Læs den officielle beskrivelse

Film- og tv-skole (FAMU)

Film- og tv-skolen (FAMU) er en integreret del af The Academy of Performing Arts, der blev grundlagt efter Anden Verdenskrig, i 1947. Det er den femte ældste filmskole i verden. Dens kandidater omfatter mange indflydelsesrige filmskabere og manusforfattere.

Studier hos Famu = Filmskabelse Skrive faglige discipliner

FAMU International har forskellige programmer på engelsk, fra en til seks uger sommer workshops til et semester programmer organiseret i udlandet til etårige programmer til fulde kandidatuddannelser.

Hvert program består af en varierende andel af praktisk filmskabelse, skrivefærdigheder forbundet med praktiske processer og akademiske discipliner relateret til det audiovisuelle område med deres refleksioner og metoder. Hvert program har forskellige betingelser for optagelse.

At studere hos FAMU betyder også at bruge dit liv i hjertet af en af de smukkeste byer i verden. Prag er et vidunderligt sted for elevens liv, fuld af kultur og sjov. Mindre end 5 timer fra Wien / Berlin / München / Budapest og andre store byer i Centraleuropa.

Historie

1960'erne var måske den mest strålende periode i historien om både tjekkisk biograf og FAMU. Eleverne og professorerne tilbød de mest progressive og udfordrende ideer til tidenes overordnede sociale diskurs.

Efter besættelsen af Tjekkoslovakiet i august 1968 måtte flere FAMU professorer og kandidater forlade landet, blandt dem Miloš Forman eller Frank Daniel. Nogle af dem bidrog til udviklingen af filmkunst og industri i verden og spillede en betydelig rolle i udviklingen af filmundervisning. Efter kommunismens fald i Europa fastholdt FAMU sin status som den nationale filmskole, men på samme tid åbnede portene for internationale studerende fra hele verden.

FAMU er stiftende medlem af CILECT (World Association of Film Schools), European League of Institutes of Arts (ELIA) og European Association of Cinema and Television Schools GEECT. Works af sine kandidater har modtaget mange priser på internationale festivaler og har ofte været co-produceret med indenlandske tv-netværk og udsendt over hele landet.

FAMU3

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Undersøg filmkunst på FAMU og perfekt dine færdigheder inden for teknisk og kunstnerisk aspekt. ... [+]

Som en af FAMUs første tre afdelinger har Cinematografi altid været mest krævende, og den faglige standard for sine kandidater har været traditionelt høj takket være deres lærere, berømte filmskaberskabere. Instituttets nuværende undervisningspersonale omfatter førende specialister og universitetsfolk, der har modtaget mange indenlandske såvel som internationale priser.

Afdelingen giver både teoretisk og praktisk instruktion til den højeste kvalifikation af direktør for fotografi i film og tv. Specialiserede kunst, tekniske og teknologiske klasser suppleres med generel akademisk og æstetisk uddannelse.

Studiet tager sigte på at levere faglig viden og færdigheder, hvis udvikling understøttes af opgave af faglige og interdepartmentelle praktiske øvelser. Afdelingslederen er professor Jaroslav Brabec, indehaveren af fem tjekkiske lejere (mest prestigefyldte filmskabers pris i Tjekkiet) for film han arbejdede på.... [-]

Tjekkiet Prague
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Skriver din passion? Har du en enorm mængde historier at fortælle? Så er dette uddannelsesprogram kun ting for dig. Vi hjælper dig med at udarbejde tegn og overbevisende ... [+]

Skriver din passion? Har du en enorm mængde historier at fortælle? Så er dette uddannelsesprogram kun ting for dig. Vi hjælper dig med at udarbejde tegn og overbevisende historier.

Screenwritting er en treårig opfølgning Masteruddannelse undervist på engelsk for kandidatstuderende, der allerede har fået en bachelorgrad i biograf eller et andet felt.

De studerende vælges til programmet baseret på evaluering af deres talenter og nødvendige færdighedsniveau. Det forsætligt lave antal studerende garanterer en personlig tilgang til hver enkelt elev.

Kernen i programmet er det intime mentor-ledede værksted, der giver små grupper af studerende (seks eller mindre) intensive hands-on og one-on-one vejledning om, hvordan man omdanner en kreativ idé til et funktionelt manuskript.... [-]

Tjekkiet Prague
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Filmdirigentprogrammet er bygget på systemet af mentorledede workshops, der giver små grupper af studerende (seks eller mindre) en intensiv vejledning om, hvordan man omd ... [+]

Filmdirigentprogrammet er bygget på systemet af mentorledede workshops, der giver små grupper af studerende (seks eller mindre) en intensiv vejledning om, hvordan man omdanner en kreativ idé til en fuldt realiseret film.

Etableret i 2008, Cinema og Digital Media - Directing er en treårig opfølgning Masteruddannelse undervist på engelsk for kandidatstuderende, der allerede har fået en bachelorgrad i biograf eller et andet felt.

Programbeskrivelse

De studerende vælges til programmet baseret på evaluering af deres talenter og nødvendige færdighedsniveau. Det forsætligt lave antal studerende garanterer en personlig tilgang til hver enkelt elev.

Programmet er bygget på systemet af mentorledede workshops, der giver små grupper af studerende (seks eller mindre) en intensiv praktisk vejledning om, hvordan man omdanner en kreativ idé til en fuldt realiseret kortfilm.... [-]

Tjekkiet Prague
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Fotografisk Institut tilbyder et kandidatuddannelse, bacheloruddannelse og et kortsigtet studieprogram i fotografi på engelsk. Studerende har mulighed for at deltage i fo ... [+]

Fotografisk Institut tilbyder et kandidatuddannelse, bacheloruddannelse og et kortsigtet studieprogram i fotografi på engelsk. Studerende har mulighed for at deltage i foredrag på engelsk i FAMU International Program. Eleverne har også mulighed for at arbejde i studios ledet af berømte lærere. Disse studier omfatter Studio of Documentary Photography, Studio of Staged Photography, Studio of Post-Conceptional Photography og Studio of Multi-Media.

OM OS

FAMU er den femte ældste filmskole i verden. Dens kandidater omfatter mange indflydelsesrige filmskabere og manusforfattere, hvoraf mange er kendt internationalt som Oscar-vindere og laureater af internationale filmfestivaler. | Fotografiet blev grundlagt i 1975, hvilket gør det til en af ​​de ældste institutioner af sin art i Europa. Skolen ligger lige i Prags historiske centrum. Vores unikke specialisering er sammenkoblingen af ​​klassiske fotograferingsteknikker med moderne multimedietrends. Grundlæggende oplysninger om programmet, faciliteter, undervisningsmetoder og aktuelle begivenheder findes på afdelings hjemmeside foto.amu.cz/en . MERE ANSØGNING INFO .... [-]

Tjekkiet Prague
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Hvis du har gennemført en bachelorgrad i film eller et beslægtet felt, har stor erfaring med filmredigering og ønsker at udvide din viden og færdigheder, skal du tilmelde ... [+]

Hvis du har gennemført en bachelorgrad i film eller et beslægtet felt, har stor erfaring med filmredigering og ønsker at udvide din viden og færdigheder, skal du tilmelde dig Montage, et 3-årigt opfølgende masterprogram på FAMU.

Målet med Montage Master's program:

Du vil mestre montage som en naturlig måde på dit kunstneriske udtryk, og du vil stå side om side med instruktøren som sin kreative partner. Du vil have ekspertens evner og færdigheder til at løse forskellige problemer i komponering af lyd og billede. Du vil være i stand til at henvende dig til redigering af et audiovisuelt arbejde på en omfattende måde, idet du respekterer og udvikler direktørens vision og arten af ​​det igangværende arbejde på en kreativ måde, mens du bruger nutidens kunst og teknologiske trends. Du vil få filmredigering i dit blod, montagen bliver din måde at tænke på.... [-]

Tjekkiet Prague
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
Address
FAMU International Smetanovo nábřeží 2
11665 Prague, Prague, Tjekkiet
Telefonnummer
+420 234 244 311