Metropolitan University Prague

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Metropolitan University Prag (MUP) rangerer blandt de ældste og største private universiteter i Tjekkiet. Den konstante tilstrømning af ansøgere er interesseret i at studere på Metropolitan University Prag vidner til sit ry af en første-satsen uddannelsesinstitution. MUP giver undervisning til cirka 5000 studerende. Siden oprettelsen i 2001, universitetet tilbyder uddannelser inden for internationale territoriale relationer, juridiske specialer og internationale økonomiske forbindelser i både fuldtids- og deltidsansatte former for studier i tjekkisk samt engelsk. MUP opererer i Prag og i tre regionale centre i Pilsen, Liberec, og Hradec Králové.

Uddannelser og specialiseringer

Metropolitan University Prag giver undervisning i bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser. MUP gennemfører også intensive kurser af tjekkisk og engelsk som andetsprog inden for rammerne af læring programmer for livslang.

Scitientific Aktiviteter

Metropolitan University Prag fortsætter med at udvide sine forskningsaktiviteter for at sikre den fortsatte stigning i kvaliteten af undervisningen. MUP er en platform for forskningscentre, der holder mange konferencer og specialiserede seminarer hvert år. De forskningscentre stræber efter at inkludere eleverne i alle deres forskningsaktiviteter.


Følgende centre opererer på MUP: Center for Mellemøstlige Studier (CME), Institut for retlig beskyttelse af industriel ejendomsret (UPOPV), Center for Sikkerhedsstudier (C4SS), iberoamerikanske Center (IAC), Center for Studier af internationale økonomiske forbindelser (CMEV), Institut for Medier (IPM), osv

Internationalt samarbejde

Med hensyn til omfanget af det internationale samarbejde, Metropolitan University Prag rangerer blandt de førende private universiteter i Tjekkiet. MUP etableret et netværk af mere end 180 partner universiteter - i Europa inden for rammerne af Erasmus + programmet samt i Asien, Nothern Afrika, og i Amerika - at gennemføre sine internationale aktiviteter.

Placeringer

Prag

Address
MUP Strašnice Building
University Headquarters
Metropolitan University Prague
Dubečská 900/10

100 31 Prag, Prag, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig