Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er…

Den Fakultetet for Økonomi og Administration blev stiftet den 1. januar 1991 som den sjette fakultet Masaryk Universitet. Siden oprettelsen har fakultetet for Økonomi og Administration udviklet sig til en prestigefyldt sted for læring. I øjeblikket fakultetet giver undervisning i næsten 4500 studerende i alle former for undersøgelser og har været internationalt anerkendt for kvaliteten af ​​sin forskning.

Fakta og tal

I alt 4.675 studerende er indskrevet ved fakultetet: 2478 i bacheloruddannelser, 2078 i masteruddannelser og 119 i ph.d.-uddannelser (2012/2013 akademiske år).

Fakultetet består af 7 afdelinger og beskæftiger i alt 221 akademiske og ikke-akademiske medarbejdere, herunder 12 professorer og 20 lektorer.

Undervisningen leveres af en total på 230 lærerstab herunder 145 MU medarbejdere, 29 studerende og 56 eksterne fakultet medlemmer.

I alt 9,656 ansøgere til studier blev registreret i 2012; 3309 blev efterfølgende godkendt. I alt 34 handicappede studerende er indskrevet ved fakultetet (2011/2012 akademiske år).

Antallet af udrejsende studerende står ved 144, antallet af indgående studerende fra udlandet er 6 (2011/2012 akademiske år).

I alt 707 studerende dimitterede fra fakultetet i 2012: 332 fra bacheloruddannelser, 355 fra kandidatuddannelser og 20 fra ph.d.-programmer.

Fakultetets kandidater er yderst vellykket på arbejdsmarkedet (se Graduate beskæftigelsesforløb).

Siden 1994 har i alt 9.654 studerende dimitterede fra fakultetet.

Brno - Blandt de Top 10 Student Byer - Ifølge studerende!

I år de velkendte placeringer af bedste studerende byer i verden, som udarbejdes af det britiske selskab Quacquarelli Symonds (QS), er styret af Tjekkiet. I en helt ny kategori baseret på vurderinger fra studerende og nyuddannede, Brno og Prag opnåede 4. og 2. plads hhv. Den højeste score gik til den canadiske hovedstad Ottawa, med Shanghai og Montréal udgør top fem.

Ifølge QS hjemmeside, selv om Brno er mindre kendt end Prag, den tjekkiske hovedstad, det giver en stor elev oplevelse: "Byen bliver ekstremt stærke ratings for tolerance og involvering, og let at komme rundt, samtidig med at udføre meget godt for både pris og natteliv. . Respondenterne roste tiltrækningskraft af byen, samt den store og venlige studerende samfund "Mellem december 2016 og januar 2017 mere end 18.000 studerende og kandidater bedømt deres byer i otte QS Bedste Student Byer kategorier: kunst og kultur, overkommelige priser, natteliv , beskæftigelsesmuligheder, mangfoldighed, tolerance og inklusion, let at komme rundt, og venlighed. De blev også spurgt, om de ville blive, eller havde opholdt sig, i byen efter endt uddannelse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tjekkisk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Vores Business Management program inspirerer og uddanner fremtidens erhvervsfolk. Eleverne lærer om forskellige koncernfunktioner-produktion, HR, teknologi og videnskab, ... [+]

Vores Business Management program inspirerer og uddanner fremtidens erhvervsfolk. Eleverne lærer om forskellige koncernfunktioner-produktion, HR, teknologi og videnskab, erhvervsliv, økonomi og finans-i forbindelse med både nationale og internationale markeder.

Programmet udstyrer de studerende med en god forståelse af materialet, økonomiske, organisatoriske, oplysende, og forvaltningsmæssige aspekter af forretningsprocesser og deres indbyrdes forbindelser. Udover at få teoretisk viden, eleverne udvikler også er nødvendige for både udøvende og lederstillinger færdigheder. Kursus kandidater vil være rustet til at holde forskellige specialiserede stillinger i en virksomhed på efterbehandling deres studier. Disse kunne omfatte mellemledere lederstillinger eller assistent positioner til den øverste ledelse samt positioner af analytikere, corporate management system designere, rådgivere for de økonomiske og organisatoriske anliggender mv... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Finansloven program forbereder eleverne til at arbejde i forskellige positioner i finansielle institutioner og monetære systemer; fra bank, forsikring og handel markedet, ... [+]

Den Finance program forbereder eleverne til at arbejde i forskellige positioner i finansielle institutioner og monetære systemer; fra bank, forsikring og handel markedet, corporate finance, regnskab, revision og skat. Studerende vælge mellem to specialiseringer, Financial Markets og Regnskab. Vores Finance program er akkrediteret af ACCA (en global forening tilbyder kvalifikationer for de kandidater, der ønsker at forfølge en karriere i regnskabsvæsen, finansiering og forvaltning) og ICAEW (ACA kvalifikation er en af ​​de foretrukne kvalifikationer for kandidater interesseret i en karriere i almen praksis , virksomhedsledelse og rådgivning).

Learning Outcomes

Programmet kandidater med specialiseringen finansielle markeder:... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Programmet Offentlig økonomi og økonomi er for alle, der ønsker at forstå forholdet mellem den private og den offentlige sektor. Programmet tilskynder til kritisk tænknin ... [+]

Studiet om offentlig finans og økonomi er ikke kun for personer, der er interesseret i at arbejde i den offentlige administration (hos kommunale og regionale myndigheder, ministerier og institutioner i disse kontorer i drift), men for alle, der ønsker at forstå forholdet mellem det offentlige og private sektorer, om de senere finder beskæftigelse i den private, offentlige eller ikke-statslige nonprofit sektor. Studerende opfordres til at ansætte kritisk tænkning under deres studie og styrke deres evne til analyse og ræsonnement. De får et dybt kendskab til systemet for offentlige finanser og om effektiv forvaltning af offentlige midler, både af offentlige indtægter (skattesystemet, administrationen af skatter og afgifter) og på de offentlige udgifter på forskellige områder. En integreret del af feltet er spørgsmålet om offentlige politikker, især evalueringen af deres omfordelende virkninger og deres indvirkning på effektiviteten i den offentlige og private sektor.... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Den Economics Programmet lægger vægt på udvikling af et indgående kendskab til den nuværende økonomiske teori i sin bredere sammenhæng. ... [+]

Den Economics program lægger vægt på udvikling af et indgående kendskab til den nuværende økonomiske teori i sin bredere sammenhæng. Dens formål er at give de studerende til selvstændigt at løse diverse teoretiske og anvendte økonomiske problemer, mens stole på deres viden om moderne teoretiske økonomi og uundværlige matematisk-statistiske metoder.

Graduate Beskæftigelse

Vores kandidater påtage positioner inden for økonomisk teori og forskning, samt i handel, finanssektoren, offentlig administration, og økonomisk journalistik. Deres fremragende viden om økonomi og matematiske metoder giver dem mulighed for at studere i økonomiske ph.d.-programmer.

Anerkendelse af tidligere bachelor- og kandidatuddannelser grader ... [-]
Tjekkiet Brno
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome to Masaryk University