Læs den officielle beskrivelse

Fakultet for Økonomi, Økonomi, Økonomi, Prag

Fakultetets historie går tilbage til 1953, da økonomiuniversitetet i Prag blev grundlagt, og inden for hvilket fakultet for produktionsøkonomi blev oprettet Efter 1989-omdannelsen overgik det til Det Økonomiske Fakultet. Fakultetet har gennem hele sin sekstiårige historie uddannet og udviklet kandidater til stillinger i mikrosfæren, dvs. til forskellige stillinger - herunder ledende medarbejdere - inden for økonomi, erhvervslivet, marketing, personale og andre forretningsområder samt nonprofitorganisationer. Fakultetet er en af ​​fem fakulteter ved universitetet for økonomi, Prag baseret på Zizkov campus; dets kontorer ligger i det moderne såkaldte paradisbygning .

I 2017 er FBA, som eneste sådan institut i Tjekkiet, blevet tildelt den prestigefyldte EQUIS internationale akkreditering. Denne akkreditering er kun tildelt de fakulteter med de bedste undervisningsstandarder, fremragende akademikere, videnskabelige aktiviteter af høj kvalitet og stærke forbindelser med forretningspraksis.

I den seneste historie har FBA's overordnede akademiske fokus på alle niveauer af studier ( Bachelor, Master og Doctoral ) været rettet mod Business Administration and Management . Dette fokus er for nylig blevet udvidet til at omfatte bachelor-og kandidatuddannelser fokuseret på Arts Management.

Fakultetundervisningen foregår hovedsageligt på det tjekkiske sprog, men FBA yder også uddannelse på bacheloruddannelsesniveau på russisk og engelsk . På kandidatniveau tilbyder FBA en kandidatgrad i International Management, undervist på engelsk , som er arrangeret i samarbejde med 28 førende universiteter fra hele verden, og som har fået top placeringer i en årrække af Financial Times. På nuværende tidspunkt arrangerer fakultetet også adskillige efteruddannelsesprogrammer, herunder MBA-studier .

FBA's forskningsaktiviteter er efter deres karakter mere anvendt forskning. Hvert år behandles mange aktuelle økonomiske og ledelsesmæssige spørgsmål på fakultetet. Akademikere er velkendte offentligt som forfattere af videnskabelige publikationer inden for erhvervsøkonomi, ledelse, marketing, sociologi, psykologi, menneskelige ressourcer, logistik mv .

Næsten siden starten har FBA haft tætte forbindelser med den private og offentlige sektor . Virksomhedspartnere tilbyder fakultetets studerende en bred vifte af emner, hvor de kan fokusere deres bachelor- og kandidatopgaver. Derudover beriger de øverste ledere læringsmiljøet ved at give mange attraktive emner fra det virkelige erhvervsliv.

En moderne højere uddannelsesinstitution skal have omfattende internationale kontakter . Hvad angår vores fakultet, er vi involveret i et internationalt studieprogram kaldet CEMS (Den Globale Alliance i Management Education); Vi tilbyder også talrige stipendier til studerende og forelæsninger af professor fra udlandet mv.

FBA's ledelse for fakultetet er at tage en ledende stilling blandt de centraleuropæiske højere uddannelsesinstitutioner med fokus på at forberede økonomisk og ledelsesmæssigt erfarne eksperter på området. Gentagen optagelse af FBA i den prestigefyldte rangordning af økonomisk orienterede skoler af Financial Times tyder på, at det går i den rigtige retning.

Studie og pædagogiske aktiviteter

Uddannelse i bachelor- og kandidatuddannelsen er på fuld tid . Studier på kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi kan også udføres på deltid . På samme måde gennemføres undervisning i ph.d.-programmer på både fuldtid og deltid. Der er ingen undervisning for programmer undervist på det tjekkiske sprog . Alle andre programmer opkræver studiegebyrer. FBA gennemfører også forskellige uddannelser inden for rammerne af livslang læring, herunder et MBA-program under lignende økonomiske forhold. Der har længe været stor interesse for at studere hos FBA.

Programmer undervist i:
Engelsk
Russisk

Denne skole tilbyder også:

Master

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

International Management-programmet, med det integrerede CEMS MIM-program, tager de bedste ledelsesstuderende, der har en fremragende akademisk track record og potentiale ... [+]

Master of International Management (engelsk)

For fuldstændig og ajourført information om programmet se Master i International Management / CEMS hjemmeside .

Master i International Management er et flagskibsprogram for EQUIS Fakultet for Erhvervsøkonomi; Dette program er fuldt undervist på engelsk, dets gennemførelse gennemføres inden for rammerne af International Master's program CEMS MIM. Som led i denne disciplin er der et semesterstudium, der udføres på et CEMS-partneruniversitet i udlandet og praktikophold i udlandet.

International Management-programmet, med det integrerede CEMS MIM-program, tager de bedste ledelsesstuderende, der har en fremragende akademisk track record og potentialet til at tage en højtstående international ledelsesrolle. Succesfuld gennemførelse af denne kandidatuddannelse gør det muligt for kandidater at have en unik eksponering for erhvervslivet, samtidig med at der udvikles sunde interpersonelle og ledelsesmæssige færdigheder, hvilket i høj grad forbedrer deres perspektiver inden for internationale forretningsmæssige og beslægtede markeder. Et program er kun så godt som dets deltagere. Det betyder, at det er afgørende at vælge de rigtige elever for at sikre programmets succes i det lange løb. Det er lige så vigtigt at indrømme kun de ansøgere, der har størst sandsynlighed for, at de kan gennemføres korrekt. Derfor er udvælgelsesjuryen ansvarlig for at vælge studerende, der:... [-]

Tjekkiet Prague
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

Målet med vores Master i Management grad er at uddanne analytisk og socialt ansvarlige sindede forretningsfolk med et bredt økonomisk overblik og fokus på at styre forret ... [+]

Type studerende for hvem feltet er passende

Studieområdet er velegnet til studerende med analytisk tænkning, der er interesseret i erhvervsmiljøet, især for dem med vægt på ledelse og bygningsvirksomheder af alle størrelser og juridiske former for ejerskab, industri og erhvervsliv.

For fuldstændig og ajourført information om programmet henvises til hjemmesiden for Master of Management .

Karakteristik af kandidater ud fra arbejdsmarkedets perspektiv

Kandidater vil være i stand til at deltage i udførelsen af ​​økonomiske og ledelsesmæssige funktioner på mellemledelsen i virksomheder og andre institutioner, hvor der forventes erhvervsuddannelse. De starter for det meste deres karriere hos industrielle virksomheder, virksomheder inden for energisektoren, transport og opbevaring, handel og service eller konsulentfirmaer. Læringsresultater... [-]

Tjekkiet Prague
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Sebastian: Why did I choose BBA?

Kathrin: Why did I choose CEMS?

Day of a Student at VŠE

University of Economics Prague Faculty of Business Administration
Address
Faculty of Business Administration University of Economics, Prague Nám. W. Churchilla 4
130 67 Prague, Prague, Tjekkiet
Hjemmeside
Telefonnummer
224 098 440