Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Charles University (CU) blev grundlagt i Prag i 1348 af den hellige romerske kejser Charles IV og hører til blandt de ældste, største og mest prestigefyldte universiteter i verden. Charles University er i øjeblikket rangeret blandt de top 2% af verdens universiteter i Shanghai Universitets akademiske rangering af verdensuniversiteter. Det er nummer et universitet i Østeuropa ifølge The Webometrics Ranking of World Universities.

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ( FSV UK )) er det andet nyeste fakultet for Charles University. Kort efter oprettelsen i 1990 blev fakultetet et regionalt center for undervisning og forskning inden for økonomi, sociologi, statsvidenskab, internationale relationer, områdestudier, mediestudier og journalistik.

Profil: Det Samfundsvidenskabelige Fakultet tilbyder nogle af de højeste bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser i Central- og Østeuropa inden for alle samfundsvidenskaber. Mange af vores alumner fortsætter deres studier på de bedste universiteter i USA og Det Forenede Kongerige (Harvard, Columbia, LSE, Cambridge osv.), Eller de lykkes i konkurrencer for højt kvalificerede job.

Fakultetets mission er fremme af læring og beskyttelse af viden, dyrkning af fri tanke, uafhængig akademisk forskning og støtte fra den menneskelige samfunds kreative ånd. Fakultetets hovedmål er at udvikle undervisning og forskning inden for de samfundsvidenskabelige aspekter, der direkte eller indirekte vedrører den offentlige administration eller samfundets økonomiske og kulturelle liv.

Fakta og tal: Fakultetet har i øjeblikket omkring 4000 fuldtidsstuderende. Ca. 150 af dem er indskrevet i et af vores engelskspråklige uddannelser. FSV UK har en af ​​de højeste internationale mobilitetsdeltagelsesfrekvenser på alle fakulteter for Charles University. Hvert år byder det velkommen omkring 500 udvekslingsstuderende fra hele verden.

Internationalt samarbejde: FSV UK lægger vægt på udvikling af udenlandsk samarbejde. For det første ved at udvikle og styrke videnskabelige obligationer, student og akademisk mobilitet og for det andet ved at tilbyde engelsksprogede uddannelser. I løbet af det akademiske år arrangerer fakultetet regelmæssigt gæsteforedrag, seminarer, workshops og konferencer på engelsk. De foregår i samarbejde med fakultetets partneruniversiteter i Europa, Nordamerika, Asien og Mellemøsten.

Placeringer

Prag

Charles University Faculty of Social Sciences

Address
Charles University
Faculty of Social Sciences
International Office
Smetanovo nabrezi 6110 01 Prag, Prag, Tjekkiet
Telefonnummer
+420 222 112 111