Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitet

FARMAKTISKE FARMATIONER BLEV DER DEL I MASARYK UNIVERSITET I BRNO 1. JULI 2020.

Det andet ældste universitet i Tjekkiet blev oprettet i 1919. Indtil nu er det et af de bedste velrenommerede centre for ekspertise inden for forskning, uddannelse og studerendes støtte i Europa.

Da det farmaceutiske fakultet tidligere var en del af Masaryk University mellem 1952 og 1960, bliver det officielt universitetets sjette ældste fakultet.

Pavilion of Pharmacy II

Studerende apotek i Brno

Afgang fra ph.d.-fakultetet gør det muligt for eleverne at gøre meget mere end bare at arbejde på et apotek! Studerende efter graduering er klar til at specialisere sig inden for klinisk apotek, hospitalsapotek, toksikologi, biokemi, mikrobiologi, forskning, akademi, industriapotek, kliniske forsøg, regulatoriske anliggender, farmakokonomi, patentret og mange andre. Alt du skal gøre er at vælge .

Standard Masteruddannelsen i Apotek tager fem år og er baseret på et kredit system. Fakultetet er medlem af Association of European Pharmacy Pharmaceuticals, og dets kandidater opfylder alle krav til erhvervet i overensstemmelse med EU-direktiv 2005/36 / EF. Det er derfor nemt at flytte landene i hele Europa efter gradueringen. I de første to år reviderer og udvider de deres viden om elementære natur- og medicinske emner til det niveau, der kræves for at forstå bestemte emner fra apotekets område. Studerende deltager i forelæsninger, seminarer, praktiske laboratorieklasser og deltager i praktiske apoteksplaceringer. I de følgende studieår arbejder de på deres speciale. Programmet afsluttes ved at forsvare afhandlingen og tage den endelige statseksamen. Derefter tildeles de studerende mastergraden (forkortet Mgr.).

Kandidater tildelt kandidatuddannelsen kan senere sidde for en grundig statseksamen, herunder et avanceret speciale forsvar. Efter bestået de tildeles ph.d.-doktorgraden (forkortet PharmDr.).

Kandidater kan ansøge om ph.d.-uddannelser i fem akkrediterede filialer. Efter at have forsvaret deres afhandling og bestået den afsluttende statseksamen, tildeles de ph.d.-graden.

Students in the Microbiology and molecular biotechnology laboratories

Studerendes liv i Brno

Alle ved, at studier ikke kun handler om at studere, men også om erfaringer, venskab og kvalitetstid på universitetet. Så hvad gør vi for at støtte elevernes liv?

Sovesal ligger kun en kort gåtur væk i roligt kvarter og ligger i den historiske bygning af den kulturelle arv i Tjekkiet - Kauns sovesal. Studerende kan vælge mellem flere typer værelser - enkelt, dobbelt eller tredobbelt. Værelser koster omkring 120 € pr. Måned. Sovesal er udstyret med stuerum, vaskerum med vaskemaskiner og tørretumbler, sauna, bordtennisrum, sportsplads og omgivet af grønne områder og nærliggende skov.

Kounic's Student Dormitory

Fakultetets campus består af mange studerendes faciliteter såsom stort bibliotek, studie- og computerværelser, kantine, cafeteria, gymnastiksal, park at slappe af på, dyreklinikker, læger som praktiserende læger, immunolog, pneumolog og gynækolog. Derfor koncentrerer de studerende sig på campus ikke kun for at surde, men også for at slappe af og mødes.

For at gøre de studerendes liv lettere, arrangerer Union of Students of Pharmacy mange begivenheder, starter med at byde de nybegynderne velkommen og hjælpe med at komme rundt, fortsætte med at organisere forskellige aktiviteter såsom træning i bløde færdigheder, folkesundhedskampagner, studerendes fester, fakultetskugle, osv. Union of Students of Pharmacy er en del af European Pharmaceutical Students 'Association og International Pharmaceutical Students' Federation, som gør det muligt for vores studerende at gennemføre praktikpladser overalt i verden, deltage i europæiske og internationale kongresser, få internationale venner og interkulturel opmærksomhed. Mange studerende deltager også i Erasmus + -programmet og studerer i udlandet i et semester eller et helt år. Indkomne Erasmus-studerende gør også den kulturelle sort meget bred, hvilket bidrager til den store atmosfære her på campus.

Placeringer

Brno

Address
Faculty of Pharmacy
University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno
Palackeho trida 1946/1
612 42 Brno

612 42 Brno, Sydmoraviske region, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: