Palacky University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor Palacký University Olomouc?

Det er universitetet, sammen med en række andre uddannelsesinstitutioner, der gør Olomouc toppen studieby i Tjekkiet - hvor hver femte person i byen er en studerende! Olomouc, med sin UNESCO-fredede bymidte, er hjemsted for over 23.000 studerende fra hele verden, der kan dokumentere, hver eneste dag, hvorfor Olomouc kaldes den tjekkiske Oxford. Studerende er bogstaveligt talt overalt, hvilket kun understreger den venlige og endda familie-lignende atmosfære i byen, en du vil falde i kærlighed med ved første øjekast.

uddannelser

Palacký Universitet tilbyder uddannelser undervises på flere sprog på tre niveauer - bachelor, master og ph.d.. Du kan vælge mellem uddannelser undervises i på de Fakulteter Arts (Filologi, Euroculture, sociologi, etc.), Medicin (General Medicine, Tandpleje, etc.), Science (Internationale Udviklingsstudier, Ph.D. i geografi, kemi, biologi etc.), Physical Culture (Kinanthropology), Uddannelse (specialundervisning, særlige behov Rådgivning, etc.) og lov (europæisk og international lovgivning).

Palacký University - mere end bare at studere ...

De otte fakulteter Palacký University tilbyder over tre hundrede uddannelser og kombinationsmuligheder, med mange kurser til rådighed på et fremmedsprog. Næsten enhver disciplin kan findes, lige fra teologi, læreruddannelse, Law, Idræt, gennem humaniora, samfundsvidenskab og kunsthistorie, til videnskab, medicin og Healthcare Sciences. Studerende kan studere på fuld tid og deltidsuddannelse, koncentrere sig om et eller flere store selskaber på samme tid, selv mellem forskellige fakulteter. Alt afhænger af dig, som du kan indarbejde fag fra andre fagområder i din tidsplan. Palacký University Olomouc lægger vægt på den individuelle tilgang og instruktion af fremmedsprog, studere i udlandet programmer, og praktisk uddannelse med fagfolk på området. Oven i dette, de studerende får tilstrækkelig plads til fritidsaktiviteter, uanset om i universitetets sportsfaciliteter (flod adgang, fitness, sportslige felter), kultur (film klubber, studerende teatre, magasiner, radio) eller for eksempel i forbindelse med den sociale begivenheder (den studerende "Majáles" festival, fancy kjole bolde, afdeling parter). Der er altid noget for enhver smag!

Universitetet by Olomouc

Byen Olomouc med dens kulturelle, militære og kirkelige tradition er nu hovedsagelig en by med uddannelse. De tyve tre tusind universitetsstuderende, den store krop af lærere og forskere, og hundredvis af gymnasieelever i forhold til befolkningen i et hundrede tusinde gøre Olomouc en by af intellektuel inspiration. Du kan møde de studerende overalt, i Centrale Universitetsbibliotek den Forskningsbibliotek, og det kommunale bibliotek, i de vidunderlige parker under de middelalderlige mure omkring den historiske by, i teatret, museer, ved koncerter af Brødremenighedens Philharmonic og i kunstgallerier. Du vil møde dem i haller bopæl i Envelopa området, fuld af studenteraktiviteter, i sportspladser, og både på floden Morava.

Denne unikke atmosfære tiltrækker udenlandske studerende til Olomouc. De studerer på fuld tid eller deltage særlige kurser på universitetet. Olomouc er et ideelt sted for internationale akademiske konferencer; udenlandske besøgende har allerede kaldt byen en "Moravian Oxford".

Præsentationen af ​​Palacký University Olomouc på masterstudies.com er støttet af projektet Undersøgelse i Moravia / Tjekkiet.

Placeringer

Olomouc

Palacký University Olomouc

Address
Palacký University Olomouc
Křížkovského 8


771 47 Olomouc, Olomouc Region, Tjekkiet
Telefonnummer
+420 585 631 111

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig