering i dit blod, montagen bliver din måde at tænke på.

Konsekvent arbejde under mentorens ledelse... [-]
Tjekkiet Prague
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
Address
FAMU International Smetanovo nábřeží 2
11665 Prague, Prague, Tjekkiet
Telefonnummer
+420 234 244 311