Flying Academy, International Flight Training Center

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EASA & FAA godkendt flyvning skole

Flying Academy er en flyvning skole godkendt af FAA (Federal Aviation Administration) samt (Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur) EASA. Akademiets højeste prioritet er at give et sikkert flyvende miljø til alle sine piloter. Både på basen i Prag, Brno eller Miami, Flying Academy sætter sine kunder først, fordi højeste kundetilfredshed er en af ​​skolens vigtigste værdier. Konstant innovation holder os foran konkurrenterne ikke kun af global tilstedeværelse, men også i teknologi.

Flying Academy mission er at skabe professionelle, sikkerhed bevidst flyvebesætningsmedlemmer, som fungerer effektivt og grundigt udstyret til de udfordringer, beskæftigelsesmuligheder som en corporate pilot eller første officer og kaptajner flyselskaber i hele verden.

Hvorfor vælge Flying Academy

EASA godkendt træningsorganisation (CZ / ATO-014)
FAA Godkendt 141 & 61 Flight School
Lær at flyve i EU og / eller i USA
Flight uddannelse base i Miami, Florida tilbyder over 360 flyvende dage
Du kan kombinere uddannelse flyvning i Europa og i USA
12 års erfaring med uddannelse af piloter i Europa og 30 år i USA
Flight skole ledes af piloter - du vil få reel pilot oplevelse
Studerende fra lande over hele verden
Gratis iPad mini til vores studerende, der starter deres faglige flyvetræning program

Flight uddannelse erfaring, innovationer

Studerende overskud af erfaringerne Flying Academy og dets instruktører har samlet gennem mange år. Med 12 års erfaring med Flying Academy i Europa og endda 30 års erfaring akkumuleret i Miami base, Akademiet er i stand til at levere fremragende uddannelse gennem erfarne piloter i hele verden.

Denne virkelige liv pilot erfaring er afspejlet i den usædvanlige uddannelse, der er meget praktisk orienteret og giver hands-on læring erfaringer. Det er akademiet mål at skabe en interaktiv og mangfoldigt læringsmiljø. Vi fokuserer stærkt på innovationer derfor vores studerende har tilgængelighed for at bruge den nyeste state of the art udstyr til at studere: ATPL spørgsmål bank, Wifi-udstyrede klasseværelser, videomateriale og endda gratis iPad for studerende, der deltager i programmerne ATPL modulopbygget, 0 -CPL, samt 0-ATPL. Ændringer i branchen umiddelbart afspejles på læseplanerne for at sikre, at alle undervisningsmaterialer holde dig opdateret og Flying Academy fortsætter med at levere de bedste uddannelsesmuligheder til sine kunder.

Flying Academy ledes af Airline Pilots. De har udviklet en bred vifte af kurser, der fører eleverne hele vejen til deres mål. Studerende på Flying Academy har mulighed for at slutte sig til programmer for at vinde deres Private Pilot License, tilføje deres Instrument Rating samt opnåelse af Commercial Pilot License fører op til Airline Transport Pilot License.

Flight school steder i USA og Europa

Med baser i Tjekkiet samt Miami, Florida, Flying Academy giver deres studerende mulighed for at vælge den placering for deres uddannelse fra mange tiltalende muligheder. Flying Academy støtter kraftigt sine studerende med boliger muligheder, Visa krav og mere.

Flying Academy åbner døren til Europa! Som studerende på Flying Academy i en af ​​Tjekkiet baser, har de studerende mulighed for at besøge lande over hele Europa (der er i den europæiske union) uden at skulle gå gennem enhver Visa problemer! Paris, Berlin, Rom, selv Barcelona er let tilgængelige ved at hoppe på en flyvning med en af ​​de mange billige europæiske luftfartsselskaber.

Et af Flying Akademiets store fordele er dens base i Miami, Florida. Smuk udsigt over Miami ved dag og nat, blå himmel og smukke strande er ikke de eneste fordele denne base af Flying Academy har at tilbyde. The Florida klima gør det muligt at flyve året rundt. Dette giver alle elever mulighed for hurtigt hente deres flyvetimer og hoppe i sædet af et luftfartsselskab eller corporate position.

Studerende fra lande alle rundt i verden

Flying Academy skaber et multikulturelt læringsmiljø. med studerende fra lande over hele verden, såsom Colombia, El Salvador, Brasilien, Rumænien, Saudi-Arabien, Indien, Maldiverne, og mange flere. Denne interkulturelle kompetence vil hjælpe eleverne føler sig trygge at arbejde i forskellige lande i hele deres karriere eller dele cockpittet i et luftfartsselskab med en pilot fra en anden kultur.

Alt i alt, Flying Academy har en enorm pakke af muligheder for at tilbyde og vil give deres elever den nødvendige støtte til at opfylde deres drømme om at blive succesfulde professionelle piloter.

Placeringer

Prag

Flying Academy Prague

Address
Flying Academy s.r.o.
Beranových 130
Praha 9 - Letnany 199 05

19905 Prag, Prag, Tjekkiet
Telefonnummer
+420 228 882 444

Brno

Brno–Tuřany Airport

Address
Flying Academy Brno
Airport Brno - Turany
Brno 627 00
Czech Republic

627 00 Brno, Sydmoraviske region, Tjekkiet
Telefonnummer
+420 545 521 310

South Miami Heights

Flying Academy Miami

Address
South Miami Heights, Florida, USA
Telefonnummer
+1 305-255-8753

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: