Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitet

Universitetet for Veterinær- og Farmaceutiske Videnskab Brno blev grundlagt den 12. december 1918 som det første universitet, der blev dannet efter oprettelsen af Republikken Tjekkoslovakiet. Den blev grundlagt inden for lokalerne af, hvad der engang havde været kavaleri kaserne og en provinsskole. Siden starten har universitetet udviklet sig som et universitet med fokus på veterinærmedicin og veterinærhygiejne. I 1991 blev et tredje fakultet tilføjet - ph.d.-fakultetet.Pavilion of Pharmacy II

Studerende apotek i Brno

Afgang fra ph.d.-fakultetet gør det muligt for eleverne at gøre meget mere end bare at arbejde på et apotek! Studerende efter graduering er klar til at specialisere sig inden for klinisk apotek, hospitalsapotek, toksikologi, biokemi, mikrobiologi, forskning, akademi, industriapotek, kliniske forsøg, regulatoriske anliggender, farmakokonomi, patentret og mange andre. Alt du skal gøre er at vælge .

Standard Masteruddannelsen i Apotek tager fem år og er baseret på et kredit system. Fakultetet er medlem af Association of European Pharmacy Pharmaceuticals, og dets kandidater opfylder alle krav til erhvervet i overensstemmelse med EU-direktiv 2005/36 / EF. Det er derfor nemt at flytte landene i hele Europa efter gradueringen. I de første to år reviderer og udvider de deres viden om elementære natur- og medicinske emner til det niveau, der kræves for at forstå bestemte emner fra apotekets område. Studerende deltager i forelæsninger, seminarer, praktiske laboratorieklasser og deltager i praktiske apoteksplaceringer. I de følgende studieår arbejder de på deres speciale. Programmet afsluttes ved at forsvare afhandlingen og tage den endelige statseksamen. Derefter tildeles de studerende mastergraden (forkortet Mgr.).

Kandidater tildelt kandidatuddannelsen kan senere sidde for en grundig statseksamen, herunder et avanceret speciale forsvar. Efter bestået de tildeles ph.d.-doktorgraden (forkortet PharmDr.).

Kandidater kan ansøge om ph.d.-uddannelser i fem akkrediterede filialer. Efter at have forsvaret deres afhandling og bestået den afsluttende statseksamen, tildeles de ph.d.-graden.Students in the Microbiology and molecular biotechnology laboratories

Studerendes liv i Brno

Alle ved, at studier ikke kun handler om at studere, men også om erfaringer, venskab og kvalitetstid på universitetet. Så hvad gør vi for at støtte elevernes liv?

Sovesal ligger kun en kort gåtur væk i roligt kvarter og ligger i den historiske bygning af den kulturelle arv i Tjekkiet - Kauns sovesal. Studerende kan vælge mellem flere typer værelser - enkelt, dobbelt eller tredobbelt. Værelser koster omkring 120 € pr. Måned. Sovesal er udstyret med stuerum, vaskerum med vaskemaskiner og tørretumbler, sauna, bordtennisrum, sportsplads og omgivet af grønne områder og nærliggende skov.

Kounic's Student Dormitory

Universitetscampus består af mange elevernes faciliteter som stort bibliotek, studie- og computerrum, kantine, cafeteria, motionscenter, park til afslapning på dyrklinikker, læger som praktiserende læge, immunolog, pneumolog og gynækolog. Derfor koncentrerer eleverne sig på campus ikke kun for sudy, men også for at slappe af og mødes.

For at gøre elevernes liv lettere arrangerer Pharmaceutical Students Union mange begivenheder, hvor man begynder at byde de friskmænd velkommen og hjælper med at komme rundt, ved at fortsætte med at organisere forskellige aktiviteter som soft training, offentlige sundhedskampagner, elever, fakultetsbold osv. . Pharmaceutical Students Union er en del af European Pharmaceutical Students Association og International Pharmaceutical Students Federation, som gør det muligt for vores elever at gennemføre praktikophold over hele verden, deltage i europæiske og internationale kongresser, få de internationale venner og interkulturel bevidsthed. Mange studerende deltager også i Erasmus-programmet og studerer i udlandet i et semester eller hele år. Indkommende Erasmus-studerende gør også kulturelle variationer meget brede, hvilket bidrager til den herlige atmosfære på campus.

Placeringer

Brno

Address
Faculty of Pharmacy
University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno
Palackeho trida 1946/1
612 42 Brno

612 42 Brno, Sydmoraviske region, Tjekkiet

Programmer

Denne skole tilbyder også: